opgezwolle kut seks in natura

.

Bi vrouw nl lesbi sex gratis

En hoezo van mij? Dat hij vragen dubbel begon te stellen had hij in zijn enthousiasme niet eens door. In ieder geval niet de komende zes maanden.

Tegelijkertijd ging het door hem heen dat hij al een hele tijd niet meer kon spreken van een geweldig seksleven en nu had hij al met drie vrouwen die normaal nooit bij hem in de buurt zouden komen sex gehad. We zijn voor alles in alleen dat sado-gedoe is net even te. Verder ben ik van nature onderdanig en is Jeanette een beetje bi-seksueel.

De donkere schoonheid bewoog, naar het leek met een beetje tegenzin, richting het kutje van haar moeder en keek haar vragend aan. Dat bleek voldoende om Shianne door te laten gaan. Als in een trance ging ze met haar hoofd naar de natte kut en gaf er zachtjes een kusje op.

Zelf had ze genoeg ervaring met lesbische sex en zou ze nooit nee zeggen tegen een heerlijke vrouw tussen haar benen. Dit was toch een wat andere situatie want ze hadden zichzelf echter goed in de nesten gewerkt en Riemert tevreden houden was het enige dat telde. De misdadigers die graag hun geld terug wilden zouden er niet voor terugdeinzen om ze naar een ander land te verschepen om ze in één van hun bordelen te laten werken.

Om hun woorden kracht bij te zetten hadden ze even laten zien wat hun te wachten stond. Als ze er aan dacht kreeg ze nog rillingen over haar hele lichaam. Ze moesten zich onder bedreiging van een wapen uitkleden, in hun eigen huis, en één voor één alle vier de mannen naar een hoogtepunt pijpen. Terwijl ze daar mee bezig waren werd in geuren en kleuren verteld wat ze te wachten stond in de bordelen als ze niet binnen een week met het geld over de brug zouden komen.

Het kwam er op neer dat ze 12 uur per dag hun lichaam ter beschikking moesten stellen aan wie er maar voor betaalde. Dat ze seks met elkaar moesten hebben was wel duidelijk want dat was het minste dat de klanten zouden verwachten als ze te horen hadden gekregen dat het hier om een moeder — dochter combi ging. In het begin zouden ze, omdat ze nieuw waren, de wat duurdere klanten krijgen maar zodra het nieuwtje er vanaf zou zijn moesten ze gewoon in de peeskamertjes zoveel mannen als ze konden hebben op een dag, voor geld naar een hoogtepunt brengen.

Ze rilde bij de gedachten aan de dronken, stinkende en vette toeristen die ze dag in dag uit klaar moesten krijgen. Terwijl de mannen hun monden volspoten met het zaad kregen ze te horen hoelang ze bezig waren om af te betalen; vijf jaar was een hele optimistische inschatting.

Zowel moeder als dochter waren dan ook dolblij met de strohalm die ze van Marianne aangeboden hadden gekregen. Ze hadden het geld in een aktetas overhandigd aan de misdadigers die vreemd stonden te kijken dat de vrouwen het geld bij elkaar hadden weten te krijgen.

Met tegenzin kregen ze hun paspoorten terug en net toen de mannen nog één keer over de twee vrouwen heen wilden gaan kwamen de chauffeur en de bodyguard binnen die Marianne met ze meegestuurd had. Het waren twee mannen die er uitzagen alsof je er niet mee moest spotten; de automatische wapens die ze in hun handen hadden onderstreepten dat.

Het was duidelijk dat ze niet een greep naar hun wapens moesten doen als ze niet met kogels doorzeefd wilden worden. In de Mercedes, richting onbekende bestemming, viel de spanning waar de twee vrouwen de afgelopen dagen in geleefd hadden van ze af en barsten ze alle twee in snikken uit.

De bodyguard en Henry probeerden zo goed en kwaad als het ging de dames wat op te vrolijken wat uiteindelijk lukte toen ze langs een fast food restaurant waren geweest en de twee vrouwen voor het eerst sinds twee dagen weer wat te eten naar binnen hadden gewerkt.

De rest van de rit bleven de vrouwen Henry en de andere man bedanken en vroegen ze zich niet eens af waar ze naartoe gebracht werden. Hun bestemming was inderdaad ver van de hoofdstad, een prachtig boerderijtje net even buiten Sneek, afgeschermd door een hoge schutting. Ga hier maar even een paar dagen uitrusten hadden ze te horen gekregen. Marianne zou snel contact met ze opnemen.

Drie dagen nadat ze bijna verkracht waren belde de vrouw die heel veel invloed bleek te hebben inderdaad op en het werd een duidelijk en open gesprek. Marianne had één opdracht voor ze en die moesten ze naar behoren vervullen. Alle schuldbekentenissen zouden verscheurd worden en ze zouden geld krijgen om hun leven ergens anders opnieuw, en zonder problemen, weer op te starten.

Dat konden eenvoudig want ze hadden verder geen band met de stad die ze net ontvlucht waren. De enige familie die ze hadden woonden in het buitenland en daar hadden ze sporadisch contact mee.

Deze vrouwen pasten prima in het grote plan dat Marianne uitgedokterd had. Nadat ze de opdracht tot in de details met elkaar besproken hadden besloten moeder en dochter alles te doen om de man die ze toegewezen hadden gekregen voor de komende zes maanden genot te laten voelen zoals hij nog nooit gekend had.

Dit was hun enige kans en daarna konden ze aan een nieuw leven, zonder gokken, beginnen. Zelfs de seks tussen de twee vrouwen was de revue gepasseerd en ze hadden zich voorgenomen om het gewoon te doen. Vandaar dat Shianne nu zachtjes kusjes op de opgezwollen clitoris van haar moeder aan het geven was.

Jeanette wreef zachtjes door het haar van haar dochter en voelde dat ze opgewonden begon te raken. Riemert had zich ondertussen op de bank genesteld en zat met open mond naar het tafereel te kijken dat zich voor hem afspeelde. Hij werd ontzettend geil van de vrouw die met haar strakke kontje in lucht de kut van haar moeder aan het beffen was maar er speelde zich toch een tweestrijd in zijn hoofd af. Ik praat wel met Marianne morgenochtend dan zoeken we dit allemaal rustig uit want dit is incest en dat is zwaar illegaal.

Nu was het Jeanette haar beurt om verschrikt te kijken. Het was een goed gesprek met Marianne geweest waar ook duidelijk was geworden dat als Riemert niet tevreden zou zijn de dames het geld wel degelijk terug moesten betalen, cash of in natura. Het was minder dreigend dan de criminelen, gewoon een zakelijke deal, maar het zou niet minder lang duren.

