zoek slaaf kutje strelen

Zowel die op haar borsten zaten als die op haar kutje. Linda pakte de vibrator van haar nachtkastje, zette hem aan en hield hem tegen de knijper op haar borst. Het leek wel of het trillen intenser was.

Dit deed ze ook bij de knijpers die op haar schaamlippen zaten. Het maakte haar steeds geiler. Ze hield de vibrator tegen haar klitje en stopte hem in haar kutje. Na een poosje kwam ze heel heftig klaar. Ze had tijd nodig om bij te komen van haar orgasme. Toen ze bijgekomen was haalde ze de knijper van haar tepel. Ze voelde het bloed terug stromen. Dit was ook het geval bij haar andere tepel.

Ze masseerde haar borsten om de bloedsomloop te stimuleren. Ze had een beetje angst om de knijpers van haar schaamlippen af te halen. Als haar borsten al zo zeer deden, hoeveel pijn zou het dan wel niet doen als zij ze van haar schaamlippen af zou halen, die dik waren vanwege haar orgasme.

Langzaam haalde Linda de eerste knijper van haar grote schaamlip. De pijn schoot door haar hele lichaam. Ze had nu wel een beetje spijt dat ze er meerdere op iedere schaamlip had gezet. Langzaam haalde ze de knijpers er af, iedere keer met kleine tussenpozen. Ze vond het wel raar dat haar lichaam geil reageerde op de pijnscheuten die ze had. Nagenietend van dit alles dacht ze: Een slavin zijn van een Meester of Meesteres.

Haar speurtocht ging verder. Ze kocht touwen om zichzelf vast te binden. Ook dat wilde ze ervaren. Haar stiefmoeder Carla was inmiddels een vrouw van 45 jaar oud. Zij had een mooi zandloper figuur. Haar borsten waren peervormig. Ze was wel wat stevig gebouwd. Ze had van nature een dominante uitstraling en kleedde zich ook wel zodanig. Mantelpakjes, schoenen met een lage hak. Zij had haar haar niet te kort, net over haar oren. Ze liep rechtop en statig.

Menig man was dan ook onder de indruk van haar verschijning. Carla had vele jaren ervaring als Meesteres. De vader van Linda had zij dan ook leren kennen op een bdsm meeting. Hij was daar alleen. Carla haar oog was op hem gevallen. Iets in hem trok haar aan. Hij voelde haar ogen op hem prikken en keek naar haar. Carla wenkte hem om te komen. Hij liep naar haar toe. Ze nodigde hem uit om aan haar tafeltje te komen zitten. Ze raakten in gesprek. Er ontstond een chemische reactie tussen Carla en de vader van Linda.

Hij vertelde dat hij een dochter van 14 jaar had. Dat maakte haar niet uit. Ze wilde alleen een bdsm relatie met hem. Hier kon hij zich ook wel in vinden. Ze vroeg hem zijn telefoonnummer, dat hij graag gaf.

Ze hadden daarna enkele maanden met elkaar gespeeld. Er ontstond een band en beide werden verliefd op elkaar. Carla maakte dan ook kennis met Linda. Regelmatig deden ze leuke dingen met elkaar. Er ontstond ook een band tussen Carla en Linda. Op een bepaald moment was Carla bij Linda en haar vader ingetrokken. Omdat Linda een bewogen sociaal leven had waren er genoeg momenten voor haar vader en Carla om te spelen. Onopvallend als Linda thuis was. Ze waren alle drie wel gelukkig zo met elkaar.

Maar toen kwam Linda haar vader plotseling te overlijden. En Carla en Linda bleven samen achter. Carla bleef in het huis samen met Linda. Ze miste na een jaar het sm gebeuren. Ze besloot een slaaf te nemen waarmee ze echter nog geen relatie wilde. Het was een slaaf waar ze regelmatig mee speelde. Ze bezocht hem dan thuis. Hij was een pijnslaaf en kickte erg op pijn, wat Carla erg aansprak. Ook droeg hij een cb zodat hij niet met zichzelf kon spelen.

Het was op een vrijdag. Linda zou de hele dag weg zijn en Carla verveelde zich eigenlijk een beetje. Ze belde haar slaaf op en gebood hem bij haar langs te komen. Carla deed in haar leren outfit de deur open. Haar slaaf moest zich in de gang uitkleden en zijn slaventenue om doen. Dit bestond uit een halsband, pols- en enkelboeien. Hij kroop op handen en knieën de huiskamer binnen en kuste de schoenen van Carla. Daarna ging hij rechtop zitten en deed zijn handen in zijn nek. Carla streelde zijn ballen met haar voet.

Hierdoor kreeg hij een stijve pik, dat deed zeer in de kooi. Hij drukte tegen de tralies van de kooi. Dit zag Carla en ze gebood hem om op te staan. Hij moest zich voorover buigen op de tafel. Carla bond zijn polsen vast aan de tafelpoten en hetzelfde deed zij met zijn enkels.

Daarna liep ze naar de kast en haalde daar een stroken zweep uit. Linda haar afspraak was eerder voorbij dan verwacht. Ze kwam thuis en zag een vreemde auto op de oprit staan. Iets vertelde haar dat ze voorzichtig moest zijn om er achter te komen wat zich binnen afspeelde. Ze ging heel zachtjes naar binnen. Deed voorzichtig de deur naar de huiskamer open.

Daar zag ze haar stiefmoeder gekleed als meesteres, met een slaaf die vastgebonden stond op de tafel. Ze zag dat haar stiefmoeder die slaaf behoorlijk op zijn billen sloeg met een zweep. Ze hoorde de slaaf kreunen en na iedere slag haar stiefmoeder bedanken voor de klap.

Het wond Linda op. Ze ging met haar hand in haar slip en streelde haar klitje. I'll kill your balls! Weerstand was onmogelijk, zij wàs het. Geen jonge supergirl, niet slank, maar met ogen die het me vertelden, "ik ben een vrouw die weet waar ik het voor heb gekregen, ik geef het je, bij mij moet je zijn als je echt wilt neuken" en voor wie het weten wil, ik vond haar bloed- en bloedmooi!

Een mooie, nee een schitterende kop op een stevige nek, zware E-cups vol heet golvend vlees met zwarte knoppen en een stevige buik met een venusberg die verborgen bleef onder een soort leren minirokje dat, beslagen met glimmende spijkers, vertelde van "het leer. Christene zielen wàt een meid! Het straalde eraf, kracht, vrouwelijkheid, de belofte van genot en het in haar hand bewegend zweepje bood wat ik na Jill zo node mistte en ik deed de stap!

Ze pakte me, met de gordijnen nog open beet, gaf me een directe kus op mijn mond, nam me bij de hand en voerde me in haar peeshok, knipoogde naar me: This is the home of pain, je zal er geen spijt van hebben jongen! Bij mij kan je krijgen wat je zoekt, liefde of pijn en altijd een warm lijf.

I kill your balls. In mijn lijf brandde de hitte van Nicole en Jill en ik had het nodig! Ik had de pijn van Jill en de diepe, opgezette, naar baby's maken ruikende kut van Nicole nodig.

Ik wilde warm vrouwenvlees, afgewisseld met de pijn van huidschroeiend leer en deze meid zou het kunnen geven. Zag er naar uit dat ze lachend het leer zou hanteren, lachend haar kut zou geven en mij voor een moment gelukkig maken.

Ze stapte grijnzend om mijn verbouwereerd lijf heen, schoof het gordijn dicht, klakte met de zweep: Ik wilde het weten; kon ze tippen aan Jill die me geleerd had dat ik lang niet altijd de baas was en vooral dat een sterke vrouw beslist niet eng of naar is.

Ik had me graag aan Jill's grillen onderworpen, had het heerlijk bij haar gehad en rilde bij deze sterke grote en diepzwarte beer van een vrouw die het me zei: Daar kom jij voor, ik zie het aan je ogen, jij wilt de zweep op je huid voelen tot ze rood ziet en je pik trillend omhoog komt.

