pik sm strakke schaamlippen

Zo zegt mevrouw, jongens ga je gang. De jongens grijpen de vrouwen achterlangs bij hun borsten en drukken hun onderlichaam tegen de billen van de vrouwen. Zij voelen een harde bobbel. Nadat wat met de borsten en tepels is gespeeld worden de strikken van de schorten losgetrokken.

De vrouwen staan nu naakt. Ben en Jaap draaien hen om en vragen hun slips uit te doen. Met geile blikken in de ogen voldoen de vrouwen graag aan die vraag.

Even later zien ze twee machtige lullen voor hun ogen. Nou dames zeggen Jaap en Ben laat jullie pijpkunsten maar eens zien. En reken er maar op jullie beide andere gaten worden niet vergeten. Ondertussen pakken ze de dames in hun geschoren kruis. Een van de twee gaat op haar knieën zitten en de ander buigt voorover.

Beiden nemen de zwarte staaf in hun mond. Met samengetrokken wangen beginnen ze te pijpen. Het duurt niet lang of beide jongens klaar. De jeugdige pikken verslappen echter niet en de serveersters wordt gevraagd voorover over de tafel te buigen. De benen wat moeten gespreid. Even later rammen Ben en Jaap hun pik in de openstaande ingereden neukgleuf. De pikken zijn zo groot dat de kutspieren hen amper kunnen omvatten. De dames en jongens komen hierdoor tot een heftig orgasme. Na het tweede orgasme wordt de pik van beiden slapper.

De dames likken de pikken schoon en drukken daarna de jongens tegen hun lichaam. Ze krijgen van de serveersters en een kus als dank. Lesbische opvoeding Mevrouw vraagt aan de serveersters hoe het met hun lesbische lusten is. Beiden antwoorden dat die door de neukpartij zijn aangewakkerd. Nou, zegt mevrouw, dan nemen jullie Louise mee naar haar kamer om haar nog wat in te werken in de vrouwenliefde.

En tegen Louise zegt ze, laat je maar lekker gaan meid. Jouw begeleidsters weten van wanten en laten je zo dikwijls klaarkomen dat je er gek van wordt. Ik denk dat je dat niet erg vindt, want je ogen stralen een brok geilheid uit.

Hup dames neem Louise mee en put haar uit. Jullie weten hoe meer mannen ze op een avond kan hebben hoe beter. En vervang de dildo en butplug in haar lijfje door een wat grotere. Tot slot zegt mevrouw spoel de pil die ze bij heeft door de WC. Dat ding heeft ze toch niet meer nodig. De twee dames nemen Louise tussen hen in en nemen haar mee naar haar kamer. Onderweg wordt haar nekband afgedaan. Ook de bh wordt uitgedaan. De vrouwen knijpen flink in de bloot gekomen borstjes.

Ze merken dat de tepels zelfs stijf worden van het knijpen. Het wordt een echte slet zeggen ze tegen elkaar. Ze zal zo iedereens vriendinnetje zijn. Dit toch zeker wanneer ze in alle gaten genomen kan worden. Op de kamer aangekomen trekken de dames de slip van Louise naar beneden. Volledig naakt staat ze nu tegenover de twee serveersters. De een zegt dit is een kittig ding, Loes. Ja, Leen, ik denk dat ze zeer geschikt is voor de uiteindelijke job.

Al heeft over enige tijd een bolle buik, ik denk, dat nog steeds zal genieten van de pikken in haar gaten, vervolgt Loes. Ondertussen glijden de dildo en de butplug uit de onderste gaten van het meisje. Zo ze is hartstikke nat, zegt Leen. Zonder verder te vragen steekt ze vinger in de kut van Louise. Het lijkt wel een zeepbaan, constateert ze. We hoeven in ieder geval geen glijmiddel te gebruiken, Loes. Dit is een prettige bijkomstigheid, volgens Loes.

De twee leggen het meisje met de rug op bed. Ze spreiden haar armen. Aan de zijkant van het bed blijken aan een koord boeien te zitten. Deze worden om de polsen van Louise gedaan en de koorden worden aangetrokken. Volledig uit elkaar getrokken ligt Louise te kijk.

Een zelfde handeling wordt bij haar enkels toegepast. Volledig uitgerekt ligt ze nu te kijk. Haar jeugdige kut staat zelfs wat open.

De serveerters gaan op hun knieën op het bed zitten. Ze duwen met beleid ieder twee vingers in het uitnodigende kutje. Ook gaan twee vingers in de mond van Louise. De zes vingers worden op en neer bewogen. De kutspieren werken soepel en de mond zuigt de vingers werkelijk naar binnen. Zo blijven de dames enige tijd bezig, terwijl ze ondertussen de kut trachten op te rekken door hun vingers te spreiden.

Tijdens de oefening komt Louise meermalen klaar. Dan gaat Leen met haar volle pruim bovenop het gezicht van Louise zitten. Likken meid, gebiedt ze. Het bevel wordt zonder commentaar opgevolgd. Zonder dat Louise het ziet doet Loes een riem om haar buik en daar aan vastzittende bandjes om haar bovenbenen.

Het tuigje heeft bij haar kruis een schroefdop. Hierop schroeft Loes een flinke rubberen penis. Als die vastzit kruipt ze op het bed tussen de benen van Louise. Ze laat de penis tussen de schaamlippen van het meisje glijden.

Zonder genade ramt ze het gevaarte op en neer in de leutgleuf. Opnieuw komt Louise diverse malen klaar. Tijd om op adem te komen krijgt ze echter niet, want Leen blijft om haar tong vragen. Na een half uur glimt Louise van het zweet. Uitgeput ligt ze op bed. Zo zeggen Loes en Leen we hebben ons vertier vanavond wel gehad. Een lekkere jonge pik en dan nog een jonge slet. En Louise hoeven we niet los te maken.

Alvorens de twee de kamer van Louise verlaten brengen ze nog wel een butplug en dildo in. De dildo die is aangesloten op een transformator, wordt aangezet op de hoogste stand. Zo meid wij denken dat je een hele nacht blijft zweten en natuurlijk zul je geen kans krijgen om in slaap te vallen.

Maar ach, in de toekomst zul je wel meer een slapeloze nacht hebben omdat je kutje vol zit, maar dan met echte mannenworsten. De dames doen het licht uit en trekken de deur achter zich dicht. Louise hoort alleen nog het gezoem van de dildo. Het wordt een lange nacht van onophoudelijk klaarkomen.

Ze drijft in het bed van haar eigen zweet en tegen de ochtend komt daar ook nog haar urine bij. Als de zon via de bovenlichten al volop binnenschijnt komt mevrouw binnen. Ze heeft een nachtpon aan die net over haar billen valt. Zonder moeite stapt ze het bed op en gaat wijdbeens boven het hoofd van Louise staan.

Louise ziet dat mevrouw onder de pon naakt is en voelt meteen een warme straal op haar gezicht neerkomen. Ze proeft de zout smakende en gele stinkende ochtendurine. Nadat de blaas van mevrouw leeg is, hurkt ze boven het gezicht van het meisje. Zo zegt ze lik mij maar droog en schoon.

Gedwee voldoet Louise aan de opdracht. Wat een slet hoort ze mevrouw zeggen, terwijl ze klaarkomt. De beloning merkt Louise onmiddellijk, want mevrouw trekt de butplug uit haar kont en haar kut wordt bevrijdt van de inhoud. Ook worden de koorden los gemaakt. Louise mag gaan staan. Ondertussen haalt mevrouw een leren badpak uit kast. Zo trek dat maar aan zegt ze. Blij dat ze niet meer naakt hoeft te zijn doet Louise het pak aan.

Bij aandoen voelt ze scherpe puntjes in haar huid prikken. Als ze mevrouw aankijkt zegt die, het hele pak zit vol spijkertjes en ook daar moet je aan wennen. Ondertussen geeft ze een klap op de kont van Louise, zodat de spijkertjes hun werk extra goed doen. Ze mag het pak een hele dag aanhouden van mevrouw.

Mevrouw gebiedt Louise op haar buik op bed te gaan liggen. De spijkers rukken zich in het vel van haar buik en borsten. In die positie krijgt ze met een platte zweep een afranseling van mevrouw.

De spijkertjes drukken daardoor ongenadig in het vel van haar rug en billen. Meid zegt mevrouw zo’n stuk slavinnenvlees heb ik nog nooit binnen gehad. Opnieuw slaat ze van harte lust met haar zweep. Ze ziet dat Louise lijdt, maar eveneens ziet ze dat haar ogen zeer geil uitstralen. Ze draait Louise om en geeft haar borsten en buik ook nog een pak slaag. De tranen staan in haar ogen, maar ze geeft geen kik.

