Tapez sur le bouton « Continuer » ci-dessous pour lancer votre recherche à l'aide de votre code postal. Ceci n'est PAS un site de rencontre! Quel genre de silhouette vous attire? Merci de choisir jusqu'à 3 réponses   Mince. Gros seins sont indispensables. Un cul sexy est nécessaire. Quel âge des femmes vous convient le mieux? Merci de choisir jusqu'à 3 réponses   21 - Quel genre de relation cherchez-vous?

Merci de choisir jusqu'à 3 réponses   Aventure pour un soir. Sexe à plusieurs occasions. Sexe régulier, mais sans responsabilité. Distance entre vous et elle? Ik werd zenuwachtig ze  hebben me misschien gezien toen ik naar boven klom en kunnen ook zo hier heen  lopen er zat geen hek of afrastering tussen. Het leek het huis van Helmut wel,  maar dat stond volgens mij verder weg aan de weg, hoewel? Inmiddels kwamen er  mensen op het strand de zon kwam op het werd mooi weer en ik besefte dat als ik  naar buiten zou komen ze me zouden zien.

Ik realiseerde me  dat het nu lang ging duren wachten en wachten tot vanavond. Ineens viel mijn  oog op een groot houten kruis dat in de verte op een hoger gelegen duin stond.

Vreemd dat ik dat net niet gezien heb dacht ik. In de loop van de ochtend bleef  ik naar dat kruis kijken een echt houten kruis stevige paal met houten  dwarsbalk en zo te zien een kleinere dwarsbalk waar je je voeten op kon zetten  ongeveer een halve meter boven het gras. Het was niet een erge warme dag maar ik zag dat het strand behoorlijk vol  raakte.

Ineen zag ik Helmut lopen, dus toch Ja hij woonde daar, ik kon hem  niet roepen , ik verlangde naar hem graag zou ik aandacht trekken maar dat  durfde ik niet en roepen kon niet. Ik begreep nu dat het zijn huis was en deze  hut op zijn privé terrein stond ,dat gaf me rust maar ook een vreemd gevoel. De middag kroop voorbij en het strand raakte leeg. Ik besloot naar beneden te  klimmen en huiswaarts te lopen. Mijn eerste dag zat er op. Mijn "zusjes" waren er en  zaten buiten ,ineens realiseerde ik me dat ik kaal was Bij aankomst zei  Monica je mond blijft voorlopig dicht en we hebben een mooi knielplekje voor je.

Ik hoorde de meisjes zeggen we gaan uit  eten blijf rustig zitten of knielen dan gebeurt er niets Ik vond het niet leuk meer, ze vertrokken echt ik zag niks voelde me vies en  machteloos, ik moest plassen en deed dat ook.

De wekker gaf aan dat het negen uur 's morgens was. Heerlijk lag ik in bed en  dacht terug aan gisteravond. Ik was er helemaal doorheen toen ze terugkwamen. Monica had de draadjes doorgeknipt  en verwijderd ik had me mogen douchen en ze hadden wat lekkers te eten mee  gebracht. Echt lief waren ze voor me geweest. Nu lag ik naakt in bed alleen  mijn kuisheidsgordel om en voelde mijn kale kop.

Wat ging ik doen vandaag,  eigenlijk voelde ik me zwak en wilde stoppen met mijn boete dagen. Waarom deed  ik het eigenlijk. Een half uurtje later zaten we gevieren aan het ontbijt. Omdat  het gevoel had een verklaring te moeten geven zei ik dat ik overwoog om te  stoppen. Ze vonden het prima ,liet hun koud zeiden ze Ik voelde me lullig ze zouden met hun drieën naar  het naaktstrand ik mocht niet mee vertelden ze. Ik voelde me eenzaam maar wilde het volbrengen.

Zonder haar antwoord af te wachten  vroeg ik: Ik knielde naar en zei: Mijn mond werd zorgvuldig dicht genaaid mijn polsen werden op mijn rug  vastgeboeid en mijn kuisheidsgordel ging deed ze af, ik kreeg de twee  genotskogels van Monica ingebracht en direct de gordel weer om, geil zou ik  zijn de hele dag volgens Monica hield ik het dan beter vol en ik bleef verder  naakt.

Tijdens mijn naakte voettocht zag ik veel meer mensen dan de vorige dag  weliswaar op afstand maar ik werd bang en geil. Bij de hut aangekomen wachtte  Monica mij op. Binnen in de hut mocht ik water drinken en vervolgens bond  Monica mij vast. Zo blijf je vandaag zitten, vanavond kom ik je eten en drinken brengen  maar je zult vannacht ook hier doorbrengen en voor vannacht heb ik een  verrassing voor je. Ik voelde de geile balletjes hun werk doen  en fantaseerde dat Monica mijn Meesteres was en nam me voor haar als ze terug  zou komen het houtenkruis te laten zien Lekker voelde ik me, geil en half wakker half slaap geblinddoekt en ik  probeerde met mijn spier bewegingen de balletjes te kneden en zo opgewonden te  raken.

Ik had besloten mijn boetedagen te volbrengen. Plotseling hoorde ik  iemand de ladder op komen, ik schrok. Ze maakte mijn ogen vrij  en vroeg: Een siddering ging door mij heen en ik wees op het kruis er was een  naakte vrouw aan gebonden.

Monica reageerde vreemd of ze geen belangstelling  had terwijl ze normaal op dit soort zaken enorm kon reageren. Monica zei dat ik  daar helemaal niet naar mocht kijken en wees naar een strandje verder op: Samen gingen we de ladder af en op de grond kon ik het kruis  niet meer zien, ook het strand en het huis van Helmut niet. Monica ontdeed me  van de kuisheidsgordel en de genotsballetjes helemaal naakt stond ik voor haar  ze glimlachte, "misschien ben ik wel Dominant" zei ze "dit is best geil vind  ik".

Ik moest mijn armen voor mijn lichaam om een dikke paal, waar de hut op  stond, slaan en ze deed met een slotje mijn pols boeien aan elkaar, ik kon zo  staan knielen en zitten, beetje ongemakkelijk maar ik kon me zelf zo niet  bevredigen. Ze liep zonder me verder aan te raken weg  richting het strand. Het begon te regenen hard zelfs,uren moet ik zo gestaan  hebben want zitten betekende mieren dus dat deed ik niet. Toen ik stemmen  hoorde er kwamen mensen aan ik zag ze nog niet er waren allemaal bosjes hier  dus zien deed ik weinig Duitse mannen steeds dichter bij, ik hield me muis stil  en hoorde in de verte een auto deur dicht slaan en ineens stond Helmut voor me.

In goed verstaanbaar Duits zei hij ik heb net Monica gesproken, ze vroeg of ik  even naar je wilde kijken. Ik stond wat schaapachtig te glimlachen, hoewel ik  wist dat hij een Dominante SM beoefenaar was voelde ik me toch opgelaten zo  naakt aan de paal. Hij gaf me wat te drinken ik kon natuurlijk niks zeggen en  hij zei dat hij mijn kale kop sexy vond.

Ik kwam bijna spontaan klaar van het ene  moment op het ander voelde ik me super geil, Helmut zag het aan me en maakte  een opmerking, " kom ik heb van Monica de sleutel gekregen ik maak je los.

Bij het kruis aangekomen dat veel dichter bij stond dan ik had gedacht zag ik  dat Sieni daar vastgebonden stond. Ik keek recht tegen haar kut aan.

