lik me kut parnerruil

Jaap staat terwijl mijn Marianne gehurkt zijn lul zit te zuigen. Jaap heeft duidelijk de leiding en neukt haar eerder in haar mond dan dat ze hem pijpt. Af en toe krijgt mijn Marianne de mogelijkheid om even op adem te komen. Wat een geil gezicht. Ik focus me weer op Anneke die ondertussen mijn lul goed aan het bewerken is. Even schrik ik, "hoor ik daar nu de achterdeur? Ik richt me weer op de natte lippen van Anneke en masseer haar billen, mijn vingers glijden door de billen en ik raak haar anus aan.

Mijn wijsvinger druk ik iets naar binnen en mijn duim glijd in haar natte gleuf. Dan zwaait de deur open, allemaal schrikken we op. Laura staat in de deuropening en doet niks, ze kijkt alleen. Wij zijn allen zo geschrokken dat niet eens het benul hebben snel ons lichaam te bedekken.

Het zou ook geen zin hebben gehad. Laura had genoeg gezien. We hielden het bewust voor je verborgen omdat we Laura leek de schrik voorbij, ze ging even zitten op het bed waar Marianne nog lag.

Ik had me een beetje terug getrokken achter een stoel, Jaap leek zich totaal niet te generen en bleef staan zoals hij stond. Laura keek op "Nou mam, Jaap vond het wel lekker he? Laura keek naar haar moeder en die keek op haar beurt weer naar mij. Ik knikte, Marianne knikte op haar beurt weer naar Laura. Laura nam de plaats in van haar moeder en begon Jaap voorzichtig af te zuigen.

Ik wist me even geen houding. Mijn eigen dochter zat bij mij in de slaapkamer een andere man te pijpen en eerlijk gezegd was ik gewoon jaloers. Anneke kwam bij mij staan, Boog over het bed, "kom Ton, pak me. Ik begon haar te neuken terwijl we beiden keken hoe Laura haar man aan het afzuigen was. Marianne knielde naast Laura en haalde de lul uit haar mond, "nu ik weer even" Ze begon aan de lul te likken en te zuigen alsof het haar laatste was.

Ik stond nog steeds achter Anneke, heerlijk haar kutje te neuken en had daarbij uitzicht op mijn vrouw en dochter. Ondertussen stimuleerde ik haar anus met mijn duim en zag ik hoe Jaap snel zijn zaad in de mond van mijn vrouw en dochter ging spuiten. Laura en Marianne werden steeds intiemer. Tussen het wisselen door kusten ze af en toe elkaar.

Ik ga julie vol spuitennnnn Ze liet Marianne zien wat ze allemaal had opgevangen en slikte het door. Marianne was blijkbaar jaloers en kuste haar bloedeigen dochter en duwde haar tong in haar mond. Ze speelden geil met elkaar tongen en terwijl ze dat deden keek Laura naar mij met een blik die wilde zeggen "ik ga jou straks ook verwennen Pap".

Die blik, alle spanning en de heerlijke sappige natte kut van Anneke maakte dat ik ook klaar kwam. Ik spoot mijn zaad diep in de kut van Anneke.

Dikke stralen zaad schoten diep in haar warme poes. Ik voelde gewoon dat het veel was. Anneke liet zich voorover op bed vallen, Marianne zag haar kans schoon en besloot nu Anneke eens oraal te gaan verwennen. Anneke trok haar benen op en liet Marianne haar gang gaan. Ondanks het feit dat ik mijn zaad net diep in een warme kut had geschoten was ik nog mega geil en zag mijn kans schoon. Jaap kroop naast onze vrouwen op bed. Ik liep er naartoe en nam Laura mee.

Als jij met ons wil meedoen dan doen we het ook goed. Laura was er niet vies van, deed haar kleding uit en plaatste haar kleine slanke lichaam boven de mond van Jaap die ook wel zin had in dat heerlijke jonge kutje.

Ik knielde tussen de benen van Jaap en nam zijn half slappe lul in mijn mond. Ik keek mijn dochter diep in de ogen terwijl ik haar confronteerde met mijn Bi-sexualiteit. Laura zat met grote ogen te kijken hoe ik de ferme lul van Jaap weer in top conditie zoog. Met lange halen diep in mijn mond was die klus snel klaar en toen ik merkte dat Jaap Laura aan het klaar likken was stopte ik en liet ik Laura plaats nemen op zijn paal.

Laura liet zich over zijn enorme lul zakken. Laura had duidelijk al veel ervaring met mannen zo makkelijk als ze de lul naar haar kut leidde. Ik bleef tussen de benen en likte Jaap zijn ballen, Laura's kutje en met enige regelmaat ook haar anus. Laura leek het lekker te vinden en terwijl Jaap zijn lul in mijn dochters kut pompte begon ik haar strakke anus te vingeren.

Dat ze regelmatig sex had gehad was duidelijk, anaal was ze nog duidelijk maagd. Na een tijdje had ik twee vingers in haar kontje en was het tijd voor mijn lul. Ik kroop achter haar, het was even lastig, maar toen ik goed stond plaatste ik mijn lul tegen haar kont. Ik spuugde tegen haar anus en drukte mijn eikel in haar. Laura had het even moeilijk, Logisch, het is niet alledaags om twee grote volwassen in je te krijgen.

Na mijn eikel volgde snel de rest van mijn lange stam. Ik spoorde Jaap aan. Ik tastte naar de gulp, maakte hem open en vond een leuter van jewelste, die trillend tegen zijn buik stond. Ik raakte snel opgewonden en werd ongeduldig; ik wilde door hem genaaid worden! Ik draaide me om, liep naar de tafel, leunde naar voren en liet mijn slipje zakken, zodat hij werd aangestaard door mijn kutje, dat inmiddels brandde van de jeuk.

Hij kwam achter me staan en boorde toen zijn lul tot aan de wortel in mijn kut. Alsof dat nog niet ver genoeg was begon hij heen en weer te schuren om hem nog dieper te krijgen. Zijn lul vulde mijn kut heerlijk en ik stond te trillen op mijn benen. Het ging hartstikke fijn, en de buurman die bij zijn eigen vrouw niets meer klaarmaakte leek bij mij wel een dekhengst! Een paar minuten later kwam hij al klaar en spoot zijn kwakjes in mijn kut.