Haar lichaam blinkt wel van het zweet. Mevrouw trekt haar nachtpon uit en gaat naakt bovenop Louise liggen. Om de druk nog wat te vergroten beweegt ze wat op en neer. Louise verbijt de pijn zonder enig geluid. Na nog een keer over het meisje heen te hebben geplast, mag Louise opstaan en haar eigen gang gaan. Ze mag echter de kamer niet verlaten. Als afscheid drukt mevrouw zich nog een keer stevig tegen het meisje aan. Slet, zegt ze, terwijl ze een dikke kus geeft en de kamer verlaat. De camera staat aan zegt mevrouw.

Kennismaking met vijf negers Uitgeput ligt Louise op bed. De spijkertjes in haar rug doen pijn meer. Ongevraagd wordt de deur open gedaan. Jaap, uitsluitend gekleed in een zeer kleine slip, stapt binnen.

Zo zegt hij, in opdracht van mevrouw kom ik je vijf heren voorstellen. Op dat moment stappen vijf grote negers binnen in een dunne maar lange jas. Hun hoofden zijn kaal. Je mag de jassen uitdoen, zegt Jaap en hij verdwijnt uit de kamer. Louise staat op en stapt op de eerste neger af. Ze doet de ritssluiting open en helpt de man uit de jas. Er verschijnt een naakt en ook volkomen haarloos lichaam.

In zijn tepels zit een piercing en tussen zijn benen hangt een machtig grote pik met een evengrote zak. Het geslacht is voorzien van een brede cockring en de paarse eikel is ontbloot. In slappe toestand is het al een gevaarte. Zo zegt de neger: Op je knieen zegt hij streng tegen Louise, die gedwee aan de opdracht voldoet.

Even later zit de pik in haar mondje en met zijn handen op haar hoofd schuift hij zijn pik op en neer tussen de lippen. De penis wordt groot en stijf. Somtijds trekt hij de pik terug en moet ze zijn ballen likken en ook in de mond nemen.

In tegenstelling tot dat wat hij verwachte, ziet hij Louise geil uit haar ogen kijken. Tegen het moment van het orgasme moet ze de pik met haar handen aftrekken. De pik is op haar gezicht gericht.

Na enig rukken wordt het gezicht vol onder het sperma gespoten. Haar ogen zitten vrijwel dicht en het vocht drupt ook van haar kin.

Onverwacht vraagt ze de neger, bent u voldaan? Zo te zien niet antwoordt hij, kijk, mijn pik is nog steeds stijf. Zonder nadere toelichting neemt Louise de worst weer tussen haar mondlippen. Ze zuigt met overgave het gevaarte naar binnen. Dan spuit de neger een nieuwe lading sperma en dit keer in haar mond. Met moeite slikt Louise alles door, maar ze krijgt wel de complimenten van een bevredigde neger.

De andere vier mannen doen zelf hun jas uit. Ook zij zijn volledig naakt en kaal. Hun pikken zijn zo mogelijk nog wat groter. Louise hoeft de vier niet te bevredigen. Zij voorzien haar polsen van boeien. Via koorden aan het plafond trekken ze haar armen in de lucht. De armen zijn gespreid en ze staat amper op haar voeten. Tussen haar enkels wordt een spreidstang aangebracht, waardoor ze op haar tenen staat. In haar mond wordt een gag gestopt. Een andere neger haalt een platte rubberen plak uit de kast.

De plak is niet echt soepel, maar buigt genoegzaam. Hij gaat zijdelings van Louise staan. Zonder aankondiging begint hij de achterzijde van het meisje met slagen te bewerken.

Louise kan geen kik geven door de gag, haar gezicht spreekt boekdelen. Na 20 slagen geeft hij de plak over. Nu krijgt ze 20 slagen op haar voorzijde. En wel van bovenbenen tot haar hals. De derde neger geeft haar weer 20 slagen op de achterzijde en nummer vier rond de oefening af aan de voorzijde.

De neger die ze heeft gepijpt, bekijkt langs boven het resultaat onder haar pak. Het ziet allemaal knalrood zegt hij en de spijkertjes zijn goed in het vel gedrongen. Het begin is gemaakt zeggen de vijf. Ze trekken aan een koord en even later komen Jaap en Ben binnen. Ze moeten hun slip uitdoen en met gespreide benen op hun rug op bed gaan liggen.

Hun handen moeten achter hun hoofd. Een neger stapt op ieder af. Ze kruipen tussen de benen en plaatsen hun stijve pik tegen het aarsgat van de Jaap en Ben. Zonder verder iets te zeggen duwen ze het gevaarte in de aars. Louise ziet dat Jaap en Ben zich verbijten. De negers geven de jongens een flinke neukbeurt. En de negers komen zwetend klaar. Als hun pik uit het aarsgat glijdt, komt een lading sperma mee. De negers verlaten het bed en de twee anderen nemen hun plaats in. De jongens worden weer gevuld en geneukt.

Hun gezichten stralen nu uit, dat ze de neukbeurt leuk vinden. Nadat de negers hun pik hebben teruggetrokken, golft het sperma op het bed. Jaap en Ben moeten het witte goedje oplikken en de pikken van de negers aflikken. Daarna mogen ze hun slip weer aantrekken. De negers zien de ogen van Louise glinsteren.

Wat een geile meid is dat zeggen ze tegen elkaar. Nu ze staat te genieten besluiten de vijf haar nog 20 slagen ieder te geven. Jaap en Ben mogen toekijken. Na de slagen hangt Louise aan de koorden. Haar lichaam glimt van het zweet en is rood gekleurd.

Terwijl de negers hun jas aantrekken, zeggen ze tegen Jaap en Ben dat de slavin over een uur losgemaakt mag worden. Een van de negers laat nog wel een olie over haar lichaam lopen. Een olie die in de kast stond. De zeven mannen verlaten de kamer en Louise blijft alleen achter in haar benarde positie. Maar voorzien van een verzachtende en lekker ruikende olie. Ondanks de pijn is ze vastbesloten sexslavin te worden. De orgasmes brengen te veel genot, overweegt ze.

Opnieuw mevrouw op de kamer Het uur duurt lang. Na dat uur komt tot haar verrassing mevrouw binnen. Ze heeft een kamerjas aan, die ze openslaat. Onder de jas zit geen kleding. Louise kijkt weer naar het naakte volle lijf. Mevrouw haalt uit de kast een brede leren riem. Deze doet ze om haar middel en trekt de riem aan. Haar taille wordt strak ingesnoerd waardoor haar heupen en borsten des te omvangrijker lijken.

Haar schaamlippen staan zelfs open. Ook haalt ze een dubbele dildo uit de kast. Het kleine gedeelte schuift ze in haar vagina. De grote riem doet ze om haar middel en twee kleintjes om haar bovenbenen.

Een geweldige kunstpenis steekt nu voor haar ingesnoerde buik. Ze stapt op Louise af en maakt de drukknoppen aan de onderzijde van het badpak los. De kut en aars van het meisje worden hierdoor zichtbaar. Ze smeert de pik in met wat glijmiddel. Dan drukt ze het gevaarte tussen de jeugdige schaamlippen van Louise.

Geleidelijk schuift de penis naar binnen, terwijl de schaamlippen strak staan. De 26 cm wordt met een hoog tempo in en uit geschoven. De schaamlippen bewegen ook van binnen naar buiten door de ribbels op de kunstpenis.

De schaamlippen kleuren rood op. Een kwartier houdt mevrouw het vol en dan verlaat de dildo het beursgeneukte kutje. Louise kijkt amechtig uit haar ogen. Mevrouw haalt een korte dikke dildo uit de kast en duwt die met enige moeite in het jeugdige kut.

De schaamlippen rekken mee en staan nog strakker dan zojuist. Het badpak wordt vervolgens weer dichtgedaan. Ze verwijdert bij zichzelf de kunstpenis en pakt een fijne zweep met meer staarten. De bovenbenen van Louise worden getrakteerd op een flinke afranseling. Beide benen worden knalrood. Mevrouw haalt de gag uit haar mond. Ze brengt vervolgen een soort bit in haar mond en ze klapt deze open. Met twee riempjes wordt de bit vastgezet achter haar hoofd. Dan viert mevrouw de koorden, zodat de armen van Louise vrijkomen.

Ook de benen worden losgemaakt en het meisje mag een rondje in de kamer lopen. In spijkerkleding Mevrouw haalt een klein badpak uit de kast. Louise ziet aan de binnenzijde van dat pak langere spijkers. Louise mag haar pak uitdoen en mevrouw zegt het nieuwe kleinere pak aan te trekken. Aan de voorzijde van het pakje zitten rijgveters. Als ze het meisje ziet aarzelen vraagt mevrouw moet ik helpen?? Louise pakt het pakje aan en steek haar benen erin.