Helmut bond mijn riem  vast aan een hekje en maakte zijn Sieni los hij zei wat in een dialect tegen  haar dat ik niet verstond. Ik stond even later op de onder balk  met mijn armen gestrekt op zij tegen de boven balk ,het kruis stond iets  achterover waardoor het veilig voelde, Helmut bond me niet vast liet me alleen  even voelen.

Toen ik tegen het kruis stond zag ik dat ik het strand kon zien en  de observatiehut die vlakbij was. Helmut hielp mij er weer af en gedrieën  liepen we een pad in , toen bleek dat we vlak achter het huis van Helmut  uitkwamen, vreemd nu realiseerde ik me dat dit gewoon zijn achter erf was en  ook de hut vlak achter zijn huis stond. Vanuit de hut leek alles veel verder  weg.

Ik zag op de klok dat het al laat was en nam mij voor naar ons huisje  terug te gaan ik maakte dat duidelijk aan Helmut en hij zei dat hij het begreep. Hij bracht me naar de hut ,waar ik mijn spullen bij elkaar graaide en ook de  Tolley-girl kuisheidsgordel. Want met zo'n ding lopen was onhandig.

Voordat ik  goed besefte wat ik deed vroeg ik Herr Helmut "Mag ik morgen aan het kruis? Je hebt  een mogelijkheid om hier aan te ontkomen, dan moet je me morgen ochtend  schriftelijk laten weten dat je niet wil voor je de hut ingaat. Ze kwamen van het naakte strand en ik herinnerde me Monica's aangekondigde  verrassing mijn lippen werden los geknipt we gingen barbecueën alle vier naakt, heel gezellig en bijzonder.

Maar ik moest deze nacht in de hut blijven de  ladder werd weggehaald. Ik was naakt met gordel om en had drie dekens van  Helmut. Monica had mijn lippen toch nog weer dichtgenaaid zorgvuldig als ze  was. Toch boete doen dacht ik en droomde van het Kruis! Regen,regen en nog eens regen. Het liep al tegen de middag ik had nog geen mens  gezien. Koud en klam zat ik onder een deken.

Vies ook ik had gepoept en geplast. Honger had ik en veel water gedronken dat had ik gelukkig voldoende. De ladder  was weg ik zat dus opgesloten. Ineens was José er, gekleed in een geel regenpak  best geil vond ik een regenpak. Met moeite zette ze de ladder tegen de  hutingang en klom naar boven. Ze zette een grote tas neer en ze kuste me en  vroeg hoe het ging. Toen ze zag dat mijn  kont vies was stelde ze voor naar de zee te lopen en even te zwemmen.

Ik  glimlachte en mompelde: Terug in de hut deed José de tas open. Buiten was het ook droog nu ,maar somber bewolkt. Uit de tas kwam het boetekleed dat ik weer aantrok José maakte de polsbanden  vast en de slotjes er op en ook de halsband ging vast met slotje aan de  achterzijde vast.

José maakte een kniel kussen van de dekens en liet me op mijn  knieën knielen ze deed me enkelboeien om en verbond de achterzijde van mijn  halsband met een ketting van ongeveer 70cm aan mijn enkelboeien en zette deze  met slotjes vast.

Ik voelde me geil worden ,ja dit was lekker ik kon iets  omhoog maar niet rechtop knielen boete doen dus! Toen deed ze touw aan de ringen van mijn beide polsbanden en hing  mijn polsen op terhoogte van mijn oren maar wijd uit alsof ik aan een kruis  stond.

Zo kun je vast oefenen. Ze bleef nog even bij me zitten om te kijken of ik deze  houding vol kon houden en praatte wat over de afgelopen dagen.

José trok haar regenpak  weer aan. Ze kneep nog even hard in mijn tepels en zei: Naar buiten  kijken ging door een toevallige spleet tussen planken. De zon kwam er door. Het werd al een beetje donker toen ik gelukkig Helmut hoorde aankomen.

Hij  bevrijdde mij uit mijn positie koud en klam liep ik mee naar zijn huis. Sieni  knipte voorzichtig mijn monddraadjes door ik mocht een lekker warm bad nemen  kreeg heerlijk te eten en mocht lekker naar bed heerlijk! Ik voelde mij een prinses. Ik wist dat dat de volgende  dag anders zou zijn. Toen ik wakker was bedacht ik me hoe vreemd het eigenlijk was dat ik zomaar met  Helmut, een voor mij tot een paar dagen daarvoor nog wildvreemde man, mee ging,  naakt voor hem stond en nu voorbereid zou worden op het ultieme boete doen  de "kruisiging".

Na een gezellig ontbijtje nam Helmut mij mee naar de kelder daar toonde Hij  zijn sm ruimte en liet me eerst een video film zien over naakte vrouwen die in  een bos aan het kruis gebonden werden met touw. Helmut vertelde dat touwbondage  en het kruis zijn specialismen waren.

Ik zat nog steeds in de knalrode pyjama  en hoorde Hem vertellen over zijn fetisj zijn voorkeuren en luisterde ik vol  aandacht en spanning. IK vertelde mijn gevoelens en geile behoeftes om boete te  doen en straf te ondergaan.

Even later vroeg Helmut mag ik je aan het kruis  binden met touw? Verbaast over het feit dat hij mij vroeg in plaats van commandeerde zei ik ja  graag! Ik moest naakt tegen een houten T-kruis gaan staan dat in de kelder  tegen de muur stond zorgvuldig boeide Hij met touw mijn polsen wijd  uitgespreid vast aan de liggende balk.

Het was de eerst keer dat ik met touw  werd geboeid en dat was best wennen touw snijd toch een beetje. Mijn enkels  bond Hij stevig vast onder aan de staande balk. Hij liet me eerst een klein  uurtje zo staan en toen ik dat goed doorstaan had maakte Hij me weer los deed  mij een leren halsband om met een ring in mijn nek en nam me mee naar buiten.

In de tuin lag een bijna twee meter lange dunne balk op de grond. Ik moest gaan  liggen en Helmut bond mijn polsen stevig vast met touw aan de balk armen wijd  uit gespreid. De ring achter in de halsband maakte Helmut met touw stevig vast  aan het midden van de balk. Helmut hielp mij overeind en toen ik voor hem stond  met de balk over mijn nek, armen wijd vastgebonden zei Helmut: Naakt zul je zijn met dichtgenaaide mond.

Te midden van een kring  van toeschouwers zul je bevrijd worden van je balk en vervolgens met touw aan  het grote kruis gebonden worden.

Weer bond Hij me een tijd aan het kruis ,Helmut was overtuigd  dat ik het morgen zou volhouden, Hij liet me nog een filmpje zien en zij toen  plotseling: Terwijl ik naakt op een krukje zat naaide Monica zorgvuldig mijn lippen dicht.

Ze knipte de draadjes netjes af en vroeg of ik zenuwachtig was. Monica, José en Gerda droegen alle drie hun kuisheidsgordel en waren verder  naakt. Mooi gezicht dacht ik terwijl ik gespannen naar hun keek, mijn gordel  had ik niet om want Helmut had dat gevraagd. Monica deed mij een opvallende oog make-up op. Toen Helmut samen met, een voor ons allen onbekende, man even over  tien binnen kwam, beiden in een zwart leren outfit voelde ik dat het ernst  werd.

Helmut keek streng en nam de leiding, zelfs Monica leek nu de contrôle te  verliezen. Twee Meesters in het leer die precies wisten wat ze deden.

Even laterr  had ik een speciale dildogordel om met een door Helmut op afstandsbediening te  regelen trildildo van een groter formaat dan die ik destijds bij Mrs. Nicolien  had in gehad.

