trio met moeder en dochter kutje roeren

...

Erotische massage drachten meesteres gelderland

Avant de pouvoir vous montrer une liste et des photos de femmes qui vivent près de chez vous, et qui recherchent un contact sexuel immédiat, nous devons vous poser quelques questions. Beaucoup de ces femmes sont des mères célibataires en manque et des femmes mariées qui cherchent à tromper leur mari. Il se peut qu'elles fassent partie de vos voisines ou des gens que vous connaissez. Acceptez-vous de garder la discrétion sur l'identité de ces femmes?

Ces femmes nous ont demandé de ne pas les mettre en contact avec des hommes qui cherchent une « liaison ». Elles ont juste envie de baiser vite fait. Accepteriez-vous d'utiliser un préservatif si vous couchez avec une partenaire rencontrée sur notre site? Et enfin, avez-vous 24 ans ou plus? Les femmes nous ont demandé de ne pas autoriser les moins de 24 ans à les contacter, parce qu'elles ont déjà subi le comportement grossier de certains hommes plus jeunes.

Vous pouvez maintenant accéder à la liste et aux photos des femmes de votre région. Encore une fois, soyez discret au sujet de leur identité. Tapez sur le bouton « Continuer » ci-dessous pour lancer votre recherche à l'aide de votre code postal. Ceci n'est PAS un site de rencontre!

Login om een reactie te plaatsen » Reacties 0 Er zijn momenteel geen reacties. Je kunt de eerste zijn. Gerelateerde sex films Bekijk alle » ». Zeg mama, wat kan ik doen als ik extreem geil ben? Stiefmoeder wil meedoen met dochter en vriendje. Wat gebeurt hier in vredesnaam? Mooie mama onweerstaanbaar voor stiefzoon. Laat mama eens zien hoe je zuigt. Mama wil meedoen met dochter en schoonzoon. Lisa nodigt haar stiefdochter uit om naakt te gaan mediteren.

Eva deelt een piemel met haar sexy stiefdochter. Ronnie klaargezogen door moeder en dochter. Moeder en dochter delen alles. Hee mama, we kunnen wel even samen in bad.trio met moeder en dochter kutje roeren

...

Login om een reactie te plaatsen ». All models are 18 years or above. Website geschikt voor personen van 18 jaar of ouder. Bescherm minderjarigen tegen expliciete beelden op internet met icra , netnanny , cyberpatrol of cybersitter.

Jouw gratis sex films! Stiefmoeder en dochter samen in trio ×. Login om een reactie te plaatsen » Reacties 0 Er zijn momenteel geen reacties.

Je kunt de eerste zijn. Gerelateerde sex films Bekijk alle » ». Zeg mama, wat kan ik doen als ik extreem geil ben? Stiefmoeder wil meedoen met dochter en vriendje. Wat gebeurt hier in vredesnaam? Mooie mama onweerstaanbaar voor stiefzoon. Laat mama eens zien hoe je zuigt. Pakistaanse Dhuha , 26 jaar uit Assen Drenthe. Een moeder met een probleem Categorie: Toen Esther zachtjes naar boven liep om zich aan de kleden voor de wekelijkse kerkgang hoorde ze het geluid weer.

Het kwam van de slaapkamer van Johan, haar zoon en ze wist precies wat daar gaande was. Het was een licht ritmisch geluid van een arm en een verend matras. Juist, Johan was weer aan het masturberen en ze wist nog steeds niet wat ze er mee aanmoest; het maakte haar boos, nieuwsgierig, jaloers en heet tegelijk. Boos omdat ze vond dat masturberen zondig was, nieuwsgierig omdat ze het gewoon wel eens wilde zien, jaloers omdat hij toegaf aan zijn driften en heet omdat haar lijf hunkerde naar seks, om bemind te worden, door hem.

Het was heel frustrerend voor haar. Het liefst stormde ze zijn kamer in om er een einde aan te maken maar dat zou weer een inbreuk op zijn privacy zijn. Maar waarom wachtte hij niet tot ze de deur uit was? Met een diepe zucht ging haar eigen kamer in en deed haar ochtendjas en nachtpon uit. Ze keek keurend in de kleedspiegel en ergerde zich aan haar witte lijf, dat zag nooit een zonnetje.

Meer tevreden was ze over haar borsten, die waren groot en stevig met een kleine tepelhof en mooie dieprode tepels. Ze deed haar broekje maar niet uit, misschien zou ze dan in de verleiding komen; zelfbevrediging vlak voor de kerkgang leek haar extra zondig, ze zou het die avond wel doen.

Geen make-up, alleen borstel door haar blond kapsel. Op de kamer van Johan was het nu stil. Zou hij klaargekomen zijn? Of wachtte hij tot zij weg was? Daar stond haar zoon, negentien jaar, 1. Hij deed aan waterpolo, daardoor waren zijn schouders breed en zijn taille slank.

Hij was naakt tot zijn middel en ze sloeg haar ogen naar beneden, naar de lichte bult in zijn pyjamabroek. Ze rukte zich los van zijn kruis en keek hem aan. Haar zoon grinnikte wat voor zichzelf en viel terug op zijn bed. Nee, hij was nog niet klaargekomen en stroopte zijn broek omlaag. Na een paar stroken had zijn pik de 20 centimeter bereikt en hij fantaseerde dat hij zijn moeder in haar mond neukte; tien minuten later stroomde het zaad uit zijn eikel.

In de kerk bad Esther tot God en vroeg maar weer eens vergiffenis voor haar zondige gedachten, de zonde dat ze met haar zoon naar bed wilde, ze leefde er al een paar jaar mee en besloot daar, in de kerkbank, er iets aan te doen. Ze deed het zelf ook elke dag met haar staaf.

Ze werd er helemaal gek van. Toen ze weer thuiskwam stond inderdaad de koffie klaar, met een stukje vlaai die ze gisteren zelf had gekocht.