Als ze opnieuw twijfelt trekt mevrouw het pakje omhoog en haalt haar armen door de armsgaten. Ze drukt met haar handen op de rug het meisje hard tegen haar lichaam. De spijkers drukken in haar huid, maar door de bit kan ze geen geluid uitbrengen. Lekkere geile meid fluistert ze in haar oor binnenkort wordt je met jong gezet door enkele oudere mannen. De vader zal onbekend blijven, maar ze zullen allen financieel bijdragen en de opvoeding van het kind.

En over vijftien jaar zullen ze het kind ongeacht of het een jongen of meisje is van hun worst voorzien. Daarna pakt mevrouw het meisje vol in haar kruis. De tranen springen in haar ogen. Nadat ze het meisje heeft gekust, zegt mevrouw dat ze nog verder wordt gekleed. Ze loopt naar de wand en drukt op een knopje. Even later komen Loes en Leen in een dunne kamerjas binnen. Mevrouw vraagt hen te helpen met het aankleden van Louise.

Ze pakt in de kast twee stroken soepel leer die voorzien van veters. Ondertussen doen de twee vrouwen hun jas uit en hun naakte lichaam komt te voorschijn. Louise ziet aan de binnen kleine pennetjes in het leer. Loes en Leen krijgen ieder en exemplaar met de opdracht die om de armen van Louise te doen. Mevrouw gaat achter Louise staan en pakt haar om haar middel.

Loes en Leen slaan de stroken om de armen en trekken die aan met de veters. De stroken spannen zich strak, zodat de pennetjes ongenadig in het vel van Louise prikken. Daar draagt mevrouw Loes en Leen op ook de laarzen te pakken.

De twee halen twee lederen lieslaarzen uit de kast. Ze zijn van slap leer maar ook voorzien van veters. Loes doet eerst de laars om de linkervoet van Louise en Leen volgt met de rechtervoet. Als Louise terugstaat voelt ze niets. Dan worden de laarzen om de benen gedaan en de veters worden van onder naar boven aangetrokken.

Louise voelt opnieuw pennetjes in haar huid steken. Ze is nu helemaal ingepakt. Tot slot trekt mevrouw de veters van de body aan. Met vochtige ogen en haar mond nog steeds gedwongen wijd open staat wordt Louise voor de spiegel geplaatst. Zo zegt mevrouw ons slavinnetje ziet er goed uit.

Ondertussen maakt ze een klein ritsje bij de kut van Louise open en ze steekt twee vingers naar binnen. Zo constateert ze ons meisje is lekker nat en klaar om wat neuklatten te ontvangen. Ze zegt tegen Loes en Leen Louise naar de neukkamer te brengen. Alvorens te neuken moet ook € 50,-- worden getekend en een verklaring inzake de onderhoudsplicht van de kleine die uit de neukpartij voort kan komen worden getekend.

Louise verlaat tussen de twee naakte vrouwen haar kamer. Een groep oude neukers De drie vrouwen gaan naar een niet al te grote kamer die naast de eetkamer ligt. De kamers zijn verbonden door en dubbele schuifdeur met alleen een bovenlicht. Als Loes en Leen de schuifdeuren open doen ziet Louise een leren ligstoel met beugels staan.

Ze wil zich omdraaien, maar de twee oudere vrouwen houden haar stevig vast. De twee drukken haar met haar kont tegen de stoel aan. Een riem wordt om haar middel gedaan. Dan worden haar schouders tegen de leuning gedrukt en met een tweede riem boven haar borsten wordt ze helemaal vastgezet.

De leuning wordt achterover gedrukt, waardoor haar benen komen te hangen. De spijkertjes prikken in haar rug. Leen en Loes pakken haar benen en leggen die op de beugels.

Een riempje wordt om de enkels gedaan, waardoor de benen aan de beugels vast zitten. Daarna worden de beugels naar buiten gedraaid. De openstaande rits tussen de openstaande benen laat haar poesje zien. Loes trekt de schaamlippen wat naar buiten.

Ondertussen stelt Leen de kop van de rugleuning op kruishoogte in. Tot slot wordt Louise een linnen bivakmuts over haar hoofd getrokken met alleen een gat voor haar mond en wordt onder haar billen een dun hard plastic geschoven. Ze hoort Loes zeggen dat dat voor het opvangen van sperma is.

Sperma dat vervolgens opgedronken kan worden. Louise kokhalst bij die gedachte. Ach zegt Loes tegen het meisje drinken is snel geleerd, wanneer mevrouw met een zweep klaarstaat. De twee vrouwen verlaten de kamer en doen de schuifdeuren dicht. Vrouwen trainen al hun spieren om een strakker lichaam te krijgen; arm-, been-, buik-, en bilspieren, maar de belangrijkste spieren slaan ze over; hun kutspieren. Of, om even een netter woord te gebruiken; hun bekkenbodemspieren.

Dit zijn de spieren die flink wat te verduren krijgen tijdens een bevalling én de spieren die ervoor zorgen dat je je plas op kunt houden. Deze spieren kun je trainen door middel van zogenaamde Kegel-oefeningen. Als je hier op jonge leeftijd al mee begint zul je later minder snel last krijgen van incontinentie en hé, een Tena-lady in je slipje is nooit geil. Een ander voordeel van goed getrainde kutspieren is dat je orgasme intenser wordt en als je deze spieren onder controle hebt kun je hiermee ook je partner meer plezier in bed geven door ze tijdens het vrijen afwisselend aan te spannen en te ontspannen.

De heer Arnold Kegel verzon in de Kegel-oefeningen; span en ontspan je kutspieren regelmatig, zoals je zou doen als je naar het toilet gaat maar dan dus vooral niet tijdens het plassen, maar gewoon op de bank of op een stoel het doen van deze Kegel-oefeningen tijdens het plassen het zogenaamde stippeltjes-plassen wordt zelf enorm afgeraden door gynaecologen. Dokter Kegel adviseert 3 maal daags…. Span je spieren en hou dat vijf tot tien tellen vast. Span en ontspan snel achter elkaar en doe setjes van vijf tot tien.

En wanneer je je kutspieren onder controle hebt, dan kun je dat dus gebruiken tijdens de seks. Vrouwen met wat lossere vaginaspieren die aan de slag zijn gegaan met gewichtjes of balletjes of dus de Kegel-oefeningen ervaren vaak een sterker orgasme dan voorheen. Er zijn verschillende balletjes op de markt, van verschillende grootte, vorm, gewicht en materiaal.

Het beste is het om een setje met meerdere oplopend in gewicht balletjes aan te schaffen die je elke dag ongeveer 15 minuten inbrengt. Je begint met het lichtste kegeltje en je gebruikt je bekkenbodemspieren om het kegeltje op de plaats te houden. Zodra je de lichtste makkelijk kunt vasthouden, kun je een zwaarder kegeltje proberen.

Je krijgt dan 1 houder en 4 verschillende balletjes. Als je begint doe je maar 1 balletje in de houder en als je gevorderd bent oefen je met de 2 zwaarste balletjes. Er té vaak té grote dingen in stoppen werkt een strakker kutje niet in de hand. En hoe uitdagend een XXXXL dildo er ook uitziet; regelmatig gebruik kan er zelfs voor zorgen dat de spieren in de vagina te soepel worden. Maar op den duur gaat de rek er gewoon uit.

Net als bij een elastiekje. Zo kan het heel spannend zijn om steeds grotere voorwerpen te proberen of een vuist, of 2 vuisten dit wordt stretchen genoemd , maar uiteindelijk rekt je vagina uit en zal het vrijen met een normaal geschapen man niet zo leuk meer zijn als voorheen. Wanneer de andere tips niet helpen, dan kan een operatie uitkomst bieden, maar het lijkt me logisch dat je hier van tevoren heel erg goed over nadenkt, want het is nogal wat.

Kan je écht niet meer van seks genieten ook niet van alle andere dingen dan penetratie? Doe je het niet alleen omdat je denkt dat je een strak kutje hoort te hebben?

Doe je het niet alleen omdat je partner zegt dat hij er niks meer van voelt? Doe je het niet alleen omdat je bang bent dat je partner anders op zoek gaat naar een jongere vrouw ja, dit soort mannen bestaat? Dan zijn er verschillende operaties mogelijk en de een is wat heftiger dan de ander.

Sommige worden vergoed door je ziektekostenverzekering, andere niet en de ingrepen zijn niet zonder risico. Laat je dus goed voorlichten voordat je in je laat snijden of spuiten maar dat lijkt me heel logisch. Bekenbodemplastiek Een chirurg voert deze operatie uit via de ingang van je vagina. Je verslapte bekkenbodemspieren worden aan de achterkant van je vagina aan elkaar gehecht met oplosbare hechtingen en soms worden de bekkenbodemspieren ook korter gemaakt. Op deze manier staat alles weer in de oorspronkelijke positie meestal dus de positie van voordat je kinderen kreeg en zijn je bekkenbodemspieren weer stevig.