Helmut en Hans bonden mijn polsen stevig vast aan de balk die aan  mijn nek vast gezet werd. Ik stond buiten klaar om te vertrekken. Binnen hadden  de beide Meesters met een snelle onverwachte actie Monica, José en Gerda hun  polsen met touw op hun rug gebonden en ze naar buiten gevoerd.

Ik zag dat het  een speciale touwbondage was waarbij de hele onderarm in een bondage zat strak  zodat de borstjes dapper naar voren stonden. Ik schoot in de lach toen ik  Monica zag , weg alle Dominante aspiraties gewoon een naakte slavin met  kuisheidsgordel om. Hans deed de drie angstig kijkende slavinnetjes een mondgag  in, nu was we ons alle vier het zwijgen opgelegd.

Helmut en Hans bonden touw  tussen mijn halsband en de middels van de drie anderen zo liepen we naar de  executie plek. José Gerda en Monica voorop op blote voeten en zeer strak  geboeid.

Ik met de zware balk op mijn nek en wijd uit gespreide armen. Helmut  speelde even met mijn vibrerende dildo ,ik voelde dat dat genadeloos zijn werk  deed ,onmiddellijk een geil gevoel en lekker echt lekker. Het was bewolkt maar  wel draag schichtig keken we om ons heen of niemand ons zo zag.

Gelukkig kwamen  we niemand tegen. Toen we na enige tijd bij het Kruis aankwamen zag ik direct  dat tegen over het kruis in een halve cirkel paaltjes in de grond stonden ze  staken ongeveer een meter boven de grond uit en waren wit geschilderd. Helmut  begeleidde mij en liet me knielen de uiteinden van mijn balk rusten toen op  twee paaltjes. Onmiddellijk Bond Peter de uiteinden met touw vast aan de  paaltjes, zo super snel en stevig dat ik niet meer omhoog kon. José ,Gerda en  Monica werden elk aan een paaltje vastgebonden met touw om hun enkels.

Helmut nam het woord en mij werd duidelijk dat de andere slavin  partner van Hans was. Het executie ritueel kon beginnen volgens Helmut. Het  kruis stond achter mij ik zat geknield met de balk in mijn net vastgebonden nog  steeds en in een halve cirkel voor mij stonden vijf naakte slavinnen met  mondknevels in en drie van de vijf met kuisheidsgordel. Helmut voerde de stroom op in mijn vibrerende dildo en ik begon te kreunen en  te draaien.

Helmut en Hans pakten beiden een stroken zweep en begonnen om en om  mijn billen te bewerken steeds heftiger met dichtgenaaide mond en trillende  vibrator onderging ik dit met veel geil genoegen ik zat tegen het klaarkomen  aan, toen plotseling de trilling ophield en Hans en Helmut ook stopten. De  Meesters liepen langs mij en de anderen wat treiterend de borsten betastend van  ons allen. Hans kwam in eens met een grote zwarte blinddoek op mij af en ineens  was het donker de blinddoek werd stevig aan getrokken.

En mijn polsen werden  losgemaakt even als de verbinding tussen mijn halsband en de balk ik kon gaan  staan. Even daarna mijn enkels iets uit  elkaar zodat ik stevig stond ook strak vast Ik leunde met mijn rug tegen het  iets achteroverstaande Kruis en voelde me veilig.

Mijn blinddoek ging af en ik  zag de naakte slavinnen en ook zag ik de Zee en het strand. Hoewel ik slechts  ca. Beetje angstig gevoel kreeg ik wel. Helmut schakelde de vibrator in en ik  geilde weer lekker weg.

Nu gingen de mannen op de slavinnen af. Ze kregen  allemaal een blinddoek voor. Vervolgens liepen Helmut en Hans weg richting het  huis van Helmut en lieten ons achter.

Ineens voelde ik weer trilling in mijn genots grotje, langzaam en continu. Hans  en Helmut kwamen terug en maakte foto's van mij en de nog steeds geblinddoekte  slavinnen.

Toen kwam Helmut op mij af en kreeg ik een blinddoek voor en twee  gemene tepelklemmen op de trilling werd opgevoerd en ik kronkelde heen en weer. Zo hebben ze me een tijdje laten staan en  vervolgens gingen eerst de klemmetjes van mijn tepels, dat deed vreselijk zeer. En toen de blinddoek af ging zag ik dat alle slavinnen weg waren.

De lege  paaltjes stonden er nog. Zonder iets te zeggen lieten ze mij alleen gebonden  aan het kruis. Ik keek naar het strand en de zee. Ik zag mensen en een schip. Dus zouden ze mij ook kunnen zien dacht ik. De trilling was nu continu en zacht  net genoeg om me een heel behaaglijk gevoel te geven.

.

Amsterdam noord sex escort zeelandTapez sur le bouton « Continuer » ci-dessous pour lancer votre recherche à l'aide de votre code postal. Ceci n'est PAS un site de rencontre! Quel genre de silhouette vous attire? Merci de choisir jusqu'à 3 réponses   Mince. Gros seins sont indispensables. Un cul sexy est nécessaire. Quel âge des femmes vous convient le mieux? Merci de choisir jusqu'à 3 réponses   21 - Quel genre de relation cherchez-vous?

Merci de choisir jusqu'à 3 réponses   Aventure pour un soir. Sexe à plusieurs occasions. Sexe régulier, mais sans responsabilité.

Distance entre vous et elle? Ik werd zenuwachtig ze  hebben me misschien gezien toen ik naar boven klom en kunnen ook zo hier heen  lopen er zat geen hek of afrastering tussen. Het leek het huis van Helmut wel,  maar dat stond volgens mij verder weg aan de weg, hoewel? Inmiddels kwamen er  mensen op het strand de zon kwam op het werd mooi weer en ik besefte dat als ik  naar buiten zou komen ze me zouden zien. Ik realiseerde me  dat het nu lang ging duren wachten en wachten tot vanavond.

Ineens viel mijn  oog op een groot houten kruis dat in de verte op een hoger gelegen duin stond. Vreemd dat ik dat net niet gezien heb dacht ik. In de loop van de ochtend bleef  ik naar dat kruis kijken een echt houten kruis stevige paal met houten  dwarsbalk en zo te zien een kleinere dwarsbalk waar je je voeten op kon zetten  ongeveer een halve meter boven het gras.

Het was niet een erge warme dag maar ik zag dat het strand behoorlijk vol  raakte. Ineen zag ik Helmut lopen, dus toch Ja hij woonde daar, ik kon hem  niet roepen , ik verlangde naar hem graag zou ik aandacht trekken maar dat  durfde ik niet en roepen kon niet. Ik begreep nu dat het zijn huis was en deze  hut op zijn privé terrein stond ,dat gaf me rust maar ook een vreemd gevoel. De middag kroop voorbij en het strand raakte leeg.

Ik besloot naar beneden te  klimmen en huiswaarts te lopen. Mijn eerste dag zat er op. Mijn "zusjes" waren er en  zaten buiten ,ineens realiseerde ik me dat ik kaal was Bij aankomst zei  Monica je mond blijft voorlopig dicht en we hebben een mooi knielplekje voor je. Ik hoorde de meisjes zeggen we gaan uit  eten blijf rustig zitten of knielen dan gebeurt er niets Ik vond het niet leuk meer, ze vertrokken echt ik zag niks voelde me vies en  machteloos, ik moest plassen en deed dat ook.

De wekker gaf aan dat het negen uur 's morgens was. Heerlijk lag ik in bed en  dacht terug aan gisteravond.

Ik was er helemaal doorheen toen ze terugkwamen. Monica had de draadjes doorgeknipt  en verwijderd ik had me mogen douchen en ze hadden wat lekkers te eten mee  gebracht. Echt lief waren ze voor me geweest. Nu lag ik naakt in bed alleen  mijn kuisheidsgordel om en voelde mijn kale kop.

