klitje likken geile teef

Vrolijk neuriënd gaat Helga rustigjes aan beginnen met de voorbereidingen voor het avondeten terwijl de andere twee zich vermaken met een spelletje kaarten. Voorlopig is Helga klaar en ze gaat lekker een slaapje doen tot het ongeveer zes uur is. Het contract Het is inmiddels kwart voor zeven, ze hebben al gegeten en verdoen hun tijd met wat tv-kijken.

De tijd glijdt voorbij totdat Helga roept: Daarna komt hij nog wel bij je om ook met jou nog even te praten”. Monica begrijpt dat er iets dringends besproken moet worden en gaat gehoorzaam naar haar kamertje. Rita, ga jij even naar onze slaapkamer wil je? Blijf daar maar tot ik kom met Monica”. De meiden verdwijnen uit de kamer en Helga gaat naar de kast. Ze pakt een paar enveloppen en drukt op een schakelaar van de videorecorder.

Het is klokslag acht uur en stipt op tijd belt Bert aan. Bert doet wat hem verteld wordt en als Helga ook zit steekt hij van wal.

Hij verteld haar dat hij graag naar Spanje wil en dat hij voor morgen een goedkope vakantie van drie weken heeft kunnen boeken en dat hij daarom graag alles vandaag nog af wil ronden.

Helga luistert aandachtig toe en speelt ondertussen wat met de pik van Bert. Aan het einde van zijn verhaaltje is hij al behoorlijk hard en als Helga hem dan ook nog even pijpt staat zijn lul in volle glorie overeind.

Het geld heb je al gehad en er moet wel even een contract getekend worden. Zodra jij je handtekening hebt gezet is ze helemaal van mij, begrijp dat goed! Helga heeft ondertussen de lul van Bert niet met rust gelaten en hem goed stijf gehouden. Ze pakt de papieren van tafel en geeft Bert een pen.

Hij leest het niet eens door en zet twee keer zijn handtekening, een keer onder het origineel en een keer onder een kopiecontract.

Tevreden bekijkt Helga de beide contracten en doet de kopie in een enveloppe die ze op tafel legt. Ze brengt Bert naar het kamertje toe en laat de twee alleen. Monica ziet haar vader met een stijve lul binnenkomen, denkt daarom dat hij alleen daarvoor naar haar gekomen is en even later liggen ze samen op bed. Hij verteld haar van zijn vakantie en ook dat hij het contract getekend heeft. Bert is door zijn geilheid niet helemaal meer bij de les en begint Monica te zoenen.

Gelaten gaat zij op haar buik liggen en haar vader gaat met zijn stijve lul op haar kontje liggen. Ik pomp die dikke pik in je geile snee, ik naai mijn dochter nog maar eens, vieze hoer dat je bent”.

Bert begint haar in een hoog tempo te naaien en binnen een paar minuten spuit hij zijn zaad in haar kutje.

In de huiskamer zet Helga tevreden kijkend een videorecorder uit. Zonder een woord te zeggen verlaat hij haar kamertje en laat een huilende Monica achter. Snel kleed hij zich aan en loopt zonder een woord te zeggen het huis uit. Hij beseft nu pas wat hij gedaan heeft en schaamt zich diep dat hij zijn dochter min of meer verkracht heeft. Op tafel ligt nog steeds de enveloppe met het door hem ondertekend kopiecontract. Helga loopt naar Monica toe en begint haar te troosten.

Ze stopt het verwarde meisje in bad en kruipt er zelf ook bij. Troostende woordjes fluistert ze en langzaam aan ontspant Monica zich. Ik mag toch altijd bij je blijven? Maar als je het Helga moeilijk maakt dan is er altijd wel een of andere man die je kopen wil en die is waarschijnlijk niet zo aardig voor je als ik ben, begrijp je me goed?

Ik heb nu ook een video opname dat je vader je geneukt heeft en de straffen daarvoor zijn niet bepaald mis. Je doet wat ik je zeg want anders.. Monica knikt gelaten van ja wetende dat het haar enige kans is om in ieder geval een nog enigszins prettig leven te leiden. Het water is al wat afgekoeld en ze stappen uit het bad. Ze drogen zich af met grote handdoeken en ze gaan naar de slaapkamer waar Rita al in slaap gevallen is.

Ze liggen weliswaar met zijn drieën in bed maar Monica is nog nooit zo alleen geweest in haar hele leven en ze huilt zich zachtjes in slaap. Helga hoort het aan maar bemoeit zich verder even niet met haar. De komende vier dagen laat ze Monica met rust en doen ze niets aan sex. Zelfs het bed blijft droog en ook Maria heeft instructies heeft gekregen om zich gedeisd te houden.

Deze rustige periode heeft Monica wel nodig om voor zichzelf afscheid te nemen van haar oude bestaan en alvast een beetje te wennen aan de dingen die komen gaan al heeft ze nog geen flauw idee wat haar allemaal te wachten staat. Ze gaan iedere dag naar het naaktstrandje.

Nu lopen er drie naakte vrouwen vanaf het parkeerterrein. Veel mannen worden er geil van maar niemand krijgt de kans om met hen te neuken. Ze verdoen de tijd met een spelletje kaart, in de zon liggen bruinen, een boek te lezen of wat kaarten wat allemaal af en toe onderbroken wordt om een hapje te eten of wat te drinken. Op de vierde dag smeert Helga Monica in met zonnebrandmiddel en als ze aan de voorkant begint voelt ze wat aan het inmiddels iets begroeide kutje.

Ze voelt eens met haar hand aan de schaamheuvel van Rita en gelijk krijgt deze een natte kut. Zullen we even een eindje gaan lopen Helga? Naar het bos bijvoorbeeld? Ze lopen een meter of dertig verder en stoppen dan. Helga draait zich om en omarmt innig haar sletje. Ze vallen neer op het gras en beginnen elkaars kut uit te likken. Ze kijken op en voor hun staat twee boswachters streng te kijken.

Ze hebben allebei een grote herdershond aan de lijn. Hun gezwollen kruis verraad dat zij al wat langer hebben staan loeren. Wellustig wrijft hij over zijn kruis als het ware om aan te geven dat er wel een oplossing voor dit probleempje is. Helga is zo geil als een bos uien en speelt het spelletje mee. Ongemerkt stoot ze Rita aan en zegt met een temerig stemmetje: Kunt u echt geen uitzondering voor ons maken, lieve boswachter? De man ritst zijn gulp open en een dikke lul komt te voorschijn.

Ook zijn collega staat met zijn paal in zijn handen en kwijlt bijna van het idee om deze twee sletten te mogen naaien. Rita bekijkt ondertussen de honden eens en als ze ziet dat het twee reuen zijn krijgt ze ter plekke kramp in haar buik van de geiligheid.

Helga ziet nu ook de mogelijkheid van een lekkere neukbeurt door de dieren en kruipt langzaam op ze af. Ze streelt met een hand over de schacht van de grootste hond en ja hoor, daar verschijnt de felrode lul van het beest al. Ze gaat door tot de hondelul niet groter wordt en neemt hem dan in haar mond. Rita doet ongeveer hetzelfde en de boswachters zien twee geile kontjes voor zich met twee even geile kutjes eronder. De hondelullen worden losgelaten en de twee vrouwen keren zich om met hun kontjes naar de dieren toe.

Deze snuffelen even aan de teefjes en likken daarna aan de poepgaatjes en de kale schaamlippen. Als op commando bespringen ze de twee en proberen hun lullen in de kutjes te stoten. Rita krijgt hem meteen midden tussen haar schaamlippen maar de hond die Helga wil dekken moet even geholpen worden wat Rita al neukende voor elkaar weet te krijgen.

Hijgend naaien de honden Helga en Rita en botergeil ontvangen de vrouwen de pikken in hun druipnatte gleuven. De boswachters trekken hun broeken uit, knielen voor de vrouwen neer en houden de dikke eikels voor de monden van Rita en Helga.