Hij liep nog steeds met ontbloot bovenlijf maar had nu een lange trainingsbroek aan. Knettergek werd ze van haar zoon. Ze had gehoord van deze kerkelijke hulpgroep voor christelijke seksverslaafden en had op internet hun site gevonden. Het was een pak van haar hart want dit zou ze nooit tegen de dominee van haar kerkgemeente kunnen opbiechten.

Ze huiverde van die dominee De Jong en vermoedde dat deze man nog meer seksverslaafd dan zijzelf was. Via de website ontdekte ze dat ze lang niet de enigste was die met dat probleem zat. Er stond een emailadres bij, zo kwam ze in contact met de initiatiefneemster ; Jodelien dus. In een tweede e-mail had ze bekend dat ze de laatste tijd elke dag aan seks dacht. Er volgde vlug een afspraak. Ze was al veertien jaar psycholoog en in de eerste instantie gespecialiseerd in huwelijksrelaties. Vanwege haar kerkelijke achtergrond zag ze vele christelijke gezinnen tegen heug en meug bij elkaar blijven; vanwege het christelijke moraal.

Geloof en seks, het leek haar een gat in de markt; het was nog steeds een taboe in de streng gereformeerde kringen. Maar ieder mens heeft seksdrift, zelfs de meest gelovige. Het kon de buurman zijn, of een eenzame dominee, of incest, wat vaker in die kringen voorkwam. Met haar ervaring had ze wel door dat deze vrouw met een groot geheim zat.

Het punt is hoe je ermee omgaat, gezonde seks is geen zonde, daar gaat het bij mij om. Jodelien was een mooie redelijke slanke vrouw van rond de veertig, net als zijzelf. Ze had haar halflang kapsel een kastanjerode kleur gegeven en oogde zelfverzekerd achter haar bureau.

Weer viel er even een stilte. Jodelien was er nu bijna van overtuigd dat er van incest sprake was. Op haar beurt keek ze nu eens goed naar Esther die behoorlijk was gaan transpireren. Ze had haar blonde haar wat langer dan zijzelf, ze had dik lichtgolvend haar met een scheiding aan de ene kant maar wat meer opviel waren de grote borsten, verder had ze een redelijke slanke taille en stevige benen; Jodelien vond haar een mooie vrouw, ondanks de droeve, bijna wanhopige ogen.

U heeft er kennelijk zoveel moeite mee, U vindt Uw seksprobleem blijkbaar erg zondig. Ik stel voor dat U mij vanavond of morgen nog een e-mail stuurt en het daarin uitvoerig uitlegt. Schrijven over problemen is altijd goed en op de een of andere manier is het afstandelijker. U schrijft Uw verhaal zonder valse schaamte op en U stuurt het naar mij. Ik zal het goed lezen en dan maken we weer een afspraak.

Opgelucht nam ze afscheid en vertrok naar huis. Die avond was Johan naar de waterpolotraining en dat wilde nog wel eens uitlopen, een mooie gelegenheid voor Esther om alles eens goed te beschrijven. Ze deed de computer aan en ging naar haar e-mail. Ze dacht even na hoe ze moest beginnen en typte 'Beste Jodelien' in. Toen ze begon te typen was ze niet meer te stoppen. Beste Jodelien, "In de eerste plaats mijn verontschuldiging omdat ik niet de moed had om eerlijk tegenover jou te zijn.

Je hebt gelijk, er over schrijven gaat veel beter, nu hoef ik niemand in de ogen te kijken. Ik zal mijn grote probleem, tevens mijn grootse geheim, meteen maar onthullen.

Ik ben namelijk heel erg verliefd op mijn achttienjarige zoon, ik hou zo verschrikkelijk veel van hem dat ik mijn geest en mijn lichaam aan hem wil geven.

Zo, dat is er uit. Maar het is allemaal zo moeilijk en gecompliceerd dat ik er niet uitkom. Misschien helpt het als ik mijn leven tot nu toe in grote lijnen beschrijf. Ik ben opgegroeid in een streng gereformeerd gezin. We hadden geen televisie en moesten 2 x per zondag naar de kerk. Ik had alleen nog een oudere broer. Die mocht meer dan mij, alleen omdat ik een meisje was.

Ik heb een rare jeugd gehad. Mijn moeder werd door mijn vader gekleineerd, ze was zijn sloof en zijn afreageerpunt. Het kwam wel eens voor dat hij gewoon in de huiskamer moeder een pak voor haar blote billen gaf, daar waar mijn broer en ik bij waren.

Mijn broer wilde best die gewoonte overnemen en gaf mij af en toe een ook een pets op mijn kont maar toen vader er achter kwam mocht hij dat niet meer doen. Dan gaf hij mij liever zelf op mijn kont en ook weer gewoon in de huiskamer waar moeder en mijn broer bij waren. Hij vond altijd wel een aanleiding om te meppen. Ik moet eerlijk zeggen dat ik het niet zo erg vond, behalve dat mijn broer erbij was. Later, toen ik achttien was begreep ik dat moeder het juist opwindend vond als zij op haar billen kreeg.

Ik vond het altijd al raar dat ze zo met haar onderlijf draaide als ze billenkoek kreeg en meestal gingen pa en ma er na naar boven en hoorden mijn broer en ik hun ledikant piepen en kraken.

Vanaf mij achttiende kwam mijn vader op mijn slaapkamer om mij daar te slaan terwijl mijn broer en moeder gewoon beneden waren.

De eerste keer was het al raak. Ik voelde dat hij er een erectie van kreeg en vond het allemaal, net als moeder, wel opwindend. Hij verplichte me tot orale seks en ik moest zijn zaad inslikken. Toen hij weer naar beneden was zocht ik een manier om me te bevredigen en pakte de steel van een haarborstel, zo heb ik mezelf ontmaagd.

Wat vader deed wilde mijn broer ook weer doen en hij verkrachte me toen onze ouders niet thuis waren. Voordat hij zijn zaad in me spoot wist ik me gelukkig te bevrijden en vertelde later alles aan mijn vader.