De ingang van je vagina zal ook nauwer zijn. De operatie duurt ongeveer een uur en je krijgt een algehele narcose. Vaginaverjonging Een vaginaverjonging gebeurt door middel van lasertherapie. De spieren binnenin je kutje en ook buiten om je schaamlippen worden met behulp van een laser versterkt. Dit zorgt voor stevigere schaamlippen, maar ook voor een strakker kutje. De laser heeft ook een positieve invloed op de bekkenbodemspieren.

De behandeling duurt 1 uur en je mag direct naar huis. De ingreep is niet permanent en moet na een paar jaar weer worden uitgevoerd. Injecties met lichaamseigen vet Je kunt de buitenste schaamlippen laten vergroten door ze in te laten spuiten met lichaamseigen vet. Dit heeft een verjongend effect en werkt ook ietwat verstrakkend. Lichaamseigen impantaat Een chirurg snijd een deel van het verslapte weefsel weg en hecht het restant aan elkaar.

Deze zogenaamde vaginale crèmes zijn soms op biologische basis, soms op chemische en sommige hebben wel effect en sommige helemaal niet. Dit gevoel is allemaal tijdelijk en of het allemaal zo gezond is voor je vagina valt nog te bezien. Mijn advies; doe maar niet. En wantrouw sowieso alle crèmes die beweren dat je een permanent strakker kutje krijgt als je het gebruikt. Eigenlijk alweer een beetje een achterhaalde therapie, maar hij wordt in sommige landen nog steeds toegepast.

Voornamelijk bij vrouwen die last hebben van urineverlies, maar vrouwen die last hebben van urineverlies hebben vaak ook een iets te los kutje.

Een Neocontrol-toestel ziet eruit als een grote, comfortabele stoel en onder het zitvlak bevindt zich een enorme magneet, die elektromagnetische velden produceert volkomen pijnloos. Door die magneet ontstaan er in het lichaam zenuwimpulsen die zorgen voor het samentrekken van de bekkenbodemspieren. Een behandeling bestaat uit 10 sessies van ongeveer dertig minuten en het eindresultaat is een strakker kutje.

Het gebruik van vaginaballetjes ervoor zorgen dat je later niet incontinent wordt en dat wil niemand, toch en door geregeld vaginaballetjes te gebruiken kun je de spieren van je vagina trainen zie tip 3 en 4. Dit zijn de Skea, de Kgoal en de Elvie. Alle 3 seksspeeltjes die er speciaal op gericht zijn om je vaginaspieren te trainen, maar houden al je vorderingen ook nog eens bij via een game of App en dat maakt het trainen toch nét even ietsje leuker.

Deze vaginaballetjes houdt je niet op hun plek door je spieren aan te spannen zoals bij andere vaginaballetjes wel het geval is. Helemaal , alleen zullen ze misschien pas in op de Nederlandse markt verschijnen. De allerbeste methode om een strak kutje te houden is om nooit seks te hebben.

...

Dikke tieten knijpen adult dating amsterdam

Jonge meiden hebben naast een strakke en jeugdige huid en rechtvooruitstaande borsten ook een strakker kutje dan hun moeders. De spieren in een kutje worden met het stijgen van de jaren door hormoonveranderingen automatisch slapper en dit zorgt ervoor dat vrouwen minder gevoel hebben bij het vrijen, moeilijker tot een orgasme kunnen komen en bij een verzakking ja, de boel kan van binnen ook nog eens gaan verzakken als je ouder wordt kan vrijen zelfs onmogelijk of zeer pijnlijk worden.

Een prachtig vooruitzicht, nietwaar? Helaas is er nog geen pilletje uitgevonden om jong te blijven, dus eigenlijk is dit een bullshit tip. Geniet van elkaar zolang het nog kan en onthoud; voor standje 69 maakt een strakke of niet zo strakke kut niets uit. Hoe je het ook went of keert, na het krijgen van een kind is het met de strakheid van de gemiddelde vagina ver te zoeken. Vaak trekt alles vanzelf weer strak, maar dat kan wel een jaar tot 1,5 jaar duren.

Maar helaas zullen sommige vrouwen en hun mannen altijd met een minder strak kutje moeten leven. We kennen allemaal die grap om aan de gynaecoloog te vragen of hij even een extra hechtinkje kan plaatsen na de bevalling, maar dit is helaas, een grap dus. Een extra hechting kan zelfs zorgen voor een té strakke kut, wat weer voor veel pijn zorgt bij het vrijen.

De oplossing; een keizersnede of helemaal geen kinderen. Vrouwen trainen al hun spieren om een strakker lichaam te krijgen; arm-, been-, buik-, en bilspieren, maar de belangrijkste spieren slaan ze over; hun kutspieren.

Of, om even een netter woord te gebruiken; hun bekkenbodemspieren. Dit zijn de spieren die flink wat te verduren krijgen tijdens een bevalling én de spieren die ervoor zorgen dat je je plas op kunt houden. Deze spieren kun je trainen door middel van zogenaamde Kegel-oefeningen.

Als je hier op jonge leeftijd al mee begint zul je later minder snel last krijgen van incontinentie en hé, een Tena-lady in je slipje is nooit geil. Een ander voordeel van goed getrainde kutspieren is dat je orgasme intenser wordt en als je deze spieren onder controle hebt kun je hiermee ook je partner meer plezier in bed geven door ze tijdens het vrijen afwisselend aan te spannen en te ontspannen. De heer Arnold Kegel verzon in de Kegel-oefeningen; span en ontspan je kutspieren regelmatig, zoals je zou doen als je naar het toilet gaat maar dan dus vooral niet tijdens het plassen, maar gewoon op de bank of op een stoel het doen van deze Kegel-oefeningen tijdens het plassen het zogenaamde stippeltjes-plassen wordt zelf enorm afgeraden door gynaecologen.

Dokter Kegel adviseert 3 maal daags…. Span je spieren en hou dat vijf tot tien tellen vast. Span en ontspan snel achter elkaar en doe setjes van vijf tot tien. En wanneer je je kutspieren onder controle hebt, dan kun je dat dus gebruiken tijdens de seks. Vrouwen met wat lossere vaginaspieren die aan de slag zijn gegaan met gewichtjes of balletjes of dus de Kegel-oefeningen ervaren vaak een sterker orgasme dan voorheen.

Er zijn verschillende balletjes op de markt, van verschillende grootte, vorm, gewicht en materiaal. Het beste is het om een setje met meerdere oplopend in gewicht balletjes aan te schaffen die je elke dag ongeveer 15 minuten inbrengt. Je begint met het lichtste kegeltje en je gebruikt je bekkenbodemspieren om het kegeltje op de plaats te houden. Zodra je de lichtste makkelijk kunt vasthouden, kun je een zwaarder kegeltje proberen.

Je krijgt dan 1 houder en 4 verschillende balletjes. Als je begint doe je maar 1 balletje in de houder en als je gevorderd bent oefen je met de 2 zwaarste balletjes. Er té vaak té grote dingen in stoppen werkt een strakker kutje niet in de hand. En hoe uitdagend een XXXXL dildo er ook uitziet; regelmatig gebruik kan er zelfs voor zorgen dat de spieren in de vagina te soepel worden. Maar op den duur gaat de rek er gewoon uit. Net als bij een elastiekje. Zo kan het heel spannend zijn om steeds grotere voorwerpen te proberen of een vuist, of 2 vuisten dit wordt stretchen genoemd , maar uiteindelijk rekt je vagina uit en zal het vrijen met een normaal geschapen man niet zo leuk meer zijn als voorheen.

Wanneer de andere tips niet helpen, dan kan een operatie uitkomst bieden, maar het lijkt me logisch dat je hier van tevoren heel erg goed over nadenkt, want het is nogal wat. Kan je écht niet meer van seks genieten ook niet van alle andere dingen dan penetratie? Doe je het niet alleen omdat je denkt dat je een strak kutje hoort te hebben?

Doe je het niet alleen omdat je partner zegt dat hij er niks meer van voelt? Doe je het niet alleen omdat je bang bent dat je partner anders op zoek gaat naar een jongere vrouw ja, dit soort mannen bestaat?

Dan zijn er verschillende operaties mogelijk en de een is wat heftiger dan de ander. Sommige worden vergoed door je ziektekostenverzekering, andere niet en de ingrepen zijn niet zonder risico. Laat je dus goed voorlichten voordat je in je laat snijden of spuiten maar dat lijkt me heel logisch.

Bekenbodemplastiek Een chirurg voert deze operatie uit via de ingang van je vagina. Je verslapte bekkenbodemspieren worden aan de achterkant van je vagina aan elkaar gehecht met oplosbare hechtingen en soms worden de bekkenbodemspieren ook korter gemaakt. Op deze manier staat alles weer in de oorspronkelijke positie meestal dus de positie van voordat je kinderen kreeg en zijn je bekkenbodemspieren weer stevig.