Meteen verdwijnen deze in de pijpmonden van de meiden en bruut beginnen de boswachters ze in hun mond te neuken. Nu ze van voren en van achteren gevuld zijn met lul breekt de geilheid in volle kracht uit en steunend en kreunend komen de twee klaar. De honden neuken gewoon door natuurlijk en ook de boswachters stoppen niet. Soppende geluiden maken de pikken in hun monden en nog een keer komen allebei de vrouwen klaar.

Opeens beginnen ook de honden hoog piepend en jankend hun zaad te lozen en na een minuutje of vijf glijden ze van de twee vrouwen af. Ze laten de pikken van de mannen uit hun monden schieten en beffen gauw het hondesperma uit elkaars kutten.

Vol verbazing kijken de boswachters naar de geile vrouwen maar even later halen ze de sletten uit elkaar en duiken er boven op. Vijftien keer stoten is genoeg voor de ene boswachter en de andere houdt het slechts tien stoten langer uit voordat grote golven zaad de kutjes bevloeien. Weer storten de meiden zich op elkaar, deze keer om het mannenzaad uit elkaars gleuven te zuigen.

Beffend en zuigend komen ze zelfs nog een derde keer klaar. Helga rolt van Rita af en ze liggen hijgend naast elkaar bij te komen. De mannen kijken elkaar even aan maar pakken dan hun lul en beginnen te persen. Doordat de mannen pas klaargekomen zijn duurt het even maar dan krijgen de vrouwen ook een volle straal pis over zich heen.

Ze wrijven hun hele lichaam met de urine in, nemen er zelfs een paar grote slokken van en ook hun haren worden volop nat gepist. De boswachters trekken hun broek weer aan en ze verdwijnen onder de waarschuwing dat ze het voor deze keer hier bij zullen laten. De vrouwen lopen weer terug naar hun plekje en vallen vermoeid neer naast Monica neer. Jullie zijn zeiknat van de pis zo te ruiken en aan jullie kutten te zien heeft daar ook wel wat in gezeten”. Helga zegt niets en sluit haar ogen voor een slaapje maar Rita verteld in geuren en kleuren wat ze uitgespookt hebben in het bos.

Onwillekeurig krijgt Monica toch weer een nat kutje en ze begint zich te vingeren. Een echtpaar vlak bij hen heeft alles gehoord en wenkt Monica om naar hen toe te komen. Ze kruipt naar hen toe en de vrouw begint gelijk Monica te bevoelen en te kussen.

Ze tongen wat en er verdwijnen vingers in elkaars kutjes terwijl de man zijn lul zachtjes stijf trekt. De vrouw gaat op haar rug liggen en trekt Monica op zich. Ze wrijven hun tieten en kutten tegen elkaar en geil kronkelt Monica boven op de wellustige vrouw.

De glibberige schaamlippen glijden over elkaar en elkaars clitorissen worden geraakt. Steeds geiler worden ze en weldra bereikt Monica een eerste orgasme.

Ze rust wat uit en ligt met haar hoofdje tussen de grote maar stevige tieten. De vrouw is echter nog niet klaar gekomen en begint het kontje van Monica te bevoelen.

Ze vingert haar anus en geeft haar zoenen op de mond. Monica komt weer tot leven en beantwoord de zoenen met een felle tongzoen. Geil draaien de tongen om elkaar heen en hun lichamen kronkelen wellustig op elkaar. Minstens vijftien mannen liggen aan hun lul te trekken bij dit schouwspel en ook een aantal vrouwen vingeren ongegeneerd hun geile kutjes.

Monica draait zich om en in standje 69 likken ze elkaars kutjes uit. Het vrouwengeil begint rijkelijk te vloeien waardoor de gezichten glimmen van de sappen. Hijgend slobberen ze beide door en als eerste komt de vrouw klaar. Ze spuit haar vrouwengeil midden in Monica haar gezicht zodat deze helemaal drijft van het geil.

Monica staat op en gaat op de tieten van de vrouw zitten. Ze laat haar kut op de mond zakken en begint zich daarop klaar te neuken. Haar heupen kantelen en draaien, haar kutje wordt gelikt en na een paar minuten begint ze keihard te kreunen. Menige man verschiet zijn zaad bij de aanblik van het geile meisje terwijl ook veel vrouwen schokkend op hun plekje met Monica mee klaarkomen.

Ze zouden m'n benen uit elkaar spreiden zodat de hond plaats kan nemen tussen mijn blanke dijen, waarna hij woest begint te stoten op zoek naar mijn natte kutje. Ik pak Wolf z'n kop stevig beet en druk hem nog stijver tegen mijn gespreide kutje aan.

Natuurlijk laat ik me niet door het beest neuken maar ik geniet intens van die lange, ruwe, gespierde tong. Hij likt maar door en hoe harder hij likt, hoe meer kutsappen hij opwekt en hoe harder hij weer moet likken om het op te krijgen. Z'n neus duwt daarbij stevig tegen mijn klitje aan die zo opgezwollen is als een kleine pruim. Ik wil hem dieper, dieper. Nog verder spreid ik mijn benen en nog feller likt hij m'n kutje. Als ik m'n benen iets verder optrek komt ook mijn sterretje vrij van de bank.

Wolf verplaats automatisch z'n tong naar m'n sterretje en ik slaak een gil van genot. Een hond die zo lekker bruut over je aarsje likt. Had ik maar iets om in m'n kutje en sterretje te duwen. Geen vinger, te klein. Iets dik en stijf. Ik duw de hond weg, die me verbaast nakijkt, en ren naar de koelkast.

Geweldig, een komkommer, precies wat ik zocht. Ik neem weer positie in op de bank en laat de komkommer in m'n kutje glijden. Ik ben nog een beetje nauw maar ik voel hoe de komkommer me lekker oprekt. De hond kijkt verbaasd toe en probeert z'n neus er weer tussen te steken. Hij kan nu niet meer in m'n kutje likken, maar likt er wel verwoed omheen. Niets slaat hij over: Dan hoor ik achter me een vreemd gehijg. Mijn twee vrienden staan in de deuropening met hun handen vol met tassen.

Hun monden handen open en ze kijken me met uitpuilende ogen aan. Natuurlijk kunnen ze niets echt zien, want ik zit met de rugleuning naar ze toe, maar aan hun gezichten te zien kunnen ze zich genoeg voorstellen bij mijn gekreun. Ik trek snel de komkommer uit mijn kutje, duw de hond weg en trek m'n jurkje over m'n knieën. Maar aan hun gezichten te zien is het al te laat.

Langzaam komen ze op me aflopen en het schaamrood stijgt tot mijn kaken. Ik weet geen woord uit te brengen en wil opstaan om weg te lopen, maar Gerard drukt me alweer terug op de bank. Hij bekijkt de situatie en ik zie dat ze nu ook de komkommer ontdekt hebben, die onder het geil op de grond ligt. Gerard pakt Wolf bij z'n kop en drukt een knuffel op z'n neus. Dan kijkt hij me intens aan.

Hij weet het nu zeker! De andere vriend, Jaap, staat er iets onwennig bij. Toch zie ik aan de enorme bult in zijn broek dat de situatie hem niet koud laat. Toch verzet hij geen stap. Gerard daarentegen lijkt de situatie weer volledig onder controle te hebben en komt naast me op de bank zitten. Hij pakt de komkommer van de grond en houdt deze voor me. Had je al zo'n honger, vraagt hij me. Ik word zo mogelijk nog roder en weet niet waar ik kijken moet.

Hij pakt ook mijn doorweekte slipje en drukt dit tegen zijn neus, waarbij hij diep de geur ervan opsnuift. Dan strijkt hij met de komkommer over mijn blote knie en schuift m'n jurkje er iets mee omhoog. Ik kijk hem bang en afwachtend aan. Hij lacht alleen maar en schuift de komkommer nog een stukje langs de binnenkant van mijn dij omhoog. Gaat Gerard de dikke komkommer in m'n kutje schuiven terwijl ze beiden toekijken? Schiet het door m'n hoofd.

M'n venusheuveltje ligt weer open en bloot en ik probeer m'n dijen bij elkaar te houden zodat ze m'n kutje niet zien. Maar Gerard trekt m'n knieën uit elkaar en ik voel hoe koude lucht langs mijn nog natte schaamlippen strijkt. Ook Jaap gaat er maar bij zitten.