Die was woest op zijn zoon en schopte hem de deur uit. Hij raakte oversekst met zijn willige vrouw en dochter die het wel fijn vonden dat hij hun billen ranselde en hem daarna bevredigden. Vrij vlug daarna wilde hij het met z'n allen op de ouderlijke slaapkamer doen en wij stemden toe, gehoorzaam als we waren. We moesten ons helemaal uitkleden en voor het eerst zag ik mijn moeder helemaal naakt. We leken veel op elkaar, ik had al flinke borsten maar de hare waren nog wat groter en nu zag ik ook haar vagina open en bloot.

Ze had daar een flinke bos haar, net zoals ik en stevige billen. Vader hield zijn kleren aan en pakte een rotanstokje. Wij moesten krom staan en hij sloeg ons om de beurt op onze billen. Hij deed het vrij hard, het stokje maakte steeds een zwiepend geluid, dat weet ik nog goed. Het deed erg pijn maar de erotiek droop van de slaapkamermuren af.

Toen onze billen vurig en vol striemen zaten moesten we hem uitkleden. Zijn penis was stijver als ooit tevoren en moeder moest hem in haar mond nemen; ik moet bekennen dat ik dat zeer erotisch vond. Ze bracht hem bijna tot zijn hoogtepunt toen hij plotseling mijn hoofd vastpakte. Hij dwong moeder zijn penis te verlaten en bood hem mij aan. Ik had hem nog geen vijf tellen in mijn mond of hij begon hevig te ejaculeren.

Het was zoveel dat ik begon te kokhalzen. Maar toen, opeens, viel hij neer, hij viel achterover, greep naar zijn hartstreek, rilde nog wat en bleef toen doodstil liggen. Moeder en ik schrokken ons rot en dachten meteen dat hij dood was. Moeder belde een ambulance en meteen daarna ruimden we alle sekssporen op. Toen de ziekenauto arriveerde hadden we onze kleren aan.

De twee broeders konden alleen maar zijn dood bevestigen. In de periode daarna waren we de weg kwijt. Ik trouwde vrij snel met een oudere man, een plaatsvervanger van mijn vader, denk ik, en mijn moeder sloot zich in huis op.

Ik raakte meteen in verwachting van mijn zoon, Johan, maar toen die twee jaar was stierf mijn man door een auto ongeluk. Zo stond ik er ook alleen voor. Ik wilde geen andere man meer en voedde mijn zoon op, dat wil zeggen, hij verbleef veel bij mijn moeder want ik moest werken.

Ik werkte, en nog steeds, als verpleegster in het ziekenhuis. Maar met mijn moeder ging het niet zo goed. Ze werd heel apatisch en werd vorig jaar opgenomen in een kliniek waar ze nu nog verblijft.

Mijn zoon groeide op tot een grote kerel en lijkt in alles veel op mijn vader. Hij is vrij dominant en heeft een grote seksdrift, hij masturbeert elke dag op zijn slaapkamer. Jammer is alleen dat hij de kerk vaarwel heeft gezegd, daar heb ik veel verdriet van. Maar nogmaals, ik hou hopeloos veel van hem, ik wil dat hij mij op mijn billen slaat en mij tot de zijne maakt. Ik hoop dat ik je nu voldoende over mijn verslaafde, perverse geest heb ingelicht en dat ik dringend hulp nodig heb om al deze zondige gedachten te laten verdwijnen.

Excuses voor mijn, soms, grof taalgebruik, het leek mij de juiste manier mijn gevoelens te uiten. Ze overlas de e-mail nog eens en besloot er niets aan te veranderen.

Het was juist een opluchting dat ze alles zo op kon schrijven. Het was al elf uur en ze hoorde Johan op zijn fiets door de steeg komen. Ze verzond vlug de e-mail en verwijderde hem daarna vlug van de computer. Johan wist niet veel van haar jeugd, dat had ze zorgvuldig voor zich gehouden en ook zijn oma had er nooit over gesproken.

Toch wist hij dat er iets was geweest, oma zat niet voor niets in een inrichting. Hij vond ook dat zijn moeder de laatste tijd wat raar deed, ze keek hem aan alsof ze hem wilde opvreten, iets waar hij geen bezwaar tegen had, hij rukte zich al een hele tijd af terwijl hij aan haar dacht.

Hij bleef nog een kwartiertje in de kamer en ging toen naar boven, morgen moest hij weer naar school. Hij zat op een HBO opleiding en studeerde economie.

Zijn plan om zijn moeder te versieren was heel simpel; hij masturbeerde altijd zo luid mogelijk en liet graag zijn half ontbloot lijf aan haar zien. Hij merkte dat ze er steeds meer in de war van raakte en meende eerdaags zijn slag te kunnen slaan. Hij besefte niet eens hoe groot die impact op haar al was, hij wist niet van haar bezoek aan de psychotherapeut die dag. Die avond liet hij zijn slaapkamerdeur op een kiertje en besloot met zijn masturbatiesessie te beginnen als zijn moeder de overloop op zou komen.

Dat was vrij vlug. Boven hoorde ze de pompende rukbewegingen van haar zoon en ze kreeg prompt weer een natte kut. Het was een drukke, inspannende dag geweest, het bezoek aan Jodelien was geestelijk zwaar geweest. Ze weerstond voor de zoveelste keer de geluiden van de kamer van Johan en ging naar de hare. Ze sloot de deur zorgvuldig en haalde haar dildo uit het nachtkastje. Ze ging naakt onder de dekens liggen en sloot haar ogen.

Ze begon meteen te fantaseren; van hem en zijn pik; ze wilde hem met haar mond verwennen, dat hij haar dwong zijn zaad te slikken, dat hij haar zijn hoer noemde en haar daarna met harde stoten neukte. Ze stuurde de dildo net zo hard in haar spleet als Johan haar in haar fantasie neukte. Ze had de volgende dag vol verbazing de e-mail gelezen en meteen actie ondernomen.