Ze hadden getekend voor zeven jaar waarin ze alles zouden doen achter de webcam wat de bezoekers van ze wilden. Een beetje elkaar beffen was daar niets bij en Riemert, die ze op de foto te zien had gekregen voordat ze het contract ondertekende, leek helemaal geen nare man om zes maanden mee door te brengen.

Marianne had alleen maar positief over hem gesproken, misschien wel iets teveel, want Jeanette voelde op haar klompen aan dat ze hier met een zwaar verliefde vrouw had te maken.

Eentje die alles zou doen voor haar man; dat Riemert die gelukkige was, een beetje doorsnee man, was het enige dat ze vreemd had gevonden. Haar dochter voldeed gelukkig direct aan haar wens en Jeanette zag dat ze doorhad wat er ging gebeuren. Shianne deed haar benen wijd en liet zonder verdere tegenzin toe dat haar moeder haar begon te likken.

Een golf van verrukking ging door haar heen toen de ervaren tong van haar moeder cirkelende bewegingen over haar clitoris begon te maken. Ze kon een kreun niet onderdrukken en duwde haar kontje de lucht in om maar zoveel mogelijk in contact te kunnen komen met de mond haar moeder. Bij Riemert begon de opkomende boosheid plaats te maken voor pure geilheid. Het gezicht van Shianne was één en al verrukking en Jeanette leek te weten waar ze mee bezig was.

Haar zware borsten wiebelden zachtjes mee terwijl ze alles uit de kast haalde om haar dochter naar een spetterend orgasme te krijgen. Ze stak twee vingers in de soppende kut van Shianne terwijl ze stevig bleef doorlikken en bewoog af en toe wat met haar bovenlichaam zodat haar grote tieten met het ritme meedeinden. Ze was zo opgegaan in haar showtje voor Riemert dat ze niet doorhad dat hij achter haar op het bed was gekropen. Pas toen ze zijn handen om haar middel voelde wist ze wat er ging gebeuren.

Ze stopte even met het beffen en keek geil achterom terwijl ze de dikke pik van Riemert voelde die haar kut binnendrong. Shianne slaakte een kreet van teleurstelling en pakte het hoofd van haar moeder en dirigeerde die weer naar haar kut.

Ze stond op het punt van klaarkomen en wilde alleen nog maar de tong van haar moeder voelen. Riemert begon ondertussen langzaam de vrouw te neuken terwijl hij strak bleef kijken naar de twee vrouwen die met elkaar bezig waren. Shianne had haar tieten vastgepakt en was er stevig in aan het kneden terwijl moederlief bij elke stoot die ze kreeg haar tong naar de clitoris van haar dochter uitstak en haar tergend langzaam naar een hoogtepunt bracht.

Ze voelde de harde staaf van Riemert diep in zich en begon de stoten, die steeds sneller gingen, op te vangen en duwde haar lichaam terug om zoveel mogelijk pik in zich te voelen. Ze zag dat haar dochter haar best deed om haar orgasme uit te stellen maar kon niet op tegen de tong en vingers van Jeanette.

Terwijl Riemert steeds harder begon te beuken in de heerlijke kut van Jeanette kwam Shianne in een orgasme terecht die tot nu toe nog niemand bij haar voor elkaar had kunnen krijgen. Jeanette had ondertussen al drie vingers in de kut van haar dochter zitten en begon steeds harder te likken totdat ze voelde dat Shianne het niet meer hield. Het orgasme waar haar dochter in terecht was gekomen was een hele heftige want Shianne was zowaar even van de wereld geweest.

Toen ze haar ogen weer opendeed zag ze het knikje dat haar moeder gaf en ze wist wat haar te doen stond. Met enige aarzeling en de verzekering dat ik rustig nee kon zeggen vroegen ze of ik een beetje kon fotograferen. Dat kan ik wel. En of ik het erg zou vinden om hen te fotograferen. Wel, zeiden ze enigszins bedremmeld maar ook ondeugend, dat was niet echt de bedoeling.

Ze bedoelden bij hen op de kamer. Ik begon wat te vermoeden, maar de gedachte vond ik eigenlijk wel spannend. Dus ik zei, op mijn meest onschuldige toon dat ik dat wel wilde. We liepen hun ruime hotelkamer binnen, ze gaven me een fototoestel, best een goeie, en legden uit hoe die werkte. Zeg maar wat ik fotograferen moet, zei ik en keek ze met een glimlach aan. Het was me al wel opgevallen dat mevrouw een diepe uitsnede had waar heerlijk zacht gul vlees te zien was. Eigenlijk is het lekkerder als je geen bh aan hebt, zei hij.

Zonder aarzelen ging hij achter haar staan en maakte haar bh vanonder haar bloesje los. Wat er tevoorschijn kwam was inderdaad een heerlijk gezicht. Ik begon er een beetje geil van te worden.

Mijn pik ook trouwens. Ik had helemaal niet op meneer verder gelet, maar ineens zag ik dat hij alleen nog maar in zijn onderbroek stond met daarin een grote bobbel. En duwde zijn bobbel tegen haar billen. Zij draaide zich om, ging op haar knieën en begon zijn broek uit te trekken. Ik zag een enorme harde stijve pik, met een trotse eikel opgezwollen van geilheid er op.

Ik wist niet dat ik geil kon worden van een andere pik, maar ik werd het. Ik leefde mij uit achter de lens.

Zijn pik, haar pijpen. Mijn eigen pik paste echt niet meer in mijn broek en dat zagen ze. Lachend zeiden ze dat als ik wilde ik ook best mijn werk naakt mocht voortzetten. Ik wist niet hoe snel ik uit de kleren moest. Ondertussen hadden ze alweer een ander standje. Zij hield haar handen vast aan de tafel en zijn enorme paal was tussen haar billen door van achter in haar kutje gegleden.

Hij was haar stevig aan het neuken. Haar heerlijke tieten bungelden heen en weer. Ondertussen droop mijn pik van de geilheid.


opgezwolle kut seks in natura

.


Beaucoup de ces femmes sont des mères célibataires en manque et des femmes mariées qui cherchent à tromper leur mari. Il se peut qu'elles fassent partie de vos voisines ou des gens que vous connaissez. Acceptez-vous de garder la discrétion sur l'identité de ces femmes?

Ces femmes nous ont demandé de ne pas les mettre en contact avec des hommes qui cherchent une « liaison ». Elles ont juste envie de baiser vite fait. Accepteriez-vous d'utiliser un préservatif si vous couchez avec une partenaire rencontrée sur notre site? Et enfin, avez-vous 24 ans ou plus? Les femmes nous ont demandé de ne pas autoriser les moins de 24 ans à les contacter, parce qu'elles ont déjà subi le comportement grossier de certains hommes plus jeunes.