Hij neemt plaats aan mijn andere kant en trekt de andere knie naar hem toe. Ik kijk beide een beetje bang en vragend aan, maar lees in hun ogen dat het besluit al genomen is. Ze duwen me achterover tegen de rugleuning waardoor ik iets naar onderen moet zakken en mijn kutje nog opener komt te liggen. Beide mannen staren er gebiologeerd naar. Weer voel ik de komkommer hoger schuiven en al gauw raakt het topje mijn natte schaamlipjes.

De komkommer voelt koud aan tegen mijn natte kutje. Met de komkommer opent Gerard mijn schaamlipjes en wrijft over mijn klitje, die direct weer opzwelt en tussen de schaamlipjes uitsteekt. Een kreun komt over mijn lippen en ik laat me nog iets verder naar beneden zakken. Ik voel hoe beide mannen een hand op m'n schaamlippen leggen en deze uit elkaar trekken.

Een opgezwollen open en nat kutje kijkt hen aan. De mannen staren er gefascineerd naar hoe mijn kutje opzwelt en kloppend onder hun handen ligt. Ik raak zo opgewonden van beide mannen die alleen maar naar mijn vochtige grotje staren, alsof ze bedenken wat ze er allemaal mee gaan doen.

Ik voel hoe m'n kutje steeds vochtiger wordt van de intense spanning en hoe een klein druppeltje geil aan m'n schaamlipjes hangt. Jaap vangt het druppeltje op met z'n vinger en steekt deze vervolgens diep in mijn mond. Ik proef m'n eigen geil en zuig verlekkerd op z'n vinger. Met zijn vochtige vingers begint hij mijn tepels te kietelen. Dan pakt hij met beide handen het kraagje van m'n jurkje en scheurt deze open tot aan mijn navel. Twee volle borsten komen tevoorschijn en Jaap zet direct zijn mond erop en begint cirkeltjes rond mijn tepels te trekken.

Ik voel hoe de komkommer verplaats wordt naar mijn grotje en hoe de kop tegen de ingang drukt. Mijn kutje staat nog wagenwijd open van de laatste keer dat de komkommer er in zat, en deze keer zal hij er haast als vanzelf inglijden. Gerard tikt met de komkommer tegen de opening en ik beweeg m'n kutje naar de komkommer toe. Alsjeblieft, gil ik in gedacht, duw hem er weer in!

Gerard grijnst en blijft me pesten. Ik plaats m'n voeten op de salontafel zodat ik meer kracht kan zetten en duw nogmaals m'n kutje richting de komkommer. Wat wil je dan? Ik kreun maar kan geen woord uitbrengen.

Geilheid en schaamte overspoelen me. Ik wil iets in m'n kutje maar durf het niet te vragen. Die komkommer, fluister ik bijna onhoorbaar. Die komkommer, zeg ik nu iets harder. Wat wil je dan met die komkommer, vraagt Gerard.

Daar, zeg ik, en ik kijk hem smekend aan. Ik ben zo geil dat m'n kutje gewoon pijn doet. Ik moet iets in me hebben! Ik word nu ongeduldig en gil het bijna uit. In m'n kutje natuurlijk. Alsjeblieft Gerard, duw dat ding alsjeblieft naar binnen, ik hou het niet meer! Hij grijnst en in ene keer duwt hij de komkommer tot aan mijn baarmoeder naar binnen. Alle lucht wordt uit m'n longen gedrukt en ik slaak een diepe kreun. Een lichte pijn en intens genot verspreiden zich door mijn lichaam.

Ik duw m'n bekken omhoog en probeer tegen de komkommer op te rijden. Beide mannen genieten blijkbaar erg van dit schouwspel want ik hoor ritsen van broeken opengaan en dikke stijve pikken worden naar buiten gehaald. Ik pak een dikke pik in elke hand en begin er zachtjes over te wrijven en ze af te trekken. Ik hoor diep gekreun en zie de mannen verlekkerd kijken hoe de komkommer diep in mijn kutje verdwijnt.

Volgens mij was je nog met iets anders bezig, hoor ik Gerard zeggen. Hij fluit zacht en daar voel ik hoe Wolf weer plaatsneemt tussen mijn benen. Deze kent de weg en probeert zijn neus naast de komkommer naar binnen te drukken in mijn kutje wat nu helemaal wijd openstaat.

Ik hou het niet meer als ik voel hoe die ruwe tong over m'n klitje likt, zoekend naar de sappen die met de komkommer naar buiten komen. Jaap ligt nog steeds aan een tepel te zuigen en rolt de andere tussen duim en wijsvinger.

Gerard houdt de komkommer diep in m'n kutje gedrukt en de hond likt er woest langs. Ik houd de twee dikke stijve palen in mijn hand en ruk ze beiden lekker af.

Ik kan niet geloven dat ik dit doe, twee mannen verwennen en op de koop toe zelf gelikt worden door een grote zwarte herder. De mannen kunnen hun blik niet afhouden van de hondekop die fel tegen mijn kutje aan beweegt. Gefascineerd kijken ze hoe de tong met lange halen over mijn klit gaat en ik word steeds geiler van hun blikken.

Ja, laat ze maar lekker naar mijn kutje kijken, laat ze maar kijken hoe die dikke tong over m'n klitje likt. Ooooh, ik voel een orgasme opkomen.

Ik klem beide dikke lullen stevig in mijn handen en een intens orgasme overspoelt me, ja, jaa, jaaaaa! Gillend kom ik klaar. Beide mannen kijken me ontzettend geil aan. Dit spelletje is naar hun idee net begonnen" Ik voel hoe de komkommer uit m'n kutje glijdt. Wolf zit er al weer met zijn neus in de likt onvermoeid al mijn sappen op. Ik zie dat er tussen zijn benen een dikke rode puntige staaf van zo'n 18 cm beweegt. Ik besef dat ook de hond bloedgeil is. Geen twee maar drie penissen zijn op mijn natte kutje gericht!

De gedachte om door de hond genomen te worden schrikt me af en windt me op. De mannen merken dat ik gefascineerd naar de honde pik staar en ook zij kunnen hun verbazing niet onderdrukken. Je ziet ze denken hoe het moet zijn als deze dikke staaf in mijn kutje verdwijnt. Om toe te kijken hoe een jonge vrouw genadeloos is overgeleverd aan deze dominante hond, die haar waarschijnlijk flink af gaat rossen alsof ze de eerste de beste teef in het park was.

Hun blik wordt zo mogelijk nog geiler en ze kijken afwisselend naar mij en elkaar. De hond kijkt me ook hijgend en vragend aan. Gerard kletst op mijn dij en roept 'op! Wolf laat zich dit geen tweede keer zeggen en springt bovenop me. Hij komt z'n beloning opeisen voor het eindeloos likken van mijn kutje. Ook hij wil klaarkomen, in een echt vrouwenkutje.

Ik voel hoe zijn nagels over mijn huis schrapen en hoe zijn dikke harde staaf mijn warme natte kutje begint te zoeken. Ik schuif nog iets verder naar onderen zodat mijn billen nu over het randje van de bank hangen. Ik voel hoe de harde staaf tegen mijn kutje aan drukt maar het gat niet vindt. Wel glijdt hij stevig tussen mijn opgezwollen schaamlippen door en wrijft fel over mijn klitje.

Ik lig te kreunen van genot. M'n kutspiertjes trekken samen en ik voel hoe mijn kutje verkrampt. Alsjeblieft, kreun ik, pak me dan lekker beest! Neuk me in m'n kutje! De mannen kijken geil toe hoe die dikke rood-paars geaderde hondelul tussen mijn lipjes doorglijdt. Wil je door hem geneukt worden? Hoor ik Gerard fluisteren. Alsjeblieft, laat hem me pakken, laat hem m'n kutje stevig neuken! Gerard pakt de hondelul en plaats deze voor mijn grotje.

De hond duwt hem er in èèn keer in en begint me wild te neuken. Met een ongelofelijke snelheid ragt hij zijn dikke pik in en uit mijn kutje. De mannen kunnen hun ogen er niet van afwenden en kijken toe hoe mijn kutje genadeloos geneukt wordt door een hond. Beiden mannen pakken een been en duwen deze naar mijn lichaam. M'n knieën raken bijna m'n schouders en ik voel hoe Wolf zijn dikke hondepik nog verder in mijn kutje drijft.