Ze mailde meteen terug om een afspraak te maken en las de e-mail nog een keer. Ze moest toegeven dat het haar een behoorlijk opwond. Twee dagen later zat Esther weer bij haar op haar bureau. Esther knikte met afgewende ogen en wist weer niet wat te zeggen, ze was echter niet meer zo bang.

Vader was dominant en wij onderdanig en het leek of ik een soort leider nodig had, en moeder ook. Ik kook wat hij wil eten en als hij zegt dat blauw mij goed staat draag ik blauwe kleren.

Dat had Esther zelf nog niet bedacht. Ik zou dolgraag met je zoon willen spreken maar jongens van die leeftijd doen niet aan psychologen. Heb je hem verteld dat je hier komt? Nee zeker, dat dacht ik wel. Toch moet je hem over mij vertellen want het is extreem belangrijk dat ik zijn mening over dit alles weet.

Pas dan kan ik tot een advies komen. Van een verslaving kom je moeilijk af, je kunt er beter mee dealen, behalve als het om drank, drugs of gokken gaat. Nou, heb je een foto van je zoon bij je? Ik ben wel nieuwsgierig. Met groeiende belangstelling keek de psychotherapeute naar de kop van Johan.

Dat zag er goed uit, een wilskrachtig hoofd, kort haar, blauwe ogen; ze vond het een stuk. Jodelien was inmiddels meer opgewonden dan haar beroep toeliet. In plaats zich als een professional op te stellen liet ze haar geile gevoelens spreken. Ze wist het zeker; die twee moesten met elkaar naar bed. Ze maakten een afspraak voor een derde sessie en Esther zou Johan proberen over te halen om mee te komen.

Een paar minuten later hoorde ze zijn bed weer luid piepen. Verdomme, was die vent weer bezig. Ze sloop naar boven en stond voor zijn deur, het maakte haar weer ontzettend heet. Wat zou ze doen? Weer naar haar eigen kamer gaan om de dildo te gebruiken? Of zou de stoute schoenen aantrekken om hem te vertellen van haar bezoeken aan Jodelien.
 hete poesjes


De dochter likt de penis en zijn ballen terwijl hij de mo Zijn stijve lul word afgetrokken en gepijpt door moeder e Moeder en dochter pijpen en worden gebeft. Hij laat zich pijpen en neukt de bisex moeder en dochter. De jongen laat zich pijpen en neukt de bisex moeder en do Geile trio sex met twee Hollandse knullen.

Moeder en dochter pijpen en neuken de grote stijve lul. In deze trio sex neuken de mannen zich helemaal suf. Om de beurt neuken ze haar mooie kutje helemaal suf. Deze nymfomane word helemaal suf geneukt door twee lullen. Na zijn vriendin te hebben gebeft beft hij ook de moeder Milf in trio anal geneukt terwijl ze pijpt. Ze is wel in voor een trio met twee jonge mannen. Trekkend aan zijn lul kijkt hij hoe de sletjes elkaar ver Met een lul in haar mond laat de milf haar kut neuken doo Samen met zijn vriend laten ze zich pijpen en neuken de v Ze wist dat ze een strak kutje had en ze had hard geoefend met haar dildo om haar kutspieren op het juiste moment te gebruiken.

Ze was hem een soort van aan het aftrekken met haar kletsnatte kutje en aan het luide gekreun te horen, was ze goed bezig. Na een paar minuten besloot ze dat het de hoogste tijd werd dat hij van haar lekkere kontje kon gaan genieten en ze draaide zich om. Hij had visioenen van zijn grote pik in dat lekkere kontje en dat zorgde ervoor dat hij alweer bijna was klaargekomen. Met een uiterst stukje wilskracht wist hij dat te voorkomen.

Nadat Janet voor de tweede keer was klaargekomen vond hij dat het de hoogste tijd werd dat hij ook een ontlading kreeg. Ik wil je warme zaad in je voelen. Ik ben je geile sletje en je mag alles met me doen. Ooohhh jjjaaaa, ik voel dat je klaar wilt komen. Ga je mijn hoerige mondje volspuiten geile Dilf van me. Het was nogal een verhaal waar ze mee bezig was, maar het had de juiste uitwerking op Michael. Nadat hij een paar flinke stoten had gegeven, haalde hij zijn pik uit haar kutje.

Janet had direct haar mond opengedaan en ze hoefde maar een paar keer aan zijn eikel te likken om zijn heerlijke warme zaad te voelen dat tegen haar keel werd aangespoten. Het was een aardige hoeveelheid, dus ze had moeite om het door te slikken, maar het was haar eer te na om ook maar één druppel te verspillen. Michael was na zijn orgasme naast haar komen liggen en vroeg wat een DILF eigenlijk was.

Janet keek hem wederom geil aan en zei dat ze dat in de slaapkamer zou gaan uitleggen. Voor haar was de seks nog maar net begonnen en gelukkig bleek dat voor Michael ook zo te zijn. Hij liep gewillig achter haar aan en kreeg weer visioenen over haar lekkere kontje.

Het zou nog een week duren voordat ze aan anale seks gingen beginnen en na nog een week trok Janet bij hem in. Ze hield ervan als ze een wat oudere man had en 11 jaar verschil was tegenwoordig zeer hip en trendy.

Ze had hem meegenomen naar een feestje van haar studentenvereniging, waarvan het merendeel vrouw was, en ze moest haar best doen om hem te redden van haar geile vriendinnen. Toen ze terugkwam hing één van haar beste vriendinnen aan zijn arm en Michael knikte naar haar. Ze was blij met zijn keuze, want ze had altijd al eens het kutje van haar BFF willen proeven. This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed. De beste studente sexfilmpjes Studente Studente met grote tieten speelt hoofdrol in sexfilmpje   Geile studente heeft seks op de bank met haar vriend   Blonde studente wordt hard geneukt in de badkamer   De beste studente porno- en seksvideo's en het beste van de pornovideo tube sites.