Ik duwde hem van me af en met een slurpend geluid glipte zijn weer slap geworden pik uit mijn slijmerige poes. Al met al was ik nog niet klaargekomen, maar hij was te uitgeput zich nog om mij te bekommeren. Ik vroeg hem waarom hij het bij Anke niet meer kon, en hij bekende dat de sleur de oorzaak was. Elke keer naar bed, broek uit, neuken en daarna slapen was niet opwindend genoeg meer. Ik was nu toch door de rooie en stelde voor eens aan partnerruil met ons te doen.

Hij was er direct voor. Toen ik die avond Jan alles vertelde was hij niet geschokt en kreeg glinsterende ogen bij het vooruitzicht met Anke te mogen kofferen.

Daarna hebben we lekkerder geneukt dan ooit tevoren. Jan was door mijn verhaal supergeil geworden en plonste keer op keer zijn pik in mijn kut, tot hij drie keer achter elkaar klaarkwam. Ik zat tot aan mijn enkels onder het zaad! De volgende dag kwam Anke aanwaaien en gaf giechelend toe dat ik de weddenschap had gewonnen.

En omdat we toch aan groepssex zouden doen, waarom dan niet meteen bekijken welk vlees we in de kuip, resp. En meteen begon ze zich midden in de kamer spiernaakt uit te kleden! Nu had ik in mijn meisjesjaren wel vaker met vriendinnen gegeild, maar dat was al weer meer dan 20 jaar geleden. Toch raakte er ook opgewonden van en omdat ik wel weer zin had in een lesbisch avontuur lagen we even later in de slaapkamer elkaars kut te likken.

Zij op haar rug en ik achterstevoren bovenop haar, zodat we allebei een kut konden bewerken. We waren goed en wel bezig toen er gebeld werd. Ik sloeg mijn badjas om en ging kijken. Het was de aardappelman. Ik weet niet wat me mankeerde, maar op dat moment kon ik alleen nog maar denken dat daar een man stond, met een lul dus. Ik was door het likken van Ank zo heet geworden dat ik gewoon snakte naar een pik. Vandaar dat ik hem vroeg binnen te komen. Hij zag blijkbaar heel goed hoe het met mij gesteld was, want ik zag hem naar mijn tieten gluren en daarna met een geile blik binnenkomen.

Het ging linea recta naar de slaapkamer, waar we enthousiast werden ontvangen door Ank, die zichzelf intussen flink had liggen bevingeren op op geilpeil te blijven. Nou, toen de man dat zag, was het feest weldra op gang. Hij begon meteen zijn kleren uit te rukken, en ik hielp hem daarbij door meteen zijn gulp open te trekken en een lekkere lange worst tevoorschijn te toveren. Voordat hij zich op bed en Ank kon storten nam ik de lekkere lul even in mijn mond en sabbelde verlekkerd op de zoutig smakende eikel, die al snel gezwollen tegen mijn huig aandrukte.

Daarna dook hij toch nog op Ank, en plonste zijn door mij natgepijpte pik pardoes in haar kut, die Ank uitnodigend openhield. Ik drukte zijn kont steeds verder tegen Ank aan, en die kwam door zijn gepomp kraaiend klaar. Ze eiste volgespoten te worden, en even later gebeurde dat ook, naar de mans gepiep en gehijg te oordelen. Veel rust gunde ik hem echter niet, want nauwelijks een kwartier later zat ik al op zijn schoot en frommelde zijn lul tussen mijn schaamlippen, waarna ik hem heerlijk begon te berijden.

Ank ging intussen boven zijn gezicht zitten en liet zich haar kut likken. Ik voelde zijn lul zich verstijven in mijn poes, terwijl ik als een wilde op en neer wipte en na een lange tijd voelde ik eindelijk die verrukkelijke lul in mij spuiten, hetgeen voor mij ook weer genoeg was om joelend van plezier en genot klaar te komen. Later heeft hij ons beide nog heerlijk gevingerd en gelikt, waarna hij helaas weg moest.

...

Gratis seks negerin met grote tieten

Ik geef mijn ogen goed de kost en geil mezelf enorm op. Jaap en Anneke komen straks kaarten en ik wil me ook nog even opfrissen. Ik loop naar de slaapkamer om daar te wachten. Daar staan Marianne zichzelf net aan te kleden. Ze rolt net haar kousen omhoog en staat er heerlijk sexy bij met haar heerlijke rijpe lichaam. Mooie volle vormen, verpakt in mooi zwart kanten lingerie. Haar volle billen passen net in het laag uitgesneden slipje en de BH puilt uit met heerlijke borsten.

Ik ben nou eenmaal een gezonde man en zeg zelf, ze ziet er toch heerlijk uit. Nou volgens mij weet ze soms donders goed dat ik naar haar kijk. Als je het mij vraagt is ze net zo geil als haar vader en maakt het niet uit wat ze pakt, een man of een vrouw, Christine bijvoorbeeld.

Daar heeft ze het soms net iets te gezellig mee als ze terug komen van een avondje stappen. De vooravond verloopt verder vrij rustig en normaal. Laura gaat tegen negenen richting Christine en komt jaap en Anneke nog net tegen bij het weggaan. Onze avond gaat ook zoals anders. We drinken wat, komen in de stemming en beginnen rustig te vrijen.

Eerst gewoon met onze eigen partner partner. Wanneer we goed opgewarmd zijn gaan we naar onze slaapkamer waar Ik met Anneke een mooie vrouw van eind dertig, slank, mooie borsten, stevig en puntig met mooie roze tepels een helemaal glad geschoren kutje en lekker kont op bed ga liggen.

We kruipen in 69 op elkaar en beginnen elkaar oraal te verwennen. Het gladde natte kutje van Anneke glijd over mijn tong terwijl ze mijn lul diep in haar gulzige pijpmondje zuigt. In mijn ooghoeken zie ik Jaap met Marianne. Jaap staat terwijl mijn Marianne gehurkt zijn lul zit te zuigen. Jaap heeft duidelijk de leiding en neukt haar eerder in haar mond dan dat ze hem pijpt. Af en toe krijgt mijn Marianne de mogelijkheid om even op adem te komen.