Vous pouvez maintenant accéder à la liste et aux photos des femmes de votre région. Encore une fois, soyez discret au sujet de leur identité. Tapez sur le bouton « Continuer » ci-dessous pour lancer votre recherche à l'aide de votre code postal. Ceci n'est PAS un site de rencontre! Quel genre de silhouette vous attire? Shianne liet er geen gras over groeien en pakte zijn harde lul over van Jeanette en begon er sensueel aan te trekken en gaf zoentjes in zijn nek waar Riemert een tintelend gevoel van kreeg.

De oudere vrouw was ondertussen begonnen met het masseren van zijn ballen en bleef hem geil aankijken. Shianne voelde dat het niet lang meer ging duren en likte nog even aan zijn oor waardoor de tintelingen door het lichaam van Riemert nog heftiger werden.

Had hij willen reageren dan werd hem dat even onmogelijk gemaakt want zijn zaad kwam met harde kracht uit zijn pik in het gezicht van Jeanette die zoveel mogelijk in haar mond probeerde op te vangen en door te slikken. Shianne bleef ondertussen zijn pik melken totdat er geen druppel zaad meer uitkwam en kriebelde hem zachtjes door zijn borsthaar.

Jeanette bleef ondertussen geil naar Riemert kijken terwijl ze het sperma dat op haar gezicht was terechtgekomen begon uit te smeren. Waar heb ik dit genot aan te danken? En graag details want ik weet bij God niet waar ik in terechtgekomen ben en als ik geen antwoorden krijg verdwijn ik. Het ging om heel veel geld dus zag het er naar uit dat we zouden eindigen als hoeren in een straatbordeel om alles terug te betalen.

Shianne kende Marianne nog van vroeger en we hebben haar om hulp gevraagd. Zij heeft het geld betaald aan onze schuldeisers en nu zijn we de komende zes maanden van jou. En om hoeveel geld ging het dan wel niet? En hoezo van mij? Dat hij vragen dubbel begon te stellen had hij in zijn enthousiasme niet eens door.

In ieder geval niet de komende zes maanden. Tegelijkertijd ging het door hem heen dat hij al een hele tijd niet meer kon spreken van een geweldig seksleven en nu had hij al met drie vrouwen die normaal nooit bij hem in de buurt zouden komen sex gehad.

We zijn voor alles in alleen dat sado-gedoe is net even te. Verder ben ik van nature onderdanig en is Jeanette een beetje bi-seksueel. De donkere schoonheid bewoog, naar het leek met een beetje tegenzin, richting het kutje van haar moeder en keek haar vragend aan. Dat bleek voldoende om Shianne door te laten gaan. Als in een trance ging ze met haar hoofd naar de natte kut en gaf er zachtjes een kusje op.

Zelf had ze genoeg ervaring met lesbische sex en zou ze nooit nee zeggen tegen een heerlijke vrouw tussen haar benen. Dit was toch een wat andere situatie want ze hadden zichzelf echter goed in de nesten gewerkt en Riemert tevreden houden was het enige dat telde. De misdadigers die graag hun geld terug wilden zouden er niet voor terugdeinzen om ze naar een ander land te verschepen om ze in één van hun bordelen te laten werken.

Om hun woorden kracht bij te zetten hadden ze even laten zien wat hun te wachten stond. Als ze er aan dacht kreeg ze nog rillingen over haar hele lichaam. Ze moesten zich onder bedreiging van een wapen uitkleden, in hun eigen huis, en één voor één alle vier de mannen naar een hoogtepunt pijpen.

Terwijl ze daar mee bezig waren werd in geuren en kleuren verteld wat ze te wachten stond in de bordelen als ze niet binnen een week met het geld over de brug zouden komen. Het kwam er op neer dat ze 12 uur per dag hun lichaam ter beschikking moesten stellen aan wie er maar voor betaalde. Dat ze seks met elkaar moesten hebben was wel duidelijk want dat was het minste dat de klanten zouden verwachten als ze te horen hadden gekregen dat het hier om een moeder — dochter combi ging.

In het begin zouden ze, omdat ze nieuw waren, de wat duurdere klanten krijgen maar zodra het nieuwtje er vanaf zou zijn moesten ze gewoon in de peeskamertjes zoveel mannen als ze konden hebben op een dag, voor geld naar een hoogtepunt brengen. Ze rilde bij de gedachten aan de dronken, stinkende en vette toeristen die ze dag in dag uit klaar moesten krijgen. Terwijl de mannen hun monden volspoten met het zaad kregen ze te horen hoelang ze bezig waren om af te betalen; vijf jaar was een hele optimistische inschatting.

Zowel moeder als dochter waren dan ook dolblij met de strohalm die ze van Marianne aangeboden hadden gekregen. Ze hadden het geld in een aktetas overhandigd aan de misdadigers die vreemd stonden te kijken dat de vrouwen het geld bij elkaar hadden weten te krijgen.

Met tegenzin kregen ze hun paspoorten terug en net toen de mannen nog één keer over de twee vrouwen heen wilden gaan kwamen de chauffeur en de bodyguard binnen die Marianne met ze meegestuurd had. Het waren twee mannen die er uitzagen alsof je er niet mee moest spotten; de automatische wapens die ze in hun handen hadden onderstreepten dat. Het was duidelijk dat ze niet een greep naar hun wapens moesten doen als ze niet met kogels doorzeefd wilden worden.

In de Mercedes, richting onbekende bestemming, viel de spanning waar de twee vrouwen de afgelopen dagen in geleefd hadden van ze af en barsten ze alle twee in snikken uit. De bodyguard en Henry probeerden zo goed en kwaad als het ging de dames wat op te vrolijken wat uiteindelijk lukte toen ze langs een fast food restaurant waren geweest en de twee vrouwen voor het eerst sinds twee dagen weer wat te eten naar binnen hadden gewerkt. De rest van de rit bleven de vrouwen Henry en de andere man bedanken en vroegen ze zich niet eens af waar ze naartoe gebracht werden.

Hun bestemming was inderdaad ver van de hoofdstad, een prachtig boerderijtje net even buiten Sneek, afgeschermd door een hoge schutting. Ga hier maar even een paar dagen uitrusten hadden ze te horen gekregen. Marianne zou snel contact met ze opnemen. Drie dagen nadat ze bijna verkracht waren belde de vrouw die heel veel invloed bleek te hebben inderdaad op en het werd een duidelijk en open gesprek.

Marianne had één opdracht voor ze en die moesten ze naar behoren vervullen. Alle schuldbekentenissen zouden verscheurd worden en ze zouden geld krijgen om hun leven ergens anders opnieuw, en zonder problemen, weer op te starten. Dat konden eenvoudig want ze hadden verder geen band met de stad die ze net ontvlucht waren. De enige familie die ze hadden woonden in het buitenland en daar hadden ze sporadisch contact mee.