Gescheiden vader wordt gepijpt door de knappe babysitter Geplaatst door amateur jan 30, Seksverhaal , Studente 0. Een gescheiden vader is een avondje gaan stappen met zijn vrienden. Als hij thuiskomt wordt hij gepijpt door de knappe babysitter.

Previous Compilatievideo, vrouwen met grote natuurlijke borsten hebben seks. Next Mature vrouw met grote tieten is haar huurder aan het aftrekken. Geef een reactie Reactie annuleren. De beste studente sexfilmpjes Studente. Studente met grote tieten speelt hoofdrol in sexfilmpje. Geile studente heeft seks op de bank met haar vriend. Blonde studente wordt hard geneukt in de badkamer. Categorized Tag Cloud tietneuken anaal creampie vingeren strand klaarkomen webcam pijpen hangtieten hondjes bank buitensex hotelkamer oma dildo mature echtgenote buurvrouw tatoeages lekker kontje vriendin lingerie brunette knap huisvrouw grote borsten slank donkere man blond standjes geil brilletje berijden tiener BBW cumshot beffen aftrekken buurman masturberen neuken grote pik koppel facial trio doorslikken grote tieten dik moeder milf lesbisch.

Zin in geile webcamsex?

trio met moeder en dochter kutje roeren

Klussen betalen in natura mannen gezocht voor


Ze had gezegd dat het ook langer kon gaan duren, want ze gingen zeilen naar één of andere dure jetset-plek en ze wist niet precies hoeveel tijd dat in beslag zou gaan nemen. Hij moest rekening houden met drie weken, maar het kon ook twee maanden worden. Ondertussen waren ze al anderhalve maand verder en Michael genoot van de aanwezigheid van zijn dochter, zonder dat hij haar weer terug moest brengen.

Het enige probleem was dat hij met zijn vrienden had afgesproken, waarmee hij één keer in de drie maanden ging stappen. Hij was wel een toe aan een verzetje en hij had een verschrikkelijk goede babysitter, dus hij maakte zich niet zoveel zorgen. De babysitter is een jarige studente die haar tante, een goede kennis van hem, had aanbevolen.

Michael had al een paar keer van haar diensten gebruik gemaakt en er waren nooit problemen. Janet vond het heerlijk om op het kind van Michael te passen, niet alleen was het een heel makkelijk meisje, die zonder te zeuren deed wat van haar gevraagd werd, maar stiekem had ze een oogje op de gescheiden vader.

De dochter was al vroeg gaan slapen, dus Janet had van de tijd gebruik gemaakt om aan een verslag van een onderzoek te werken. Dat was ze uiteindelijk na een uurtje of twee zat en ze had een romantische film opgezet waarbij ze helemaal weg zwijmelde. Ze had het geluid een beetje hard staan, dus ze hoorde Michael niet binnenkomen die licht aangeschoten vroeg of ze een wijntje wilde. Ze schrok door het onverwachte aanbod en voordat ze wat kon zeggen was haar favoriete Dilf de keuken ingelopen en had een glas witte wijn voor Janet ingeschonken en een biertje voor zichzelf gepakt.

De film was net afgelopen dus Janet ging er even goed voor zitten, misschien was dit de kans waar ze op gewacht had. Een aangeschoten Michael die honderduit aan het vertellen was over wat hij allemaal die avond, met zijn vrienden, had gedaan.

Ze liet hem doorkletsen en nadat hij een tweede wijntje voor haar had gepakt en nog een biertje voor zichzelf kwam hij in zijn monoloog bij een vrouw uit die hem aan het versieren was. Hij dacht dat hij een grote kans maakte, maar het bleek een prickteaser te zijn, die hem aan het opgeilen was. Ze had wel haar telefoonnummer gegeven voor een date en een halfslachtige zoen op zijn mond net voordat ze naar huis vertrok.

De jarige vader begon te stotteren en Janet vond het schattig en kreeg nog meer zin in hem. Ze besloot niet te wachten, maar kwam gelijk in actie. Ze ging voor hem zitten en haalde zijn grote pik uit zijn broek. Michael sputterde nog even tegen, maar Janet ging gewoon door waar ze mee bezig was en liet aan hem weten dat hij moest gaan genieten. Nadat ze dat gezegd had liet ze zijn pik in haar heerlijke mond verdwijnen en begon hem te pijpen. Het tegensputteren van Michael was overgegaan in kreunen, want hij had al een paar maanden geen seks gehad en deze jarige studente wist waar ze mee bezig was.

Met twee handen was ze de onderkant van zijn pik aan het verwennen, terwijl ze zijn eikel aan het pijpen was. Als hij naar beneden keek, in het gezicht van de knappe babysitter, kwam hij bijna klaar. Gelukkig dat hij bier op had, dacht hij bij zichzelf, dan kon hij het langer uithouden.

Normaal was hij allang in de mond van Janet klaargekomen. Hij zei dat ze zich moest uitkleden en Janet deed gelijk wat er van haar gevraagd werd. Zelf ging Michael, die zich heel snel had uitgekleed, op de grond liggen en zei tegen de mooie jonge vrouw dat ze hem moest gaan berijden. Op die manier kon hij van haar mooie lijf genieten, terwijl ze hem aan het neuken was. Op dit moment was haar conditie een stukje beter dan die van hem, dus hij besloot om er dubbel van te genieten.

Janet was op haar beurt al klaargekomen van zijn dikke pik die tot aan haar baarmoeder in haar kutje verdwenen. Ze wist dat ze een strak kutje had en ze had hard geoefend met haar dildo om haar kutspieren op het juiste moment te gebruiken. Ze was hem een soort van aan het aftrekken met haar kletsnatte kutje en aan het luide gekreun te horen, was ze goed bezig. Na een paar minuten besloot ze dat het de hoogste tijd werd dat hij van haar lekkere kontje kon gaan genieten en ze draaide zich om.