Wat een geil gezicht. Ik focus me weer op Anneke die ondertussen mijn lul goed aan het bewerken is. Even schrik ik, "hoor ik daar nu de achterdeur? Ik richt me weer op de natte lippen van Anneke en masseer haar billen, mijn vingers glijden door de billen en ik raak haar anus aan.

Mijn wijsvinger druk ik iets naar binnen en mijn duim glijd in haar natte gleuf. Dan zwaait de deur open, allemaal schrikken we op. Laura staat in de deuropening en doet niks, ze kijkt alleen. Wij zijn allen zo geschrokken dat niet eens het benul hebben snel ons lichaam te bedekken. Het zou ook geen zin hebben gehad. Laura had genoeg gezien. We hielden het bewust voor je verborgen omdat we Laura leek de schrik voorbij, ze ging even zitten op het bed waar Marianne nog lag.

Ik had me een beetje terug getrokken achter een stoel, Jaap leek zich totaal niet te generen en bleef staan zoals hij stond. Laura keek op "Nou mam, Jaap vond het wel lekker he? Laura keek naar haar moeder en die keek op haar beurt weer naar mij.

Ik knikte, Marianne knikte op haar beurt weer naar Laura. Laura nam de plaats in van haar moeder en begon Jaap voorzichtig af te zuigen. Ik wist me even geen houding. Mijn eigen dochter zat bij mij in de slaapkamer een andere man te pijpen en eerlijk gezegd was ik gewoon jaloers. Anneke kwam bij mij staan, Boog over het bed, "kom Ton, pak me. Ik begon haar te neuken terwijl we beiden keken hoe Laura haar man aan het afzuigen was.

Marianne knielde naast Laura en haalde de lul uit haar mond, "nu ik weer even" Ze begon aan de lul te likken en te zuigen alsof het haar laatste was. Ik stond nog steeds achter Anneke, heerlijk haar kutje te neuken en had daarbij uitzicht op mijn vrouw en dochter.

Ondertussen stimuleerde ik haar anus met mijn duim en zag ik hoe Jaap snel zijn zaad in de mond van mijn vrouw en dochter ging spuiten. Laura en Marianne werden steeds intiemer. Tussen het wisselen door kusten ze af en toe elkaar. Ik ga julie vol spuitennnnn Ze liet Marianne zien wat ze allemaal had opgevangen en slikte het door. Marianne was blijkbaar jaloers en kuste haar bloedeigen dochter en duwde haar tong in haar mond.

Ze speelden geil met elkaar tongen en terwijl ze dat deden keek Laura naar mij met een blik die wilde zeggen "ik ga jou straks ook verwennen Pap". Die blik, alle spanning en de heerlijke sappige natte kut van Anneke maakte dat ik ook klaar kwam. Ik spoot mijn zaad diep in de kut van Anneke. Dikke stralen zaad schoten diep in haar warme poes. Ik voelde gewoon dat het veel was.

Anneke liet zich voorover op bed vallen, Marianne zag haar kans schoon en besloot nu Anneke eens oraal te gaan verwennen. Anneke trok haar benen op en liet Marianne haar gang gaan. Website geschikt voor personen van 18 jaar of ouder. Bescherm minderjarigen tegen expliciete beelden op internet met icra , netnanny , cyberpatrol of cybersitter.

Jouw gratis sex films! Login om een reactie te plaatsen » Reacties 0 Er zijn momenteel geen reacties. Je kunt de eerste zijn. Gerelateerde sex films Bekijk alle » ». Rijpe huisvrouw word hard genomen in vertrouwde habitat. Sarah en Nina zuigen en neuken 2 tropische negerpikken. Haar beste orgasme in tijden. Rijpe pikmelkers Nina en Vanessa in een trio. Slaafs doen wat je gezegd wordt. Mama botviert haar sex gebrek op de beste vriend van haar zoon. MILF hunkert naar een jonge sappige pik.

Heerlijke pijp en neukbeurt van een rijpe dame. Lik mama's voetjes, en snel.


lik me kut parnerruil

Jaap staat terwijl mijn Marianne gehurkt zijn lul zit te zuigen. Jaap heeft duidelijk de leiding en neukt haar eerder in haar mond dan dat ze hem pijpt. Af en toe krijgt mijn Marianne de mogelijkheid om even op adem te komen. Wat een geil gezicht. Ik focus me weer op Anneke die ondertussen mijn lul goed aan het bewerken is. Even schrik ik, "hoor ik daar nu de achterdeur? Ik richt me weer op de natte lippen van Anneke en masseer haar billen, mijn vingers glijden door de billen en ik raak haar anus aan.

Mijn wijsvinger druk ik iets naar binnen en mijn duim glijd in haar natte gleuf. Dan zwaait de deur open, allemaal schrikken we op. Laura staat in de deuropening en doet niks, ze kijkt alleen. Wij zijn allen zo geschrokken dat niet eens het benul hebben snel ons lichaam te bedekken.

Het zou ook geen zin hebben gehad. Laura had genoeg gezien. We hielden het bewust voor je verborgen omdat we Laura leek de schrik voorbij, ze ging even zitten op het bed waar Marianne nog lag.

Ik had me een beetje terug getrokken achter een stoel, Jaap leek zich totaal niet te generen en bleef staan zoals hij stond. Laura keek op "Nou mam, Jaap vond het wel lekker he?

Laura keek naar haar moeder en die keek op haar beurt weer naar mij. Ik knikte, Marianne knikte op haar beurt weer naar Laura. Laura nam de plaats in van haar moeder en begon Jaap voorzichtig af te zuigen. Ik wist me even geen houding. Mijn eigen dochter zat bij mij in de slaapkamer een andere man te pijpen en eerlijk gezegd was ik gewoon jaloers. Anneke kwam bij mij staan, Boog over het bed, "kom Ton, pak me. Ik begon haar te neuken terwijl we beiden keken hoe Laura haar man aan het afzuigen was.

