Ik heb genoten van ons rollenspel. Wees gerust alles in veilige handen en zal er discreet mee omgaan. Wens je verder te gaan is het nu aan jouw Slet!. Ik las het bericht een paar keer en begreep het niet. Werd mij nu ineens wel een keuze geboden.

Wat gebeurt er dan met mijn foto's en het filmfragment. Kijkend naar de foto's werd ik hier gek genoeg wel opgewonden. Pakte mijn penis en rukte me snel af en beleefde weer het gevoel van het geneuk van Hans in mijn mond. Zijn zaadlozing in mijn keel waarop ik snel direct daarna zelf klaar kwam. Die dag tijdens het werk opende ik nogmaals de mail en wederom werd ik geil. Maar die tekst bleef verontrustend. Thuisgekomen liep ik de eerste avond een andere ronde met mijn hond en bleef argwanend om mij heen kijken.

De dag daarna verliep eveneens onrustig en opende keer op keer mijn email maar ontving niets van Hans. Ik besloot die avond normaal weer mijn eigen rondje te lopen met de hond maar kon niets vreemds ontdekken. De rest van de week bleef ik over het gehele voorval nadenken en iedere keer dat ik thuis kwam was ik ongerust.

Ik besloot uiteindelijk toch maar de confrontatie op te zoeken. Ik schreef het bericht "Goedendag Hans, Ik zou graag weer willen afspreken. Weer zou ik graag jouw pijpslet willen zijn". Ik controleerde daarop mijn mail constant op nieuwe berichten, geen reactie de eerste paar dagen. Ik kreeg het gevoel dat het meer een dreigement was geweest.

Een spel alleen misschien van deze vent. Wat ergens ook weer spijtig was en kon het niet nalaten en trok mij nog diverse keren af op mijn eigen foto's, daar als pijpslet bezig te zien met die mooie harde pik en verlangde uiteindelijk toch naar meer. Als hij niet meer zou reageren moest ik maar weer op de chat een ander zoeken die ik mocht pijpen want dat was geil om te doen. Ik opende het bericht en had ook direct een stijve pik op dat moment.

Die avond kon ik niet slapen. De volgende dag verliep de dag bijzonder traag tot het moment dat ik hem weer zou treffen. Vreemd genoeg was ik wel constant geil hierdoor. Ik was vroeg op de afgesproken plek en mijn hart zat in mijn keel niet wetende wat mij deze avond weer zou gaan brengen. Toen ik Hans aan zag komen lopen wist ik dat ik niet voor jan lul stond te wachten. Bij iedere stap dat hij dichterbij kwam voelde ik mij wat meer onzeker. Hans bleef doorlopen tot hij voor mij stond "Handen in je nek en wijdbeens staan".

Direct nam ik de voorgeschreven houding aan en Hans kwam vlak achter mij staan. Een hand gleed naar mijn keel en zijn andere hand onder mijn t-shirt. Hij pakte me stevig bij mijn keel beet en zijn vingers vonden mijn tepel die stevig werd afgeknepen. Ik kon een kreun niet onderdrukken ik was ook tepelgeil. Heb je dat begrepen! Ik bekende dat ik het niet meer had aangedurfd maar wel overwogen had.

Ik voelde zijn hand naar mijn kruis glijden en mijn kloten werden stevig vastgepakt. Weer knikte instemmend en voelde gelijk zijn grip verstevigen van mijn kloten.

Wat mij weer liet kreunen maar deze keer van pijn. Vanaf nu spreek je mij alleen nog maar aan met U en Meester. Duld verder geen afspraken met derden en daar ga jij je aanhouden". Ik voelde weer de pijn in mijn teelballen en kermde kreunend "Ja Meester!

Ik werd daarop losgelaten en vooruit geduwd "Broek uit nu! We konden hier niet direct gezien worden en deed gedwee mijn schoenen uit en liet mijn broek zakken en toonde mijn lichaam weer in spreidstand.

Ik knikte en gaf aan "Alstublieft Meester ik verlang naar uw heerlijke sperma". Hij wreef met zijn hand over zijn pantalon en kreeg de opdracht voor hem te knielen. Hans liet zijn broek zakken en had een mooie zwarte zijde slip aan waar zijn penis en ballen uitstaken.