Hij had visioenen van zijn grote pik in dat lekkere kontje en dat zorgde ervoor dat hij alweer bijna was klaargekomen. Met een uiterst stukje wilskracht wist hij dat te voorkomen. Nadat Janet voor de tweede keer was klaargekomen vond hij dat het de hoogste tijd werd dat hij ook een ontlading kreeg.

Ze rukte zich los van zijn kruis en keek hem aan. Haar zoon grinnikte wat voor zichzelf en viel terug op zijn bed. Nee, hij was nog niet klaargekomen en stroopte zijn broek omlaag. Na een paar stroken had zijn pik de 20 centimeter bereikt en hij fantaseerde dat hij zijn moeder in haar mond neukte; tien minuten later stroomde het zaad uit zijn eikel.

In de kerk bad Esther tot God en vroeg maar weer eens vergiffenis voor haar zondige gedachten, de zonde dat ze met haar zoon naar bed wilde, ze leefde er al een paar jaar mee en besloot daar, in de kerkbank, er iets aan te doen.

Ze deed het zelf ook elke dag met haar staaf. Ze werd er helemaal gek van. Toen ze weer thuiskwam stond inderdaad de koffie klaar, met een stukje vlaai die ze gisteren zelf had gekocht. Hij liep nog steeds met ontbloot bovenlijf maar had nu een lange trainingsbroek aan. Knettergek werd ze van haar zoon. Ze had gehoord van deze kerkelijke hulpgroep voor christelijke seksverslaafden en had op internet hun site gevonden.

Het was een pak van haar hart want dit zou ze nooit tegen de dominee van haar kerkgemeente kunnen opbiechten. Ze huiverde van die dominee De Jong en vermoedde dat deze man nog meer seksverslaafd dan zijzelf was. Via de website ontdekte ze dat ze lang niet de enigste was die met dat probleem zat.

Er stond een emailadres bij, zo kwam ze in contact met de initiatiefneemster ; Jodelien dus. In een tweede e-mail had ze bekend dat ze de laatste tijd elke dag aan seks dacht. Er volgde vlug een afspraak. Ze was al veertien jaar psycholoog en in de eerste instantie gespecialiseerd in huwelijksrelaties.

Vanwege haar kerkelijke achtergrond zag ze vele christelijke gezinnen tegen heug en meug bij elkaar blijven; vanwege het christelijke moraal.

Geloof en seks, het leek haar een gat in de markt; het was nog steeds een taboe in de streng gereformeerde kringen. Maar ieder mens heeft seksdrift, zelfs de meest gelovige. Het kon de buurman zijn, of een eenzame dominee, of incest, wat vaker in die kringen voorkwam. Met haar ervaring had ze wel door dat deze vrouw met een groot geheim zat. Het punt is hoe je ermee omgaat, gezonde seks is geen zonde, daar gaat het bij mij om.

Jodelien was een mooie redelijke slanke vrouw van rond de veertig, net als zijzelf. Ze had haar halflang kapsel een kastanjerode kleur gegeven en oogde zelfverzekerd achter haar bureau. Weer viel er even een stilte. Jodelien was er nu bijna van overtuigd dat er van incest sprake was. Op haar beurt keek ze nu eens goed naar Esther die behoorlijk was gaan transpireren. Ze had haar blonde haar wat langer dan zijzelf, ze had dik lichtgolvend haar met een scheiding aan de ene kant maar wat meer opviel waren de grote borsten, verder had ze een redelijke slanke taille en stevige benen; Jodelien vond haar een mooie vrouw, ondanks de droeve, bijna wanhopige ogen.

U heeft er kennelijk zoveel moeite mee, U vindt Uw seksprobleem blijkbaar erg zondig. Ik stel voor dat U mij vanavond of morgen nog een e-mail stuurt en het daarin uitvoerig uitlegt. Schrijven over problemen is altijd goed en op de een of andere manier is het afstandelijker. U schrijft Uw verhaal zonder valse schaamte op en U stuurt het naar mij. Ik zal het goed lezen en dan maken we weer een afspraak. Opgelucht nam ze afscheid en vertrok naar huis.

Die avond was Johan naar de waterpolotraining en dat wilde nog wel eens uitlopen, een mooie gelegenheid voor Esther om alles eens goed te beschrijven. Ze deed de computer aan en ging naar haar e-mail. Ze dacht even na hoe ze moest beginnen en typte 'Beste Jodelien' in. Toen ze begon te typen was ze niet meer te stoppen. Beste Jodelien, "In de eerste plaats mijn verontschuldiging omdat ik niet de moed had om eerlijk tegenover jou te zijn.

Je hebt gelijk, er over schrijven gaat veel beter, nu hoef ik niemand in de ogen te kijken. Ik zal mijn grote probleem, tevens mijn grootse geheim, meteen maar onthullen. Ik ben namelijk heel erg verliefd op mijn achttienjarige zoon, ik hou zo verschrikkelijk veel van hem dat ik mijn geest en mijn lichaam aan hem wil geven. Zo, dat is er uit. Maar het is allemaal zo moeilijk en gecompliceerd dat ik er niet uitkom.

Misschien helpt het als ik mijn leven tot nu toe in grote lijnen beschrijf. Ik ben opgegroeid in een streng gereformeerd gezin. We hadden geen televisie en moesten 2 x per zondag naar de kerk. Ik had alleen nog een oudere broer. Die mocht meer dan mij, alleen omdat ik een meisje was. Ik heb een rare jeugd gehad. Mijn moeder werd door mijn vader gekleineerd, ze was zijn sloof en zijn afreageerpunt.