Deze vrouwen pasten prima in het grote plan dat Marianne uitgedokterd had. Nadat ze de opdracht tot in de details met elkaar besproken hadden besloten moeder en dochter alles te doen om de man die ze toegewezen hadden gekregen voor de komende zes maanden genot te laten voelen zoals hij nog nooit gekend had. Dit was hun enige kans en daarna konden ze aan een nieuw leven, zonder gokken, beginnen.

Zelfs de seks tussen de twee vrouwen was de revue gepasseerd en ze hadden zich voorgenomen om het gewoon te doen. Vandaar dat Shianne nu zachtjes kusjes op de opgezwollen clitoris van haar moeder aan het geven was. Jeanette wreef zachtjes door het haar van haar dochter en voelde dat ze opgewonden begon te raken. Riemert had zich ondertussen op de bank genesteld en zat met open mond naar het tafereel te kijken dat zich voor hem afspeelde. Hij werd ontzettend geil van de vrouw die met haar strakke kontje in lucht de kut van haar moeder aan het beffen was maar er speelde zich toch een tweestrijd in zijn hoofd af.

Ik praat wel met Marianne morgenochtend dan zoeken we dit allemaal rustig uit want dit is incest en dat is zwaar illegaal. Nu was het Jeanette haar beurt om verschrikt te kijken. Het was een goed gesprek met Marianne geweest waar ook duidelijk was geworden dat als Riemert niet tevreden zou zijn de dames het geld wel degelijk terug moesten betalen, cash of in natura.

Het was minder dreigend dan de criminelen, gewoon een zakelijke deal, maar het zou niet minder lang duren. Ze hadden getekend voor zeven jaar waarin ze alles zouden doen achter de webcam wat de bezoekers van ze wilden. Een beetje elkaar beffen was daar niets bij en Riemert, die ze op de foto te zien had gekregen voordat ze het contract ondertekende, leek helemaal geen nare man om zes maanden mee door te brengen.

Marianne had alleen maar positief over hem gesproken, misschien wel iets teveel, want Jeanette voelde op haar klompen aan dat ze hier met een zwaar verliefde vrouw had te maken. Eentje die alles zou doen voor haar man; dat Riemert die gelukkige was, een beetje doorsnee man, was het enige dat ze vreemd had gevonden. Haar dochter voldeed gelukkig direct aan haar wens en Jeanette zag dat ze doorhad wat er ging gebeuren.

Shianne deed haar benen wijd en liet zonder verdere tegenzin toe dat haar moeder haar begon te likken. Een golf van verrukking ging door haar heen toen de ervaren tong van haar moeder cirkelende bewegingen over haar clitoris begon te maken. Ze kon een kreun niet onderdrukken en duwde haar kontje de lucht in om maar zoveel mogelijk in contact te kunnen komen met de mond haar moeder. Bij Riemert begon de opkomende boosheid plaats te maken voor pure geilheid. Het gezicht van Shianne was één en al verrukking en Jeanette leek te weten waar ze mee bezig was.

Haar zware borsten wiebelden zachtjes mee terwijl ze alles uit de kast haalde om haar dochter naar een spetterend orgasme te krijgen.

Ze stak twee vingers in de soppende kut van Shianne terwijl ze stevig bleef doorlikken en bewoog af en toe wat met haar bovenlichaam zodat haar grote tieten met het ritme meedeinden. Ze was zo opgegaan in haar showtje voor Riemert dat ze niet doorhad dat hij achter haar op het bed was gekropen.
Grote lul in een klein kutje super geil wijf

  • Opgezwolle kut seks in natura
  • Dit wordt de geile film.
  • Klussen in ruil voor sex prive ontvangst dordrecht
  • MEESTERES DATE GROEPSEXSKelly massage eindhoven gratis sex in tilburg


Lachend zeiden ze dat als ik wilde ik ook best mijn werk naakt mocht voortzetten. Ik wist niet hoe snel ik uit de kleren moest. Ondertussen hadden ze alweer een ander standje.

Zij hield haar handen vast aan de tafel en zijn enorme paal was tussen haar billen door van achter in haar kutje gegleden. Hij was haar stevig aan het neuken. Haar heerlijke tieten bungelden heen en weer. Ondertussen droop mijn pik van de geilheid. Ik maakte nog een foto van zijn lul die tevoorschijn kwam druipend van zaad en kutsappen, toen hij zei: Zo lag ik daar op bed met mijn pik strak omhoog in de hoop dat er wat ging gebeuren.

Hij ging naast me liggen en greep mijn pik in een hand. Zij ging met haar kutje boven mijn gezicht zitten en begon me te pijpen. Ik voelde haar mond om mijn pik en zijn handen die mijn ballen speelden. Ik drukte haar kutspleetje met een fors gezwollen klit op mijn mond en begon er zachtjes op te zuigen.

Ze kreunde, en ik ging door. Ik wilde haar klaar laten komen vlak boven mijn gezicht. Wat kon die pijpen, ik hield het niet meer. Daarop liet ik me gaan en in een wilde golf van geilheid spoot ik mij leeg in haar mond.

En ik zoog op haar klit en vingerde haar met mijn tong. Ze trok haar kutje een beetje terug en ineens was daar haar man die zijn hand op haar kutje legde en heftig begon te vingeren. Ik zag de krampende orgastische bewegingen en toen kwam er tot mijn verbazing een hele straal vocht kletsend op mijn buik. Ieder met een potje waar ze in moesten plassen.

Ilse draaide zich om en Anna zag haar iets door de knieën gaan en hoorde een plas in het potje lopen. Ook zij gaf maar toe en ondanks de beschamende situatie plaste ze in het potje.

Ondertussen was Ilse klaar en keek per ongeluk recht tegen de plassende kut van Anna aan. Gefascineerd keek ze hoe de urine uit de vagina in het potje stroomde.

Anna liep zo mogelijk nog roder aan. Ze schaamde zich kapot. Eerst de complete naaktheid, de openlijke geilheid, het toestaan dat een dokter haar vingerde en nu het plassen in een potje. Anna brak, het was te veel, en begon te huilen. Maar Ilse stond op en omhelsde Anne en kuste haar liefdevol, ‘We doen dit samen, meid. Schaam je niet voor mij want jij ziet net zoveel van mijn lijf als ik van het jouwe.

Dit houden we voor altijd onder ons! Ik vind je mooi, ik wordt zelfs geil van je, er is niets waar je je voor hoeft te schamen! Wessinck ‘Alles naar wens, meneer Wessinck? Ron glimlachte en ging verder met de stukken van het bestuur van een relatief kleine Nederlandse onderneming. Zijn gedachten waren moeilijk te concentreren op deze stukken. In zijn privéjet was hij op weg naar Amsterdam voor een boardmeeting met het bestuur van één van zijn bedrijven.