Tot ik het zaad uit je zak sla als je diep in me zit. Vooruit zeg wat je wilt anders doe ik het zelf en heb je niets meer te kiezen!

Dan sla ik de pijn in je ziel tot je Maria om genade vraagt! Vertelde dat het uiteraard niet voor niets kon: Kom betaal m'n huur en je hebt het goed bij me. Ze was fel, tongde me terug, sloot af met een serie harde snelle kusjes, liet me breed lachend los en vertelde me dat ik mocht kiezen wat ik wilde: Je lijkt me zacht, wil je echt niet liever lekker met me neuken? Ik kan het en je krijgt het, kijk 's? Maar dat andere is ook lekker… Nou jongen je zegt het maar! Wist niet dat een echte meesteres pijn geeft, misschien haar slaaf gebruikt om klaar te komen, hooguit zijn penis afrukt of hem toestaat dat zelf te doen, maar nooit, nóóit bereid is zich door hem te laten neuken!

Tatika wist het wel! En we maakten het af op pijn en heel, heel misschien, als ik gehoorzaam was, een beetje seks. Maar beloven deed ze het niet: Jij wilt de zweep, op je knieën liggen en leren wat een strenge vrouw is? Goed dàt ga ik je geven, dat beloof ik je, maar liefde is iets anders, dat moet je verdienen, maar als je het krijgt is het anders dan het neuken van een hoer. Dan moet je aanvaarden wat je krijgt, dankbaar zijn en de voeten van je meesteres kussen' Ze bekeek me cynisch fluisterde toen: En ik deed wat me gezegd was, trok mijn hemd over mijn hoofd, deed mijn riem los en liet m'n broek zakken, m'n onderbroek omlaag en keek toe hoe zij haar slip omlaag deed en de zware tieten over haar zwarte hemdje trok.

Tieten met dikke zwarte knoppen, knoppen waaraan ik wilde Ze raadde wat ik dacht, gaf me een mep op mijn billen, ,Doe verdomme je sokken uit hufter! Een slaaf op sokken moet ik niet! Ben je een vent of een slappe lul? Ik ga je inspecteren, kijken of je me bevalt.

Als jij je niet gedraagt zet ik je eruit, oké? O Lieve Heer ik kreeg het! We hadden het afgesproken, "Jij bent mijn meesteres en je straft me, slaat me, laat me aan je voeten kruipen, dwingt me je voeten en je kut te kussen en alleen als ik het verdien geef je me als beloning een beetje seks. Verdien ik het niet, de deur! Er was een afspraak, zij hield zich eraan en ik kreeg het; ze haalde soepel uit, sloeg mijn kont, ging hoger en bereikte mijn schouders: Op de grond met jou, kus de voeten van je black mistress!

Een sterke hand greep mijn haren, rukte mijn kop achterover en haar andere hand ging naar voren, bewoog en tien leren riempjes suisden omlaag, raakten heet strelend mijn buik en eindigde hun tocht op mijn halfstaande pik. Maakten een halve draai en tikten mijn ballen aan. De pik verslapte terstond, ik gilde en Tatika lachte ruw, smeet me tegen het bed: Ik kuste ze, kreeg opdracht wat overeind te komen, om haar heen te kruipen, werd ruw bij mijn haar gepakt en kuste gedwee haar opgehouden voetzool terwijl de zweep op mijn rug rustte.

Werd overeind getrokken aan mijn haren, zag hoe ze op bed ging zitten en haar benen spreidde: Ik likte langzaam en grondig, proefde hoe haar lichaamsvocht branderig in mijn mond kwam en deed wat zij van me wilde. Het leer lag op mijn rug, bewoog traag tot ze uithaalde, ,Doe je best hufter, het is geen ijsje!

Ik likte, zij werd nat! Ineens was ze zover, ze was randy, de dieproze, door zwarte randen omsloten kut zweette geil en haar buik bewoog, de benen gingen omhoog en de klauw drukte mijn mond over de kut; ik likte! Ik likte of mijn leven er vanaf hing, deed het met lange diepe halen, duwde mijn tong tegen de grote klit, hoorde haar even hijgen en voelde schokken en rillinkjes door haar buik trekken.

De hand liet mijn haar los en ik stopte: Mijn meesteres kwam overeind, schudde haar krullen en greep me opnieuw. Draaide zich zijdelings tegen me aan: Zag kans me keihard op mijn kont te slaan en liet de draden dan bijna strelend over mijn ballen aaien. Mijn rug gloeide, mijn kont was pijnlijk en, hoe gek het ook klinkt, mijn pik groeide!

Ze trok mij tegen zich aan, liet me tegen haar vette hangtieten rusten en gaf me de knoppen te zuigen: Ik zoog haar, likte en kuste haar hete vlees, voelde mijn lul tegen haar laarzen hangend opnieuw verstijven en werd toen het spel lang genoeg geduurd had aan mijn haar overeind gerukt, kreeg weer slaag en werd op bed gesmeten: Ook mijn lul werd niet gespaard en kreeg z'n deel van de steeds opnieuw neerkomende zweepslagen, werd plotseling beetgepakt en overeind gerukt, opnieuw met een handige tik onder mijn zak neergeslagen en ik hoorde mijn zwarte beul in zichzelf praten tot ze plotseling op het bed klom, voorover bukte en mijn lul met harde bewegingen overeind pijpte.

Ik zàg mijn witte lul tussen haar dikke zwarte lippen verdwijnen en zij zag me kijken, werd gelijk woedend, kneep onverwacht met een lief lachje in mijn ballen en bekeek mijn opnieuw slappe pik met een grimmig gezicht: Weet jij wat, kus jij mijn reet maar. Ze liet het allemaal mompelend gebeuren, greep me in een soort houdgreep, kwam overeind en nam mijn lul tussen de tieten, drukte die er neukend overheen en duwde haar nog steeds natte kut over mijn gezicht: Een harig kruis kwam omlaag, stulpte over mijn gezicht, maakte me machteloos, leerde me hoe zalig het is als een zwarte sterke vrouw je totaal overwonnen heeft en je haar triomf grondig laat voelen.

Je smoort bijna onder haar kut, terwijl ze je gezicht tussen haar machtige billen klemt en diep in je het besef laat komen dat je overwonnen bent, dat je alleen nog maar een slaaf bent die niets meer hoeft, nooit anders meer hoeft dan háár te dienen.

En ik zoog aan haar kut, likte het grof behaarde vlees, nam voorzichtig de dikke lippen tussen mijn tanden en bewerkte haar levende leer.

Ze pompte de kut over mijn gezicht, schuurde mijn mond met de ruwe beharing en liet me bijtend zuigen en likken. Toen ik een vinger in haar kont stak kreeg ik tikken: Ineens was de rust over, de pijn voorbij, ze greep me, kuste mij over mijn hele lijf, likte aan me, beet in mijn tepels, rukte aan mijn lul, pijpte me en kwam met zwaar drukkende tieten over me heen, boog haar hoofd en nam mijn mond! Ik had vrouwen genomen, ze gedwongen tot hete kussen, maar dit was omgekeerd, zij nàm mij, de overwonnene!

Ze greep me duwde me neer, kronkelde om me heen en likte me, beet ruw in mijn tepels, rukte mijn lul omhoog en zakte er grommend over heen; ,I like you! I'll fuck you, you white basterd! Tussen haar dijen geklemde armen, een lange laars over mijn nek die mijn kop neerdrukte en een vinger die vakkundig mijn kont neukte: Ze neukte mijn reet en zoog aan mijn lul, wipte de tieten er overheen, duwde ze erom en neukte me, kwam overeind en ging op mijn benen zitten, maakte mij machteloos, liet me de tieten tillend kneden en toen kwam de kut!