Hij neukt me sneller en sneller en ik voel iets diks tegen mijn schaamlipjes aanduwen. Dat is de zwelling, roept Gerard. Rag hem erin Wolf, moedigt hij zijn hond aan. Neem dat geile kutje helemaal. Pin je vast jongen, goedzo. Jaaa, toe maar wolf, moedig ook ik hem aan. Beide mannen gaan nu op hun knieën zitten en houden hun dikke, van voorvocht glimmende pikken voor mijn gezicht. Ik voel hoe beide mannen hun pik in mijn mond proberen te duwen, en zo goed en zo kwaad als ik kan zuig en ruk ik beide pikken afwisselend af.

Ik voel hoe ze de pikken tot achterin mijn keel proberen te drukken en door mijn positie kan ik me hier niet tegen verzetten. Kwijl en voorvocht druipen uit mijn mond en maken de pikken nog natter zodat deze met snelle rukken in mijn handen bewegen. De mannen kijken van bovenaf op mij neer hoe ik hun pikken afzuig terwijl de grote zwarte herder zichzelf in mijn kutje blijft duwen. Het wordt me allemaal teveel. De dikke zwelling zit nu strak in mijn kutje en rekt me helemaal op. Ik voel weer een orgasme opkomen en gil het uit.

Jaaa, jaaaa, harder ooooh Wolf! Mijn kutje spant zich strak om de dikke hondepik en ik voel me verkrampen en een explosie in mijn kutje. Dan voel ik hoe ook Wolf verstrakt en de zwelling zo mogelijk nog verder opzet. Dikke stralen sperma spuiten mijn kutje in. Oooh, hij spuit me helemaal vol, die smerige hond!

Ja Wolf, spuit me vol, ooooh, weer voel ik een orgasme opkomen, door die dikke zwelling in mijn strakke kutje, en de dikke warme stralen sperma die krachtig mijn baarmoeder inspuiten. Ook de mannen houden het niet meer. Ik voel de kloppende penissen in mijn hand en mond verstijven en plots golven dikke stralen sperma in mijn mond en keel, over mijn gezicht en in mijn haar. Gerard duwt mijn mond nog steviger over zijn spuitende pik zodat ik de stralen tot achterin mijn keel voel en ik wel door moet slikken.

Jaap trekt zich af boven mijn gezicht en dikke klodders spuiten tegen mijn ogen, neus en kin en druipen over mijn borsten heen. Iedereen ploft met een diepe zucht languit op de bank. Hondensperma druipt over de bank en mijn haar, gezicht en borsten zitten onder de warme sperma van de mannen. Wolf gaat op de vloer liggen en begint z'n halfslappe staaf schoon te likken. Help hem eens, hoor ik Jaap zeggen. Beide mannen hebben de smaak te pakken en kunnen er geen genoeg van krijgen mij met Wolf bezig te zien.

Ik kniel voor Wolf en neem zijn pik in mijn handen. Zachtjes begin ik hem te strelen en hij kijkt me vragend aan. Ik kijk een beetje onwennig naar de rood-paars geaderde staaf in mijn handen en buig mijn hoofd. Ik lik over de schacht. Het proeft zoutig, en ook naar mijn eigen geil.

Wolf kreunt en gaat met z'n benen wijd op z'n rug liggen. Met zijn voorpoten slaat hij tegen mijn achterhoofd om duidelijk te maken dat ik hem helemaal in mijn mond moet nemen. De weer stijve hondepik verdwijnt tussen mijn lippen terwijl ik daar geknield voor de hond zit, met mijn kontje parmantig omhoog.

Ik voel hoe de mannen ademloos toekijken hoe ik de weer stijve pik begin af te zuigen. Aan hun ademhaling hoor ik dat ze nog steeds opgewonden zijn. Ik voel hoe ze mijn billen betasten die achteruit steken, en hoe èèn van hen zachtjes mijn sterretje begint te kietelen.

Ik spreid m'n benen iets zodat ook mijn druipende teefjes kutje goed zichtbaar wordt. Lange slierten hondegeil druipen tussen mijn opgezwollen schaamlipjes uit en vallen op de grond. Ik voel me weer geil worden en beweeg een beetje met m'n kontje ten teken dat ze vooral door moeten gaan. Het signaal wordt begrepen en ik voel hoe een vinger m'n kutje inglijdt. Ik slaak een diepe zucht en ga ondertussen flink door met het afzuigen van Wolf.

Ook zijn paal staat weer in volle glorie en ik laat hem doorstoten tot achterin mijn keel. De zwelling komt ook weer terug en ik probeer ook deze in mijn mond te nemen maar dat is allemaal wat te veel.

...

Man zoekt man voor massage regio neuken


klitje likken geile teef

Vrolijk neuriënd gaat Helga rustigjes aan beginnen met de voorbereidingen voor het avondeten terwijl de andere twee zich vermaken met een spelletje kaarten. Voorlopig is Helga klaar en ze gaat lekker een slaapje doen tot het ongeveer zes uur is. Het contract Het is inmiddels kwart voor zeven, ze hebben al gegeten en verdoen hun tijd met wat tv-kijken.

De tijd glijdt voorbij totdat Helga roept: Daarna komt hij nog wel bij je om ook met jou nog even te praten”. Monica begrijpt dat er iets dringends besproken moet worden en gaat gehoorzaam naar haar kamertje.

Rita, ga jij even naar onze slaapkamer wil je? Blijf daar maar tot ik kom met Monica”. De meiden verdwijnen uit de kamer en Helga gaat naar de kast. Ze pakt een paar enveloppen en drukt op een schakelaar van de videorecorder. Het is klokslag acht uur en stipt op tijd belt Bert aan. Bert doet wat hem verteld wordt en als Helga ook zit steekt hij van wal.

Hij verteld haar dat hij graag naar Spanje wil en dat hij voor morgen een goedkope vakantie van drie weken heeft kunnen boeken en dat hij daarom graag alles vandaag nog af wil ronden. Helga luistert aandachtig toe en speelt ondertussen wat met de pik van Bert. Aan het einde van zijn verhaaltje is hij al behoorlijk hard en als Helga hem dan ook nog even pijpt staat zijn lul in volle glorie overeind. Het geld heb je al gehad en er moet wel even een contract getekend worden.

Zodra jij je handtekening hebt gezet is ze helemaal van mij, begrijp dat goed! Helga heeft ondertussen de lul van Bert niet met rust gelaten en hem goed stijf gehouden. Ze pakt de papieren van tafel en geeft Bert een pen. Hij leest het niet eens door en zet twee keer zijn handtekening, een keer onder het origineel en een keer onder een kopiecontract. Tevreden bekijkt Helga de beide contracten en doet de kopie in een enveloppe die ze op tafel legt. Ze brengt Bert naar het kamertje toe en laat de twee alleen.

Monica ziet haar vader met een stijve lul binnenkomen, denkt daarom dat hij alleen daarvoor naar haar gekomen is en even later liggen ze samen op bed. Hij verteld haar van zijn vakantie en ook dat hij het contract getekend heeft. Bert is door zijn geilheid niet helemaal meer bij de les en begint Monica te zoenen. Gelaten gaat zij op haar buik liggen en haar vader gaat met zijn stijve lul op haar kontje liggen.

Ik pomp die dikke pik in je geile snee, ik naai mijn dochter nog maar eens, vieze hoer dat je bent”. Bert begint haar in een hoog tempo te naaien en binnen een paar minuten spuit hij zijn zaad in haar kutje.

In de huiskamer zet Helga tevreden kijkend een videorecorder uit. Zonder een woord te zeggen verlaat hij haar kamertje en laat een huilende Monica achter. Snel kleed hij zich aan en loopt zonder een woord te zeggen het huis uit. Hij beseft nu pas wat hij gedaan heeft en schaamt zich diep dat hij zijn dochter min of meer verkracht heeft.