Het zou een korte meeting zijn, de stukken waren nauwelijks interessant te noemen. De vestiging in Amsterdam maakte stabiele winst, er was rust en er hoefde niet ingegrepen te worden. Het bestuur was dan ook verbaasd geweest dat Ron er op had gestaan zelf weer eens langs te komen en de boardmeeting bij te wonen.

Dé Ron Wessinck kwam voor een reguliere vergadering naar Amsterdam?! Hij wist dat dit wat onrust veroorzaakte. Amsterdam dacht nu vast dat hij rigoureuze beleidsvoornemens kwam mededelen. Ha, niets van dat alles was waar. Amsterdam was slechts een mooie reden om weer naar Nederland te vliegen. Het was dinsdag en hij had gehoord dat er twee nieuwe bedienden waren bij de sociëteit.

Ron glimlachte en keek Es verliefd aan. Formeel was ze zijn personal assistent. Praktisch was ze zijn bediende. Haar verleden lag bij de sociëteit, maar na haar afstuderen had Ron haar aangenomen als PA. Dat was nu 4 jaar geleden en Es was uitgebloeid tot een prachtige vrouw die haar rol als bediende nog steeds vol overgave vervulde. Genoemd naar de beginletter van slavin.

Hij kende haar echte naam niet eens meer. Es had zich ingewerkt en deed haar formele werk als PA dan ook uitstekend. Maar ze was meer, veel meer. Ron bleef haar aanstaren toen Es sensueel haar benen licht spreidde.

De mooi gesneden jurk schoof over haar uit elkaar wijkende knieën, maar bedekte nog steeds het onoorbare.

Ron liet zich verleiden, legde de stukken weg en zakte iets achterover, zichtbaar geplezierd door de spontane actie van Es tegenover hem. Zacht schoof haar hand over haar rechterdij, beroerde even de jurk, zodat die tussen haar benen viel, kroop omhoog naar haar buik en bereikte haar rechterborst.

Teder speelde ze met haar eigen borst. Ron keek verlekkerd toe hoe de tepel duidelijk stijf werd en door de lichte stof van de jurk naar voren priemde. Haar linkerhand gleed naar de linkerborst en met twee handen wreef ze haar mooie buste warm.

Diep zuchtend genoot ze van haar eigen aanrakingen, ervoor zorgend dat haar meester en prachtig uitzicht hield. Moeizaam liet ze haar rechterborst los en zakte haar hand weer over haar lichaam tot de rechterknie.

Langzaam, verleidend, schoof ze de stof van haar jurk over de knie, over haar dij, tot in haar lies. Haar licht gespreide benen lieten toe dat Ron neerkeek op haar zalige gladde spleetje. De hand speelde in haar lies, twee vingers zochten haar vulva en wreven licht over haar buitenste schaamlippen terwijl haar linkerborst nog verwend werd door haar linkerhand.

Ze haalde haar hand langzaam van onder naar boven over haar spleet, waarbij haar wijsvinger de schaamlipjes iets uiteen duwde en haar vochtige inwendige beroerde. Ron zag haar geilheid op haar vinger, het natte geil dat ze sensueel naar haar mond bracht en aflikte. Twee handen had ze naar haar schaamstreek gebracht. Ze hield haar jurk omhoog en haar benen gespreid. Haar linkerhand hield demonstratief haar natte kut open. Ron keek recht in haar geile grotje, het diep-roze tunneltje dat snakkend klopte, smeekte om gevuld te worden.

Haar rechterhand bracht ze in het grotje en Ron zag drie vingers in haar kut verdwijnen Langzaam genietend bracht ze haar vingers dieper en dieper in haar hete kut. Langzaam ook trok ze haar hand terug, om de weg opnieuw in te slaan. Ritmisch bewoog ze haar vingers op en neer. Haar linkerhand ging op zoek naar haar clitje en vond moeiteloos het stijve knopje, licht verborgen onder haar schaamlipjes. Ze wreef het knopje en bleef haar vingers in en uit haar kut bewegen.

Ron zag haar ogen gesloten, zich concentrerend op het genot in haar onderlichaam. Hijgend stuwde ze zichzelf naar het opperste genot. Haar clit gaf het teken. Spande zich en explodeerde. Haar spieren stonden stijf en schokten tijdens de erotische explosie. Geil vocht stroomde nu over haar vingers uit haar kut.

Kreunen konden ternauwernood worden onderdrukt, maar het diepe, diepe zuchten en het harde hijgen verraadde haar gemoedstoestand. Trillend kwam ze weer tot bezinning, haalde langzaam haar hand uit haar flamoes en trok haar jurk weer recht. Schor zei ze tegen Ron, ‘De stewardess komt er weer aan, we gaan denk ik zo landen…’ 6. Opwarmen Ook Bart van Lexmond was in Amsterdam geland.

Maar hij landde zelf. Als senior captain zette hij de lichtblauwe koninklijke vanuit Curaçao netjes op de polderbaan en liet zijn tweede piloot de kist naar de pier taxiën. Hij had er een vlucht van bijna 8 uur opzitten met veel turbulentie en harde staartwind. De Boeing had flink geschud, maar het voordeel van de harde wind was dat hij lekker een uur vroeger thuis was. Marieke was als pilotenvrouw gewend dat haar man vaak van huis was.

Toch was ze altijd weer blij als hij na een kleine week thuis kwam. In hun villa aan de Vinkeveense plassen, een veel te groot onderkomen voor hun tweetjes maar geërfd van haar vader, was de haard aan en stond een lekkere rode port klaar. Na een frisse douche kwam Bart bij haar op het kleed voor de haard zitten, beiden genietend van elkaar en de donkere port. Marieke vlijde haar hoofd tegen de schouder van haar stoere piloot; ‘ik heb je gemist’, fluisterde ze in zijn oor, terwijl haar tong speelde met zijn oorlelletje.

Bart draaide zijn hoofd en kuste haar vol op de mond, ‘Ik jou ook lieverd, maar vanavond wil ik naar de sociëteit. Ik kan je dus niet geven wat je nu verlangt…’ Ze keek teleurgesteld, maar wist dat hij het wel met haar zou goed maken. Bart ging, als het werk het maar enigszins toeliet, altijd naar de sociëteit. Ze wist wat zich daar ongeveer afspeelde, daar was hij altijd heel eerlijk in geweest.

Hij ging daar heen om zijn vrienden te ontmoeten én om zijn lusten te laten bevredigen. Marieke kon daar goed mee leven. Soms voelde ze zich even jaloers, zoals nu. Ze wilde aandacht, bevredigd worden, maar hij koos voor de sociëteit. Maar hij zou het goedmaken. Ze had gehoord dat er nieuwe bedienden zouden zijn en dat Madamme haar man al had ingelicht dat er een schuchtere studente bij zat die volgens haar voldeed aan de wensen van Bart en Marieke.