De ingang van je vagina zal ook nauwer zijn. De operatie duurt ongeveer een uur en je krijgt een algehele narcose.

Vaginaverjonging Een vaginaverjonging gebeurt door middel van lasertherapie. De spieren binnenin je kutje en ook buiten om je schaamlippen worden met behulp van een laser versterkt. Dit zorgt voor stevigere schaamlippen, maar ook voor een strakker kutje. De laser heeft ook een positieve invloed op de bekkenbodemspieren.

De behandeling duurt 1 uur en je mag direct naar huis. De ingreep is niet permanent en moet na een paar jaar weer worden uitgevoerd. Injecties met lichaamseigen vet Je kunt de buitenste schaamlippen laten vergroten door ze in te laten spuiten met lichaamseigen vet. Dit heeft een verjongend effect en werkt ook ietwat verstrakkend. Lichaamseigen impantaat Een chirurg snijd een deel van het verslapte weefsel weg en hecht het restant aan elkaar.

Deze zogenaamde vaginale crèmes zijn soms op biologische basis, soms op chemische en sommige hebben wel effect en sommige helemaal niet.

Dit gevoel is allemaal tijdelijk en of het allemaal zo gezond is voor je vagina valt nog te bezien. Mijn advies; doe maar niet. En wantrouw sowieso alle crèmes die beweren dat je een permanent strakker kutje krijgt als je het gebruikt. Lekker kijken naar slanke lijfjes en strakke kutjes. Wie geilt er nou niet op amateursex met tienermeisjes?

Kom snel genieten van ondeugende jonge meiden, en alle geile foto's en films die ze met iedereen willen delen! Naakt in de buitenlucht Wat is er fijner dan naakt rondlopen of lekker sex hebben in de natuur?

Deze koppels en vrouwen geven zich helemaal bloot in het openbaar. Altijd spannend, omdat je de kans loopt om betrapt te worden door een toevallige voorbijganger! In deze categorie vind je de mooiste 'natuur films en foto's'. Laat je kutje zien Geile vrouwen laten hier hun natte kutje zien. Geniet van strakke poesjes of rijpe kutten met flinke schaamlippen. Jong, oud, dun, mollig; ze willen allemaal dat jij komt kijken naar hun geilste foto's.

Laat ze weten jij met dat sappige kutje zou willen doen. Welke flamoes wil jij het liefst afneuken en vol spuiten? Laat je tieten zien Hmmm Kom genieten van deze amateur meiden; ze willen dat jij naar hun tieten komt kijken! Je ziet ze in alle soorten en maten en van alle leeftijden. Geniet van sexy dames die hun boezem aan jou laten zien!

Laat je kontje zien Wat is er geiler dan naar mooie kontje kijken? Ben jij een billen-man of vrouw , kom dan snel genieten van deze lekkere billen! Lekkere strak, of een volle kont, je komt het allemaal hier tegen. Geef je mening over deze billen, of plaats een foto van je eigen achterwerk en kijk wat de anderen er van vinden! Foto van mijn ex Sex met je ex, je hebt vast nog geile foto's of films van hete vrijpartijen met je ex-vriendin. Plaats ze hier en laat ons lekker meegenieten van haar.

Foto's waarop ze je pik afzuigt of shots waar je haar kutje afvult met jouw harde lul, we kijken allemaal graag even mee. Heerlijke sex met je ex, hier vind je het! Mijn blowjob Niks is lekkerder dan een geile vrouw die een lange, uitgebreide blowjob geeft. Zalig, een meid die met haar mond je harde pik verwent.

De amateur meiden in deze categorie geven graag een pijpbeurt en genieten intens van pijpen, zuigen, sabbelen, likken en slikken. Kom snel genieten van blow job foto's en films. Stelletjes en trio Koppels, spannende trio sex en heftige gang bangs Porno met zijn allen tegelijk. Doe mee en plaats foto's en filmpjes van sex met je partner, een wildvreemde of met meerdere mensen tegelijk!

Natuurlijk kun je ook genieten van foto's en films van andere geile stelletjes en trio's! Meiden onder elkaar Sex foto's en geile filmpjes van lesbische of bi amateur meiden, mmm Meisjes die elkaar lekker zoenen, overal strelen en likken? Kom snel verder kijken naar deze lesbische kanjers. Als je zelf ondeugende plaatjes of hete videos hebt, plaats deze dan hier en laat iedereen lekker meegenieten! Mijn sex toy Lekker spelen met dildo's, vibrators en andere geile sex toys maken het extra spannend.

Doe mee en laat jouw favoriete sexspeeltje zien. Foto's en filmpjes waarin je jezelf verwent met je favoriete toy kun je hier plaatsen, en ontdek wat andere leden er van vinden. Kijken en een reactie geven mag natuurlijk ook! Voyeur en upskirt Stiekem gluren en onder korte rokjes kijken, word jij al geil bij alleen al de gedachte?

Dan is deze spannende rubriek voor jou, geile voyeur. Lekker hoor, upskirt foto's en films van vrouwen die helemaal niet in de gaten hebben dat ze worden bekeken. Bekijk het hier en plaats ook jouw eigen pikante materiaal! Voeten, benen en schoenen Raak jij ook zo opgewonden van mooie voeten, lekkere benen, sexy schoenen en kousen? Deze amateurs laten het allemaal aan je zien. Blote voetjes, mooie benen in een sexy panty of schoenen met hoge hakken, hier vind je het.

Deze heerlijke vrouwen uit Nederland en Belgie laten het graag zien. BDSM, fetish en extreem Ben jij in voor hardcore kinky pornofilms en foto's? Heftige bondage, sado masochisme, latex, kaarsvet spelletjes of ander kinky materiaal, je ziet het allemaal in deze bizarre categorie.pik sm strakke schaamlippen

Zo zegt mevrouw, jongens ga je gang. De jongens grijpen de vrouwen achterlangs bij hun borsten en drukken hun onderlichaam tegen de billen van de vrouwen. Zij voelen een harde bobbel. Nadat wat met de borsten en tepels is gespeeld worden de strikken van de schorten losgetrokken. De vrouwen staan nu naakt. Ben en Jaap draaien hen om en vragen hun slips uit te doen. Met geile blikken in de ogen voldoen de vrouwen graag aan die vraag. Even later zien ze twee machtige lullen voor hun ogen.

Nou dames zeggen Jaap en Ben laat jullie pijpkunsten maar eens zien. En reken er maar op jullie beide andere gaten worden niet vergeten. Ondertussen pakken ze de dames in hun geschoren kruis. Een van de twee gaat op haar knieën zitten en de ander buigt voorover. Beiden nemen de zwarte staaf in hun mond. Met samengetrokken wangen beginnen ze te pijpen.

Het duurt niet lang of beide jongens klaar. De jeugdige pikken verslappen echter niet en de serveersters wordt gevraagd voorover over de tafel te buigen. De benen wat moeten gespreid. Even later rammen Ben en Jaap hun pik in de openstaande ingereden neukgleuf. De pikken zijn zo groot dat de kutspieren hen amper kunnen omvatten.

De dames en jongens komen hierdoor tot een heftig orgasme. Na het tweede orgasme wordt de pik van beiden slapper. De dames likken de pikken schoon en drukken daarna de jongens tegen hun lichaam. Ze krijgen van de serveersters en een kus als dank. Lesbische opvoeding Mevrouw vraagt aan de serveersters hoe het met hun lesbische lusten is. Beiden antwoorden dat die door de neukpartij zijn aangewakkerd. Nou, zegt mevrouw, dan nemen jullie Louise mee naar haar kamer om haar nog wat in te werken in de vrouwenliefde.

En tegen Louise zegt ze, laat je maar lekker gaan meid. Jouw begeleidsters weten van wanten en laten je zo dikwijls klaarkomen dat je er gek van wordt. Ik denk dat je dat niet erg vindt, want je ogen stralen een brok geilheid uit. Hup dames neem Louise mee en put haar uit. Jullie weten hoe meer mannen ze op een avond kan hebben hoe beter. En vervang de dildo en butplug in haar lijfje door een wat grotere. Tot slot zegt mevrouw spoel de pil die ze bij heeft door de WC. Dat ding heeft ze toch niet meer nodig.

De twee dames nemen Louise tussen hen in en nemen haar mee naar haar kamer. Onderweg wordt haar nekband afgedaan. Ook de bh wordt uitgedaan. De vrouwen knijpen flink in de bloot gekomen borstjes. Ze merken dat de tepels zelfs stijf worden van het knijpen. Het wordt een echte slet zeggen ze tegen elkaar. Ze zal zo iedereens vriendinnetje zijn. Dit toch zeker wanneer ze in alle gaten genomen kan worden.