Op tafel ligt nog steeds de enveloppe met het door hem ondertekend kopiecontract. Helga loopt naar Monica toe en begint haar te troosten. Ze stopt het verwarde meisje in bad en kruipt er zelf ook bij. Troostende woordjes fluistert ze en langzaam aan ontspant Monica zich.

Ik mag toch altijd bij je blijven? Maar als je het Helga moeilijk maakt dan is er altijd wel een of andere man die je kopen wil en die is waarschijnlijk niet zo aardig voor je als ik ben, begrijp je me goed?

Ik heb nu ook een video opname dat je vader je geneukt heeft en de straffen daarvoor zijn niet bepaald mis. Je doet wat ik je zeg want anders.. Monica knikt gelaten van ja wetende dat het haar enige kans is om in ieder geval een nog enigszins prettig leven te leiden. Het water is al wat afgekoeld en ze stappen uit het bad. Ze drogen zich af met grote handdoeken en ze gaan naar de slaapkamer waar Rita al in slaap gevallen is. Ze liggen weliswaar met zijn drieën in bed maar Monica is nog nooit zo alleen geweest in haar hele leven en ze huilt zich zachtjes in slaap.

Helga hoort het aan maar bemoeit zich verder even niet met haar. De komende vier dagen laat ze Monica met rust en doen ze niets aan sex. Zelfs het bed blijft droog en ook Maria heeft instructies heeft gekregen om zich gedeisd te houden.

Deze rustige periode heeft Monica wel nodig om voor zichzelf afscheid te nemen van haar oude bestaan en alvast een beetje te wennen aan de dingen die komen gaan al heeft ze nog geen flauw idee wat haar allemaal te wachten staat. Ze gaan iedere dag naar het naaktstrandje. Nu lopen er drie naakte vrouwen vanaf het parkeerterrein.

Veel mannen worden er geil van maar niemand krijgt de kans om met hen te neuken. Ze verdoen de tijd met een spelletje kaart, in de zon liggen bruinen, een boek te lezen of wat kaarten wat allemaal af en toe onderbroken wordt om een hapje te eten of wat te drinken.

Op de vierde dag smeert Helga Monica in met zonnebrandmiddel en als ze aan de voorkant begint voelt ze wat aan het inmiddels iets begroeide kutje. Ze voelt eens met haar hand aan de schaamheuvel van Rita en gelijk krijgt deze een natte kut.

Zullen we even een eindje gaan lopen Helga? Naar het bos bijvoorbeeld? Ze lopen een meter of dertig verder en stoppen dan. Helga draait zich om en omarmt innig haar sletje. Ze vallen neer op het gras en beginnen elkaars kut uit te likken. Ze kijken op en voor hun staat twee boswachters streng te kijken. Ze hebben allebei een grote herdershond aan de lijn.

Hun gezwollen kruis verraad dat zij al wat langer hebben staan loeren. Wellustig wrijft hij over zijn kruis als het ware om aan te geven dat er wel een oplossing voor dit probleempje is. Helga is zo geil als een bos uien en speelt het spelletje mee. Ongemerkt stoot ze Rita aan en zegt met een temerig stemmetje: Kunt u echt geen uitzondering voor ons maken, lieve boswachter? De man ritst zijn gulp open en een dikke lul komt te voorschijn.

Ook zijn collega staat met zijn paal in zijn handen en kwijlt bijna van het idee om deze twee sletten te mogen naaien. Rita bekijkt ondertussen de honden eens en als ze ziet dat het twee reuen zijn krijgt ze ter plekke kramp in haar buik van de geiligheid. Helga ziet nu ook de mogelijkheid van een lekkere neukbeurt door de dieren en kruipt langzaam op ze af. Ze streelt met een hand over de schacht van de grootste hond en ja hoor, daar verschijnt de felrode lul van het beest al.

Ze gaat door tot de hondelul niet groter wordt en neemt hem dan in haar mond. Rita doet ongeveer hetzelfde en de boswachters zien twee geile kontjes voor zich met twee even geile kutjes eronder. De hondelullen worden losgelaten en de twee vrouwen keren zich om met hun kontjes naar de dieren toe. Deze snuffelen even aan de teefjes en likken daarna aan de poepgaatjes en de kale schaamlippen.

Als op commando bespringen ze de twee en proberen hun lullen in de kutjes te stoten. Rita krijgt hem meteen midden tussen haar schaamlippen maar de hond die Helga wil dekken moet even geholpen worden wat Rita al neukende voor elkaar weet te krijgen.

Hijgend naaien de honden Helga en Rita en botergeil ontvangen de vrouwen de pikken in hun druipnatte gleuven. De boswachters trekken hun broeken uit, knielen voor de vrouwen neer en houden de dikke eikels voor de monden van Rita en Helga.

Meteen verdwijnen deze in de pijpmonden van de meiden en bruut beginnen de boswachters ze in hun mond te neuken. Nu ze van voren en van achteren gevuld zijn met lul breekt de geilheid in volle kracht uit en steunend en kreunend komen de twee klaar.

De honden neuken gewoon door natuurlijk en ook de boswachters stoppen niet. Soppende geluiden maken de pikken in hun monden en nog een keer komen allebei de vrouwen klaar.

Opeens beginnen ook de honden hoog piepend en jankend hun zaad te lozen en na een minuutje of vijf glijden ze van de twee vrouwen af. Ze laten de pikken van de mannen uit hun monden schieten en beffen gauw het hondesperma uit elkaars kutten.

Vol verbazing kijken de boswachters naar de geile vrouwen maar even later halen ze de sletten uit elkaar en duiken er boven op. Vijftien keer stoten is genoeg voor de ene boswachter en de andere houdt het slechts tien stoten langer uit voordat grote golven zaad de kutjes bevloeien.

Weer storten de meiden zich op elkaar, deze keer om het mannenzaad uit elkaars gleuven te zuigen. Beffend en zuigend komen ze zelfs nog een derde keer klaar. Helga rolt van Rita af en ze liggen hijgend naast elkaar bij te komen. De mannen kijken elkaar even aan maar pakken dan hun lul en beginnen te persen. Doordat de mannen pas klaargekomen zijn duurt het even maar dan krijgen de vrouwen ook een volle straal pis over zich heen.

Ze wrijven hun hele lichaam met de urine in, nemen er zelfs een paar grote slokken van en ook hun haren worden volop nat gepist.

De boswachters trekken hun broek weer aan en ze verdwijnen onder de waarschuwing dat ze het voor deze keer hier bij zullen laten. De vrouwen lopen weer terug naar hun plekje en vallen vermoeid neer naast Monica neer. Jullie zijn zeiknat van de pis zo te ruiken en aan jullie kutten te zien heeft daar ook wel wat in gezeten”.

Helga zegt niets en sluit haar ogen voor een slaapje maar Rita verteld in geuren en kleuren wat ze uitgespookt hebben in het bos. Onwillekeurig krijgt Monica toch weer een nat kutje en ze begint zich te vingeren. Een echtpaar vlak bij hen heeft alles gehoord en wenkt Monica om naar hen toe te komen. Ze kruipt naar hen toe en de vrouw begint gelijk Monica te bevoelen en te kussen. Ze tongen wat en er verdwijnen vingers in elkaars kutjes terwijl de man zijn lul zachtjes stijf trekt. De vrouw gaat op haar rug liggen en trekt Monica op zich.

Ze wrijven hun tieten en kutten tegen elkaar en geil kronkelt Monica boven op de wellustige vrouw. De glibberige schaamlippen glijden over elkaar en elkaars clitorissen worden geraakt.

Steeds geiler worden ze en weldra bereikt Monica een eerste orgasme. Ze rust wat uit en ligt met haar hoofdje tussen de grote maar stevige tieten. De vrouw is echter nog niet klaar gekomen en begint het kontje van Monica te bevoelen. Ze vingert haar anus en geeft haar zoenen op de mond. Monica komt weer tot leven en beantwoord de zoenen met een felle tongzoen. Geil draaien de tongen om elkaar heen en hun lichamen kronkelen wellustig op elkaar.