Wat ging ik doen vandaag,  eigenlijk voelde ik me zwak en wilde stoppen met mijn boete dagen. Waarom deed  ik het eigenlijk. Een half uurtje later zaten we gevieren aan het ontbijt. Omdat  het gevoel had een verklaring te moeten geven zei ik dat ik overwoog om te  stoppen. Ze vonden het prima ,liet hun koud zeiden ze Ik voelde me lullig ze zouden met hun drieën naar  het naaktstrand ik mocht niet mee vertelden ze. Ik voelde me eenzaam maar wilde het volbrengen.

Zonder haar antwoord af te wachten  vroeg ik: Ik knielde naar en zei: Mijn mond werd zorgvuldig dicht genaaid mijn polsen werden op mijn rug  vastgeboeid en mijn kuisheidsgordel ging deed ze af, ik kreeg de twee  genotskogels van Monica ingebracht en direct de gordel weer om, geil zou ik  zijn de hele dag volgens Monica hield ik het dan beter vol en ik bleef verder  naakt. Tijdens mijn naakte voettocht zag ik veel meer mensen dan de vorige dag  weliswaar op afstand maar ik werd bang en geil.

Bij de hut aangekomen wachtte  Monica mij op. Binnen in de hut mocht ik water drinken en vervolgens bond  Monica mij vast. Zo blijf je vandaag zitten, vanavond kom ik je eten en drinken brengen  maar je zult vannacht ook hier doorbrengen en voor vannacht heb ik een  verrassing voor je. Ik voelde de geile balletjes hun werk doen  en fantaseerde dat Monica mijn Meesteres was en nam me voor haar als ze terug  zou komen het houtenkruis te laten zien Lekker voelde ik me, geil en half wakker half slaap geblinddoekt en ik  probeerde met mijn spier bewegingen de balletjes te kneden en zo opgewonden te  raken.

Ik had besloten mijn boetedagen te volbrengen. Plotseling hoorde ik  iemand de ladder op komen, ik schrok. Ze maakte mijn ogen vrij  en vroeg: Een siddering ging door mij heen en ik wees op het kruis er was een  naakte vrouw aan gebonden. Monica reageerde vreemd of ze geen belangstelling  had terwijl ze normaal op dit soort zaken enorm kon reageren.

Monica zei dat ik  daar helemaal niet naar mocht kijken en wees naar een strandje verder op: Samen gingen we de ladder af en op de grond kon ik het kruis  niet meer zien, ook het strand en het huis van Helmut niet.

Monica ontdeed me  van de kuisheidsgordel en de genotsballetjes helemaal naakt stond ik voor haar  ze glimlachte, "misschien ben ik wel Dominant" zei ze "dit is best geil vind  ik". Ik moest mijn armen voor mijn lichaam om een dikke paal, waar de hut op  stond, slaan en ze deed met een slotje mijn pols boeien aan elkaar, ik kon zo  staan knielen en zitten, beetje ongemakkelijk maar ik kon me zelf zo niet  bevredigen.

Ze liep zonder me verder aan te raken weg  richting het strand. Het begon te regenen hard zelfs,uren moet ik zo gestaan  hebben want zitten betekende mieren dus dat deed ik niet.

Toen ik stemmen  hoorde er kwamen mensen aan ik zag ze nog niet er waren allemaal bosjes hier  dus zien deed ik weinig Duitse mannen steeds dichter bij, ik hield me muis stil  en hoorde in de verte een auto deur dicht slaan en ineens stond Helmut voor me.

In goed verstaanbaar Duits zei hij ik heb net Monica gesproken, ze vroeg of ik  even naar je wilde kijken. Ik stond wat schaapachtig te glimlachen, hoewel ik  wist dat hij een Dominante SM beoefenaar was voelde ik me toch opgelaten zo  naakt aan de paal. Hij gaf me wat te drinken ik kon natuurlijk niks zeggen en  hij zei dat hij mijn kale kop sexy vond. Ik kwam bijna spontaan klaar van het ene  moment op het ander voelde ik me super geil, Helmut zag het aan me en maakte  een opmerking, " kom ik heb van Monica de sleutel gekregen ik maak je los.

Bij het kruis aangekomen dat veel dichter bij stond dan ik had gedacht zag ik  dat Sieni daar vastgebonden stond. Ik keek recht tegen haar kut aan.

Helmut bond mijn riem  vast aan een hekje en maakte zijn Sieni los hij zei wat in een dialect tegen  haar dat ik niet verstond. Ik stond even later op de onder balk  met mijn armen gestrekt op zij tegen de boven balk ,het kruis stond iets  achterover waardoor het veilig voelde, Helmut bond me niet vast liet me alleen  even voelen.

Toen ik tegen het kruis stond zag ik dat ik het strand kon zien en  de observatiehut die vlakbij was. Helmut hielp mij er weer af en gedrieën  liepen we een pad in , toen bleek dat we vlak achter het huis van Helmut  uitkwamen, vreemd nu realiseerde ik me dat dit gewoon zijn achter erf was en  ook de hut vlak achter zijn huis stond. Vanuit de hut leek alles veel verder  weg. Ik zag op de klok dat het al laat was en nam mij voor naar ons huisje  terug te gaan ik maakte dat duidelijk aan Helmut en hij zei dat hij het begreep.

Hij bracht me naar de hut ,waar ik mijn spullen bij elkaar graaide en ook de  Tolley-girl kuisheidsgordel. Want met zo'n ding lopen was onhandig. Voordat ik  goed besefte wat ik deed vroeg ik Herr Helmut "Mag ik morgen aan het kruis? Je hebt  een mogelijkheid om hier aan te ontkomen, dan moet je me morgen ochtend  schriftelijk laten weten dat je niet wil voor je de hut ingaat. Ze kwamen van het naakte strand en ik herinnerde me Monica's aangekondigde  verrassing mijn lippen werden los geknipt we gingen barbecueën alle vier naakt, heel gezellig en bijzonder.

Maar ik moest deze nacht in de hut blijven de  ladder werd weggehaald. Ik was naakt met gordel om en had drie dekens van  Helmut. Monica had mijn lippen toch nog weer dichtgenaaid zorgvuldig als ze  was.

Toch boete doen dacht ik en droomde van het Kruis! Regen,regen en nog eens regen. Het liep al tegen de middag ik had nog geen mens  gezien.

Koud en klam zat ik onder een deken. Vies ook ik had gepoept en geplast. Honger had ik en veel water gedronken dat had ik gelukkig voldoende. De ladder  was weg ik zat dus opgesloten. Ineens was José er, gekleed in een geel regenpak  best geil vond ik een regenpak.

Met moeite zette ze de ladder tegen de  hutingang en klom naar boven. Ze zette een grote tas neer en ze kuste me en  vroeg hoe het ging. Toen ze zag dat mijn  kont vies was stelde ze voor naar de zee te lopen en even te zwemmen.

Ik  glimlachte en mompelde: Terug in de hut deed José de tas open. Buiten was het ook droog nu ,maar somber bewolkt. Uit de tas kwam het boetekleed dat ik weer aantrok José maakte de polsbanden  vast en de slotjes er op en ook de halsband ging vast met slotje aan de  achterzijde vast. José maakte een kniel kussen van de dekens en liet me op mijn  knieën knielen ze deed me enkelboeien om en verbond de achterzijde van mijn  halsband met een ketting van ongeveer 70cm aan mijn enkelboeien en zette deze  met slotjes vast.