Op de kamer aangekomen trekken de dames de slip van Louise naar beneden. Volledig naakt staat ze nu tegenover de twee serveersters. De een zegt dit is een kittig ding, Loes. Ja, Leen, ik denk dat ze zeer geschikt is voor de uiteindelijke job.

Al heeft over enige tijd een bolle buik, ik denk, dat nog steeds zal genieten van de pikken in haar gaten, vervolgt Loes. Ondertussen glijden de dildo en de butplug uit de onderste gaten van het meisje.

Zo ze is hartstikke nat, zegt Leen. Zonder verder te vragen steekt ze vinger in de kut van Louise. Het lijkt wel een zeepbaan, constateert ze. We hoeven in ieder geval geen glijmiddel te gebruiken, Loes. Dit is een prettige bijkomstigheid, volgens Loes. De twee leggen het meisje met de rug op bed. Ze spreiden haar armen. Aan de zijkant van het bed blijken aan een koord boeien te zitten. Deze worden om de polsen van Louise gedaan en de koorden worden aangetrokken. Volledig uit elkaar getrokken ligt Louise te kijk.

Een zelfde handeling wordt bij haar enkels toegepast. Volledig uitgerekt ligt ze nu te kijk. Haar jeugdige kut staat zelfs wat open. De serveerters gaan op hun knieën op het bed zitten. Ze duwen met beleid ieder twee vingers in het uitnodigende kutje. Ook gaan twee vingers in de mond van Louise.

De zes vingers worden op en neer bewogen. De kutspieren werken soepel en de mond zuigt de vingers werkelijk naar binnen. Zo blijven de dames enige tijd bezig, terwijl ze ondertussen de kut trachten op te rekken door hun vingers te spreiden. Tijdens de oefening komt Louise meermalen klaar.

Dan gaat Leen met haar volle pruim bovenop het gezicht van Louise zitten. Likken meid, gebiedt ze. Het bevel wordt zonder commentaar opgevolgd. Zonder dat Louise het ziet doet Loes een riem om haar buik en daar aan vastzittende bandjes om haar bovenbenen. Het tuigje heeft bij haar kruis een schroefdop. Hierop schroeft Loes een flinke rubberen penis. Als die vastzit kruipt ze op het bed tussen de benen van Louise. Ze laat de penis tussen de schaamlippen van het meisje glijden.

Zonder genade ramt ze het gevaarte op en neer in de leutgleuf. Opnieuw komt Louise diverse malen klaar. Tijd om op adem te komen krijgt ze echter niet, want Leen blijft om haar tong vragen. Na een half uur glimt Louise van het zweet.

Uitgeput ligt ze op bed. Zo zeggen Loes en Leen we hebben ons vertier vanavond wel gehad. Een lekkere jonge pik en dan nog een jonge slet. En Louise hoeven we niet los te maken. Alvorens de twee de kamer van Louise verlaten brengen ze nog wel een butplug en dildo in. De dildo die is aangesloten op een transformator, wordt aangezet op de hoogste stand. Zo meid wij denken dat je een hele nacht blijft zweten en natuurlijk zul je geen kans krijgen om in slaap te vallen.

Maar ach, in de toekomst zul je wel meer een slapeloze nacht hebben omdat je kutje vol zit, maar dan met echte mannenworsten. De dames doen het licht uit en trekken de deur achter zich dicht. Louise hoort alleen nog het gezoem van de dildo. Het wordt een lange nacht van onophoudelijk klaarkomen. Ze drijft in het bed van haar eigen zweet en tegen de ochtend komt daar ook nog haar urine bij.

Als de zon via de bovenlichten al volop binnenschijnt komt mevrouw binnen. Ze heeft een nachtpon aan die net over haar billen valt. Zonder moeite stapt ze het bed op en gaat wijdbeens boven het hoofd van Louise staan.

Louise ziet dat mevrouw onder de pon naakt is en voelt meteen een warme straal op haar gezicht neerkomen. Ze proeft de zout smakende en gele stinkende ochtendurine. Nadat de blaas van mevrouw leeg is, hurkt ze boven het gezicht van het meisje. Zo zegt ze lik mij maar droog en schoon. Gedwee voldoet Louise aan de opdracht. Wat een slet hoort ze mevrouw zeggen, terwijl ze klaarkomt.

De beloning merkt Louise onmiddellijk, want mevrouw trekt de butplug uit haar kont en haar kut wordt bevrijdt van de inhoud. Ook worden de koorden los gemaakt. Louise mag gaan staan. Ondertussen haalt mevrouw een leren badpak uit kast. Zo trek dat maar aan zegt ze. Blij dat ze niet meer naakt hoeft te zijn doet Louise het pak aan. Bij aandoen voelt ze scherpe puntjes in haar huid prikken. Als ze mevrouw aankijkt zegt die, het hele pak zit vol spijkertjes en ook daar moet je aan wennen.

Ondertussen geeft ze een klap op de kont van Louise, zodat de spijkertjes hun werk extra goed doen. Ze mag het pak een hele dag aanhouden van mevrouw. Mevrouw gebiedt Louise op haar buik op bed te gaan liggen. De spijkers rukken zich in het vel van haar buik en borsten. In die positie krijgt ze met een platte zweep een afranseling van mevrouw. De spijkertjes drukken daardoor ongenadig in het vel van haar rug en billen.

Meid zegt mevrouw zo’n stuk slavinnenvlees heb ik nog nooit binnen gehad. Opnieuw slaat ze van harte lust met haar zweep. Ze ziet dat Louise lijdt, maar eveneens ziet ze dat haar ogen zeer geil uitstralen. Ze draait Louise om en geeft haar borsten en buik ook nog een pak slaag. De tranen staan in haar ogen, maar ze geeft geen kik. Haar lichaam blinkt wel van het zweet. Mevrouw trekt haar nachtpon uit en gaat naakt bovenop Louise liggen. Om de druk nog wat te vergroten beweegt ze wat op en neer.

Louise verbijt de pijn zonder enig geluid. Na nog een keer over het meisje heen te hebben geplast, mag Louise opstaan en haar eigen gang gaan. Ze mag echter de kamer niet verlaten. Als afscheid drukt mevrouw zich nog een keer stevig tegen het meisje aan.

Slet, zegt ze, terwijl ze een dikke kus geeft en de kamer verlaat. De camera staat aan zegt mevrouw. Kennismaking met vijf negers Uitgeput ligt Louise op bed. De spijkertjes in haar rug doen pijn meer.

Ongevraagd wordt de deur open gedaan. Jaap, uitsluitend gekleed in een zeer kleine slip, stapt binnen. Zo zegt hij, in opdracht van mevrouw kom ik je vijf heren voorstellen. Op dat moment stappen vijf grote negers binnen in een dunne maar lange jas. Hun hoofden zijn kaal. Je mag de jassen uitdoen, zegt Jaap en hij verdwijnt uit de kamer. Louise staat op en stapt op de eerste neger af.

Ze doet de ritssluiting open en helpt de man uit de jas. Er verschijnt een naakt en ook volkomen haarloos lichaam. In zijn tepels zit een piercing en tussen zijn benen hangt een machtig grote pik met een evengrote zak. Het geslacht is voorzien van een brede cockring en de paarse eikel is ontbloot. In slappe toestand is het al een gevaarte.

Zo zegt de neger: Op je knieen zegt hij streng tegen Louise, die gedwee aan de opdracht voldoet. Even later zit de pik in haar mondje en met zijn handen op haar hoofd schuift hij zijn pik op en neer tussen de lippen. De penis wordt groot en stijf. Somtijds trekt hij de pik terug en moet ze zijn ballen likken en ook in de mond nemen.

In tegenstelling tot dat wat hij verwachte, ziet hij Louise geil uit haar ogen kijken. Tegen het moment van het orgasme moet ze de pik met haar handen aftrekken. De pik is op haar gezicht gericht. Na enig rukken wordt het gezicht vol onder het sperma gespoten. Haar ogen zitten vrijwel dicht en het vocht drupt ook van haar kin. Onverwacht vraagt ze de neger, bent u voldaan? Zo te zien niet antwoordt hij, kijk, mijn pik is nog steeds stijf.

Zonder nadere toelichting neemt Louise de worst weer tussen haar mondlippen. Ze zuigt met overgave het gevaarte naar binnen. Dan spuit de neger een nieuwe lading sperma en dit keer in haar mond.

Met moeite slikt Louise alles door, maar ze krijgt wel de complimenten van een bevredigde neger. De andere vier mannen doen zelf hun jas uit. Ook zij zijn volledig naakt en kaal.

Hun pikken zijn zo mogelijk nog wat groter. Louise hoeft de vier niet te bevredigen. Zij voorzien haar polsen van boeien. Via koorden aan het plafond trekken ze haar armen in de lucht. De armen zijn gespreid en ze staat amper op haar voeten. Tussen haar enkels wordt een spreidstang aangebracht, waardoor ze op haar tenen staat.