Marianne knielde naast Laura en haalde de lul uit haar mond, "nu ik weer even" Ze begon aan de lul te likken en te zuigen alsof het haar laatste was. Ik stond nog steeds achter Anneke, heerlijk haar kutje te neuken en had daarbij uitzicht op mijn vrouw en dochter. Ondertussen stimuleerde ik haar anus met mijn duim en zag ik hoe Jaap snel zijn zaad in de mond van mijn vrouw en dochter ging spuiten.

Laura en Marianne werden steeds intiemer. Tussen het wisselen door kusten ze af en toe elkaar. Ik ga julie vol spuitennnnn Ze liet Marianne zien wat ze allemaal had opgevangen en slikte het door.

Marianne was blijkbaar jaloers en kuste haar bloedeigen dochter en duwde haar tong in haar mond. Ze speelden geil met elkaar tongen en terwijl ze dat deden keek Laura naar mij met een blik die wilde zeggen "ik ga jou straks ook verwennen Pap". Die blik, alle spanning en de heerlijke sappige natte kut van Anneke maakte dat ik ook klaar kwam.

Ik spoot mijn zaad diep in de kut van Anneke. Dikke stralen zaad schoten diep in haar warme poes. Ik voelde gewoon dat het veel was. Anneke liet zich voorover op bed vallen, Marianne zag haar kans schoon en besloot nu Anneke eens oraal te gaan verwennen.

Anneke trok haar benen op en liet Marianne haar gang gaan. Ondanks het feit dat ik mijn zaad net diep in een warme kut had geschoten was ik nog mega geil en zag mijn kans schoon. Jaap kroop naast onze vrouwen op bed. Ik liep er naartoe en nam Laura mee. Als jij met ons wil meedoen dan doen we het ook goed. Laura was er niet vies van, deed haar kleding uit en plaatste haar kleine slanke lichaam boven de mond van Jaap die ook wel zin had in dat heerlijke jonge kutje.

Ik knielde tussen de benen van Jaap en nam zijn half slappe lul in mijn mond. Ik keek mijn dochter diep in de ogen terwijl ik haar confronteerde met mijn Bi-sexualiteit. Laura zat met grote ogen te kijken hoe ik de ferme lul van Jaap weer in top conditie zoog.

Met lange halen diep in mijn mond was die klus snel klaar en toen ik merkte dat Jaap Laura aan het klaar likken was stopte ik en liet ik Laura plaats nemen op zijn paal.

Laura liet zich over zijn enorme lul zakken. Laura had duidelijk al veel ervaring met mannen zo makkelijk als ze de lul naar haar kut leidde. Ik bleef tussen de benen en likte Jaap zijn ballen, Laura's kutje en met enige regelmaat ook haar anus. Laura leek het lekker te vinden en terwijl Jaap zijn lul in mijn dochters kut pompte begon ik haar strakke anus te vingeren. Dat ze regelmatig sex had gehad was duidelijk, anaal was ze nog duidelijk maagd.

Na een tijdje had ik twee vingers in haar kontje en was het tijd voor mijn lul. Ik kroop achter haar, het was even lastig, maar toen ik goed stond plaatste ik mijn lul tegen haar kont.

Ik spuugde tegen haar anus en drukte mijn eikel in haar. Laura had het even moeilijk, Logisch, het is niet alledaags om twee grote volwassen in je te krijgen. Na mijn eikel volgde snel de rest van mijn lange stam. Ik spoorde Jaap aan. Ik tastte naar de gulp, maakte hem open en vond een leuter van jewelste, die trillend tegen zijn buik stond. Ik raakte snel opgewonden en werd ongeduldig; ik wilde door hem genaaid worden!

Ik draaide me om, liep naar de tafel, leunde naar voren en liet mijn slipje zakken, zodat hij werd aangestaard door mijn kutje, dat inmiddels brandde van de jeuk. Hij kwam achter me staan en boorde toen zijn lul tot aan de wortel in mijn kut. Alsof dat nog niet ver genoeg was begon hij heen en weer te schuren om hem nog dieper te krijgen.

Zijn lul vulde mijn kut heerlijk en ik stond te trillen op mijn benen. Het ging hartstikke fijn, en de buurman die bij zijn eigen vrouw niets meer klaarmaakte leek bij mij wel een dekhengst! Een paar minuten later kwam hij al klaar en spoot zijn kwakjes in mijn kut. Ik duwde hem van me af en met een slurpend geluid glipte zijn weer slap geworden pik uit mijn slijmerige poes. Al met al was ik nog niet klaargekomen, maar hij was te uitgeput zich nog om mij te bekommeren.

Ik vroeg hem waarom hij het bij Anke niet meer kon, en hij bekende dat de sleur de oorzaak was. Elke keer naar bed, broek uit, neuken en daarna slapen was niet opwindend genoeg meer. Ik was nu toch door de rooie en stelde voor eens aan partnerruil met ons te doen.

Hij was er direct voor. Toen ik die avond Jan alles vertelde was hij niet geschokt en kreeg glinsterende ogen bij het vooruitzicht met Anke te mogen kofferen. Daarna hebben we lekkerder geneukt dan ooit tevoren. Jan was door mijn verhaal supergeil geworden en plonste keer op keer zijn pik in mijn kut, tot hij drie keer achter elkaar klaarkwam. Ik zat tot aan mijn enkels onder het zaad!

De volgende dag kwam Anke aanwaaien en gaf giechelend toe dat ik de weddenschap had gewonnen. En omdat we toch aan groepssex zouden doen, waarom dan niet meteen bekijken welk vlees we in de kuip, resp. En meteen begon ze zich midden in de kamer spiernaakt uit te kleden!

Nu had ik in mijn meisjesjaren wel vaker met vriendinnen gegeild, maar dat was al weer meer dan 20 jaar geleden. Toch raakte er ook opgewonden van en omdat ik wel weer zin had in een lesbisch avontuur lagen we even later in de slaapkamer elkaars kut te likken. Zij op haar rug en ik achterstevoren bovenop haar, zodat we allebei een kut konden bewerken.

We waren goed en wel bezig toen er gebeld werd. Ik sloeg mijn badjas om en ging kijken. Het was de aardappelman. Ik weet niet wat me mankeerde, maar op dat moment kon ik alleen nog maar denken dat daar een man stond, met een lul dus.