De kut, die onder brandende ogen en verstopt onder de leren, met glanzende spijkers beslagen gordel over mijn lul ging. Ongezien maar gloeiend- en gloeiendheet! Ze schoof zich naar voren, kneep in mijn tepels, krabde mijn borst, zette de handen achter haar lijf en neukte me! Niets had ik in te brengen, mijn lul werd door Tatika geneukt, ze schoof witheet om mijn staaf, sloopte mij zowat met haar gewicht en deed wat er gedaan moest worden.

De tieten wogen zwaar, de ogen fonkelden, haar mond stond open en liet hijgende ademstoten door in het flauwe rode licht en de kut was heet! Mijn buik werd geschuurd door haar grove beharing, de lul zat in zijn hete hol en het zaad kookte in de pijnlijk bestrafte ballen, wrong zich omhoog terwijl ik haar naam gilde, steunend om haar genade bad, mijn kop opzij gooide en haar laars likte.

Het kookte, ging omhoog en zij schuurde maar door tot het mijn eikel passeerde en haar gloeiende van geil kokende lijf in ging. Ik riep haar naam, schudde mijn hoofd en probeerde mijn buik te bewegen: Ik kreunde opnieuw toen ze over me boog, haar benen omgooide en schuin op me gleed. Ze was warm, zwaar, zweette en rook naar wat haar kut uitgescheiden had: On your knees and suck me slave! Het was een natte, natte zwarte en brandende kut, een mooie kut een heerlijke kut, een verschrikkelijk grote kut en ik likte, bewoog mijn tong en mijn lippen liefkozend over haar dikke klit en maakte haar voor de tweede keer die avond klaar: O my god, my god, my god!

Gaf haar een naspel, gedragen door een willige tong; zachte handen op haar buik bedekten strelend haar kruis, de sterke buik, de heupen en de zijkant van haar billen met kussen, likte haar liezen en gaf de allerlaatste kus zwaar en tongend op haar kut. Daarna was het klaar, ze zette me voor de wasbak, waste me snel schoon, zakte door haar knieën en piste op haar gemak in het teiltje, smeet haar urine in de slecht doorlopende wasbak, zag mij naar haar kijken: Saturday in a week I'll pis on you!

Eleven o'clock next Saturday! Een zachte tong in mijn mond: Kon als echte Hollander niet nalaten op mijn horloge te kijken en zag dat ze ruim anderhalf uur met me bezig was geweest, hoorde haar zeggen: Ze keek me recht in mijn ogen: Lachte daverend en propte het ding in mijn jaszak; ,Well you can go now! And don't forget, Saturday in a week eleven o'clock! Tatika, woman off Santo Domingo, 39 jaar, mooi, warm, gevoelig, moeder van vijf kids, van armoede hoer in het verdomde Holland geworden.

And, my lovely black mistress! Later gaf ik haar de bijnaam Hot Choc'late en vertelde haar dat het was om haar kracht, de hitte die ze uitstraalde en het zoete dat er na kwam, iets wat alleen een zwarte vrouw op die manier kan geven. In bed die nacht snoof ik de lucht van haar slip op en legde het verrekte ding over mijn gezicht toen ik de volgende morgen in mijn bed rukte.

Een enorme roze kut tussen dikke zwarte dijen… ik kon haar verdomme nog ruiken! Ze rook naar seks, naar geilen, naar geweld en lekker neuken. Ik wilde haar… Jezus tot zaterdag! Twee dagen later bracht ik haar de schoenen, dikke plateauzolen, hoog gehakt, rood met gouden binnenzooltjes en met bandjes om haar slanke enkels en open neusjes zodat bij een volgend bezoek haar tenen gekust kunnen worden.

Ik verheug me erop, want omdat ik altijd de dominante factor bij mijn klantjes moet zijn spelen het werkelijk een verademing eens de underdog, de slaaf te zijn. Dat ik een zwarte meesteres heb is voor mij ideaal, al droomde ik nu van drie zwarte vrouwen! Tatika, mistress of my hart, this is my tribute to your lovely body and the things you give me. Thank you verry much again! Het was precies een week later dat ik om elf uur op zaterdagavond voor haar in duisternis gehulde hoerenkot verscheen.

Afspraak sex stront neuken

Door het gemasseer wordt je rozig en ik word er steeds geiler van. Hoelang ik bezig ben met je voeten weet ik niet maar plotseling gaat de deurbel. Ik schrik op uit mijn geile gedachten en jij slaat je ogen open. Ik kijk je aan met een verschrikt gezicht, ik had niet op bezoek gerekend en zeker niet zoals ik er nu bijzit.

Langzaam sta ik op en loop vertwijfeld naar de deur, ik kijk nog een paar keer om. Maar je kijkt resoluut dus loop ik angstig door.

Langzaam doe ik open terwijl ik me verstop achter de deur. Er staat een man die aanstalten maakt om binnen te komen. Zenuwachtig laat ik de man binnen en sluit de deur achter hem. Lachend kijkt hij me aan en geeft me zijn jas, welke ik ophang aan de kapstok.

De man is inmiddels al de woonkamer binnengelopen en loopt op mijn Meesteres af. Het lijkt dat Meesteres Wendy en die man elkaar kennen, Meesteres staat op en de man geeft Haar een kus op de wang maar Meesteres pakt zijn gezicht en kust hem op de mond. Langzaam zie ik hun lippen Laurensensmelten en hun tongen elkaar vinden.

Laurens heb ik een tijdje geleden leren kennen en het klikt wel tussen ons. Wees maar niet bang dat hij jou plaats in mijn leven inneemt, maar hij is wel een aanvulling. Zijn kleren laat hij op een hoopje op de grond vallen.

Ik kijk naar zijn gebruinde lichaam, een lichaam wat er wel wezen mag, goed verzorgd. Geen afhangende schouders, niet overmatig behaard, geschoren schaamdelen en een flinke lul met een goed gevulde zak. Meesteres en Laurens zijn inmiddels gaan zitten en beginnen een geanimeerd gesprek. Tot mijn verbazing zie ik dat Meesteres ook al uitgekleed is en ook Haar jurk moet ik opruimen.

Ik moet tussen de benen van Meesteres plaatsnemen en Haar grotje gaan likken. Ook na de daad krijg je er taken bij maar dat merk je straks wel. Na enige minuten gelikt en gelebberd te hebben trekt Meesteres mij uit Haar schoot om mijn gezicht in het kruis van Laurens te plaatsen. De weken van onthouden orgasmen hebben mij zover, dat ik geen verweer maak tegen een lul in mijn mond.

De nog steeds slappe lul van Laurens neem ik helemaal in mijn mond. Mijn neus komt tegen zijn buik en mijn kin rust op zijn zak. Ik wil nu weleens weten of je net zo goed met een lul overweg kan als met mijn kutje.

Enne Laurens houd je hoofd in deze positie, dus als je zijn stijve lul niet meer in je mond kan houden moet hij maar je keel in. Ik begin te zuigen en voel de warme pik langzaam in mijn mond groeien. Ademhalen gaat alleen nog maar door mijn neus, mijn mond raakt steeds voller. Plotseling krijg ik een slik neiging en op dat moment voel ik de bijna harde lul mijn keel in glijden.

Ik krijg het benauwd en wil mijn hoofd terugtrekken maar Laurens houd dit tegen en drukt mijn hoofd nog strakker tegen zijn buik. Een licht gekreun van Laurens bereikt mijn oor en ook Meesteres valt het gekreun van Laurens op.

Wil je zo klaarkomen? Wil je in het slavenstrotje spuiten? Voordat ik op welke wijze dan ook kan reageren voel ik Laurens schokken, zijn lul word dikker en zijn kruis beukt tegen mijn gezicht. Een harde kreet van Laurens en ik voel zijn warme sperma mijn keel in lopen.

Gelijk trekt hij mijn hoofd naar achteren en zijn lul glijd mijn keel en mond uit. Ik snak naar adem. Laurens heeft zijn lul vastgepakt en trekt nog een aantal keer aan zijn harde paal. Nog enkele stralen sperma spuiten zijn lul uit en belanden op mijn gezicht. Meesteres zit genietend in Haar handen te klappen. Jij lekkere geile pikkezuiger, lief spermaslikkertje van mij.