In haar mond wordt een gag gestopt. Een andere neger haalt een platte rubberen plak uit de kast. De plak is niet echt soepel, maar buigt genoegzaam. Hij gaat zijdelings van Louise staan. Zonder aankondiging begint hij de achterzijde van het meisje met slagen te bewerken. Louise kan geen kik geven door de gag, haar gezicht spreekt boekdelen. Na 20 slagen geeft hij de plak over. Nu krijgt ze 20 slagen op haar voorzijde.

En wel van bovenbenen tot haar hals. De derde neger geeft haar weer 20 slagen op de achterzijde en nummer vier rond de oefening af aan de voorzijde.

De neger die ze heeft gepijpt, bekijkt langs boven het resultaat onder haar pak. Het ziet allemaal knalrood zegt hij en de spijkertjes zijn goed in het vel gedrongen. Het begin is gemaakt zeggen de vijf. Ze trekken aan een koord en even later komen Jaap en Ben binnen. Ze moeten hun slip uitdoen en met gespreide benen op hun rug op bed gaan liggen. Hun handen moeten achter hun hoofd. Een neger stapt op ieder af. Ze kruipen tussen de benen en plaatsen hun stijve pik tegen het aarsgat van de Jaap en Ben.

Zonder verder iets te zeggen duwen ze het gevaarte in de aars. Louise ziet dat Jaap en Ben zich verbijten. De negers geven de jongens een flinke neukbeurt. En de negers komen zwetend klaar.

Als hun pik uit het aarsgat glijdt, komt een lading sperma mee. De negers verlaten het bed en de twee anderen nemen hun plaats in. De jongens worden weer gevuld en geneukt. Hun gezichten stralen nu uit, dat ze de neukbeurt leuk vinden. Nadat de negers hun pik hebben teruggetrokken, golft het sperma op het bed. Jaap en Ben moeten het witte goedje oplikken en de pikken van de negers aflikken.

Daarna mogen ze hun slip weer aantrekken. De negers zien de ogen van Louise glinsteren. Wat een geile meid is dat zeggen ze tegen elkaar. Nu ze staat te genieten besluiten de vijf haar nog 20 slagen ieder te geven. Jaap en Ben mogen toekijken. Na de slagen hangt Louise aan de koorden. Haar lichaam glimt van het zweet en is rood gekleurd. Terwijl de negers hun jas aantrekken, zeggen ze tegen Jaap en Ben dat de slavin over een uur losgemaakt mag worden.

Een van de negers laat nog wel een olie over haar lichaam lopen. Een olie die in de kast stond. De zeven mannen verlaten de kamer en Louise blijft alleen achter in haar benarde positie. Maar voorzien van een verzachtende en lekker ruikende olie. Ondanks de pijn is ze vastbesloten sexslavin te worden.

De orgasmes brengen te veel genot, overweegt ze. Opnieuw mevrouw op de kamer Het uur duurt lang. Na dat uur komt tot haar verrassing mevrouw binnen.

Ze heeft een kamerjas aan, die ze openslaat. Onder de jas zit geen kleding. Louise kijkt weer naar het naakte volle lijf. Mevrouw haalt uit de kast een brede leren riem. Deze doet ze om haar middel en trekt de riem aan.

Haar taille wordt strak ingesnoerd waardoor haar heupen en borsten des te omvangrijker lijken. Haar schaamlippen staan zelfs open. Ook haalt ze een dubbele dildo uit de kast. Het kleine gedeelte schuift ze in haar vagina. De grote riem doet ze om haar middel en twee kleintjes om haar bovenbenen.

Een geweldige kunstpenis steekt nu voor haar ingesnoerde buik. Ze stapt op Louise af en maakt de drukknoppen aan de onderzijde van het badpak los.

De kut en aars van het meisje worden hierdoor zichtbaar. Ze smeert de pik in met wat glijmiddel. Dan drukt ze het gevaarte tussen de jeugdige schaamlippen van Louise. Geleidelijk schuift de penis naar binnen, terwijl de schaamlippen strak staan. De 26 cm wordt met een hoog tempo in en uit geschoven. De schaamlippen bewegen ook van binnen naar buiten door de ribbels op de kunstpenis.

De schaamlippen kleuren rood op. Een kwartier houdt mevrouw het vol en dan verlaat de dildo het beursgeneukte kutje. Louise kijkt amechtig uit haar ogen. Mevrouw haalt een korte dikke dildo uit de kast en duwt die met enige moeite in het jeugdige kut.

De schaamlippen rekken mee en staan nog strakker dan zojuist. Het badpak wordt vervolgens weer dichtgedaan. Ze verwijdert bij zichzelf de kunstpenis en pakt een fijne zweep met meer staarten. De bovenbenen van Louise worden getrakteerd op een flinke afranseling. Beide benen worden knalrood. Mevrouw haalt de gag uit haar mond. Ze brengt vervolgen een soort bit in haar mond en ze klapt deze open.

Met twee riempjes wordt de bit vastgezet achter haar hoofd. Dan viert mevrouw de koorden, zodat de armen van Louise vrijkomen. Ook de benen worden losgemaakt en het meisje mag een rondje in de kamer lopen. In spijkerkleding Mevrouw haalt een klein badpak uit de kast. Louise ziet aan de binnenzijde van dat pak langere spijkers.

Louise mag haar pak uitdoen en mevrouw zegt het nieuwe kleinere pak aan te trekken. Aan de voorzijde van het pakje zitten rijgveters.

Als ze het meisje ziet aarzelen vraagt mevrouw moet ik helpen?? Louise pakt het pakje aan en steek haar benen erin. Als ze opnieuw twijfelt trekt mevrouw het pakje omhoog en haalt haar armen door de armsgaten.

Ze drukt met haar handen op de rug het meisje hard tegen haar lichaam. De spijkers drukken in haar huid, maar door de bit kan ze geen geluid uitbrengen. Lekkere geile meid fluistert ze in haar oor binnenkort wordt je met jong gezet door enkele oudere mannen. De vader zal onbekend blijven, maar ze zullen allen financieel bijdragen en de opvoeding van het kind.

En over vijftien jaar zullen ze het kind ongeacht of het een jongen of meisje is van hun worst voorzien. Daarna pakt mevrouw het meisje vol in haar kruis. De tranen springen in haar ogen. Nadat ze het meisje heeft gekust, zegt mevrouw dat ze nog verder wordt gekleed. Ze loopt naar de wand en drukt op een knopje. Even later komen Loes en Leen in een dunne kamerjas binnen.

Mevrouw vraagt hen te helpen met het aankleden van Louise. Ze pakt in de kast twee stroken soepel leer die voorzien van veters. Ondertussen doen de twee vrouwen hun jas uit en hun naakte lichaam komt te voorschijn. Louise ziet aan de binnen kleine pennetjes in het leer.

Loes en Leen krijgen ieder en exemplaar met de opdracht die om de armen van Louise te doen. Mevrouw gaat achter Louise staan en pakt haar om haar middel. Loes en Leen slaan de stroken om de armen en trekken die aan met de veters.

De stroken spannen zich strak, zodat de pennetjes ongenadig in het vel van Louise prikken. Daar draagt mevrouw Loes en Leen op ook de laarzen te pakken.

De twee halen twee lederen lieslaarzen uit de kast. Ze zijn van slap leer maar ook voorzien van veters. Loes doet eerst de laars om de linkervoet van Louise en Leen volgt met de rechtervoet.

Als Louise terugstaat voelt ze niets. Dan worden de laarzen om de benen gedaan en de veters worden van onder naar boven aangetrokken. Louise voelt opnieuw pennetjes in haar huid steken. Ze is nu helemaal ingepakt. Tot slot trekt mevrouw de veters van de body aan. Met vochtige ogen en haar mond nog steeds gedwongen wijd open staat wordt Louise voor de spiegel geplaatst.

Zo zegt mevrouw ons slavinnetje ziet er goed uit. Ondertussen maakt ze een klein ritsje bij de kut van Louise open en ze steekt twee vingers naar binnen. Zo constateert ze ons meisje is lekker nat en klaar om wat neuklatten te ontvangen. Ze zegt tegen Loes en Leen Louise naar de neukkamer te brengen. Alvorens te neuken moet ook € 50,-- worden getekend en een verklaring inzake de onderhoudsplicht van de kleine die uit de neukpartij voort kan komen worden getekend.

Louise verlaat tussen de twee naakte vrouwen haar kamer. Een groep oude neukers De drie vrouwen gaan naar een niet al te grote kamer die naast de eetkamer ligt. De kamers zijn verbonden door en dubbele schuifdeur met alleen een bovenlicht. Als Loes en Leen de schuifdeuren open doen ziet Louise een leren ligstoel met beugels staan. Ze wil zich omdraaien, maar de twee oudere vrouwen houden haar stevig vast.