Ik was door het likken van Ank zo heet geworden dat ik gewoon snakte naar een pik. Vandaar dat ik hem vroeg binnen te komen. Hij zag blijkbaar heel goed hoe het met mij gesteld was, want ik zag hem naar mijn tieten gluren en daarna met een geile blik binnenkomen.

Het ging linea recta naar de slaapkamer, waar we enthousiast werden ontvangen door Ank, die zichzelf intussen flink had liggen bevingeren op op geilpeil te blijven. Nou, toen de man dat zag, was het feest weldra op gang. Hij begon meteen zijn kleren uit te rukken, en ik hielp hem daarbij door meteen zijn gulp open te trekken en een lekkere lange worst tevoorschijn te toveren.

Voordat hij zich op bed en Ank kon storten nam ik de lekkere lul even in mijn mond en sabbelde verlekkerd op de zoutig smakende eikel, die al snel gezwollen tegen mijn huig aandrukte. Daarna dook hij toch nog op Ank, en plonste zijn door mij natgepijpte pik pardoes in haar kut, die Ank uitnodigend openhield. Ik drukte zijn kont steeds verder tegen Ank aan, en die kwam door zijn gepomp kraaiend klaar. Ze eiste volgespoten te worden, en even later gebeurde dat ook, naar de mans gepiep en gehijg te oordelen.

Veel rust gunde ik hem echter niet, want nauwelijks een kwartier later zat ik al op zijn schoot en frommelde zijn lul tussen mijn schaamlippen, waarna ik hem heerlijk begon te berijden.

Ank ging intussen boven zijn gezicht zitten en liet zich haar kut likken. Ik voelde zijn lul zich verstijven in mijn poes, terwijl ik als een wilde op en neer wipte en na een lange tijd voelde ik eindelijk die verrukkelijke lul in mij spuiten, hetgeen voor mij ook weer genoeg was om joelend van plezier en genot klaar te komen. Later heeft hij ons beide nog heerlijk gevingerd en gelikt, waarna hij helaas weg moest.

...Prive ontvangst gorinchem travestiet zoekt sex


Ik beweerde dat elke man graag met een ander zou willen neuken, en uiteindelijk leidde de discussie ertoe dat ik met Anke wedde dat ik haar man zou kunnen versieren. Waarom ik dat zomaar zei weet ik bij god niet meer, maar Anke legde mij erop vast en eigenlijk vond ik het ook wel spannend. Op een ochtend kwam Kees gereedschap terugbrengen en trof mij in mijn peignoir. Ik zag dat hij geïnteresseerd keek, en plots kreeg ik het idee hem ter plekke te versieren.

Ik bood hem een borreltje aan en ging toen tegenover hem zitten, waarbij ik mijn peignoir wat liet openvallen. In minder dan een minuut zag ik een zwelling ontstaan in zijn broek. Hij werd steeds zenuwachter en probeerde zijn erectie te verschuilen.

Ik vroeg hem poeslief waarom hij zo onrustig zat te draaien, stond toen op, liet de mantel van mijn schouders vallen en keek hem uitnodigend aan. Hij sprong op me af en sloeg zijn armen om me heen. Ik tastte naar de gulp, maakte hem open en vond een leuter van jewelste, die trillend tegen zijn buik stond. Ik raakte snel opgewonden en werd ongeduldig; ik wilde door hem genaaid worden! Ik draaide me om, liep naar de tafel, leunde naar voren en liet mijn slipje zakken, zodat hij werd aangestaard door mijn kutje, dat inmiddels brandde van de jeuk.

Hij kwam achter me staan en boorde toen zijn lul tot aan de wortel in mijn kut. Alsof dat nog niet ver genoeg was begon hij heen en weer te schuren om hem nog dieper te krijgen.

Zijn lul vulde mijn kut heerlijk en ik stond te trillen op mijn benen. Het ging hartstikke fijn, en de buurman die bij zijn eigen vrouw niets meer klaarmaakte leek bij mij wel een dekhengst!

Een paar minuten later kwam hij al klaar en spoot zijn kwakjes in mijn kut. Ik duwde hem van me af en met een slurpend geluid glipte zijn weer slap geworden pik uit mijn slijmerige poes. Al met al was ik nog niet klaargekomen, maar hij was te uitgeput zich nog om mij te bekommeren. Ik vroeg hem waarom hij het bij Anke niet meer kon, en hij bekende dat de sleur de oorzaak was. Elke keer naar bed, broek uit, neuken en daarna slapen was niet opwindend genoeg meer. Ik was nu toch door de rooie en stelde voor eens aan partnerruil met ons te doen.

Hij was er direct voor. Toen ik die avond Jan alles vertelde was hij niet geschokt en kreeg glinsterende ogen bij het vooruitzicht met Anke te mogen kofferen. Daarna hebben we lekkerder geneukt dan ooit tevoren. Jan was door mijn verhaal supergeil geworden en plonste keer op keer zijn pik in mijn kut, tot hij drie keer achter elkaar klaarkwam. Ik zat tot aan mijn enkels onder het zaad!

De volgende dag kwam Anke aanwaaien en gaf giechelend toe dat ik de weddenschap had gewonnen. De twee dames waren de vrijdagmiddag richting het centrum gegaan en hadden zich flink uitgeleefd in de kleding- en lingeriewinkels. De setje die ze aanhadden waren hetzelfde en nu begreep Theo ook waarom hij de slaapkamer niet in mocht komen toen Mieke zich aan het optutten was.

Angelique nam het voortouw en ging naast Theo zetten en Mieke zetelde zich wat onwennig naast Tom. Gelukkig hadden ze een grote bank, dacht ze bij zichzelf, anders was het wat krap geworden.

Ze keek af en toe zijdelings naar Angelique, wat die bij haar man aan het doen was en dat imiteerde ze een beetje en wreef daarom zachtjes over de broek van haar buurman. Ze voelde dat zijn pik stijf werd en had gelijk door dat hij en grote lul had. Ze moest toegeven dat ze daar best geil van werd en toen Tom zijn smartphone pakte en vroeg of de televisie aangezet kon worden, want hij had een geil filmpje dat hij wilde laten zien. Via de Chromecast had hij al snel verbinding met de tv en begon er een pornovideo waarin meerdere jonge stellen te zien waren die een swingers party hielden.