Ik voelde me geil worden ,ja dit was lekker ik kon iets  omhoog maar niet rechtop knielen boete doen dus! Toen deed ze touw aan de ringen van mijn beide polsbanden en hing  mijn polsen op terhoogte van mijn oren maar wijd uit alsof ik aan een kruis  stond. Zo kun je vast oefenen.

Ze bleef nog even bij me zitten om te kijken of ik deze  houding vol kon houden en praatte wat over de afgelopen dagen. José trok haar regenpak  weer aan. Ze kneep nog even hard in mijn tepels en zei: Naar buiten  kijken ging door een toevallige spleet tussen planken.

De zon kwam er door. Het werd al een beetje donker toen ik gelukkig Helmut hoorde aankomen. Hij  bevrijdde mij uit mijn positie koud en klam liep ik mee naar zijn huis.

Sieni  knipte voorzichtig mijn monddraadjes door ik mocht een lekker warm bad nemen  kreeg heerlijk te eten en mocht lekker naar bed heerlijk! Ik voelde mij een prinses. Ik wist dat dat de volgende  dag anders zou zijn. Toen ik wakker was bedacht ik me hoe vreemd het eigenlijk was dat ik zomaar met  Helmut, een voor mij tot een paar dagen daarvoor nog wildvreemde man, mee ging,  naakt voor hem stond en nu voorbereid zou worden op het ultieme boete doen  de "kruisiging".

Na een gezellig ontbijtje nam Helmut mij mee naar de kelder daar toonde Hij  zijn sm ruimte en liet me eerst een video film zien over naakte vrouwen die in  een bos aan het kruis gebonden werden met touw.

Helmut vertelde dat touwbondage  en het kruis zijn specialismen waren. Ik zat nog steeds in de knalrode pyjama  en hoorde Hem vertellen over zijn fetisj zijn voorkeuren en luisterde ik vol  aandacht en spanning. IK vertelde mijn gevoelens en geile behoeftes om boete te  doen en straf te ondergaan. Even later vroeg Helmut mag ik je aan het kruis  binden met touw? Verbaast over het feit dat hij mij vroeg in plaats van commandeerde zei ik ja  graag!

Ik moest naakt tegen een houten T-kruis gaan staan dat in de kelder  tegen de muur stond zorgvuldig boeide Hij met touw mijn polsen wijd  uitgespreid vast aan de liggende balk. Het was de eerst keer dat ik met touw  werd geboeid en dat was best wennen touw snijd toch een beetje. Mijn enkels  bond Hij stevig vast onder aan de staande balk. Hij liet me eerst een klein  uurtje zo staan en toen ik dat goed doorstaan had maakte Hij me weer los deed  mij een leren halsband om met een ring in mijn nek en nam me mee naar buiten.

In de tuin lag een bijna twee meter lange dunne balk op de grond. Ik moest gaan  liggen en Helmut bond mijn polsen stevig vast met touw aan de balk armen wijd  uit gespreid. De ring achter in de halsband maakte Helmut met touw stevig vast  aan het midden van de balk.

Helmut hielp mij overeind en toen ik voor hem stond  met de balk over mijn nek, armen wijd vastgebonden zei Helmut: Naakt zul je zijn met dichtgenaaide mond. Te midden van een kring  van toeschouwers zul je bevrijd worden van je balk en vervolgens met touw aan  het grote kruis gebonden worden. Weer bond Hij me een tijd aan het kruis ,Helmut was overtuigd  dat ik het morgen zou volhouden, Hij liet me nog een filmpje zien en zij toen  plotseling: Terwijl ik naakt op een krukje zat naaide Monica zorgvuldig mijn lippen dicht.

Ze knipte de draadjes netjes af en vroeg of ik zenuwachtig was. Monica, José en Gerda droegen alle drie hun kuisheidsgordel en waren verder  naakt. Mooi gezicht dacht ik terwijl ik gespannen naar hun keek, mijn gordel  had ik niet om want Helmut had dat gevraagd.

Monica deed mij een opvallende oog make-up op. Toen Helmut samen met, een voor ons allen onbekende, man even over  tien binnen kwam, beiden in een zwart leren outfit voelde ik dat het ernst  werd. Helmut keek streng en nam de leiding, zelfs Monica leek nu de contrôle te  verliezen. Twee Meesters in het leer die precies wisten wat ze deden.

Even laterr  had ik een speciale dildogordel om met een door Helmut op afstandsbediening te  regelen trildildo van een groter formaat dan die ik destijds bij Mrs. Nicolien  had in gehad. Helmut en Hans bonden mijn polsen stevig vast aan de balk die aan  mijn nek vast gezet werd. Ik stond buiten klaar om te vertrekken. Binnen hadden  de beide Meesters met een snelle onverwachte actie Monica, José en Gerda hun  polsen met touw op hun rug gebonden en ze naar buiten gevoerd.

Ik zag dat het  een speciale touwbondage was waarbij de hele onderarm in een bondage zat strak  zodat de borstjes dapper naar voren stonden. Ik schoot in de lach toen ik  Monica zag , weg alle Dominante aspiraties gewoon een naakte slavin met  kuisheidsgordel om. Hans deed de drie angstig kijkende slavinnetjes een mondgag  in, nu was we ons alle vier het zwijgen opgelegd.

Helmut en Hans bonden touw  tussen mijn halsband en de middels van de drie anderen zo liepen we naar de  executie plek. José Gerda en Monica voorop op blote voeten en zeer strak  geboeid. Ik met de zware balk op mijn nek en wijd uit gespreide armen. Helmut  speelde even met mijn vibrerende dildo ,ik voelde dat dat genadeloos zijn werk  deed ,onmiddellijk een geil gevoel en lekker echt lekker. Het was bewolkt maar  wel draag schichtig keken we om ons heen of niemand ons zo zag.

Gelukkig kwamen  we niemand tegen. Toen we na enige tijd bij het Kruis aankwamen zag ik direct  dat tegen over het kruis in een halve cirkel paaltjes in de grond stonden ze  staken ongeveer een meter boven de grond uit en waren wit geschilderd.

Helmut  begeleidde mij en liet me knielen de uiteinden van mijn balk rusten toen op  twee paaltjes. Onmiddellijk Bond Peter de uiteinden met touw vast aan de  paaltjes, zo super snel en stevig dat ik niet meer omhoog kon. José ,Gerda en  Monica werden elk aan een paaltje vastgebonden met touw om hun enkels. Helmut nam het woord en mij werd duidelijk dat de andere slavin  partner van Hans was. Het executie ritueel kon beginnen volgens Helmut.

Het  kruis stond achter mij ik zat geknield met de balk in mijn net vastgebonden nog  steeds en in een halve cirkel voor mij stonden vijf naakte slavinnen met  mondknevels in en drie van de vijf met kuisheidsgordel. Helmut voerde de stroom op in mijn vibrerende dildo en ik begon te kreunen en  te draaien.

Helmut en Hans pakten beiden een stroken zweep en begonnen om en om  mijn billen te bewerken steeds heftiger met dichtgenaaide mond en trillende  vibrator onderging ik dit met veel geil genoegen ik zat tegen het klaarkomen  aan, toen plotseling de trilling ophield en Hans en Helmut ook stopten.

De  Meesters liepen langs mij en de anderen wat treiterend de borsten betastend van  ons allen. Hans kwam in eens met een grote zwarte blinddoek op mij af en ineens  was het donker de blinddoek werd stevig aan getrokken.