En Laurens was het lekker schatje? De sperma op je gezicht laat je lekker zitten. In de slaapkamer doe ik de dimverlichting aan en steek een staafje wierook op. Het bed maak ik op zoals dat in een duur hotel ook gebeurt.

Tot slot zet ik de cd speler aan en druk op de knop repeat en play. Zachtjes klinkt er muziek uit de speakers onder het bed. Veel tijd krijg ik niet. De deur zwaait open en Meesteres komt Laurensen met Laurens de slaapkamer in. De dekenkist, waarin alle bdsm attributen liggen, open je. Je pakt de hoofdkap met onder andere een ring op mijn kruin en plaatst deze op mijn hoofd en laat mijn ogen nog vrij. Twee tepelklemmen met ringen bevestig je op mijn tepels.

Mijn enkels spreid je en Laurens maakt tussen mijn enkels de spreidstang vast. Bij het opstaan slaat hij bewust met de achterkant van zijn hand tegen mijn ballen, ik kreun van de pijn, maar houd mijzelf staande. Om mijn zak bind Meesteres nu een parachute met spijkertjes aan de binnenzijde en aan het oogje onderaan de parachute wordt een touw bevestigd, welke via een katrol aan de spreidstang en een katrol aan de muur en het plafond naar de ring van de hoofdkap gaat en daaraan bevestigd wordt.

Dit houdt dus in dat wanneer ik mijn hoofd laat zakken ik automatisch de spijkers van de parachute strakker in mijn zak trek. Een zeer eenvoudig maar doeltreffend trucje van Meesteres om Haar slaaf onbeweeglijk te laten staan. Ik heb nu een riant uitzicht op het bed maar is dat wel wat ik wil. Het is duidelijk dat er naar mijn mening niet gevraagd word en ik er alleen ben voor het plezier van Meesteres. Meesteres geeft mij nog een kus op mijn mond en doet hierna de rits voor mijn mond dicht.

Zij voelt nog even of de klemmen goed strak zitten zodat de gewichten de tepelklemmen niet van mijn tepels trekken en knijpt nog even in de parachute zodat de ik gelijk weer weet dat de spijkertjes erg scherp zijn. Hierna vlijt zij zich op bed en zie ik een tafereel wat ik nog nooit meegemaakt heb.

Laurens kijkt mij een keer lachend aan. Zijn mond gaat naar haar oor en knabbelt aan haar oorlelletje. Ik weet dat dat een erogene zone is van Meesteres. Langzaam laat hij een been tussen haar benen glijden. Meesteres pakt zijn hoofd en zoekt met haar mond de zijne. Innig zoenend bewegen de twee lichamen steeds ritmischer en steeds strakker tegen elkaar aan.

Meesteres duwt Laurens op zijn rug en begint hem te likken van zijn nek naar zijn tepels en steeds verder naar beneden totdat zij bij zijn lul aankomt. Meesteres kijkt mij nog een keer lachend aan en neemt dan de lul van Laurens in haar mond en speelt tegelijk met zijn ballen. Laurens strekt zijn lichaam als blijk van genot en kreunt zachtjes. Na enige minuten kijkt zij mij aan. Nou ik heb best wel een beetje medelijden met je hoor, zo de eerste keer.

Ik zal het je wel iets gemakkelijker maken. Even later voel ik dat je mijn billen uit elkaar duwt en een buttplug in mijn anus stopt. Je draait aan het knopje en de buttplug begint te trillen. Na nog eenmaal mijn tepelklemmen gecontroleerd te hebben voel ik niets meer van je aanwezigheid maar hoor des te meer wat er op het bed gebeurt.

Het geile gekreun, de soppende geluiden schreeuwen dwars door mijn hoofd. De vibrerende buttplug doet zijn werk en ik voel het geilvocht uit mijn lul lopen. Elke keer als ik mijn hoofd onbewust beweeg trekt het touw aan de parachute en steken de spijkers in mijn zak. Als ik ongehoorzaam ben mag u mij straffen”. Carla antwoordde “Dat is in orde slavin”. Carla antwoordde “Dat is goed, jouw lichaam zal mijn speelgoed zijn en ik zal er mee doen wat mij goed dunkt.

Je slavinnennaam zal Lina zijn, dat betekent Teder. Is dat duidelijk Lina? Carla stak nu haar voet naar voren. Lina begreep wat de bedoeling was en kuste de schoen van Carla.

Lina ging staan zoals haar opgedragen werd. Carla liep naar haar toe en stak haar hand uit naar de kut van Lina. Lina deed een stap je achteruit. Carla pakte nu de tepels van Lina en kneep er hard in. Lina haar gezicht vertrok van de pijn. Carla zei “Dit is de eerste en laatste keer dat je achteruit stapt, ongeacht wie je in deze houding bij je kut pakt”.

Carla stak twee vingers in de kut van Lina. Carla haalde haar vingers uit de kut van Lina. Ze gebood Lina haar mond open te doen. Lina deed haar mond open en Carla stak de vingers waarmee ze in Lina haar kut gezeten had in haar mond. Lina likte de vingers van Carla schoon. Ze proefde haar eigen geil. Lina begon op de vingers te zuigen en met haar tong bewerkte ze de vingers van Carla.

Lina was blij met dit compliment. Lina boog zich voorover en pakte met iedere hand een bil en trok ze uit elkaar. Lina vond het vernederend er zo bij te staan. Ze hoorde Carla een rubberen handschoen aan doen. Ze voelde iets kouds op haar sterretje. Ze dacht dat het glijmiddel was. Ineens stak Carla een vinger in het sterretje van Lina.

Ga maar op je knieën zitten”. Lina ging op haar knieën zitten en Carla ging in haar stoel zitten. Het valt me op dat je gehoorzaam bent. Dat het slavin zijn je tot nu toe geil maakt. Carla zei “Komt er nog wat van? Weer maakte Lina geen aanstalten om met haar zelf te spelen. Lina deed wat haar gezegd werd. Ze lag nu met haar billen omhoog op de schoot van Carla. Carla streelde de billen van Lina. Ineens gaf Carla een harde tik op de billen. Lina schrok en gaf een gil.

Carla gaf haar weer een tik. Ze kreeg er tien. De billen van Lina gloeiden. Ze had geen zin in meer straf. Ze begon haar borsten te strelen met haar ene hand en met haar andere hand begon ze haar kut te strelen.

Na een poosje begon Lina te kreunen. Het maakte Carla geil om Lina zo bezig te zien. Ze liet Lina stoppen en zei “Zo meisje wat heb je geleerd? Ga nu maar wat te drinken in schenken”.

Lina liep naar de keuken en schonk voor hen beide twee glazen cola in. Terug in de huiskamer gekomen knielde ze voor Carla neer en gaf haar een glas cola. Zelf ging ze naast Carla zitten op de grond.

Carla liet haar vingers door het haar van Lina gaan. En wat heb je op het internet gezien wat je vandaag mee zou willen maken? Ik vond dat vernederend, maar omdat het zo vernederend is maakte het me ook geil”. Nu je mijn slavin in opleiding bent zal ik je iets laten zien. Lina liep achter Carla aan. Ze gingen de trap op en ook de trap naar zolder.

Lina realiseerde zich dat de deur van de zolder altijd op slot was. Carla pakte de sleutel, haalde de deur van het slot en deed de deur open. Ze ging naar binnen en deed het licht aan.

Lina volgde haar naar binnen en zag tot haar verbazing een volledig ingerichte sm-kamer. Carla zei “Ja Lina, je vader was mijn slaaf. Wij hebben samen veel mooie momenten beleefd op deze zolder. Die onderdanigheid heb je dus van je vader. Kijk maar gerust rond lieverd”. Lina zag vele zwepen, touwen, dildo´s, vibrators en nog veel meer speeltjes. Ik zal dat ook naar boven verhuizen want voortaan zal je hier gestraft worden en de meeste tijd doorbrengen. Beneden zal je getraind worden in gehoorzaamheid.