Minstens vijftien mannen liggen aan hun lul te trekken bij dit schouwspel en ook een aantal vrouwen vingeren ongegeneerd hun geile kutjes. Monica draait zich om en in standje 69 likken ze elkaars kutjes uit. Het vrouwengeil begint rijkelijk te vloeien waardoor de gezichten glimmen van de sappen. Hijgend slobberen ze beide door en als eerste komt de vrouw klaar. Ze spuit haar vrouwengeil midden in Monica haar gezicht zodat deze helemaal drijft van het geil. Monica staat op en gaat op de tieten van de vrouw zitten.

Ze laat haar kut op de mond zakken en begint zich daarop klaar te neuken. Haar heupen kantelen en draaien, haar kutje wordt gelikt en na een paar minuten begint ze keihard te kreunen.

Menige man verschiet zijn zaad bij de aanblik van het geile meisje terwijl ook veel vrouwen schokkend op hun plekje met Monica mee klaarkomen. Ze zouden m'n benen uit elkaar spreiden zodat de hond plaats kan nemen tussen mijn blanke dijen, waarna hij woest begint te stoten op zoek naar mijn natte kutje.

Ik pak Wolf z'n kop stevig beet en druk hem nog stijver tegen mijn gespreide kutje aan. Natuurlijk laat ik me niet door het beest neuken maar ik geniet intens van die lange, ruwe, gespierde tong. Hij likt maar door en hoe harder hij likt, hoe meer kutsappen hij opwekt en hoe harder hij weer moet likken om het op te krijgen. Z'n neus duwt daarbij stevig tegen mijn klitje aan die zo opgezwollen is als een kleine pruim.

Ik wil hem dieper, dieper. Nog verder spreid ik mijn benen en nog feller likt hij m'n kutje. Als ik m'n benen iets verder optrek komt ook mijn sterretje vrij van de bank. Wolf verplaats automatisch z'n tong naar m'n sterretje en ik slaak een gil van genot.

Een hond die zo lekker bruut over je aarsje likt. Had ik maar iets om in m'n kutje en sterretje te duwen. Geen vinger, te klein. Iets dik en stijf. Ik duw de hond weg, die me verbaast nakijkt, en ren naar de koelkast. Geweldig, een komkommer, precies wat ik zocht. Ik neem weer positie in op de bank en laat de komkommer in m'n kutje glijden.

Ik ben nog een beetje nauw maar ik voel hoe de komkommer me lekker oprekt. De hond kijkt verbaasd toe en probeert z'n neus er weer tussen te steken. Hij kan nu niet meer in m'n kutje likken, maar likt er wel verwoed omheen. Niets slaat hij over: Dan hoor ik achter me een vreemd gehijg. Mijn twee vrienden staan in de deuropening met hun handen vol met tassen.

Hun monden handen open en ze kijken me met uitpuilende ogen aan. Natuurlijk kunnen ze niets echt zien, want ik zit met de rugleuning naar ze toe, maar aan hun gezichten te zien kunnen ze zich genoeg voorstellen bij mijn gekreun.

Ik trek snel de komkommer uit mijn kutje, duw de hond weg en trek m'n jurkje over m'n knieën. Maar aan hun gezichten te zien is het al te laat. Langzaam komen ze op me aflopen en het schaamrood stijgt tot mijn kaken.

Ik weet geen woord uit te brengen en wil opstaan om weg te lopen, maar Gerard drukt me alweer terug op de bank. Hij bekijkt de situatie en ik zie dat ze nu ook de komkommer ontdekt hebben, die onder het geil op de grond ligt. Gerard pakt Wolf bij z'n kop en drukt een knuffel op z'n neus.

Dan kijkt hij me intens aan. Hij weet het nu zeker! De andere vriend, Jaap, staat er iets onwennig bij. Toch zie ik aan de enorme bult in zijn broek dat de situatie hem niet koud laat.

Toch verzet hij geen stap. Gerard daarentegen lijkt de situatie weer volledig onder controle te hebben en komt naast me op de bank zitten. Hij pakt de komkommer van de grond en houdt deze voor me. Had je al zo'n honger, vraagt hij me.

Ik word zo mogelijk nog roder en weet niet waar ik kijken moet. Hij pakt ook mijn doorweekte slipje en drukt dit tegen zijn neus, waarbij hij diep de geur ervan opsnuift. Dan strijkt hij met de komkommer over mijn blote knie en schuift m'n jurkje er iets mee omhoog. Ik kijk hem bang en afwachtend aan. Hij lacht alleen maar en schuift de komkommer nog een stukje langs de binnenkant van mijn dij omhoog.

Gaat Gerard de dikke komkommer in m'n kutje schuiven terwijl ze beiden toekijken? Schiet het door m'n hoofd. M'n venusheuveltje ligt weer open en bloot en ik probeer m'n dijen bij elkaar te houden zodat ze m'n kutje niet zien. Maar Gerard trekt m'n knieën uit elkaar en ik voel hoe koude lucht langs mijn nog natte schaamlippen strijkt. Ook Jaap gaat er maar bij zitten.

Hij neemt plaats aan mijn andere kant en trekt de andere knie naar hem toe. Ik kijk beide een beetje bang en vragend aan, maar lees in hun ogen dat het besluit al genomen is. Ze duwen me achterover tegen de rugleuning waardoor ik iets naar onderen moet zakken en mijn kutje nog opener komt te liggen. Beide mannen staren er gebiologeerd naar. Weer voel ik de komkommer hoger schuiven en al gauw raakt het topje mijn natte schaamlipjes.

De komkommer voelt koud aan tegen mijn natte kutje. Met de komkommer opent Gerard mijn schaamlipjes en wrijft over mijn klitje, die direct weer opzwelt en tussen de schaamlipjes uitsteekt. Een kreun komt over mijn lippen en ik laat me nog iets verder naar beneden zakken. Ik voel hoe beide mannen een hand op m'n schaamlippen leggen en deze uit elkaar trekken.

Een opgezwollen open en nat kutje kijkt hen aan. De mannen staren er gefascineerd naar hoe mijn kutje opzwelt en kloppend onder hun handen ligt. Ik raak zo opgewonden van beide mannen die alleen maar naar mijn vochtige grotje staren, alsof ze bedenken wat ze er allemaal mee gaan doen.

Ik voel hoe m'n kutje steeds vochtiger wordt van de intense spanning en hoe een klein druppeltje geil aan m'n schaamlipjes hangt. Jaap vangt het druppeltje op met z'n vinger en steekt deze vervolgens diep in mijn mond. Ik proef m'n eigen geil en zuig verlekkerd op z'n vinger. Met zijn vochtige vingers begint hij mijn tepels te kietelen. Dan pakt hij met beide handen het kraagje van m'n jurkje en scheurt deze open tot aan mijn navel.

Twee volle borsten komen tevoorschijn en Jaap zet direct zijn mond erop en begint cirkeltjes rond mijn tepels te trekken. Ik voel hoe de komkommer verplaats wordt naar mijn grotje en hoe de kop tegen de ingang drukt. Mijn kutje staat nog wagenwijd open van de laatste keer dat de komkommer er in zat, en deze keer zal hij er haast als vanzelf inglijden.

Gerard tikt met de komkommer tegen de opening en ik beweeg m'n kutje naar de komkommer toe. Alsjeblieft, gil ik in gedacht, duw hem er weer in! Gerard grijnst en blijft me pesten. Ik plaats m'n voeten op de salontafel zodat ik meer kracht kan zetten en duw nogmaals m'n kutje richting de komkommer. Wat wil je dan? Ik kreun maar kan geen woord uitbrengen.

Geilheid en schaamte overspoelen me. Ik wil iets in m'n kutje maar durf het niet te vragen. Die komkommer, fluister ik bijna onhoorbaar. Die komkommer, zeg ik nu iets harder. Wat wil je dan met die komkommer, vraagt Gerard. Daar, zeg ik, en ik kijk hem smekend aan. Ik ben zo geil dat m'n kutje gewoon pijn doet. Ik moet iets in me hebben! Ik word nu ongeduldig en gil het bijna uit.