Hans bleef zijn pik masseren en liet mij alleen maar toekijken. Die pik waar je zo naar verlangd om te mogen pijpen homoslet!.

Hans haalde een druppel van zijn eikel van voorvocht en werd in mijn mond geduwd. Dat geile zaad waar je zo naar verlangd om te mogen slikken. Begin maar eens geil aan je eigen pik te trekken. Laat maar eens zien hoeveel je kan spuiten. Wat hem niet snel genoeg ging en moest steviger doortrekken omdat hij niet alle tijd had. Ik bleef naar zijn geile harde pik kijken en ondertussen begon ik mij harder af te trekken.

Hans kwam vlak voor me staan met zijn harde kale pik en zijn mooie volle kale hangzak met kloten. Ik bleef doortrekken tot ik op het punt kwam klaar te komen. Door mijn wat schokkende houding kreeg ik ineens de opdracht "Met je hand je sperma opvangen. Ik wil zien wat je voor mij hebt opgespaard!

Ik bleef hard doortrekken en voelde mijn kloten samentrekken en toen zette mijn orgasme in. Ik spoot een paar straaltjes in mijn hand en ving het netjes op zoals mij dit ook opgedragen was. Hans pakte mijn hand en keer naar mijn productie "Wat is dat, dat is alles wat je aan sperma hebt!

Lik jezelf schoon en doorslikken je eigen slettenzaad! Ik likte mijn sperma van mijn hand waar ik niet zo vies van was en toonde mijn hand toen ik klaar was. Hans kwam voor mij zitten en pakte een plexiglazen omhulsel wat ik direct herkende van filmpjes van cuckolds en andere geile mannen die ze droegen. De kooi werd aangebracht met een ring en voelde mijn penis ingeklemd worden en vervolgens zag ik lijdzaam toe hoe een slotje werd aangebracht. Het voelde direct geil aan maar voelde ook een erectie opkomen waardoor het direct begon te knellen.

Wel geil zo belemmerend dat ding om mijn pik heen. Hans kwam daarna direct over mij heen staan en pakte mijn haren beet. Direct begon hij mij steviger in mijn mond te neuken en wederom een paar keer diep waarop ik proestend moest toegeven onder de druk van zijn harde dominante pik in mijn keel. Hij bleef ruw door neuken in mijn mond wat wel zo geil was. Tot Hans ineens zijn pik beetpakte en zich boven mij zichzelf stevig begon af te rukken.

Ik opende mijn mond en stak mijn tong uit om zijn sperma te ontvangen zoals een onderdanig sletje dat betaamt, was mijn gevoel althans.

Hans bleef doortrekken en zag aan zijn lichaam dat zijn orgasme ieder moment zou doorzetten. Ik opende mijn mond wijder om zijn sperma te ontvangen en verlangde naar het moment. Ik voelde ineens ook de beklemming en de gewenste uitwerking van de CB en mijn penis wilde harder worden maar werd steeds verder steviger afgeklemd. Het geheel liet mij zeker niet onberoerd maar voelde nu ook meer pijnlijk aan.

Hans pakte mijn kin beet en drukte mijn hoofd op zij, van zijn pik af. Spoot vervolgens zijn geile sperma lozing over mijn wang en over mijn gezicht en voelde zijn sperma van mijn gezicht afdruipen. Hij bleef door rukken tot zijn laatste sperma verschoten was en smeerde toen met zijn harde penis zijn geil over mijn gezicht uit. Direct daarna pakte hij weer zijn gsm en wilde weer meer foto's van mij maken.

Direct probeerde ik te protesteren. Tevergeefs want direct weer werd mijn positie even duidelijk gemaakt. Wat direct de gevolgen hiervan zouden zijn om dit te weigeren. Ik moest met mijn vingers zijn sperma van mijn gezicht afhalen en tevens ook zijn sperma nuttigen, natuurlijk!

Ik likte mijn vingers schoon en probeerde zo goed mogelijk zijn sperma van mijn gezicht te wassen. Na een paar foto's van mijn gezicht en hoe ik verder mijn gezicht aan schoonmaken was. Moest ik achterover leunen wijdbeens daarna werden er ook foto's van mijn pik gemaakt met de aangebrachte CB in verschillende posities en borg Hans zijn toestel op.