En mijn polsen werden  losgemaakt even als de verbinding tussen mijn halsband en de balk ik kon gaan  staan. Even daarna mijn enkels iets uit  elkaar zodat ik stevig stond ook strak vast Ik leunde met mijn rug tegen het  iets achteroverstaande Kruis en voelde me veilig. Mijn blinddoek ging af en ik  zag de naakte slavinnen en ook zag ik de Zee en het strand. Hoewel ik slechts  ca. Beetje angstig gevoel kreeg ik wel. Helmut schakelde de vibrator in en ik  geilde weer lekker weg.

Nu gingen de mannen op de slavinnen af. Ze kregen  allemaal een blinddoek voor. Vervolgens liepen Helmut en Hans weg richting het  huis van Helmut en lieten ons achter. Ineens voelde ik weer trilling in mijn genots grotje, langzaam en continu. Hans  en Helmut kwamen terug en maakte foto's van mij en de nog steeds geblinddoekte  slavinnen. Toen kwam Helmut op mij af en kreeg ik een blinddoek voor en twee  gemene tepelklemmen op de trilling werd opgevoerd en ik kronkelde heen en weer.

Zo hebben ze me een tijdje laten staan en  vervolgens gingen eerst de klemmetjes van mijn tepels, dat deed vreselijk zeer. En toen de blinddoek af ging zag ik dat alle slavinnen weg waren. De lege  paaltjes stonden er nog.

Zonder iets te zeggen lieten ze mij alleen gebonden  aan het kruis. Ik keek naar het strand en de zee. Ik zag mensen en een schip. Dus zouden ze mij ook kunnen zien dacht ik. De trilling was nu continu en zacht  net genoeg om me een heel behaaglijk gevoel te geven.

.
Prive ontvangst maastricht shemale zoekt seks


Acceptez-vous de garder la discrétion sur l'identité de ces femmes? Ces femmes nous ont demandé de ne pas les mettre en contact avec des hommes qui cherchent une « liaison ». Elles ont juste envie de baiser vite fait. Accepteriez-vous d'utiliser un préservatif si vous couchez avec une partenaire rencontrée sur notre site? Et enfin, avez-vous 24 ans ou plus? Les femmes nous ont demandé de ne pas autoriser les moins de 24 ans à les contacter, parce qu'elles ont déjà subi le comportement grossier de certains hommes plus jeunes.

Vous pouvez maintenant accéder à la liste et aux photos des femmes de votre région. Encore une fois, soyez discret au sujet de leur identité. Tapez sur le bouton « Continuer » ci-dessous pour lancer votre recherche à l'aide de votre code postal.

Ceci n'est PAS un site de rencontre! Quel genre de silhouette vous attire? Merci de choisir jusqu'à 3 réponses   Mince. Gros seins sont indispensables. Chantal had iets wat ik niet eerder had gezien, haar ogen keken mij bijzonder vurig, temperamentvol en gapassioneerd aan. Het publiek moedigde Chantal luidkeels aan mij hard te neuken in mijn kutje met haar enorme pik, het moedigde mij weer aan om de opgezwollen dikke lul van Chantal te pijpen, af te zuigen totdat zij haar dikke penis uit mijn felrode tuitende lippen liet glijden, zich zelf begon af te trekken en met een harde straal haar sperma op mijn blote borsten spoot, het publiek reageerde bijna hysterisch.

Bij het zien hoe deze vreselijk mooie vrouw met haar enorme pik mij voorzichtig anaal penetreerde, hield het publiek de adem in, het raakte in extase. Er klonk zelfs aplaus toen Chantal diep in mij zat en mij nu heftiger, onstuimiger mij begon te neuken. Ditmaal spoot zij heel bewust na een vijftiental minuten, nadat ik haar hevig lag af te zuigen en zij mij te hebben geneukt haar pik leeg in mijn darmen, om vervolgens aan het publiek te tonen hoe het vele sperma uit mijn kontje droop.

Al die tijd bespeelde ik het publiek om overdreven te gillen, te kermen van de pijn, jammerde ik van het genot wat mij overkwam, toen ik dan ook nog eens hard wanhopig begon te janken om meer, stond het merendeel van het publiek op en scandeerden meer, meer, meer, en Het bleek het hoogtepunt van de avond te zijn, ondanks de geweldige harde smsessie die ik iater op de avond van Julia onderging.

Julia overtrof zichzelf door mij extra hard aan te pakken, zelfs zo hard dat ik het eigenlijk niet echt leukt vond. Het leek erop alsof zij mij echt wilde straffen, maar waarvoor, ik wist het niet, ik begreep er werkelijk niets van. Het publiek vond het natuurlijk prachtig mij zo te zien lijden, hoe Chantal mij bewerkte met de zweep, de klemmen op mijn tepels en schaamlippen, hoe het kaarsvet over mijn gepijnigde borsten werd gegoten. Maar nog het meest toen Julia mij met een enorme dildo mij liet exploderen van genot.

De eerlijkheid gebied mij te zeggen, dat ik speelde alsof ik een orgasma had, in werkelijkheid vond ik er werkelijk niets aan, het was mij ditmaal te ruw. Maar nogmaals het publiek genoot met volle teugen. Later thuis heb ik een enorme woordenwisseling gehad met Julia, alhoewel ik raasde het uit en Julia hoorde mij stilzwijgemd aan.

Ik begreep er niets van dat zij mij ditmaal tijdens de show zo ontzettend hard had aangepakt, ik verweet haar dat zij mij ditmaal niet subtiel en inventief de sm had laten ondergaan. Julia ontweek mijn vragen aan haar, waarom in godsnaam, waarom gvd. Na een tijdje kwam het hoge woord er toch uit, zij beweerde dat ik wel erg gecharmeerd was van Chantal en hoe Chantal mij had aangekeken tijdens de sessie. Julia beweerde dat Chantal mij met een blik van innerlijk vuur hard had genomen en dat ik haar nog meer aanmoedigde, door overdreven geil het uit te schreeuwen van genot.

Ik wist niet wat ik hoorde, vond dat zij nogal jaloers reageerde, dat zij mij claimde. Vertelde haar woedend, dat ik niet het type was om mij aan wie dan ook vast te leggen. Ik ben en zal nog een lange tijd de vlinder zijn, die zal fladderen, dat ik wel hou van mensen, heel veel zelfs, maar niet zo snel verliefd zou kunnen worden, op niemand. Als een waterval flapte ik er van alles uit, zei haar nog, dat als zij dacht, dat zij mij kon opeisen, ik mijn koffers zou pakken en a la minuut terug naar Rottrdam zou vertrekken.

Ben jij dan jaloers, een uitzondelijke mooie vrouw die kan krijgen wat zij maar wil. Lang bleef het stil maar na verloop van tijd probeerde Julia mij te paaien, maar ik was kwaad, bijzonder kwaad en verdween naar de logeerkamer gooide de deur met een ferme klap dicht, om daar een potje te gaan zitten janken, ik voelde mij echt gekwetst door Julia.

De volgende dag was Julia poeslief en had een heerlijk ontbijt verzorgd, maar ook ik was niet meer kwaad, ik had vannacht mijn gal kunnen spuwen en kan daarbij nooit lang kwaad op iemand blijven.

Daarbij scheen de zon vrolijk in de kamer en spraken wij af naar de GroBen Wansee te gaan een bijzonder groot meer waar je allerlei boten kunt huren. Julia maakte een tas klaar met allerlei benodigheden, bikini, badlakens en zonnenbrand.

We kleedde ons luchtig aan, deden geen make-up op, wel een zonnenbril voor de zon die volop scheen. In haar Audi TT Roadster met open dak reden wij naar het meer, kuste ik Julia op haar wang ten teken dat het weer goed was. Wel waren wij te laat om nog een redelijke boot te kunnen huren, Julia wilde alleen maar een speedboot, dus togen wij naar een zonnenterras, twee ligbedden gehuurd, ons omgekleed om te genieten van de warme zon.