Lina ga tegen het kruis staan met je gezicht naar de muur”. Lina ging in de opgedragen houding tegen het kruis aan staan. Carla zette haar vast aan de pols- en enkelboeien. Daar stond Lina vast aan het kruis. Ze hoorde Carla lopen. Ze voelde ook dat Carla achter haar stond. Ineens voelde ze een tik op haar rug. Carla had een flogger gepakt en sloeg daarmee op Lina haar rug. Zij sloeg rustig door.

Het voelde voor Lina goed. Het was niet hard en niet te zacht. Gewillig onderging ze het. Haar huid begon te gloeien, ook dat voelde lekker.

Na een poosje hield Carla op. Lina vond het wel jammer dat Carla ophield. Carla maakte Lina los en draaide haar om. Ze zette Lina weer vast. Carla pakte een trilei en bracht dat in bij Lina. Carla zette het ei op trillen. Ze pakte de flogger en begon Lina te slaan op dezelfde wijze als op haar rug en billen.

Nu waren haar borsten buik en kut het mikpunt. Carla sloeg met een bepaald ritme. Het wond Lina erg op vooral als haar borsten en kut geraakt werden. Na een niet al te lange tijd kwam Lina klaar. Maar Carla sloeg gewoon door.

En weer kwam Lina klaar, nu heftiger. Carla raakte nu alleen haar borsten en kutje. Weer kwam na een tijdje Lina heftig klaar en hing nu aan het kruis. Carla stopte en maakte Lina los. Lina leunde tegen Carla aan. Carla omarmde haar en drukte Lina tegen haar aan. Lina vond het heerlijk. Toen ze bijgekomen was dankte zij Carla voor deze heerlijke ervaring.

Toen Lina was bijgekomen haalde Carla het eitje uit de kut van Lina. Beneden aangekomen mocht Lina op het kussen gaan zitten en Carla haalde wat te drinken voor hen beide.

Carla kwam terug met drinken en zette het op tafel. Ze vroeg hoe Lina het ervaren had. Lina vertelde dat ze eerst wat gespannen was maar dat ze later steeds meer ontspande.

Dat er bij haar gevoelens van overgave en van ontvangen naar boven kwamen. Ze was eigenlijk zover dat ze bereid was alles te ondergaan. Toen ze aan de voorkant geslagen werd wist ze wat het was en daardoor was het veel makkelijker voor haar om het te ondergaan. Wat haar verbaasde waren de orgasmes die ze kreeg, dat die steeds heftiger waren. Carla zei dat pijn en genot samengaan als het op de juiste wijze wordt gedaan. Het was laat geworden.

Carla zei “Laten we gaan slapen”. Ze gingen beide naar boven. Lina wilde naar haar eigen kamer lopen maar Carla pakte haar bij de arm. Carla nam Lina mee naar haar slaapkamer. Carla kleedde zich uit. Lina zag wat een goed figuur Carla had, ook haar borsten vond ze mooi. Carla ging op bed liggen en gebaarde Lina dat ze bij haar moest komen liggen. Lina ging bij Carla op bed liggen. Doe je niet je best dan zal ik je morgen daarvoor straffen”. Lina begon de borsten en tepels te strelen met haar tong.
zoek slaaf kutje strelen

Zowel die op haar borsten zaten als die op haar kutje. Linda pakte de vibrator van haar nachtkastje, zette hem aan en hield hem tegen de knijper op haar borst. Het leek wel of het trillen intenser was. Dit deed ze ook bij de knijpers die op haar schaamlippen zaten. Het maakte haar steeds geiler. Ze hield de vibrator tegen haar klitje en stopte hem in haar kutje. Na een poosje kwam ze heel heftig klaar. Ze had tijd nodig om bij te komen van haar orgasme.

Toen ze bijgekomen was haalde ze de knijper van haar tepel. Ze voelde het bloed terug stromen. Dit was ook het geval bij haar andere tepel. Ze masseerde haar borsten om de bloedsomloop te stimuleren. Ze had een beetje angst om de knijpers van haar schaamlippen af te halen.

Als haar borsten al zo zeer deden, hoeveel pijn zou het dan wel niet doen als zij ze van haar schaamlippen af zou halen, die dik waren vanwege haar orgasme. Langzaam haalde Linda de eerste knijper van haar grote schaamlip. De pijn schoot door haar hele lichaam. Ze had nu wel een beetje spijt dat ze er meerdere op iedere schaamlip had gezet. Langzaam haalde ze de knijpers er af, iedere keer met kleine tussenpozen. Ze vond het wel raar dat haar lichaam geil reageerde op de pijnscheuten die ze had.

Nagenietend van dit alles dacht ze: Een slavin zijn van een Meester of Meesteres. Haar speurtocht ging verder. Ze kocht touwen om zichzelf vast te binden. Ook dat wilde ze ervaren. Haar stiefmoeder Carla was inmiddels een vrouw van 45 jaar oud. Zij had een mooi zandloper figuur. Haar borsten waren peervormig. Ze was wel wat stevig gebouwd. Ze had van nature een dominante uitstraling en kleedde zich ook wel zodanig.

Mantelpakjes, schoenen met een lage hak. Zij had haar haar niet te kort, net over haar oren. Ze liep rechtop en statig. Menig man was dan ook onder de indruk van haar verschijning. Carla had vele jaren ervaring als Meesteres. De vader van Linda had zij dan ook leren kennen op een bdsm meeting.

Hij was daar alleen. Carla haar oog was op hem gevallen. Iets in hem trok haar aan. Hij voelde haar ogen op hem prikken en keek naar haar. Carla wenkte hem om te komen. Hij liep naar haar toe. Ze nodigde hem uit om aan haar tafeltje te komen zitten. Ze raakten in gesprek.

Er ontstond een chemische reactie tussen Carla en de vader van Linda. Hij vertelde dat hij een dochter van 14 jaar had. Dat maakte haar niet uit. Ze wilde alleen een bdsm relatie met hem. Hier kon hij zich ook wel in vinden. Ze vroeg hem zijn telefoonnummer, dat hij graag gaf. Ze hadden daarna enkele maanden met elkaar gespeeld. Er ontstond een band en beide werden verliefd op elkaar. Carla maakte dan ook kennis met Linda. Regelmatig deden ze leuke dingen met elkaar. Er ontstond ook een band tussen Carla en Linda.

Op een bepaald moment was Carla bij Linda en haar vader ingetrokken. Omdat Linda een bewogen sociaal leven had waren er genoeg momenten voor haar vader en Carla om te spelen. Onopvallend als Linda thuis was. Ze waren alle drie wel gelukkig zo met elkaar. Maar toen kwam Linda haar vader plotseling te overlijden. En Carla en Linda bleven samen achter.

Carla bleef in het huis samen met Linda. Ze miste na een jaar het sm gebeuren. Ze besloot een slaaf te nemen waarmee ze echter nog geen relatie wilde.

Het was een slaaf waar ze regelmatig mee speelde. Ze bezocht hem dan thuis. Hij was een pijnslaaf en kickte erg op pijn, wat Carla erg aansprak. Ook droeg hij een cb zodat hij niet met zichzelf kon spelen.

Het was op een vrijdag. Linda zou de hele dag weg zijn en Carla verveelde zich eigenlijk een beetje. Ze belde haar slaaf op en gebood hem bij haar langs te komen. Carla deed in haar leren outfit de deur open.

Haar slaaf moest zich in de gang uitkleden en zijn slaventenue om doen. Dit bestond uit een halsband, pols- en enkelboeien. Hij kroop op handen en knieën de huiskamer binnen en kuste de schoenen van Carla. Daarna ging hij rechtop zitten en deed zijn handen in zijn nek. Carla streelde zijn ballen met haar voet. Hierdoor kreeg hij een stijve pik, dat deed zeer in de kooi. Hij drukte tegen de tralies van de kooi.