In m'n kutje natuurlijk. Alsjeblieft Gerard, duw dat ding alsjeblieft naar binnen, ik hou het niet meer! Hij grijnst en in ene keer duwt hij de komkommer tot aan mijn baarmoeder naar binnen. Alle lucht wordt uit m'n longen gedrukt en ik slaak een diepe kreun. Een lichte pijn en intens genot verspreiden zich door mijn lichaam. Ik duw m'n bekken omhoog en probeer tegen de komkommer op te rijden. Beide mannen genieten blijkbaar erg van dit schouwspel want ik hoor ritsen van broeken opengaan en dikke stijve pikken worden naar buiten gehaald.

Ik pak een dikke pik in elke hand en begin er zachtjes over te wrijven en ze af te trekken. Ik hoor diep gekreun en zie de mannen verlekkerd kijken hoe de komkommer diep in mijn kutje verdwijnt. Volgens mij was je nog met iets anders bezig, hoor ik Gerard zeggen. Hij fluit zacht en daar voel ik hoe Wolf weer plaatsneemt tussen mijn benen.

Deze kent de weg en probeert zijn neus naast de komkommer naar binnen te drukken in mijn kutje wat nu helemaal wijd openstaat. Ik hou het niet meer als ik voel hoe die ruwe tong over m'n klitje likt, zoekend naar de sappen die met de komkommer naar buiten komen.

Jaap ligt nog steeds aan een tepel te zuigen en rolt de andere tussen duim en wijsvinger. Gerard houdt de komkommer diep in m'n kutje gedrukt en de hond likt er woest langs. Ik houd de twee dikke stijve palen in mijn hand en ruk ze beiden lekker af. Ik kan niet geloven dat ik dit doe, twee mannen verwennen en op de koop toe zelf gelikt worden door een grote zwarte herder.

De mannen kunnen hun blik niet afhouden van de hondekop die fel tegen mijn kutje aan beweegt. Gefascineerd kijken ze hoe de tong met lange halen over mijn klit gaat en ik word steeds geiler van hun blikken. Ja, laat ze maar lekker naar mijn kutje kijken, laat ze maar kijken hoe die dikke tong over m'n klitje likt. Ooooh, ik voel een orgasme opkomen. Ik klem beide dikke lullen stevig in mijn handen en een intens orgasme overspoelt me, ja, jaa, jaaaaa! Gillend kom ik klaar. Beide mannen kijken me ontzettend geil aan.

Dit spelletje is naar hun idee net begonnen" Ik voel hoe de komkommer uit m'n kutje glijdt. Wolf zit er al weer met zijn neus in de likt onvermoeid al mijn sappen op. Ik zie dat er tussen zijn benen een dikke rode puntige staaf van zo'n 18 cm beweegt.

Ik besef dat ook de hond bloedgeil is. Geen twee maar drie penissen zijn op mijn natte kutje gericht! De gedachte om door de hond genomen te worden schrikt me af en windt me op. De mannen merken dat ik gefascineerd naar de honde pik staar en ook zij kunnen hun verbazing niet onderdrukken. Je ziet ze denken hoe het moet zijn als deze dikke staaf in mijn kutje verdwijnt.

Om toe te kijken hoe een jonge vrouw genadeloos is overgeleverd aan deze dominante hond, die haar waarschijnlijk flink af gaat rossen alsof ze de eerste de beste teef in het park was.

Hun blik wordt zo mogelijk nog geiler en ze kijken afwisselend naar mij en elkaar. De hond kijkt me ook hijgend en vragend aan. Gerard kletst op mijn dij en roept 'op! Wolf laat zich dit geen tweede keer zeggen en springt bovenop me. Hij komt z'n beloning opeisen voor het eindeloos likken van mijn kutje. Ook hij wil klaarkomen, in een echt vrouwenkutje. Ik voel hoe zijn nagels over mijn huis schrapen en hoe zijn dikke harde staaf mijn warme natte kutje begint te zoeken.

Ik schuif nog iets verder naar onderen zodat mijn billen nu over het randje van de bank hangen. Ik voel hoe de harde staaf tegen mijn kutje aan drukt maar het gat niet vindt. Wel glijdt hij stevig tussen mijn opgezwollen schaamlippen door en wrijft fel over mijn klitje. Ik lig te kreunen van genot. M'n kutspiertjes trekken samen en ik voel hoe mijn kutje verkrampt.

Alsjeblieft, kreun ik, pak me dan lekker beest! Neuk me in m'n kutje! De mannen kijken geil toe hoe die dikke rood-paars geaderde hondelul tussen mijn lipjes doorglijdt. Wil je door hem geneukt worden? Hoor ik Gerard fluisteren. Alsjeblieft, laat hem me pakken, laat hem m'n kutje stevig neuken! Gerard pakt de hondelul en plaats deze voor mijn grotje.

De hond duwt hem er in èèn keer in en begint me wild te neuken. Met een ongelofelijke snelheid ragt hij zijn dikke pik in en uit mijn kutje. De mannen kunnen hun ogen er niet van afwenden en kijken toe hoe mijn kutje genadeloos geneukt wordt door een hond.

Beiden mannen pakken een been en duwen deze naar mijn lichaam. M'n knieën raken bijna m'n schouders en ik voel hoe Wolf zijn dikke hondepik nog verder in mijn kutje drijft. Hij neukt me sneller en sneller en ik voel iets diks tegen mijn schaamlipjes aanduwen. Dat is de zwelling, roept Gerard.

Rag hem erin Wolf, moedigt hij zijn hond aan. Neem dat geile kutje helemaal. Pin je vast jongen, goedzo. Jaaa, toe maar wolf, moedig ook ik hem aan. Beide mannen gaan nu op hun knieën zitten en houden hun dikke, van voorvocht glimmende pikken voor mijn gezicht. Ik voel hoe beide mannen hun pik in mijn mond proberen te duwen, en zo goed en zo kwaad als ik kan zuig en ruk ik beide pikken afwisselend af. Ik voel hoe ze de pikken tot achterin mijn keel proberen te drukken en door mijn positie kan ik me hier niet tegen verzetten.

Kwijl en voorvocht druipen uit mijn mond en maken de pikken nog natter zodat deze met snelle rukken in mijn handen bewegen. De mannen kijken van bovenaf op mij neer hoe ik hun pikken afzuig terwijl de grote zwarte herder zichzelf in mijn kutje blijft duwen.

Het wordt me allemaal teveel. De dikke zwelling zit nu strak in mijn kutje en rekt me helemaal op. Ik voel weer een orgasme opkomen en gil het uit. Jaaa, jaaaa, harder ooooh Wolf! Mijn kutje spant zich strak om de dikke hondepik en ik voel me verkrampen en een explosie in mijn kutje.

Dan voel ik hoe ook Wolf verstrakt en de zwelling zo mogelijk nog verder opzet. Dikke stralen sperma spuiten mijn kutje in. Oooh, hij spuit me helemaal vol, die smerige hond! Ja Wolf, spuit me vol, ooooh, weer voel ik een orgasme opkomen, door die dikke zwelling in mijn strakke kutje, en de dikke warme stralen sperma die krachtig mijn baarmoeder inspuiten.

Ook de mannen houden het niet meer. Ik voel de kloppende penissen in mijn hand en mond verstijven en plots golven dikke stralen sperma in mijn mond en keel, over mijn gezicht en in mijn haar.

Gerard duwt mijn mond nog steviger over zijn spuitende pik zodat ik de stralen tot achterin mijn keel voel en ik wel door moet slikken. Jaap trekt zich af boven mijn gezicht en dikke klodders spuiten tegen mijn ogen, neus en kin en druipen over mijn borsten heen.

Iedereen ploft met een diepe zucht languit op de bank. Hondensperma druipt over de bank en mijn haar, gezicht en borsten zitten onder de warme sperma van de mannen. Wolf gaat op de vloer liggen en begint z'n halfslappe staaf schoon te likken.

Help hem eens, hoor ik Jaap zeggen. Beide mannen hebben de smaak te pakken en kunnen er geen genoeg van krijgen mij met Wolf bezig te zien. Ik kniel voor Wolf en neem zijn pik in mijn handen. Zachtjes begin ik hem te strelen en hij kijkt me vragend aan. Ik kijk een beetje onwennig naar de rood-paars geaderde staaf in mijn handen en buig mijn hoofd. Ik lik over de schacht. Het proeft zoutig, en ook naar mijn eigen geil. Wolf kreunt en gaat met z'n benen wijd op z'n rug liggen.