Voordat wij evt zouden verbranden, smeerden wij elkander in, het was het enigste moment van de dag dat ik door het geraffineerd insmeren van Julia, geil was geworden. Deze dag was werkelijk een geweldige dag, heerlijk rustig, we genoten samen van de zon, het eten de drank, ditmaal geen alcohol.

Wel probeerde sommigen kerels ons te versieren met wat lullige praatjes, maar wij wimpelden ze arrogant af, wij hadden geen zin in geile kerels die hun pik achterna liepen. Zo verliep de dag erg rustg en gezellig, bij thuiskomst hebben we een pizza gegeten in de Pizzeria om de hoek en in een bekende bar waar Julia regelmatig komt, wat gedronken een beetje lol gemaakt om later die avond naar huis te lopen. Thuis gekomen bekeken wij onze bruin gebrande lichamen en kwamen tot de conclusie om voortaan helemaal naakt of anders met een piepkleine bikinibroekje te gaan zonnebaden, dan hadden we geen last van de afscheidingen die nu te zien waren van één dag in de zon liggen.

Liggend op bed kon Julia het toch niet laten om het even over Chantal te hebben, hoe zij gisterenavond mij zo hardstochtelijk had genomen met haar enorme dikke pik. Ik reageerde er maar niet op, liet Julia maar praten, maar toch dacht ik stiekem, mijn god zou Chantal dan toch meer willen. Bij die gedachten alleen al kreeg ik een eigenaardig draaierig gevoel om vervolgens in diepe slaap te vallen.

De week verliep rustig, Julia had het druk met de verbouwing en ik heb wat zitten schrijven van wat mij de laatste weken was overkomen. Ik moet ook eerlijk zeggen dat ik veelvuldig dacht van wat Julia had gezegd over Chantal.

Ik overdacht de sessie van afgelopen zaterdagavond nog eens en ik moest Julia achteraf wel een beetje gelijk geven. Ik signaleerde een ongewoon merkwaardig gevoel bij mij wanneer ik aan Chantal dacht, die gedachten lieten mij niet los. Donderdagmorgen toen ik nog wat lag te luieren, belde Julia mij op, of ik naar de zaak wilde komen. Zei vertelde mij dat ze ver gevordert waren geraakt in de nieuwe zaal en dat het podium klaar was en ik even moest komen.

Kennenlijk was het nu zover dat Julia mij ging uitleggen wat mij te wachten stond. Lange tijd had ik er overschillig over gedacht, maar nu het bijna zover was kreeg ik toch wel de kriebels in mijn buik, ik werd nu echt ook wel een beetje zenuachtig. Ik zou er om Omdat ik vermoede dat er een aantal lui van de bouw aanwezig zouden zijn, uitvoerders en technici, kleedde ik mij een tikkeltje ordinair aan.

Een zwart topje, laag uitgesneden, waar mijn volle borsten er bijna uitpuilden, een strak zittend kort rood rokje, zwarte netpanty's en nu ook eens iets anders ik deed mijn zwarte hoge laarsen aan tot net over mijn knie. Stifte mijn lippen vuurrood, deed onwijs lange oorbellen in en om het geheel kompleet te maken deed ik een zwart lederen collar om mijn nek. Toen ik mij zo zag in de spiegel kon ik tevreden zijn ik liep er als snol bij en zou zeker weten, volop komplimentjes te krijgen van de bouwvakkers, waar ik altijd weer een enorme kick van krijg.

Aandacht krijgen van vele mannen dan voel ik mij heerlijk, op zijn best. Bij binnenkomst in de nieuwe zaal die er trouwens nu al prachtig uitzag, staakten de bouwvakkers hun werk en staarde mij na. Ik wierp hen wat geile blikken toe en wist zeker dat er door een aantal gasten obscene gebaren achter mijn rug om werden gemaakt door de luidruchtige gasten. Ik vond het geweldig, ik genoot van zoveel aandacht, deze gasten konden geen kwaad die reageerden even op mijn binnenkomst maar wisten maar al te goed dat ik voor hen op dit moment onhaalbaar zou zijn, ik was in hun ogen gewoon een lekker geil wijf meer niet, ik was veel te duur voor hen.

Anders was het met de uitvoerders, zij hadden immers poen zat en dachten mij daar evt mee te paaien, ook al deed ik juist tegen hen, enorm uit de hoogte. Het was dan ook wel behoorlijk genant toen Julia mij uitgebreid vertelde wat haar plannen waren, uitgerekent toen er een aantal uitvoerders bij waren. Beknopt gaf zij aan wat de bedoeling was. Er zou een groot plateau komen, waar ik op handen en knieën vastgebonden moet zitten, er achter mij een neukmachine wordt geplaatst, zodat ik in mijn kutje en kontje geneukt zou kunnen worden.

En dan bestaat de mogelijkheid dat één van de boys of Chantal bij de act betrokken zou raken en ik ze zou moeten pijpen. Tevens zou er een soort takel aan het plavond worden gemonteerd waar ik aan vastgebonden zou worden recht boven een butplug op een plateau, een butplug die automatisch in diverse snelheden om zijn as kon draaien, zowel links als rechtsom.

Ik automatisch naar beneden zou zakken en precies met mijn kutje over de draaiende butplug zou schuiven. Julia had een korte maar vrij dikke butplug, van 15 cm lengte en een doorsnee van 5 cm tot 14 cm in gedachten, het zou een giga dikke zware butplug zijn, die om zijn as kon draaien. Het was ook mogelijk om zelf aan koorden vastgebonden opgedraait te worden dusdanig wanneer zij mij zouden loslaten ik hard begon te af te draaien, ik daardoor over een veel langere dildo zou glijden.

De dildo die zou worden aangebracht voor de tweedde optie was er één van 28 cm lengte en een doorsnee van 4cm tot 10 cm, het was minder massaal maar wel overzichtelijker voor het publiek. Alleen moesten we exact weten tot hoever ik opgedraait kon worden, om als het ware, ik afgeschoten zou worden om over de dildo heen zou glijden, door de snelheid ik weer werd op gedraait om vervolgens weer afgedraaid over de dildo te glijden, hoe vaak zou dit zich herhalen.

Hoe genant het ook was, maar ik vroeg aan één van de uitvoerders hoe het precies zou kunnen werken. Vroeg naar de snelheid van de butplug enz. Hij garandeerde mij dat ik nooit en te nimmer iets zou overkomen, maar er moet wel gepast en gemeten worden gaf hij stiekem grinnikend aan. Was ik met vol bravoure binnen gewandeld, uitdagend zelfverzekerd, de bouwvakkers met mijn geile blikken had bespeeld, nu had ik eerlijk gezegd wel een beetje schrik van wat de bedoeling was, wat mij te wachten staat.

Julia was zoals gewoonlijk razend enthousiast, gaf aan dat het optreden met de butplug en dildo een sensatie zou worden. Later die middag vertelde Julia het nog eens haarfijn tegen mij, waardoor het mij nu wat meer overtuigend in de oren klonk, ik zal het wel ervaren en wanneer het mij niet zou aanstaan kon zij de bomen in, dacht ik nog.