De twee drukken haar met haar kont tegen de stoel aan. Een riem wordt om haar middel gedaan. Dan worden haar schouders tegen de leuning gedrukt en met een tweede riem boven haar borsten wordt ze helemaal vastgezet. De leuning wordt achterover gedrukt, waardoor haar benen komen te hangen. De spijkertjes prikken in haar rug. Leen en Loes pakken haar benen en leggen die op de beugels.

Een riempje wordt om de enkels gedaan, waardoor de benen aan de beugels vast zitten. Daarna worden de beugels naar buiten gedraaid. De openstaande rits tussen de openstaande benen laat haar poesje zien. Loes trekt de schaamlippen wat naar buiten. Ondertussen stelt Leen de kop van de rugleuning op kruishoogte in. Tot slot wordt Louise een linnen bivakmuts over haar hoofd getrokken met alleen een gat voor haar mond en wordt onder haar billen een dun hard plastic geschoven.

Ze hoort Loes zeggen dat dat voor het opvangen van sperma is. Sperma dat vervolgens opgedronken kan worden. Louise kokhalst bij die gedachte. Ach zegt Loes tegen het meisje drinken is snel geleerd, wanneer mevrouw met een zweep klaarstaat. De twee vrouwen verlaten de kamer en doen de schuifdeuren dicht. Vrouwen trainen al hun spieren om een strakker lichaam te krijgen; arm-, been-, buik-, en bilspieren, maar de belangrijkste spieren slaan ze over; hun kutspieren.

Of, om even een netter woord te gebruiken; hun bekkenbodemspieren. Dit zijn de spieren die flink wat te verduren krijgen tijdens een bevalling én de spieren die ervoor zorgen dat je je plas op kunt houden. Deze spieren kun je trainen door middel van zogenaamde Kegel-oefeningen.

Als je hier op jonge leeftijd al mee begint zul je later minder snel last krijgen van incontinentie en hé, een Tena-lady in je slipje is nooit geil. Een ander voordeel van goed getrainde kutspieren is dat je orgasme intenser wordt en als je deze spieren onder controle hebt kun je hiermee ook je partner meer plezier in bed geven door ze tijdens het vrijen afwisselend aan te spannen en te ontspannen.

De heer Arnold Kegel verzon in de Kegel-oefeningen; span en ontspan je kutspieren regelmatig, zoals je zou doen als je naar het toilet gaat maar dan dus vooral niet tijdens het plassen, maar gewoon op de bank of op een stoel het doen van deze Kegel-oefeningen tijdens het plassen het zogenaamde stippeltjes-plassen wordt zelf enorm afgeraden door gynaecologen.

Dokter Kegel adviseert 3 maal daags…. Span je spieren en hou dat vijf tot tien tellen vast. Span en ontspan snel achter elkaar en doe setjes van vijf tot tien.

En wanneer je je kutspieren onder controle hebt, dan kun je dat dus gebruiken tijdens de seks. Vrouwen met wat lossere vaginaspieren die aan de slag zijn gegaan met gewichtjes of balletjes of dus de Kegel-oefeningen ervaren vaak een sterker orgasme dan voorheen. Er zijn verschillende balletjes op de markt, van verschillende grootte, vorm, gewicht en materiaal. Het beste is het om een setje met meerdere oplopend in gewicht balletjes aan te schaffen die je elke dag ongeveer 15 minuten inbrengt.

Je begint met het lichtste kegeltje en je gebruikt je bekkenbodemspieren om het kegeltje op de plaats te houden. Zodra je de lichtste makkelijk kunt vasthouden, kun je een zwaarder kegeltje proberen.

Je krijgt dan 1 houder en 4 verschillende balletjes. Als je begint doe je maar 1 balletje in de houder en als je gevorderd bent oefen je met de 2 zwaarste balletjes. Er té vaak té grote dingen in stoppen werkt een strakker kutje niet in de hand.

En hoe uitdagend een XXXXL dildo er ook uitziet; regelmatig gebruik kan er zelfs voor zorgen dat de spieren in de vagina te soepel worden. Maar op den duur gaat de rek er gewoon uit. Net als bij een elastiekje. Zo kan het heel spannend zijn om steeds grotere voorwerpen te proberen of een vuist, of 2 vuisten dit wordt stretchen genoemd , maar uiteindelijk rekt je vagina uit en zal het vrijen met een normaal geschapen man niet zo leuk meer zijn als voorheen.

Wanneer de andere tips niet helpen, dan kan een operatie uitkomst bieden, maar het lijkt me logisch dat je hier van tevoren heel erg goed over nadenkt, want het is nogal wat. Kan je écht niet meer van seks genieten ook niet van alle andere dingen dan penetratie? Doe je het niet alleen omdat je denkt dat je een strak kutje hoort te hebben? Doe je het niet alleen omdat je partner zegt dat hij er niks meer van voelt?

Doe je het niet alleen omdat je bang bent dat je partner anders op zoek gaat naar een jongere vrouw ja, dit soort mannen bestaat? Dan zijn er verschillende operaties mogelijk en de een is wat heftiger dan de ander. Sommige worden vergoed door je ziektekostenverzekering, andere niet en de ingrepen zijn niet zonder risico. Laat je dus goed voorlichten voordat je in je laat snijden of spuiten maar dat lijkt me heel logisch.

Bekenbodemplastiek Een chirurg voert deze operatie uit via de ingang van je vagina. Je verslapte bekkenbodemspieren worden aan de achterkant van je vagina aan elkaar gehecht met oplosbare hechtingen en soms worden de bekkenbodemspieren ook korter gemaakt.

Op deze manier staat alles weer in de oorspronkelijke positie meestal dus de positie van voordat je kinderen kreeg en zijn je bekkenbodemspieren weer stevig. De ingang van je vagina zal ook nauwer zijn.

De operatie duurt ongeveer een uur en je krijgt een algehele narcose. Vaginaverjonging Een vaginaverjonging gebeurt door middel van lasertherapie. De spieren binnenin je kutje en ook buiten om je schaamlippen worden met behulp van een laser versterkt.

Dit zorgt voor stevigere schaamlippen, maar ook voor een strakker kutje. De laser heeft ook een positieve invloed op de bekkenbodemspieren. De behandeling duurt 1 uur en je mag direct naar huis. De ingreep is niet permanent en moet na een paar jaar weer worden uitgevoerd.

Injecties met lichaamseigen vet Je kunt de buitenste schaamlippen laten vergroten door ze in te laten spuiten met lichaamseigen vet. Dit heeft een verjongend effect en werkt ook ietwat verstrakkend. Lichaamseigen impantaat Een chirurg snijd een deel van het verslapte weefsel weg en hecht het restant aan elkaar.

Deze zogenaamde vaginale crèmes zijn soms op biologische basis, soms op chemische en sommige hebben wel effect en sommige helemaal niet. Dit gevoel is allemaal tijdelijk en of het allemaal zo gezond is voor je vagina valt nog te bezien. Mijn advies; doe maar niet. En wantrouw sowieso alle crèmes die beweren dat je een permanent strakker kutje krijgt als je het gebruikt. Eigenlijk alweer een beetje een achterhaalde therapie, maar hij wordt in sommige landen nog steeds toegepast.

Voornamelijk bij vrouwen die last hebben van urineverlies, maar vrouwen die last hebben van urineverlies hebben vaak ook een iets te los kutje. Een Neocontrol-toestel ziet eruit als een grote, comfortabele stoel en onder het zitvlak bevindt zich een enorme magneet, die elektromagnetische velden produceert volkomen pijnloos.

Door die magneet ontstaan er in het lichaam zenuwimpulsen die zorgen voor het samentrekken van de bekkenbodemspieren.

Een behandeling bestaat uit 10 sessies van ongeveer dertig minuten en het eindresultaat is een strakker kutje. Het gebruik van vaginaballetjes ervoor zorgen dat je later niet incontinent wordt en dat wil niemand, toch en door geregeld vaginaballetjes te gebruiken kun je de spieren van je vagina trainen zie tip 3 en 4.

Dit zijn de Skea, de Kgoal en de Elvie. Alle 3 seksspeeltjes die er speciaal op gericht zijn om je vaginaspieren te trainen, maar houden al je vorderingen ook nog eens bij via een game of App en dat maakt het trainen toch nét even ietsje leuker.

Deze vaginaballetjes houdt je niet op hun plek door je spieren aan te spannen zoals bij andere vaginaballetjes wel het geval is. Helemaal , alleen zullen ze misschien pas in op de Nederlandse markt verschijnen. De allerbeste methode om een strak kutje te houden is om nooit seks te hebben.

...