De vrouwen hadden het druk met alle piemels en wisten af en toe niet eens wie het was die zijn pik in hun kutje stopten als ze van achteren genomen werden. Angelique maakte de broek van Theo los en trok die, nadat hij zijn instappers had uitgedaan, van zijn kont af. Hij zat nu op de bank en als zijn pik al niet stijf gestaan had, dan zou dat alsnog gebeurd zijn toen Angelique opstond en haar bh en onderbroekje uittrok.

Er liep nog net geen straaltje kwijl langs zijn mond toen hij de mooie grote tieten van de buurvrouw zag. Die ging weer naast hem zitten en begon hem langzaam af te trekken terwijl ze naar Mieke keek die dapper besloten had om hetzelfde te doen bij Tom. Mieke voelde zich al een stuk zelfverzekerder, toen ze zag dat de grote pik van Tom keihard geworden was en ze besloot om het heft in handen te nemen. Ze ging op haar knietjes voor hem zitten en nam zijn stijve pik in haar mond en begon hem te pijpen.

Dat bleek goed in de aarde te vallen, want Tom begon hard te kreunen en pakte het haar van Mieke vast om het tempo van het pijpen aan te geven. Hij begon haar mond te neuken en Angelique had het niet meer van de geiligheid toen ze de pik van haar man in de mond van de buurvrouw zag.

Angelique stond op en trok Theo van de bank af. Ze liep naar de eettafel en ging daar met haar bovenlichaam op liggen en stak haar kontje de lucht in. Theo was blij dat hij zo slim was geweest om aan beide kanten de gordijnen dicht te doen, anders hadden ze wat uit te leggen aan de overburen, die er een gewoonte van maakten om schaamteloos bij ze naar binnen te kijken. Die gedachte verdween net zo snel als die gekomen was toen hij zijn pik in het strakke kutje van de buurvrouw liet verdwijnen.

Die was kletsnat en Theo was zo geil als een pak boter, dus hij begon haar hard te neuken. De eettafel stond op de bank gericht, dus konden ze tijdens het neuken kijken wat Tom en Mieke aan het uitvoeren waren. Hij voelde eventjes een steek van jaloezie toen Tom zijn echtgenote begon te neuken op de bank, maar hij zag aan haar gezicht dat ze aan het genieten was.

Zelf had hij ook niets te klagen, want Angelique ving zijn stoten op en hield het ritme vast waarin hij haar aan het neuken was. Mieke keek af en toe opzij, terwijl ze hard geneukt werd door Tom, om te kijken hoe het met haar man ging. Ze vond het een geil idee dat zijn pik in het kutje van de buurvrouw zat en ze moest toegeven dat ze het ook best warm kreeg van de buurvrouw zelf.

Ergens in haar achterhoofd vormde zich een beeld van de buurvrouw die met haar benen wijd op bed lag en ze zag zichzelf terwijl ze aan het beffen was. Al deze opwinding zorgde ervoor dat ze sneller dan normaal haar eerste orgasme kreeg en dat was nog maar een kleintje. Dit sexverhaal gaat over: Hallo allemaal, Ik zal eerst mijzelf voorstellen. Mijn naam is Yilmaz en ik ben een man van 37 jaar. Ik heb een fantasie wat ik graag met jullie wil delen.

Ik heb een enorme zwakte voor goed verzorgde zakelijk en vrouwelijk kleding dragende dames. Vooral panty's met hoog gehakte pumps en laarzen doet mijn hart sneller kloppen. Het verhaal is mijn fantasie die ik graag in werkelijkheid zie uitkomen. Danielle is een getrouwde vrouw van 44 en haar man Gerard is Ik ken haar en de man via via en zowel Danielle als haar man is op de hoogte van mijn interesse en aandacht.

Toevalliger wijs zijn we elkaar weer tegengekomen bij een borrel van onze gemeenschappelijke vrienden. Het duurde niet lang voordat Danielle en ik weer in praat raakten. Uit beleefdheid gaf ik ook Gerard aandacht zodat er een prettige sfeer zou zijn.

Ik begon een slok van mijn Whiskey te nemen, Gerard en Danielle rode wijn. Het was een hele gezellige avond waar iedereen naar de zin had. Naarmate de avond vorderde dronk ik meer en meer Whiskey's en ik kon de auto op deze manier niet besturen. Onze gemeenschappelijk vrienden stelden voor dat ik bij hem verbleef waarop Gerard aanbod om mij thuis af te zetten. Dat accepteerde ik ook en we gingen uurtje of In de auto gingen we gezellig verder en ik maakt gebruik Misbruik van mijn situatie dat ik te veel alcohol op zou hebben en gaf Danielle constant complimenten hoe mooi ze wel niet was en dat ze een klasse dame van juweel is wat ik wel meende want ik voelde me oh zo aangetrokken tot haar.

Ze waren alle 2 stil onder mijn complimenten. We waren bij mij thuis aangekomen en ze brachten mij naar mijn en bed en verlieten mijn huis. Volgende nadat ik met een zware kater was wakker geworden was de eerste bij me opkwam dat ik thuis door Gerard en Danielle was afgezet.

Ik zocht Danielle via Facebook op en voegde haar direct als vriend toe en verstuurde haar een bedankt berichtje voor de zorgen.

Ook vermeldde ik er bij dat ik me een beetje schaamde voor de situatie. Ze stelde mij gerust door te zeggen dat het kon gebeuren en zij het niet vervelend vonden. We hebben enige tijd contact gehad via Facebook en later wisselden wij van telefoonnummers uit. We vervolgden onze contact via da Whatsapp. En langzamerhand liet ik haar duidelijk merken dat ik haar echt leuk vond en eigenlijk wel meer zou willen dan maar whatsapp contact.

Ondertussen had ik ook via Gerard contact via Facebook. Ik had hun keertje spontaan bij mij thuis uitgenodigd voor een drankje. Ze kwamen Vrijdag avond bij mij thuis en we hebben spontaan hapjes klaargemaakt en namen plaats op de bank en ik ging hun voorzien van drankjes.