Hans stond op en fatsoeneerde verder zijn kleding. Hij pakte mijn gezicht weer beet. Zou het slotje er zeker niet van afknippen als ik jouw was. Dan zijn de verdere gevolgen niet te overzien voor jouw. Je bent nu mijn slet de aankomende dagen. Je zal ieder moment als mijn slet beleven. Hoe je het thuis regelt, dit zoek je maar uit maar dat ding blijft om jouw pik zitten. Direct realiseerde ik mij ook hoe ik dit in godsnaam verborgen kon houden eenmaal thuis.

Ga nu maar snel naar huis anders valt het nog op dat je zo lang wegblijft! We willen tenslotte niet hebben dat je uitleg thuis moet geven". Daarop liep Hans ineens weer weg en liet mij deze keer weer totaal verward achter. Ik trok mijn slip aan. Echter toen ik ook mijn spijkerbroek aantrok voelde ik de CB goed zitten. Niet geheel oncomfortabel maar leek wel enorme bult zo terwijl mijn pik nu geen erectie meer vertoonde.

Ik liep met mijn hond weer terug naar huis  en voelde bij iedere stap die CB zitten. Wat wel geil aanvoelde en weer een zwelling van mijn pik veroorzaakte. Eenmaal thuis liep ik direct naar boven om mijn gezicht te wassen. Keek in de spiegel en mijn gezicht was schoon. Bleef even naar mijzelf kijken en vroeg mij af waar ik mee bezig was. Vooral waar ik nu weer in beland was. Ik voelde me in zijn bijzijn een slet en genoot van zijn dominante houding. De momenten waren kort geweest en hevig maar van het pijpen had ik echt genoten.

Het toezien hoe een man zich stond af te rukken voor me had mij ook opgewonden. Direct voelde ik weer mijn erectie opkomen wat behoorlijk pijnlijk werd. Ik liet koud water over mijn pik stromen wat de zwelling deed afnemen. Dat moment kwam ik er ook achter dat ik daaronder mijzelf niet kon afdrogen. Zeer ongemakkelijk zou het dus worden om dat stomme ding te moeten blijven dragen. Maar nog erger was het om het voor mijn eigen vrouw dit als geheim te houden.

Mijn vrouw gaat gelukkig altijd vroeg slapen weinig tot geen seks. Dat was het grote voordeel op dit moment. Ik bleef nog even rustig tv kijken en probeerde zo goed mogelijk die bult te verhullen.

Voor mijn gevoel stak mijn lul verder uit dan normaal. Direct voelde ik toen ook weer mijn lul op dat moment opzwellen. Hans had gelijk gehad hierdoor zou ik constant aan hem moeten denken door dat stomme ding.

Ik wachtte tot mijn vrouw in haar eerste slaap zou zijn en ging toen ook pas naar bed. Ik probeerde op mijn buik te liggen wat niet comfortabel lag. Dan maar op mijn zijligging. Kon het niet nalaten om even met mijn ballen te spelen en kopje van mijn pik te stimuleren. Likte het voorvocht en zou mij op dit moment zo graag afgetrokken hebben.

Supergevoelige pik en dat werd totaal belemmerd om een geile stijve pik te  hebben. Bij iedere zwelling kwam mijn pik bekneld te zitten en was zeker niet comfortabel. Ik probeerde die nacht te slapen maar lag alleen maar te woelen. Waar had ik mij toch ingestort. Waarom mocht die vreemde man dit met mij doen. Waarom liet ik het toe. Wat alleen om een geile pijpbeurt te doen was geweest, had nu plaats gemaakt voor het gevoel dat ik overgeleverd was aan een vreemde man.

Fysiek en geestelijk had Hans nu echt controle over mij gekregen. Ik was zijn slet geworden die alleen maar nog een verlangen had naar zijn volgende stap. Gebroken werd ik de volgende morgen wakker. Mijn ochtend erectie zorgde ervoor dat ik vroeg wakker werd en maar direct op stond. Mijn vrouw lag nog te slapen. Die man die niet naar haar verlangde! Die man die naar een andere vreemde man verlangde die nu zogenaamd zijn Meester was.