Wel gaf ik Julia te kennen dat de nieuwe zaal er geweldig uitzag, allerlei nieuwe technische snufjes. Julia bevestigde dat de zaal naar plaatsen was teruggebracht maar dat nu een ieder comfortabel de shows kon bekijken. Zij vertelde mij nog dat zij alle bouwvakkers die het weekend hadden doorgewerkt had uitgenodigt om de opening bij te wonen, de opening en een koud buffet voor die gasten en je zult merken een beter, enthousiaster publiek bestaat er niet, zeker wanneer jij ze nog eens bespeeld met jouw geile wulpse uitstraling.

De dag dat wij het gingen uitproberen had Julia alleen de man gevraagd, die de apparaten kon instellen en om evt het te kunnen bijstellen wanneer nodig. Het was een aardige kerel die zich voorstelde met de naam Karl. Die wat achteraf bleek bij diverse sexclubs neukmachines had geinstalleerd en steeds ook regelmatig nieuwe sexmachines had ontworpen.

Toen ik op het plateau wat bekleed was met dik rood tapijt waardoor ik geriefelijk kon zitten plaatsnam en de neukmachine achter mij werd geplaatst kon het spel beginnen, mijn kutje kreeg het zwaar te verduren in allerlei snelheden stootte de kunstpenis diep in mijn kutje.

Het voelde lekker aan en ik kwam tot een hoogtepunt. Maar eerlijk gezegd ik vond het te clean, ik word veel liever hard genomen door een kerel of Chantal, die doen dat met passie vol overgave, die neuken mij hardstochtelijk.

Je voelt een lichaam van die ander, je hoort het kreunen van genot de geile kreetjes, wat bij mij de lust weer aanwakkerd. Julia en Karl vonden het wel mooi en erotisch om te zien, waarbij Karl mij nog verzekerde, in vol ornaat met een uitzinnig publiek kom jij ook veel meer tot jouw recht. Naderhand bespraken Julia en ik de situatie, waarbij Julia mij aangaf, wat mij overkwam met de sexmachine uit te vergroten door het overdreven mee te spelen en dan is er altijd nog de mogelijkheid dat Chantal hier aan mee doet.

Aan de takel vastgebonden hangend in de koorden bleek heel anders te zijn, het bezorgde mij een explosie van genot. Het bracht bij mij de sensatie waar ik eerlijk gezegd niet op had gerekend.

Maar door de enorme snelheid van de plug en ook wel een beetje de angst die ik had was dit veel geiler en lekkerder. De plug tolde razendsnel in het rond, ik hing in de takel die Julia bediende en ging op en neer. Omdat ik daar geen zeggenschap over had was het steeds weer een verrassing wat Julia voor mij in petto had, toen ik dan ook nog geblindoekt werd was het werkelijk een sensatie wat mij overkwam.

Nu hoefde ik echt niet te doen alsof, ik wilde in het bijzijn van Karl mij niet zo laten gaan maar de draaitol zorgde ervoor dat ik luid kreunend, gillend mijn orgasma beleefde, mijn god dit voelde zo onwerkelijk.

Nog opwindender was het om vastgebonden aan de koorden opgedraait te worden, mij dan als een veer los liet, ik tollend op en neer over de lange dildo heen schoof. Nu draaide ik wild met mijn gegeselde kutje over de dildo, het bleef dan ook niet bij één orgasma ik kwam nu keer op keer klaar, ik kermde het uit, vloekte en tierde het uit van genot, slaakte geile kreetjes jesus wat was dit lekker.

Hier konden we wat mee, ik zag het al gebeuren, al die geile blikken van het publiek, die mij hoorden kermen, jammeren van wat mij overkwam, ik weet het zeker dat het publiek behoorlijk uit zijn dak zou gaan. We waren bij het zien van wat mij overkwam, zoal ik als een geile teef rondtollend een aantal orgasma's beleefde, er met z'n allen dan ook van overtuigt dat dit een sensatie zou worden.

De week verliep traag, alle voorbereidingen werden getroffen voor de opening van de nieuwe pornozaal. Julia wilde ons bijpraten over de opening en nodigde ons uit om met elkaar eerst wat te gaan eten bij de Pizzaria om de hoek, om vervolgens bij haar thuis de avond door te nemen.

Zo anders zou het ook zijn tijdens de sm sessie, daarin zou Chantal met mij worden ingezet, gelijk aan de dildosessie. Het verbaasde ons beide dat wij ditmaal niet samen onze act mochten opvoeren.

Ik sprak Julia daar nog over aan, maar zij was resoluut in haar antwoord. Een paar dagen voor de opening belde ik nog naar Ida op of zij zin had om de opening mee te maken. De avond van de opening was het vreselijk druk van allerlei genodigden, vaste bezoekers van de club en allen die aan de verbouwing mee hadden gedaan.

Toen ik een kijkje nam in de nieuwe zaal viel het mij op dat er ook behoorlijk wat dames aanwezig waren. Julia had mij verteld dat ik in de zaal moest plaats nemen, ik moest mij wel lekker geil aankleden, zwaar overdreven opgemaakt en in vreselijk sexy kleding nam ik dan ook plaats in de zaal.

De verlichting ging uit de spots aan, tromgeroffel en daar stonden ze dan de Zweedse boys en eerlijk gezegd ik vond het heerlijke kerels om te zien en met mij de toch wel vele opgekomen dames,.

Die gasten gingen uit de kleren, maakten er een showtje van om de aanwezige dames een beetje op te naaien. Totdat Sven de zaal in liep om zgn iemand mee het podium op te krijgen. Nu werd het mij duidelijk, ik was de uitvekorene om mee te komen. Nu begreep ik pas wat Julia voor mij in petto had, de kleren werden werkelijk van mijn lijf gerukt zodat ik enkel in mijn charretelles, nijlons en hoge hakken op het podium stond om vervolgens de act op te voeren die ik normaal met de boys uitvoerde.

Het bleek een sukses te zijn, velen dachten dat ik een bezoekster was en werd genomen door die vier geile kerels met hun enorme pikken. Op het laatst werd ik op het plateau gelegd en pijpte ik die kerels één voor één, evenals ik door alle vier hard werd genomen. Als een geile slet speelde ik het spel mee een ieder in de waan latend.

Zij gilde het uit om meer lullen te mogen piipen, riep zelfs hysterisch om geneukt te willen worden. Het mooie was dat daar niemand opgerekend had, zij was echt iemand uit het publiek, die wat ik later vernam een werkneemster bleek te zijn van één van de aannemers. De eerste act was geslaagd mede door het geile kreng die overmand door de lust zich niet meer kon bedwingen.

In de pauze werd er met veel plezier terug gekeken naar de eerste act. Vooral het geile kreng die zich had mogen fatsoeneren in de kleedkamers werd luidkeels ontvangen. Menige kerel probeerde nu bij haar een date te regelen, wat ik later zag, ging het geile kreng er met een aantal jonge gasten van door. Zij verlieten laat op de avond het pand.

De tweedde act was nu met Julia als meesteres, Mark als meester, Chantal als slavin en ook ik als slavin, Ik werd vastgebonden aan een Andreaskruis door Julia, ik stond daar alleen op mijn hoge hakken verder naakt vastgebonden.

Werden er op mijn tepels klemmen gezet wat mij behoorlijk ophitste, mijn schaamlippen kregen dezelfde behandelijng maar dan met vier klemmen. Ondertussen moest Chantal op het plateau plaats nemen op handen en voeten, werd de neukmachine door Mark ingesteld en voor haar kontje geplaatst en kreeg zij ook nog tepelklemmen op.

Op het moment dat ik systematig werd aangepakt met de zweep, kreeg Chantal te maken met een enorme dildo in haar kontje. Zij gilde het uit, de machine penetreerde haar bijzonder snel in een hoog tempo, waarop zij heftig reageerde.