Met zijn voorpoten slaat hij tegen mijn achterhoofd om duidelijk te maken dat ik hem helemaal in mijn mond moet nemen. De weer stijve hondepik verdwijnt tussen mijn lippen terwijl ik daar geknield voor de hond zit, met mijn kontje parmantig omhoog.

Ik voel hoe de mannen ademloos toekijken hoe ik de weer stijve pik begin af te zuigen. Aan hun ademhaling hoor ik dat ze nog steeds opgewonden zijn. Ik voel hoe ze mijn billen betasten die achteruit steken, en hoe èèn van hen zachtjes mijn sterretje begint te kietelen. Ik spreid m'n benen iets zodat ook mijn druipende teefjes kutje goed zichtbaar wordt. Lange slierten hondegeil druipen tussen mijn opgezwollen schaamlipjes uit en vallen op de grond.

Ik voel me weer geil worden en beweeg een beetje met m'n kontje ten teken dat ze vooral door moeten gaan. Het signaal wordt begrepen en ik voel hoe een vinger m'n kutje inglijdt. Ik slaak een diepe zucht en ga ondertussen flink door met het afzuigen van Wolf. Ook zijn paal staat weer in volle glorie en ik laat hem doorstoten tot achterin mijn keel. De zwelling komt ook weer terug en ik probeer ook deze in mijn mond te nemen maar dat is allemaal wat te veel.

...


Daarbij voegt hij de daad bij het woord en begint hij op zijn laptop te tokkelen. Na enkele seconden reeds heeft hij een filmpje tevoorschijn getoverd waarop een naakt meisje op haar bed met haar hond speelt. Net als Evi en Stijn is Marion nu volledig in beslag genomen door de beelden, die ze over de rugleuning van de zetel kan volgen. Het meisje is duidelijk niet aan haar proefstuk. Ze laat de hond aan haar kutje ruiken en likken. Evi is muisstil en Stijn licht toe: Terwijl hij dit zegt, heeft het meisje zich op handen en knieën gezet en laat de hond aan haar poesje likken.

De beelden tonen nu duidelijk de grote rode piemel van de hond. Plots springt hij met zijn voorpoten op de rug van het meisje terwijl hij zijn grote piemel naar voor duwt. Evi, te opgewonden om iets te zeggen: Om de hond te helpen, steunt het meisje op haar ellebogen en duwt ze haar kontje uitnodigend naar achter.

In close-up zien de toeschouwers hoe de dikke punt van de hondenpik de geopende schaamlippen van het meisje zoekt. Na enkele stoten glijdt de dikke pik in het uitnodigend kutje. Het windt je zeker op niet? Terwijl de hond in hoog tempo op het meisje begint te rijden, uit het meisje allerlei geile klanken. Marion heeft zich stilletjes achter het nietsvermoedend tweetal gaan vervoegen.

De pik van de hond vertoont nu duidelijk een verdikking die met kracht in het meisje wordt gestoten. Wanneer de knot volledig in het meisjeskutje zit, stopt de hond met stoten. Onder de staart van de hond ziet men het sterretje ritmisch samentrekken, waardoor de toeschouwer kan vermoeden dat de hond zijn sperma in het meisje aan het loost.

Aan de wellustige geluiden te horen is deze trouwens duidelijk aan haar hoogtepunt gekomen. Marion, meent het moment aangebroken om zich bij de twee opgegeilde tieners te voegen: Vind je het dan niet vies van ons? Op het scherm is inmiddels de hond losgekomen van het meisje en in close-up ziet men het hondensperma tussen de schaamlippen uit vloeien en afdruipen.

Een paar weken geleden heb ik Evi bespied. Je dacht dat ik niet thuis was en je hebt mijn speeltjes in de kamer uitgeprobeerd. Dat verzeker ik je! Een week eerder, op een woensdagnamiddag heb ik Stijn bespied. Wow, jongen…een dikke proficiat, zoals jij dat meisje hebt geneukt! En toen ik jullie daarstraks bezig hoorde, wist ik het zeker. Jullie zijn net als ik overmatig in sex geïnteresseerd…. Maar liever een sexverslaving dan een alcohol-of drugverslaving.

Inmiddels heeft Stijn het gevraagde filmfragment gevonden. Een koffiebruine Deense dog neukt een jonge dame. Het scenario is zowat hetzelfde als vorig. Het drietal kijkt gespannen toe, terwijl de grote reu de vrouw bespringt en dekt. Marion kijkt naar Evi die haar hand in de zak van haar trainingsbroek onrustig beweegt. Stijn vertoont een dikke bobbel op zijn broek. Beide zijn muisstil en zitten met een hoogrood gelaat te wachten op wat komt. Marion neemt de leiding: Het lijkt me een goede gelegenheid om onze gemeenschappelijke interesse een samen in praktijk te brengen.

Daarom stel ik voor dat we samen wat verder gaan in een praktische beleving van deze fantasie. Beide luisteren aandachtig en knikken weer. Is dit hun deftige moeder, de schooldirectrice? Toch even wennen… Marion verbreekt de stilte: Wat zouden jullie ervan vinden als we eens wat experimenteerde met Wolf? We zullen het dan seffens met Wolf gebruiken om te zien of hoe hij reageert.

We zullen samen jouw zus eens lekker opwinden en haar onvergetelijk laten genieten. Beloof me dat je het spel met me meespeelt? Evi is inmiddels terug met het besmeurde loopsheidbroekje en geeft het aan Marion. Ze kijkt vragend naar haar moeder en Stijn. Ook Wolf kijkt vol verwachting in haar richting. Wat dacht je van volgende. We laten Wolf aan jouw kruis ruiken en zien hoe hij reageert.

Je gaat het teefje spelen en we zien hoe Wolf reageert. Kom laten we onze bovenkledij uit doen. Knipogend naar Stijn die haar voorbeeld volgt.

Evi volgt aarzelend, maar als ze de dikke bobbel in Stijns onderbroek merkt, is haar gene plots weg. Marion bewondert de mooie sportieve lijven van van haar dochter en zoon.

De blonde Evi is met haar 1,60 m, net zo groot als zij zelf en heeft een beloftevol vrouwelijk figuurtje. Stijn , daarentegen is met zijn 1,90 m een echte atleet en zijn donker haar en getaande huid verraden een zuiderse inbreng. Wanneer Marion de bewonderende blikken van haar kinderen voelt, gaat Marion verder: Je zal er geen spijt van hebben, beloofd!

Zet je gewoon op de bank en Stijn brengt Wolf met zijn halsband naar je toe. Wanneer Wolf zijn snuit tegen haar kutje drukt, begint hij aan het slipje te likken.

Evi kijkt opgewonden naar Stijn en haar moeder en kan met moeite een kreun onderdrukken. Evi wil je eens kijken of Wolf een erectie heeft? Stijn en Evi doen wat hen gevraagd werd.

Ik heb de moeder geneukt van mijn beste vriend Mediamofo Seksverhalen erotiek milf Moeder neuken seks Seksverhaal. Saskia is een hoer uit Haarlem die heerlijk kan pijpen amateur Haarlem pijpen seks.

Blowjob door een lekker geil blondje Blond blowjob gif pijpen zuigen. Missy Mistress op Blowjob. Geile Miranda uit Brabant is dol op seks Brabant masturberen seks vingeren.

Kinky Mariska op Amateur babes. Miranda is dol op haar vibrator! Deze vrouw zuigt graag op een stijve lul amateur Oraal pijpen seks Vrouw.

Een lekker warme klodder zaad in haar gezicht! Even lekker die natte kut likken! Geile vrouw die met een vibrator haar natte kut verwend Foto Geile vrouw Nederland seks tieten. Geile vrouw met haar vibrator. Ze heeft geen man nodig om klaar te komen. Deze geile hoer mag haar klant even pijpen. Amateurhoer hoer klant pijpen seks.


Privehuis belgie sex anonse nl


klitje likken geile teef