Ik stelde voor of ze zin hadden in Raki Turkse sterke drank waarop Gerard ja zei. Danielle vroeg of het rode wijn mocht. Waarop ik uiteraard direct aan de slag ging om het met liefde voor haar voor te bereiden. We namen onze drankjes en babbelden gezellig door en Gerard vroeg of ik een vriendin had waarop ik nee antwoordde.

En plots maakte ik een grap dat ik op Danielle aan het jagen was en ze begonnen te lachen. Ze vroeg me vervolgens op wat voor type vrouw ik viel en ik antwoordde beetje terughoudend dat ik eigenlijk op haar viel. Gerard grapte sarcastisch daarop met dat hadden gelukkig niet door haha. Toen zei hij geeft niet hoor Yilmaz het is een compliment voor mij dat mijn vrouw zo wordt begeerd. Toen vroeg Danielle aan mij wat ik nou zo aantrekkelijk vond aan haar. Ik antwoordde openlijk wat ik van haar vond.

Ik zei totaal plaatje. Je vrouwelijkheid, verzorging en kledingstijl. Toen ging ik meer in detail door te zeggen dat ik mooie vrouwen voeten in Panty's heel aantrekkelijk vond en dat zij altijd sexy panty's aan had. Ze zei oh wat apart heb ik nooit van gehoord. Ik was eerlijk gezegd een beetje teleurgesteld omdat ik had gehoopt dat ze langer konden blijven en ik meer van haar vrouwelijkheid kon genieten.

Al was dat alleen maar visueel. Ze verlieten de woning en ik bleef achter. Ik was teleurgesteld al had ik daar helemaal geen reden voor. Het ging ten slotte om een getrouwde vrouw. Volgende dag toen ik wakker werd had Danielle mij een berichtje gestuurd om te bedanken voor de gezellige avond. Ik zei jullie zijn altijd van harte welkom en ze bedankte mij. Toen zei ze dat zij al familie verplichtingen had en niet konden. Toen kwam bij mij het gevoel dat zij onze contact echt als vriendschappelijk zag en meer niet in zat.

Ze stuurde mij 2 dagen later een bericht en ik had de bericht een beetje kortaf en on geinteresseerd beantwoord. Waarop zij vroeg of er iets was. Later op de dag stuurde ze mij nog een bericht met de opmerking van of ik misschien boos op haar was of ze wat verkeerds had gezegd of had gedaan. En toen heb ik besloten om alles of niets te spelen en schreef het volgende: Beste Danielle, Wellicht heb je het door maar ik voel me enorm tot je aangetrokken.

Toen zei ze ja dat hadden Gerard en ik allang door. Maar ze wat verwacht je dan? Ik zei openlijk dat ik wel iets met haar zou willen. Toen heeft ze niet meer beantwoord en ik schreef ook niets meer terug naar haar. Ik ging ervan uit dat onze contact verbroken was.

Ik grapte openlijk met alleen als je panty's met laarzen aantrekt. Toen shockeerde ze mij met de vraag welke kleur Panty's ik wil dat ze aantrekt.

lik me kut parnerruil

Lekker oud kutje thuisontvangst heerenveen


Die verandering heb ik te danken aan mijn vriendin Annette, die ik dan ook veel dank schuldig ben. Ik heb ouderwetse ouders en over sex werd nooit gepraat. Ik wist dan ook van niets. Vorig jaar verhuisden we, en op de nieuwe school raakte ik bevriend met Annette.

Ik kwam vaak bij haar thuis en ze had het vaak over sex, met jongens uitgaan en wat er dan allemaal te beleven was. Ze speelde ook veel met zichzelf, en toen ik toegaf ook daar nog onschuldig in te zijn, bood ze me aan me te helpen. Ze kleedde zich uit en liet me zien wat ze allemaal bij zichzelf deed. Ik mocht naar haar kutje kijken , toen deed ze er een kaars in en maakte zichzelf daarmee klaar.

Ik vond het een machtig gezicht, en hoewel ik daardoor aangespoord langzaamaan leerde mijzelf te vingeren, durfde ik er nog niets in te steken. Ik leerde alles bij Annette te doen, zoals vingeren en likken. Annette was erg fel in haar klaarkomen, en daardoor aangestoken liet ik me ook vaak gaan, zodat we heerlijk elkaar bevredigden. Annette neukte ook al met haar vriend, en daar ben ik op een keer bij geweest.

Ze jankte bijna van genot en kwam kermend klaar, zodat het wel erg lekker moest zijn. Maar ik bleef benauwd en wilde niet dat hij me neukte. Ik liet me wel likken en vingeren en kwam zo toch klaar. Het meeste stak ik op wanneer ik erbij mocht zijn wanneer Annette weer een neukvriend bij zich op bezoek had.

Zo kon ik vertrouwd raken met pikken, zonder angst te hebben dat ze hem in me zouden steken, want daarvoor stelde Annette zich graag beschikbaar. Op een gegeven moment had ik echter een vriend, Wim, die erg geduldig met me was.

We deden vaak standje 69, waarbij hij mij lekker klaar kon krijgen en ik hem ook. Annette had toen ook een vriend, en ze neukte met die Thomas uiteraard wel. Al gauw lagen Annette en Thomas lekker te neuken en Wim likte uitgebreid mijn kutje.

Daar werd ik erg geil van, en ook door het kijken naar Annette en Thomas, die erg geil bezig waren. Ik werd moedig en vroeg Wim mij te neuken. Ik voelde hoe zijn dikke lul bij mij naar binnen drong. Het deed eerst erg veel pijn , maar hij drukte door tot hij er helemaal in zat en begon me toen echt te neuken. Ik had nooit gedacht dat het zo lekker zou zijn, en ik kwam dan ook binnen de kortste keer gillend klaar, en daarna meteen nog een keer, toen ik zijn pik nog dikker voelde worden en vervolgens zijn zaad in mij spuiten.

Vanaf dat ogenblik was het hek van de dam, en Wim en ik neukten er op los. Soms deden we het afzonderlijk, elk paartje in een bed, maar vaak bleven we in dezelfde kamer en neukten in elkaars bijzijn.

We vonden het alle vier wel geil de anderen te zien neuken, en dat spoorde de jongens aan nog feller te neuken en maakte dat ze nog vaker konden.