Ze wist dat Bart zou proberen om komende maand deze bediende ook buiten de sociëteit te ontmoeten. En dan mocht Marieke zich uitleven met deze bediende. Oooh, ze keek er al naar uit! Bart gleed op de grond. Hij wist wat er ging gebeuren. Een alleraardigst ritueel waarbij zijn vrouw hem zal opgeilen, zonder dat ze hem zal laten klaarkomen.

Nee, alleen opwarmen, zodat hij straks lekker geil kon genieten van de bedienden. Marieke opende zijn knoopje en ritste zijn gulp omlaag. Haar handen grepen zijn broek en trokken deze langzaam omlaag. Zijn broek lag open, zijn pik klopte al tegen zijn short. Zwoel aaide Marieke door de stof zijn stijve paal. Zachtjes, alleen maar wrijvend, zorgde ze ervoor dat zijn paal groeide en groeide.

Zijn eikel kwam vast te zitten onder het elastiek van zijn short, waarop zij resoluut de short naar beneden trok. Hij hielp door zijn billen omhoog te duwen en Marieke trok zijn broeken uit. Naakt, met zijn penis stijf omhoog, lag hij op de grond. Marieke streek naast hem neer en nam zijn ballen zacht in haar handen.

Ze streelde de kwetsbare ballen, masseerde de onderzijde van zijn stijve. Hijgend en genietend onderging Bart dit ritueel. Niks anders dan zacht sensueel gestreel van zijn ballen. Voorvocht druppelde uit zijn eikel. Marieke bukte voorover en nam met het puntje van haar tong het voorvocht in haar mond. Ze streelde door met haar linkerhand, terwijl haar rechter de stijve paal omvatte. Zacht greep ze haar mans penis in haar hand en trok de harde staaf iets omhoog en liet hem weer vieren. Ritmisch trok ze hem zo af.

Sneller hijgend voelde Bart het perverse genot over zich komen. Aaaaah, hard trok ze zijn penis naar beneden, waardoor zijn eikel strak kwam te staan, fier uit het voorhuidje springend. Ze hervatte het aftrekken, af en toe afgewisseld met een harde greep naar beneden.

Net op tijd stopte Marieke en liet de penis helemaal los. Ze kuste Bart, vree met hem, maar liet zijn kloppende pik met rust. Het was een stilzwijgende afspraak dat ze hem nu niet zou neuken, maar god, wat had ze graag die pik van hem in haar gevoeld! Ze waren boven in de tweede logeerkamer, lachend ook de speelkamer genoemd. Bart lag naakt op bed, afwachtend, benen licht gespreid, zijn lid half stijf groeiende naarmate zij zich van haar kleding ontdeed. Naakt ging ze tussen zijn gespreide benen zitten, nam zijn ballen weer zachtjes in haar handen en kneedde de testikels terwijl ze geil over zijn lijf keek.

Wat een lekker lichaam had hij! Zijn ballen deden al een beetje zeer van het zaad dat zich ophoopte en naar buiten wilde. Maar zodra Marieke weer met hem speelde, verdween de pijn en werd het verlangen alleen maar sterker en sterker.

Marieke boog zich over de naakte eikel en kuste het topje van zijn steigerende penis, likte het kleine spleetje speels en volgde daarna met haar tong het randje van zijn eikel, spelend met het frenulum. Bart kreunde en steunde, heerlijk! Marieke kwam naast hem liggen, haar handen trekkend aan zijn penis, vree ze met haar man, tot vlak voor zijn hoogtepunt. Hijgend en steunend vroeg hij om meer, wat hij niet kreeg. Marieke lachte slechts, boog haar hoofd naar zijn schaamstreek, zoende zijn borst, zijn buik en kuste voorzichtig de stijve staaf die kloppend tussen zijn benen uitstak.

Ze draaide haar heupen zodat haar natte vagina boven zijn gezicht kwam. Bart wist wat te doen. Het uitzicht op de lekkere kont en de natte scheur van zijn vrouw wond hem nog meer op, de geur van het geil in haar vagina maakte hem gek. Zijn handen grepen haar heupen en trokken haar onderlijf tegen zijn gezicht.

Zijn tong vond de opening en likte het geil tussen haar benen. Diep stak hij zijn tong in haar, afwisselend zoog hij aan haar schaamlippen en kroop zijn tong omhoog naar het verborgen knopje dat trillend zijn tong ontving. Ze gaf zich volledig over aan zijn tong, voelde hoe intens hij haar likte, haar zoog. Geil drukte ze haar schaamstreek steviger tegen zijn mond. Ze greep zijn stijve pik en trok wild en ongecontroleerd aan zijn paal. Stomend kwam ze klaar, in haar geile emotie bijna Bart over het randje trekkend.

Trillend legde ze haar hoofd op zijn naakte heup, nog één kusje gevend op de stijve penis die kloppend om meer smeekte. Hij was zeer zeker opgewarmd voor vanavond! Klaar voor het avontuur Anna en Ilse keken hun ogen uit. Hun ‘werkkamer’ was een groot ruim appartement op de derde verdieping. Het was één grote L-vormige ruimte, met alles wat ze nodig hadden. Bij binnenkomst stapte je in een mooie zithoek met lederen fauteuils en een grote bank. Een lange design muurkast verborg een megascherm en alle audiovisuele apparaten die de meiden maar konden bedenken.

De kast was ook een soort bar, met een ingebouwd koelkastje, espressoapparaat en zelfs een wijnkoeler. Twee kniehoge muurtjes met een opening ertussen scheiden de zithoek van een slaapruimte met twee mooi opgemaakte dubbelbedden. In de inbouwkasten hing prachtige kleding die bij controle precies in de maten van de meiden was.

De ruimte naast de zithoek was volledig ingericht als badkamer, met een heerlijk groot bad, wastafels, twee regendouches en een toilet met ingebouwde bidetfuncties.

Alles was mooi, luxe en volledig gericht op comfort, maar, eh, er was geen enkele afscheiding… Nadat ze een beetje geacclimatiseerd waren, was het tijd om aan de slag te gaan. De instructies waren duidelijk, maar ze moesten nog wennen aan het feit dat ze vrij intieme dingen in het bijzijn van de ander moesten verrichten.

Schuchter keken ze elkaar aan. Wie ging er eerst? Ik heb jouw mooie lijf bij die rare dokter mogen bewonderen, jij hebt mij naakt gezien. Gezien hoe ik werd gevingerd, hoe ik geil was, hoe lekker ik het eigenlijk allemaal vond. Haar schoenen, sokken en jeans volgden, ‘Ik schaam me nog steeds, maar ik vind het spannend en opwindend tegelijk. In deze ruimte moeten we ons vrij voelen, vertelde Madamme.