Dit zag Carla en ze gebood hem om op te staan. Hij moest zich voorover buigen op de tafel. Carla bond zijn polsen vast aan de tafelpoten en hetzelfde deed zij met zijn enkels. Daarna liep ze naar de kast en haalde daar een stroken zweep uit. Linda haar afspraak was eerder voorbij dan verwacht. Ze kwam thuis en zag een vreemde auto op de oprit staan. Iets vertelde haar dat ze voorzichtig moest zijn om er achter te komen wat zich binnen afspeelde. Ze ging heel zachtjes naar binnen.

Deed voorzichtig de deur naar de huiskamer open. Daar zag ze haar stiefmoeder gekleed als meesteres, met een slaaf die vastgebonden stond op de tafel. Ze zag dat haar stiefmoeder die slaaf behoorlijk op zijn billen sloeg met een zweep.

Ze hoorde de slaaf kreunen en na iedere slag haar stiefmoeder bedanken voor de klap. Het wond Linda op. Ze ging met haar hand in haar slip en streelde haar klitje. I'll kill your balls! Weerstand was onmogelijk, zij wàs het. Geen jonge supergirl, niet slank, maar met ogen die het me vertelden, "ik ben een vrouw die weet waar ik het voor heb gekregen, ik geef het je, bij mij moet je zijn als je echt wilt neuken" en voor wie het weten wil, ik vond haar bloed- en bloedmooi!

Een mooie, nee een schitterende kop op een stevige nek, zware E-cups vol heet golvend vlees met zwarte knoppen en een stevige buik met een venusberg die verborgen bleef onder een soort leren minirokje dat, beslagen met glimmende spijkers, vertelde van "het leer. Christene zielen wàt een meid! Het straalde eraf, kracht, vrouwelijkheid, de belofte van genot en het in haar hand bewegend zweepje bood wat ik na Jill zo node mistte en ik deed de stap!

Ze pakte me, met de gordijnen nog open beet, gaf me een directe kus op mijn mond, nam me bij de hand en voerde me in haar peeshok, knipoogde naar me: This is the home of pain, je zal er geen spijt van hebben jongen! Bij mij kan je krijgen wat je zoekt, liefde of pijn en altijd een warm lijf. I kill your balls. In mijn lijf brandde de hitte van Nicole en Jill en ik had het nodig!

Ik had de pijn van Jill en de diepe, opgezette, naar baby's maken ruikende kut van Nicole nodig. Ik wilde warm vrouwenvlees, afgewisseld met de pijn van huidschroeiend leer en deze meid zou het kunnen geven.

Zag er naar uit dat ze lachend het leer zou hanteren, lachend haar kut zou geven en mij voor een moment gelukkig maken. Ze stapte grijnzend om mijn verbouwereerd lijf heen, schoof het gordijn dicht, klakte met de zweep: Ik wilde het weten; kon ze tippen aan Jill die me geleerd had dat ik lang niet altijd de baas was en vooral dat een sterke vrouw beslist niet eng of naar is.

Ik had me graag aan Jill's grillen onderworpen, had het heerlijk bij haar gehad en rilde bij deze sterke grote en diepzwarte beer van een vrouw die het me zei: Daar kom jij voor, ik zie het aan je ogen, jij wilt de zweep op je huid voelen tot ze rood ziet en je pik trillend omhoog komt. Tot ik het zaad uit je zak sla als je diep in me zit. Vooruit zeg wat je wilt anders doe ik het zelf en heb je niets meer te kiezen!

Dan sla ik de pijn in je ziel tot je Maria om genade vraagt! Vertelde dat het uiteraard niet voor niets kon: Kom betaal m'n huur en je hebt het goed bij me. Ze was fel, tongde me terug, sloot af met een serie harde snelle kusjes, liet me breed lachend los en vertelde me dat ik mocht kiezen wat ik wilde: Je lijkt me zacht, wil je echt niet liever lekker met me neuken?

Ik kan het en je krijgt het, kijk 's? Maar dat andere is ook lekker… Nou jongen je zegt het maar! Wist niet dat een echte meesteres pijn geeft, misschien haar slaaf gebruikt om klaar te komen, hooguit zijn penis afrukt of hem toestaat dat zelf te doen, maar nooit, nóóit bereid is zich door hem te laten neuken! Tatika wist het wel! En we maakten het af op pijn en heel, heel misschien, als ik gehoorzaam was, een beetje seks. Maar beloven deed ze het niet: Jij wilt de zweep, op je knieën liggen en leren wat een strenge vrouw is?

Goed dàt ga ik je geven, dat beloof ik je, maar liefde is iets anders, dat moet je verdienen, maar als je het krijgt is het anders dan het neuken van een hoer.

Dan moet je aanvaarden wat je krijgt, dankbaar zijn en de voeten van je meesteres kussen' Ze bekeek me cynisch fluisterde toen: En ik deed wat me gezegd was, trok mijn hemd over mijn hoofd, deed mijn riem los en liet m'n broek zakken, m'n onderbroek omlaag en keek toe hoe zij haar slip omlaag deed en de zware tieten over haar zwarte hemdje trok.

Tieten met dikke zwarte knoppen, knoppen waaraan ik wilde Ze raadde wat ik dacht, gaf me een mep op mijn billen, ,Doe verdomme je sokken uit hufter! Een slaaf op sokken moet ik niet! Ben je een vent of een slappe lul? Ik ga je inspecteren, kijken of je me bevalt. Als jij je niet gedraagt zet ik je eruit, oké?

O Lieve Heer ik kreeg het! We hadden het afgesproken, "Jij bent mijn meesteres en je straft me, slaat me, laat me aan je voeten kruipen, dwingt me je voeten en je kut te kussen en alleen als ik het verdien geef je me als beloning een beetje seks. Verdien ik het niet, de deur! Er was een afspraak, zij hield zich eraan en ik kreeg het; ze haalde soepel uit, sloeg mijn kont, ging hoger en bereikte mijn schouders: Op de grond met jou, kus de voeten van je black mistress!

Een sterke hand greep mijn haren, rukte mijn kop achterover en haar andere hand ging naar voren, bewoog en tien leren riempjes suisden omlaag, raakten heet strelend mijn buik en eindigde hun tocht op mijn halfstaande pik.

Maakten een halve draai en tikten mijn ballen aan. De pik verslapte terstond, ik gilde en Tatika lachte ruw, smeet me tegen het bed: Ik kuste ze, kreeg opdracht wat overeind te komen, om haar heen te kruipen, werd ruw bij mijn haar gepakt en kuste gedwee haar opgehouden voetzool terwijl de zweep op mijn rug rustte.

Werd overeind getrokken aan mijn haren, zag hoe ze op bed ging zitten en haar benen spreidde: Ik likte langzaam en grondig, proefde hoe haar lichaamsvocht branderig in mijn mond kwam en deed wat zij van me wilde. Het leer lag op mijn rug, bewoog traag tot ze uithaalde, ,Doe je best hufter, het is geen ijsje! Ik likte, zij werd nat!

Ineens was ze zover, ze was randy, de dieproze, door zwarte randen omsloten kut zweette geil en haar buik bewoog, de benen gingen omhoog en de klauw drukte mijn mond over de kut; ik likte! Ik likte of mijn leven er vanaf hing, deed het met lange diepe halen, duwde mijn tong tegen de grote klit, hoorde haar even hijgen en voelde schokken en rillinkjes door haar buik trekken.

De hand liet mijn haar los en ik stopte: Mijn meesteres kwam overeind, schudde haar krullen en greep me opnieuw. Draaide zich zijdelings tegen me aan: Zag kans me keihard op mijn kont te slaan en liet de draden dan bijna strelend over mijn ballen aaien.