Het kwam wel eens voor dat hij gewoon in de huiskamer moeder een pak voor haar blote billen gaf, daar waar mijn broer en ik bij waren. Mijn broer wilde best die gewoonte overnemen en gaf mij af en toe een ook een pets op mijn kont maar toen vader er achter kwam mocht hij dat niet meer doen. Dan gaf hij mij liever zelf op mijn kont en ook weer gewoon in de huiskamer waar moeder en mijn broer bij waren.

Hij vond altijd wel een aanleiding om te meppen. Ik moet eerlijk zeggen dat ik het niet zo erg vond, behalve dat mijn broer erbij was. Later, toen ik achttien was begreep ik dat moeder het juist opwindend vond als zij op haar billen kreeg. Ik vond het altijd al raar dat ze zo met haar onderlijf draaide als ze billenkoek kreeg en meestal gingen pa en ma er na naar boven en hoorden mijn broer en ik hun ledikant piepen en kraken.

Vanaf mij achttiende kwam mijn vader op mijn slaapkamer om mij daar te slaan terwijl mijn broer en moeder gewoon beneden waren. De eerste keer was het al raak. Ik voelde dat hij er een erectie van kreeg en vond het allemaal, net als moeder, wel opwindend. Hij verplichte me tot orale seks en ik moest zijn zaad inslikken. Toen hij weer naar beneden was zocht ik een manier om me te bevredigen en pakte de steel van een haarborstel, zo heb ik mezelf ontmaagd.

Wat vader deed wilde mijn broer ook weer doen en hij verkrachte me toen onze ouders niet thuis waren. Voordat hij zijn zaad in me spoot wist ik me gelukkig te bevrijden en vertelde later alles aan mijn vader. Die was woest op zijn zoon en schopte hem de deur uit. Hij raakte oversekst met zijn willige vrouw en dochter die het wel fijn vonden dat hij hun billen ranselde en hem daarna bevredigden.

Vrij vlug daarna wilde hij het met z'n allen op de ouderlijke slaapkamer doen en wij stemden toe, gehoorzaam als we waren. We moesten ons helemaal uitkleden en voor het eerst zag ik mijn moeder helemaal naakt. We leken veel op elkaar, ik had al flinke borsten maar de hare waren nog wat groter en nu zag ik ook haar vagina open en bloot.

Ze had daar een flinke bos haar, net zoals ik en stevige billen. Vader hield zijn kleren aan en pakte een rotanstokje. Wij moesten krom staan en hij sloeg ons om de beurt op onze billen. Hij deed het vrij hard, het stokje maakte steeds een zwiepend geluid, dat weet ik nog goed. Het deed erg pijn maar de erotiek droop van de slaapkamermuren af. Toen onze billen vurig en vol striemen zaten moesten we hem uitkleden. Zijn penis was stijver als ooit tevoren en moeder moest hem in haar mond nemen; ik moet bekennen dat ik dat zeer erotisch vond.

Ze bracht hem bijna tot zijn hoogtepunt toen hij plotseling mijn hoofd vastpakte. Hij dwong moeder zijn penis te verlaten en bood hem mij aan. Ik had hem nog geen vijf tellen in mijn mond of hij begon hevig te ejaculeren.

Het was zoveel dat ik begon te kokhalzen. Maar toen, opeens, viel hij neer, hij viel achterover, greep naar zijn hartstreek, rilde nog wat en bleef toen doodstil liggen. Moeder en ik schrokken ons rot en dachten meteen dat hij dood was. Moeder belde een ambulance en meteen daarna ruimden we alle sekssporen op. Toen de ziekenauto arriveerde hadden we onze kleren aan. De twee broeders konden alleen maar zijn dood bevestigen.

In de periode daarna waren we de weg kwijt. Ik trouwde vrij snel met een oudere man, een plaatsvervanger van mijn vader, denk ik, en mijn moeder sloot zich in huis op. Ik raakte meteen in verwachting van mijn zoon, Johan, maar toen die twee jaar was stierf mijn man door een auto ongeluk. Zo stond ik er ook alleen voor. Ik wilde geen andere man meer en voedde mijn zoon op, dat wil zeggen, hij verbleef veel bij mijn moeder want ik moest werken.

Ik werkte, en nog steeds, als verpleegster in het ziekenhuis. Maar met mijn moeder ging het niet zo goed. Ze werd heel apatisch en werd vorig jaar opgenomen in een kliniek waar ze nu nog verblijft. Mijn zoon groeide op tot een grote kerel en lijkt in alles veel op mijn vader. Hij is vrij dominant en heeft een grote seksdrift, hij masturbeert elke dag op zijn slaapkamer.

Jammer is alleen dat hij de kerk vaarwel heeft gezegd, daar heb ik veel verdriet van. Maar nogmaals, ik hou hopeloos veel van hem, ik wil dat hij mij op mijn billen slaat en mij tot de zijne maakt. Ik hoop dat ik je nu voldoende over mijn verslaafde, perverse geest heb ingelicht en dat ik dringend hulp nodig heb om al deze zondige gedachten te laten verdwijnen. Excuses voor mijn, soms, grof taalgebruik, het leek mij de juiste manier mijn gevoelens te uiten.

Ze overlas de e-mail nog eens en besloot er niets aan te veranderen. Het was juist een opluchting dat ze alles zo op kon schrijven. Het was al elf uur en ze hoorde Johan op zijn fiets door de steeg komen. Ze verzond vlug de e-mail en verwijderde hem daarna vlug van de computer. Johan wist niet veel van haar jeugd, dat had ze zorgvuldig voor zich gehouden en ook zijn oma had er nooit over gesproken.

Toch wist hij dat er iets was geweest, oma zat niet voor niets in een inrichting. Hij vond ook dat zijn moeder de laatste tijd wat raar deed, ze keek hem aan alsof ze hem wilde opvreten, iets waar hij geen bezwaar tegen had, hij rukte zich al een hele tijd af terwijl hij aan haar dacht.