Dat betekent dat we toch moeten wennen dat we elkaar naakt zien. Ik toon me graag naakt voor jou. Ik zie jou graag naakt. Dat vind ik spannend, daar schaam ik me voor, maar ik vind dat ook lekker.

Er is niemand die ik zoveel van mijzelf heb laten zien als aan jou. Dat geeft een band. Innig grepen ze elkaar vast en Anna bevestigde dat ze hetzelfde gevoel had. Ze waren nu zusters ‘in crime’ en het gaf hun beiden een goed gevoel.

Naakt stonden ze onder de regendouche, elkaar inzepend, genietend van elkaars lichaam. Het was allemaal nieuw en voorzichtig, maar ook lekker. Ilse stond achter Anne terwijl ze de kleine tietjes van Anna inzeepte. Loom masseerde ze de borsten van haar vriendin, terwijl ze merkte dat ze daar geil van werd.

En ook Anna, want terwijl ze zachtjes bleef inzepen, hoorde ze kreuntjes uit de mond van Anna ontsnappen, ‘lekker hè? Anna draaide zich om, pakte wat douchecrème en begon de heerlijke borsten van Ilse in te smeren. Elkaars tieten verwennend, stroomde het water over hun naakte lijven. Beiden genoten van de tedere aanrakingen, van de sensuele massage van hun borsten, van de warmte die vanuit hun buik opsteeg, van de aanwezigheid en nabijheid van hun vriendin.

Innig omhelsden ze elkaar weer en zoenden elkaar nu vol op de mond. Ilse was de eerste die de scheerspulletjes pakte. Haar oksels had ze vrij snel glad, dat was een dagelijkse routine, net als haar benen. Maar ze wist dat Madamme ook wenste dat het schaamhaar compleet verdween. Dat was nieuw voor haar. Anders dan de pluizige haartjes van Anna, had Ilse een volle bos schaamhaar. Anna keek toe hoe Ilse een tondeuse pakte en deze voorzichtig naar haar schaamhaar bracht.

Het was een geil gezicht hoe de tondeuse de haartjes afsneed en het kutje van haar vriendin steeds meer tevoorschijn kwam. Gefascineerd bewonderde ze de scheeractiviteiten van Ilse. Ook Ilse vond het geil. Met het weghalen van de haartjes kwam een frisheid over haar schaamstreek die nieuw was. Toen de tondeuse de laatste haartje had gekortwiekt, keek ze geil naar haar eigen onderlichaam.

Wouw, dat zag er lekker uit. Ze keek Anna aan en lachte, ‘Geil hè? Hoewel ze minder stevig schaamhaar had, vond ook zij het effect geil. Ilse zeepte ondertussen haar schaamstreek helemaal in en begon voorzichtig met een mesje de haartjes helemaal weg te scheren. Beiden waren heel geconcentreerd, bang om in hun gevoelige vlees te snijden. Haartje voor haartje verdween en een gladde huid was het gevolg.

Zelfs de bilspleet moest kaal. Diep gehurkt, kwamen hun billen het meest van elkaar en konden ze de omgeving van hun anus gladscheren. Hun kale venusheuvels werden daardoor naar voren gedrukt, strak, duidelijk hun kaalheid tonend. Voorzichtig gleed het scheermes tussen hun billen door, de allerfijnste haartjes wegsnijdend, het tere huidje kaal achterlatend.

Opgelucht spoelden ze alles helemaal schoon en geil bewonderden ze elkaar. Ilse voelde de gladheid van Anna haar schaamstreek, die dat graag toeliet en haar benen zelfs wat spreidde, ‘Jezus wat geil, Anna, ik kan zo in je kut kijken, heerlijk meid.

Het voelt bij mij ook zo enorm open, alsof ik nu pas écht naakt ben! De licht gespreide benen van Anna, de hand van Ilse op de kale schaamstreek van haar vriendin. Hoewel de zinderende spanning aanwezig was, durfde Ilse nog niet verder te gaan.

Durfde ze nog niet het avontuur voort te zetten en de vagina van haar Anna te penetreren. Ze wilde nu niets forceren en in plaats daarvan trok ze met lichte tegenzin haar hand terug, greep een handdoek en droogde teder glimlachend haar vriendin af. Droog zoenden ze elkaar in een innige omhelzing en bekeken het resultaat van hun douchen in de metershoge spiegel.

Geheel onthaard, schoon, fris en geil. Ze waren klaar voor hun werk! De eerste sociëteitsavond ‘Ha Bart, weer lekker opgewarmd zie ik’, lachte Ron toen hij zijn oude schoolvriend Bart van Lexmond binnen zag komen.

Ook Pieter van Maerswijck, studiegenoot en –vriend van Ron, zat aan tafel en stak een joviale hand uit ter begroeting. Es was de enige vrouw in het complete gezelschap van een man of vijftien.

Gekleed in een satijnen slipje en een sluier die half over haar borsten viel, zat ze stil naast Ron aan tafel. Binnen de sociëteit was zij gelijk aan een bediende en diende ze zich totaal niet met de gesprekken bezig te houden. Tijdens het dessert verscheen onder luid applaus Madamme op het podium. Voor de gesloten gordijnen heette ze alle leden van de sociëteit hartelijk welkom. Het zou een speciale avond worden! Achter het gordijn stonden in een halve cirkel 18 meisjes opgesteld. Allen in dezelfde witte doorschijnende chique strak getailleerde jurken, hun handen zedig voor hun kruis gevouwen.

Midden in de halve kring stonden Anne en Ilse, trillend af te wachten. Hun handen waren geboeid en de touwen waarmee ze gebonden waren, waren hoog boven hen vastgemaakt. Ook zij waren gekleed in de prachtige witte werkkleding. Naast de doorschijnende jurk droegen ze alleen een prachtig bewerkt satijnen slipje. Hun blote borsten priemden in de jurk en zoals bij de andere meiden waren hun tepels goed zichtbaar door de doorschijnende stof.

Ze hadden kort kennis gemaakt met de andere meiden en het was hun opgevallen hoe vriendelijk de onderlinge sfeer was. Geen enkele concurrentie, maar juist vriendschap en verbondenheid. Ze werden gerustgesteld en verteld dat de heren over het algemeen juist lief en teder met hen omgingen, ‘maak je geen zorgen, maar geniet. Geniet van de aandacht, geniet van de seks, geniet van het feit dat je je slechts hoeft over te geven aan de wensen van de man’.