Mijn rug gloeide, mijn kont was pijnlijk en, hoe gek het ook klinkt, mijn pik groeide! Ze trok mij tegen zich aan, liet me tegen haar vette hangtieten rusten en gaf me de knoppen te zuigen: Ik zoog haar, likte en kuste haar hete vlees, voelde mijn lul tegen haar laarzen hangend opnieuw verstijven en werd toen het spel lang genoeg geduurd had aan mijn haar overeind gerukt, kreeg weer slaag en werd op bed gesmeten: Ook mijn lul werd niet gespaard en kreeg z'n deel van de steeds opnieuw neerkomende zweepslagen, werd plotseling beetgepakt en overeind gerukt, opnieuw met een handige tik onder mijn zak neergeslagen en ik hoorde mijn zwarte beul in zichzelf praten tot ze plotseling op het bed klom, voorover bukte en mijn lul met harde bewegingen overeind pijpte.

Ik zàg mijn witte lul tussen haar dikke zwarte lippen verdwijnen en zij zag me kijken, werd gelijk woedend, kneep onverwacht met een lief lachje in mijn ballen en bekeek mijn opnieuw slappe pik met een grimmig gezicht: Weet jij wat, kus jij mijn reet maar. Ze liet het allemaal mompelend gebeuren, greep me in een soort houdgreep, kwam overeind en nam mijn lul tussen de tieten, drukte die er neukend overheen en duwde haar nog steeds natte kut over mijn gezicht: Een harig kruis kwam omlaag, stulpte over mijn gezicht, maakte me machteloos, leerde me hoe zalig het is als een zwarte sterke vrouw je totaal overwonnen heeft en je haar triomf grondig laat voelen.

Je smoort bijna onder haar kut, terwijl ze je gezicht tussen haar machtige billen klemt en diep in je het besef laat komen dat je overwonnen bent, dat je alleen nog maar een slaaf bent die niets meer hoeft, nooit anders meer hoeft dan háár te dienen. En ik zoog aan haar kut, likte het grof behaarde vlees, nam voorzichtig de dikke lippen tussen mijn tanden en bewerkte haar levende leer.

Ze pompte de kut over mijn gezicht, schuurde mijn mond met de ruwe beharing en liet me bijtend zuigen en likken.

Toen ik een vinger in haar kont stak kreeg ik tikken: Ineens was de rust over, de pijn voorbij, ze greep me, kuste mij over mijn hele lijf, likte aan me, beet in mijn tepels, rukte aan mijn lul, pijpte me en kwam met zwaar drukkende tieten over me heen, boog haar hoofd en nam mijn mond! Ik had vrouwen genomen, ze gedwongen tot hete kussen, maar dit was omgekeerd, zij nàm mij, de overwonnene! Ze greep me duwde me neer, kronkelde om me heen en likte me, beet ruw in mijn tepels, rukte mijn lul omhoog en zakte er grommend over heen; ,I like you!

I'll fuck you, you white basterd! Tussen haar dijen geklemde armen, een lange laars over mijn nek die mijn kop neerdrukte en een vinger die vakkundig mijn kont neukte: Ze neukte mijn reet en zoog aan mijn lul, wipte de tieten er overheen, duwde ze erom en neukte me, kwam overeind en ging op mijn benen zitten, maakte mij machteloos, liet me de tieten tillend kneden en toen kwam de kut!

De kut, die onder brandende ogen en verstopt onder de leren, met glanzende spijkers beslagen gordel over mijn lul ging. Ongezien maar gloeiend- en gloeiendheet! Ze schoof zich naar voren, kneep in mijn tepels, krabde mijn borst, zette de handen achter haar lijf en neukte me! Niets had ik in te brengen, mijn lul werd door Tatika geneukt, ze schoof witheet om mijn staaf, sloopte mij zowat met haar gewicht en deed wat er gedaan moest worden. De tieten wogen zwaar, de ogen fonkelden, haar mond stond open en liet hijgende ademstoten door in het flauwe rode licht en de kut was heet!

Mijn buik werd geschuurd door haar grove beharing, de lul zat in zijn hete hol en het zaad kookte in de pijnlijk bestrafte ballen, wrong zich omhoog terwijl ik haar naam gilde, steunend om haar genade bad, mijn kop opzij gooide en haar laars likte.

Het kookte, ging omhoog en zij schuurde maar door tot het mijn eikel passeerde en haar gloeiende van geil kokende lijf in ging. Ik riep haar naam, schudde mijn hoofd en probeerde mijn buik te bewegen: Ik kreunde opnieuw toen ze over me boog, haar benen omgooide en schuin op me gleed. Ze was warm, zwaar, zweette en rook naar wat haar kut uitgescheiden had: On your knees and suck me slave!

Het was een natte, natte zwarte en brandende kut, een mooie kut een heerlijke kut, een verschrikkelijk grote kut en ik likte, bewoog mijn tong en mijn lippen liefkozend over haar dikke klit en maakte haar voor de tweede keer die avond klaar: O my god, my god, my god!

Gaf haar een naspel, gedragen door een willige tong; zachte handen op haar buik bedekten strelend haar kruis, de sterke buik, de heupen en de zijkant van haar billen met kussen, likte haar liezen en gaf de allerlaatste kus zwaar en tongend op haar kut. Daarna was het klaar, ze zette me voor de wasbak, waste me snel schoon, zakte door haar knieën en piste op haar gemak in het teiltje, smeet haar urine in de slecht doorlopende wasbak, zag mij naar haar kijken: Saturday in a week I'll pis on you!

Eleven o'clock next Saturday! Een zachte tong in mijn mond: Kon als echte Hollander niet nalaten op mijn horloge te kijken en zag dat ze ruim anderhalf uur met me bezig was geweest, hoorde haar zeggen: Ze keek me recht in mijn ogen: Lachte daverend en propte het ding in mijn jaszak; ,Well you can go now!

And don't forget, Saturday in a week eleven o'clock! Tatika, woman off Santo Domingo, 39 jaar, mooi, warm, gevoelig, moeder van vijf kids, van armoede hoer in het verdomde Holland geworden. And, my lovely black mistress! Later gaf ik haar de bijnaam Hot Choc'late en vertelde haar dat het was om haar kracht, de hitte die ze uitstraalde en het zoete dat er na kwam, iets wat alleen een zwarte vrouw op die manier kan geven.

In bed die nacht snoof ik de lucht van haar slip op en legde het verrekte ding over mijn gezicht toen ik de volgende morgen in mijn bed rukte. Een enorme roze kut tussen dikke zwarte dijen… ik kon haar verdomme nog ruiken! Ze rook naar seks, naar geilen, naar geweld en lekker neuken. Ik wilde haar… Jezus tot zaterdag! Twee dagen later bracht ik haar de schoenen, dikke plateauzolen, hoog gehakt, rood met gouden binnenzooltjes en met bandjes om haar slanke enkels en open neusjes zodat bij een volgend bezoek haar tenen gekust kunnen worden.

Ik verheug me erop, want omdat ik altijd de dominante factor bij mijn klantjes moet zijn spelen het werkelijk een verademing eens de underdog, de slaaf te zijn. Dat ik een zwarte meesteres heb is voor mij ideaal, al droomde ik nu van drie zwarte vrouwen!

Tatika, mistress of my hart, this is my tribute to your lovely body and the things you give me. Thank you verry much again! Het was precies een week later dat ik om elf uur op zaterdagavond voor haar in duisternis gehulde hoerenkot verscheen.Lekker geil ding bi man gezocht


Arabische meesteres cuckold Amerikaanse stud met haar 2 de arabische slaven. Carey Riley neemt haar Slavin Kate Faucett uit en geeft haar een behandeling. Dominatrix het dragen van latex hits hete en geile slavin op haar strakke kutje in de dungeon. Vastgeketend hentai slaaf smeekt om te worden ontketend, maar nog steeds krijgt haar natte. Vastgebonden milf slaaf krijgt een klap met een zweep geslagen op haar kont door bdsm meester.

De lesbische blonde slaaf nemen van een bad te bereiden op haar hete lichaam voor de meesteres. Oudere slaaf kreeg geblinddoekt en geketend aan een muur en raakte op haar tieten door master.