Hij bleef nog een kwartiertje in de kamer en ging toen naar boven, morgen moest hij weer naar school. Hij zat op een HBO opleiding en studeerde economie. Zijn plan om zijn moeder te versieren was heel simpel; hij masturbeerde altijd zo luid mogelijk en liet graag zijn half ontbloot lijf aan haar zien. Hij merkte dat ze er steeds meer in de war van raakte en meende eerdaags zijn slag te kunnen slaan.

Hij besefte niet eens hoe groot die impact op haar al was, hij wist niet van haar bezoek aan de psychotherapeut die dag. Die avond liet hij zijn slaapkamerdeur op een kiertje en besloot met zijn masturbatiesessie te beginnen als zijn moeder de overloop op zou komen. Dat was vrij vlug. Boven hoorde ze de pompende rukbewegingen van haar zoon en ze kreeg prompt weer een natte kut. Het was een drukke, inspannende dag geweest, het bezoek aan Jodelien was geestelijk zwaar geweest.

Ze weerstond voor de zoveelste keer de geluiden van de kamer van Johan en ging naar de hare. Ze sloot de deur zorgvuldig en haalde haar dildo uit het nachtkastje. Ze ging naakt onder de dekens liggen en sloot haar ogen.

Ze begon meteen te fantaseren; van hem en zijn pik; ze wilde hem met haar mond verwennen, dat hij haar dwong zijn zaad te slikken, dat hij haar zijn hoer noemde en haar daarna met harde stoten neukte. Ze stuurde de dildo net zo hard in haar spleet als Johan haar in haar fantasie neukte.

Ze had de volgende dag vol verbazing de e-mail gelezen en meteen actie ondernomen. Ze mailde meteen terug om een afspraak te maken en las de e-mail nog een keer. Ze moest toegeven dat het haar een behoorlijk opwond. Twee dagen later zat Esther weer bij haar op haar bureau. Esther knikte met afgewende ogen en wist weer niet wat te zeggen, ze was echter niet meer zo bang.

Vader was dominant en wij onderdanig en het leek of ik een soort leider nodig had, en moeder ook. Ik kook wat hij wil eten en als hij zegt dat blauw mij goed staat draag ik blauwe kleren. Dat had Esther zelf nog niet bedacht. Ik zou dolgraag met je zoon willen spreken maar jongens van die leeftijd doen niet aan psychologen. Heb je hem verteld dat je hier komt? Nee zeker, dat dacht ik wel. Toch moet je hem over mij vertellen want het is extreem belangrijk dat ik zijn mening over dit alles weet.

Pas dan kan ik tot een advies komen. Van een verslaving kom je moeilijk af, je kunt er beter mee dealen, behalve als het om drank, drugs of gokken gaat. Nou, heb je een foto van je zoon bij je? Ik ben wel nieuwsgierig. Met groeiende belangstelling keek de psychotherapeute naar de kop van Johan. Dat zag er goed uit, een wilskrachtig hoofd, kort haar, blauwe ogen; ze vond het een stuk. Jodelien was inmiddels meer opgewonden dan haar beroep toeliet. In plaats zich als een professional op te stellen liet ze haar geile gevoelens spreken.

Ze wist het zeker; die twee moesten met elkaar naar bed. Ze maakten een afspraak voor een derde sessie en Esther zou Johan proberen over te halen om mee te komen. Een paar minuten later hoorde ze zijn bed weer luid piepen. Verdomme, was die vent weer bezig. Ze sloop naar boven en stond voor zijn deur, het maakte haar weer ontzettend heet.

Wat zou ze doen? Weer naar haar eigen kamer gaan om de dildo te gebruiken? Of zou de stoute schoenen aantrekken om hem te vertellen van haar bezoeken aan Jodelien.

In hevige tweestrijd koos ze voor het laatste en klopte op zijn deur. Een halve minuut later deed hij open met alleen weer zijn trainingsbroek aan, zijn voorhoofd was wat bezweet en de bult in zijn broek was niet te missen. Ze stapte zijn kamertje half binnen en rook een wat apart geurtje die ze nog kende van haar vaders penis.

Het haalde alle initiatief bij haar vandaan, ze bleef daar wat doelloos staan. Johan, op zijn beurt, keek haar zekerder aan en meende dat zijn plan nu was geslaagd. Of zal ik het huis uitgaan zodat ik het op een kamertje wel luidruchtig kan doen? Hij legde zijn andere arm ook op haar schouder en zijn hoofd kwam dicht bij de hare.

Hij kuste haar op haar rechterwang en hield zijn mond even daar, zijn tong likte even aan haar velletje. Ze stond tamelijk willoos in de deuropening met haar armen naast haar lichaam.

Het lichaam van haar zoon kwam steeds dichter bij de hare en hij kuste nu haar andere wang, nu even langer maar ook daar gebruikte hij zijn tong. Esther sloot haar ogen en stond op het punt zich helemaal over te geven; haar hele lijf trilde nu een beetje. Met haar ogen nog steeds gesloten wachtte ze op zijn volgende kus en die kwam; op haar lippen.

Weer drukte hij zijn tong een stukje uit zijn mond en likte nu haar lippen die hij tevens een stukje open wist te krijgen. Zijn tong beroerde nu haar tanden en nu opende ze haar ogen. Ze bood maar drie seconden weerstand en ontspande toen gewillig haar kaken. Ze voelde zijn lange tong haar mond veroveren en bleef gelaten wachten hoe hij haar mond exploreerde. Zijn armen ging nu om haar schouders heen en hij drukte haar dicht tegen zich aan, ze voelde zijn harde staaf tegen haar onderbuik.

De kus duurde minuten lang, hij bleef met zijn tong maar in en uit haar mond gaan. Toen de lippen eindelijk het contact verbraken keek hij haar glimlachend aan.

Hij deed een stap achteruit en trok het koordje van zijn broek los. Hij schoof het kledingstuk net over zijn harde pik heen waarna het automatisch op zijn enkels viel; hij had geen slip aan.

trio met moeder en dochter kutje roeren