Maar hoewel ik onder de indruk was van Thomas zijn lul, die flink groot en lang was, dacht ik er nooit aan met hem iets te beginnen. Wim neukte heerlijk en was mijn vriend, dus waarom zou ik… Zelfs Annette, die werkelijk erg geil en ongeremd was, was altijd haar actuele vriend trouw, al wisselde ze wel vaak van vriend en had ze tussendoor vele losse avontuurtjes.

Op een weekend waren we weer gevieren in de woonkamer aan het geilen, en weldra zat ik bij Wim op schoot, zijn lekkere pik diep in mijn natte kutje begraven. Ik zat met mijn rug naar hem toe, zodat hij tegelijkertijd mijn klitje kon strelen, en ik de andere twee kon zien neuken, die het op zijn hondjes deden.

Ik concentreerde mij een tijdje met gesloten ogen op dat heerlijke gevoel dat Wims pik in mijn poesje veroorzaakte, toen ik plotseling een tong op mijn kut voelde. Ik keek snel en zag dat Annette tussen Wims benen was gekropen en nu mijn kutje en klitoris likte, terwijl ze nog steeds vanachter werd volgepompt door Thomas. Nou was ik er aan gewend dat Annette mij likte, maar dat was nog nooit gebeurd terwijl ik neukte.

Het was heerlijk en ik liet mij zo heerlijk verwennen, terwijl ik lustig doorwipte op Wims stijve pik. En toen zag ik dat Annette niet allen mijn poesje likte, maar — onvermijdelijk- ook de daarin heen en weer schuivende pik van Wim. Het ging hartstikke fijn, en de buurman die bij zijn eigen vrouw niets meer klaarmaakte leek bij mij wel een dekhengst! Een paar minuten later kwam hij al klaar en spoot zijn kwakjes in mijn kut.

Ik duwde hem van me af en met een slurpend geluid glipte zijn weer slap geworden pik uit mijn slijmerige poes. Al met al was ik nog niet klaargekomen, maar hij was te uitgeput zich nog om mij te bekommeren.

Ik vroeg hem waarom hij het bij Anke niet meer kon, en hij bekende dat de sleur de oorzaak was. Elke keer naar bed, broek uit, neuken en daarna slapen was niet opwindend genoeg meer. Ik was nu toch door de rooie en stelde voor eens aan partnerruil met ons te doen. Hij was er direct voor.

Toen ik die avond Jan alles vertelde was hij niet geschokt en kreeg glinsterende ogen bij het vooruitzicht met Anke te mogen kofferen. Daarna hebben we lekkerder geneukt dan ooit tevoren. Jan was door mijn verhaal supergeil geworden en plonste keer op keer zijn pik in mijn kut, tot hij drie keer achter elkaar klaarkwam.

Ik zat tot aan mijn enkels onder het zaad! De volgende dag kwam Anke aanwaaien en gaf giechelend toe dat ik de weddenschap had gewonnen. En omdat we toch aan groepssex zouden doen, waarom dan niet meteen bekijken welk vlees we in de kuip, resp. En meteen begon ze zich midden in de kamer spiernaakt uit te kleden! Nu had ik in mijn meisjesjaren wel vaker met vriendinnen gegeild, maar dat was al weer meer dan 20 jaar geleden.

Toch raakte er ook opgewonden van en omdat ik wel weer zin had in een lesbisch avontuur lagen we even later in de slaapkamer elkaars kut te likken. Zij op haar rug en ik achterstevoren bovenop haar, zodat we allebei een kut konden bewerken. We waren goed en wel bezig toen er gebeld werd. Ik sloeg mijn badjas om en ging kijken. Het was de aardappelman. Ik weet niet wat me mankeerde, maar op dat moment kon ik alleen nog maar denken dat daar een man stond, met een lul dus.

Ik was door het likken van Ank zo heet geworden dat ik gewoon snakte naar een pik. Vandaar dat ik hem vroeg binnen te komen. Hij zag blijkbaar heel goed hoe het met mij gesteld was, want ik zag hem naar mijn tieten gluren en daarna met een geile blik binnenkomen. Het ging linea recta naar de slaapkamer, waar we enthousiast werden ontvangen door Ank, die zichzelf intussen flink had liggen bevingeren op op geilpeil te blijven. Nou, toen de man dat zag, was het feest weldra op gang.

Hij begon meteen zijn kleren uit te rukken, en ik hielp hem daarbij door meteen zijn gulp open te trekken en een lekkere lange worst tevoorschijn te toveren. Voordat hij zich op bed en Ank kon storten nam ik de lekkere lul even in mijn mond en sabbelde verlekkerd op de zoutig smakende eikel, die al snel gezwollen tegen mijn huig aandrukte.

Daarna dook hij toch nog op Ank, en plonste zijn door mij natgepijpte pik pardoes in haar kut, die Ank uitnodigend openhield. Ik drukte zijn kont steeds verder tegen Ank aan, en die kwam door zijn gepomp kraaiend klaar.

Ze eiste volgespoten te worden, en even later gebeurde dat ook, naar de mans gepiep en gehijg te oordelen. Veel rust gunde ik hem echter niet, want nauwelijks een kwartier later zat ik al op zijn schoot en frommelde zijn lul tussen mijn schaamlippen, waarna ik hem heerlijk begon te berijden. Ank ging intussen boven zijn gezicht zitten en liet zich haar kut likken.

Ik voelde zijn lul zich verstijven in mijn poes, terwijl ik als een wilde op en neer wipte en na een lange tijd voelde ik eindelijk die verrukkelijke lul in mij spuiten, hetgeen voor mij ook weer genoeg was om joelend van plezier en genot klaar te komen.

Later heeft hij ons beide nog heerlijk gevingerd en gelikt, waarna hij helaas weg moest. Veel fut had hij toen al niet meer, maar Ank en ik waren wel volkomen bevredigd. De volgende avond hebben we met ons viertjes onze eerste sexavond gehouden. We hebben onze mannen uitgebreid verteld over ons avontuur met de aardappelman. En geil dat ze daarvan werden! Kees wilde hem zelfs bellen of hij ook wilde komen, maar dat hebben we toch maar niet gedaan.

En aan Kees en Jan hadden we eigenlijk ook genoeg, want die waren door het verhaal supergeil en potent geworden.

lik me kut parnerruil