Het gaf hun een warm en welkom gevoel, een basis waarmee ze deze avond durfden aan te gaan. Een basis waardoor ze het aandurfden om hun handen te laten binden en geboeid midden op het podium te gaan staan. Het licht dimde in de zaal, twee felle spots schenen op Ilse en Anna, gedimd licht scheen over de halve cirkel van de 18 andere meisje.

De mannen, verdeeld over 5, 6 tafeltjes, reageerden opgewonden bij de prachtige aanblik van de twee nieuwe bedienden. Veel gesmoes en gepraat; de meisjes werden beoordeeld. Anna en Ilse blikten zenuwachtig zo goed als het ging in de zaal. Ze zagen wat tafeltjes met mannen, maar de felle spots belemmerde hen om beter te kijken.

Zijzelf hing tijdens de middagpauze met iemand aan de telefoon en ik profiteerde ervan om ondertussen het verhaal waar ik aan werkte even uit te printen. De papieren versie leest namelijk gemakkelijker dan de elektronische. Terwijl Els rustig verder praatte aan de telefoon gaf ik de computer de opdracht om mijn draft uit te printen. Ik sta onmiddellijk op en wil naar de printer lopen, maar een collega van een andere dienst komt me tegemoet gelopen met in zijn handen enkele papieren die ik dringend moet tekenen.

Ik wil me er van afmaken door te zeggen dat ik eerst iets van de printer moet gaan halen, maar daar heeft hij geen oren naar. Zonder te kijken waar het over gaat zet ik snel enkele handtekeningen en beantwoord vlug enkele vragen. Aan haar verbaasde blik zie ik dat ze mijn vellen heeft onderschept en ze vluchtig aan het lezen is. Ik kom bij haar en probeer haar snel mijn document te ontfutselen, maar ze laat ze niet los. Ik merk een glinstering in haar ogen, en ze vraagt me waarvoor dit moet dienen.

Ik vind het leuk om van die verhaaltjes te schrijven en dan te publiceren op het internet. Leuk om eens weg te dromen en te fantaseren over van alles en nog wat. Ik wil je niet onheus bejegenen. We gaan beiden terug naar ons bureau en ik zie dat Els geïnteresseerd begint te lezen.

Hoewel ik haar niet durf aan te kijken voel ik dat ze soms in mijn richting kijkt. Je stoutste dromen toevertrouwen aan het internet is één ding. Je anonimiteit prijsgeven aan een vrouwelijke collega met wie je dagelijks samenwerkt is iets helemaal anders.

Wanneer ik haar even aankijk merk ik dat zij begint te blozen. Een hand verdwijnt zelfs onder haar bureau… Wat later — we zijn dan nog steeds alleen — komt ze bij me staan. En weet je vrouw hiervan? Ik antwoord dat ik getrouwd ben maar dat mijn vrouw niet weet dat ik dergelijke verhaaltjes schrijf, en dat dit mijn manier is om mijn fantasieën te beleven. Els verdwijnt en ik hoop dat daarmee de kous af is. Een uurtje later komt Els terug. Ze is in de bibliotheek op een stand-alone computer gaan neuzen op de websites die ik haar gaf.

Enthousiast komt ze naar mij en zwaait met een stapeltje papieren. Ze heeft al mijn verhalen uitgeprint. Maar even later komt ze langs mijn bureau gewandeld en legt een blad papier op mijn toetsenbord.

Ik stuur haar vlug een mailtje met de melding dat ik naar huis moet, maar ze antwoordt onmiddellijk dat ik maar een smoes moet verzinnen. Ze verwacht me om klokslag 19u. Aan mijn vrouw heb ik verteld dat ik naar klanten moest en dat het wel eens heel laat zou kunnen worden. Om 19 uur stipt bel ik aan en via de parlofoon laat Els me binnen.

Els wacht me op. Ik kijk even naar haar. Ze is blond met haar tot haar tot over haar schouders, staalblauwe ogen boven een sensuele mond, een slank en gespierd lichaam. Ze heeft een korte donkerrode jurk met diepe decolleté aan die haar slanke lichaam alle eer aandoet. De jurk komt tot halverwege haar dijen en laat het grootste gedeelte van haar benen bloot.

Ik vermoed dat als ze zich voorover zou bukken ik haar slipje wel zou zien. De jurk heeft korte mouwtjes die alleen haar schouder bedekten. Haar jurk laat haar kontje mooi uitkomen. Ik kan onmiddellijk zien dat ze geen beha heeft aangetrokken want ik zie haar tepels door de stof heen steken.

Ze draagt elegante schoenen met kleine hakken zodat haar kuiten mooi gespannen staan en haar benen een nog mooiere vorm krijgen. Ze heeft een fris parfum om en draagt niet te veel make-up, behalve een klein lijntje onder haar ogen en een beetje lippenstift. Kortom, een zelfverzekerde vrouw die er mooi en vreselijk sexy uit ziet. Ik moest vanmiddag even slikken toen ik jouw verhalen las.

Dan kunnen we iets drinken. Ik heb ook iets kleins klaargemaakt om te eten. Je zal wel honger hebben. Terwijl ze wat drankjes gaat halen kijk ik even rond in haar appartement. Alles ziet er verzorgd uit en met veel smaak ingericht. Er speelt een lichte achtergrondmuziek. Aan de muren hangen verschillende posters.

Geen man op te bekennen. Aan de muur hangt een groot televisietoestel. De tafel is gedekt voor twee. Even later komt Els binnengestapt met in elk hand een cocktail. Ik ga in de zetel zitten en zij komt voor mij zitten. Het is nu tijd voor iets anders.

En zoals ik vanmiddag al zei: Je weet wat ik dan ga doen. Ik zie dat ze een fijn stringetje aan heeft. We blijven wat verder keuvelen en na een tijdje gaan we aan tafel. Els heeft een lekkere spaghetti klaargemaakt en ik laat het me smaken. Tijdens het eten vertel ik haar verder over de verhalen die ik geschreven heb en hoe ik er telkens bij weg droom en hoop dat deze ooit werkelijkheid worden.

Els luistert ondertussen gespannen, en vertelt me hoe zij regelmatig ook weg droomt en over van alles en nog wat fantaseert. Ze erkent dat ze niet zo braaf is als ze er uit ziet.

Na het eten gaan we in zetel zitten en praten we verder. Plotseling staat Els recht. Ze loopt naar de hi-fi keten en zet een leuk cd-tje op. De camera maakt een licht zoemend geluid. Ik merk dat de camera verbonden is het groot plasmascherm dat aan de muur hangt. Els neemt een kleine afstandbediening in haar hand waarmee ze de camera van op afstand kan bedienen , draait zich om en komt voor mij staan.

Ze begint sensueel haar heupen te bewegen en een beetje geil te dansen.

opgezwolle kut seks in natura