Aziatische meesteres rijdt haar slaaf lul in haar favoriete cowgirl positie. Aziatische Meesteres brengt een litle quality time met één van haar slavinnen. Japanse sex slaaf zuigt twee lullen en krijgt vinger geneukt door haar Meesters. De lesbische Meesteres betrekking heeft haar slaaf in de hot wax en vinger neukt haar kutje.

Fiesty slavin wordt gestraft en slagroom voor ongehoorzaamheid aan haar meesteres. Toen hoorde ze de deur van de slaapkamer van haar moeder open gaan. Vlug sloot ze het deurtje en ging in de keuken wat te drinken pakken. Daarna ging ze op de bank zitten en hoorde haar moeder de trap af komen. Carla zei “Goh wat ben jij vroeg thuis”. Haar moeder zei aan het eten te beginnen. Linda zei “Ik ga nog even gauw douchen”. Ze ging naar boven en kleedde zich snel uit.

Deed de douche aan en ging onder de douche. Ze moest denken aan wat ze vanmiddag gezien had. Ze begon zichzelf te strelen. Ze fantaseerde dat zij die slaaf was en dat zij alles onderging. Dat haar dingen bevolen werden om te doen. Deze gedachte maakte haar nog geiler. Ze dacht er aan hoe het zou zijn zo op haar billen geslagen te worden. Bij die gedachte kwam ze heftig klaar. Nagenietend van haar orgasme dacht ze aan een Meesteres zo dicht bij huis. Hoe zou ze het kunnen aanpakken? Want dit is wat ze wilde.

Slavin zijn van een Meester of een Meesteres. Ze wist dat ze Carla volkomen zou kunnen vertrouwen. Dat het een ervaren Meesteres was. Ze vroeg zich ook af of haar vader haar slaaf was geweest, of dat ze hiermee was begonnen toen haar vader overleden was. Ze zou hier sneller een antwoord op krijgen dan ze zelf verwacht had Ze ging in haar joggingpak naar beneden. Carla was bezig in de keuken.

Linda zonk weg in haar fantasie. Dat ze hier naakt aan het kruipen was. Dat ze werd vastgebonden op de eethoektafel. Carla vroeg haar de tafel te dekken. Linda dekte de tafel en Carla zette het eten op tafel.

Beiden aten het eten op en Linda kon het maar niet loslaten. Carla zag dat Linda erg afwezig was. Zij vroeg dan ook of er wat was. Zou ze het haar moeder vertellen of niet? Ze kon er lang of kort over nadenken, ze wilde slavin van Carla worden. Linda besloot het haar moeder maar te vertellen. Ze zei “Ja ma er is iets wat mij op dit moment erg bezighoudt.

Ik weet eigenlijk niet hoe ik je het vertellen moet en ik hoop ook dat je niet boos wordt”. Linda begon te vertellen wat ze vanmiddag gezien had en wat het met haar deed. Ze vertelde ook over dat ze zich onderdanig voelde. Dat ze dingen uitgeprobeerd had en wat het met haar deed. Ze wilde dit dan ook om haar gevoelens meer te ontdekken. Carla zei “Ik ben natuurlijk niet je echte moeder. Er zou dus geen sprake zijn van incest. Ik zou het fijn vinden als je mij als Meesteres zou nemen, zodat ik je op een juiste manier op kan leiden tot slavin.

Dan gebeurt het veilig en zal je niet beschadigd worden”. Carla liep naar de kast en pakte een halsband, pols- en enkelboeien uit de kast. Ze liep naar Linda met de spullen in haar handen. Ze legde die op tafel en vroeg Linda of ze zaterdag en zondag plannen had.

Linda zei dat ze die niet had. Dan, na het douchen en je kutje goed kaalgeschoren te hebben, doe je deze halsband pols- en enkelboeien om, dat is je slavinnentenue. Dan kom je beneden, je knielt neer en vraagt mij of je mijn slavin in opleiding mag zijn. Dat je mij in alles zal gehoorzamen en als je ongehoorzaam bent dat ik je mag straffen. Dat jouw lichaam mijn speelgoed is. Dat doe je als volgt: Meesteres mag ik uw slavin in opleiding worden?

Meesteres, ik zal u in alles gehoorzamen. Als ik ongehoorzaam ben mag u mij straffen. Meesteres mijn lichaam is uw speelgoed. Als ik zeg dat het goed is mag je het volgende vragen. Ze ruimden samen de tafel af.

Linda ging naar boven. In haar slaapkamer kleedde ze zich uit en deed de spullen om, dit om te kijken hoe dat voelde. Wat was dit lekker. Ze voelde zich onderdanig. Wat was ze blij dat zij Carla had die ze volledig kon vertrouwen. Waardoor ze zich ook volledig kon overgeven. Ze deed haar slavinnentenue uit en ging naar de badkamer en pakte haar scheerspullen.

Linda ging op het krukje zitten en zeepte haar kutje in met scheerschuim. Daarna pakte ze het mesje en schoor haar kut glad. Toen ze klaar was spoelde ze haar kut schoon en voelde of alles goed glad was.

Ze voelde geen stoppeltjes meer en het voelde lekker glad. Toen ze klaar was droogde ze zich af. In haar kamer deed ze haar slavinnentenue aan. Dit zou haar eerste stap op weg naar slavin zijn. Linda liep de trap af. Carla zat op haar favoriete stoel. Linda zag dat Carla in het leer gekleed was. Carla had een lange leren rok aan met daarboven een witte rubberen blouse.

Aan haar voeten hoge leren veterschoenen. Wat zag ze er heerlijk dominant uit zo. Linda ging voor Carla op haar knieën zitten.

Ze keek Carla aan. Carla zei “En meisje wat heb je mij te vertellen? Linda zei “Meesteres mag ik uw slavin in opleiding worden? Als ik ongehoorzaam ben mag u mij straffen”. Carla antwoordde “Dat is in orde slavin”. Carla antwoordde “Dat is goed, jouw lichaam zal mijn speelgoed zijn en ik zal er mee doen wat mij goed dunkt. Je slavinnennaam zal Lina zijn, dat betekent Teder.

Is dat duidelijk Lina? Carla stak nu haar voet naar voren. Lina begreep wat de bedoeling was en kuste de schoen van Carla. Lina ging staan zoals haar opgedragen werd. Carla liep naar haar toe en stak haar hand uit naar de kut van Lina. Lina deed een stap je achteruit. Carla pakte nu de tepels van Lina en kneep er hard in. Lina haar gezicht vertrok van de pijn. Carla zei “Dit is de eerste en laatste keer dat je achteruit stapt, ongeacht wie je in deze houding bij je kut pakt”.

Carla stak twee vingers in de kut van Lina. Carla haalde haar vingers uit de kut van Lina. Ze gebood Lina haar mond open te doen. Lina deed haar mond open en Carla stak de vingers waarmee ze in Lina haar kut gezeten had in haar mond. Lina likte de vingers van Carla schoon. Ze proefde haar eigen geil. Lina begon op de vingers te zuigen en met haar tong bewerkte ze de vingers van Carla.

Lina was blij met dit compliment. Lina boog zich voorover en pakte met iedere hand een bil en trok ze uit elkaar. Lina vond het vernederend er zo bij te staan. Ze hoorde Carla een rubberen handschoen aan doen. Ze voelde iets kouds op haar sterretje. Ze dacht dat het glijmiddel was. Ineens stak Carla een vinger in het sterretje van Lina. Ga maar op je knieën zitten”. Lina ging op haar knieën zitten en Carla ging in haar stoel zitten.

Het valt me op dat je gehoorzaam bent. Dat het slavin zijn je tot nu toe geil maakt. Carla zei “Komt er nog wat van? Weer maakte Lina geen aanstalten om met haar zelf te spelen. Lina deed wat haar gezegd werd. Ze lag nu met haar billen omhoog op de schoot van Carla. Carla streelde de billen van Lina.