Snel ging ik mij eerst douchen en zo goed mogelijk met wat toiletpapier probeerde ik mijn pik te drogen. Ik zou vanaf dat moment  alleen nog wat ruimere broeken dragen en geen strakke slips. Nadat ik koffie had gezet controleerde ik direct weer mijn email.

Opende het bericht en zag mijn foto's hoe ik onder het sperma zat. Nog geiler werd ik van de foto met mijn gekooide pik poserend in het gras. Wat was dit spel toch geil en kon het niet nalaten om Hans een bericht te zenden. Ik dankte hem voor het genot wat hij mij bezorgde had. Niet kon wachten om weer gebruikt te worden. Sloot de computer af en reed vervolgens naar mijn werk. Gedurende de dag controleerde ik meerdere keren mijn email. Dit deed ik op mijn Samsung zodat ook niemand ooit hier op werk hier achter zou komen.

De gehele dag bleef mijn pik maar opzwellen als ik maar even mijn gedachte weer verzette. Na kantoor reed ik naar huis en hetzelfde ritueel vervolgde weer. Vrouw naar bed, ik mijn email controleren. Een nieuw bericht kwam pas de volgende dag binnen. Hans was niet content met mijn eerdere bericht. Ik had hem niet gepast aangesproken. Ik zou hiervoor ook gepast gestraft moeten worden.

Wat de straf in hield werd niet aangegeven en wat het verder voor gevolgen zou hebben. Ik schreef vlug een bericht met een aanhef van Geachte Meester. Verder met mijn nederige verontschuldigingen en het niet meer voor zou komen.

Met een verzoek om als het de Meester zou behagen deze dan ook direct over mij mocht beschikken. Sloot het bericht verder af met Uw nederige pijpslet. Diezelfde avond volgde weer een bericht. Het bericht was ontvangen en hierin was een opdracht bijgesloten. Ik werd verplicht om mijn borst glad te scheren, mijn billen en bilnaad verder natuurlijk mijn schaamhaar. Dit werd weer een nieuwe uitdaging. Gelukkig ben ik licht behaard en intiem altijd geschoren. Geile vrouwen willen neuken! Menu   Home   Plaats advertentie   Inloggen: Wie wil mij deze week verwennen Hallo jongens, Ik ben een rustige, aardige jongen en ben 18 jaar oud met een normaal postuur.

Ik zou graag willen ervaren hoe het is om met een jongen iets te doen. Ik vind alles goed maar moet wel veilig gebeuren! Ik woon in de buurt van Den Bosch. Ik zou graag jongens van maximaal 23 jaar ontmoeten. Zou je graag iets met mij willen doen of mij beter leren kennen, twijfel niet en stuur mij een bericht.

Ik stuur zo snel mogelijk Wie heeft er in om te gaan skeeleren Hoi, ik ben een antiliaanse man 37kr 1m85 95kg bruine ogen kort haar. Ik zoek discreet contact met iemand die met me wil gaan skeeleren en misschien ergens de bosjess in duiken Gloryhole voor XXL Anonieme en dus superdiscrete ruk- en mogelijk pijpdate aangeboden via gloryhole. Het is in mijn eigen huis, dus voor de veiligheid wil ik eerst foto of cam van je lijf. Zelf heb ik ook cam aanwezig als leeftijdscheck.

Ik zoek iemand vanaf 18 jaar of ouder, ben zelf 22 jaar. Wie wil van mij een lekkere travestie trans maken Hallo ik ben ene jongen kom uit Brabant ne zoek iemand die van mij een lekkere onderdanig travestie of trans wil maken ik zal als ik jou slavin ben alles wel rustig op bouwen voor jou doen en jou elk dag lekker pijpen en zuigen ik ben bereid om ver te gaan als vrouw ik heb zelf nog geen kleren maar wil het graag ik vind leer lak strakke broeken laarzen hakken eigenlijk ene lekker vrouw van mij maken en jassen met ceintuur heel geil dus als Wei wil van mij met spoed een trans of travestie maken Hallo ik ben ene jongen ne heb vrouwen gevoelens ne zoek iemand die van mij een lekker trans of travestie maakt ik heb zelf geen vrouwen kleren maar als jij mij kan helpen dan zal ik jou..

Sex Een jonge jarige jongen zal je ontmoeten of mannen voor seks, een pijpbeurt alleen in de auto. Alle mannen Geachte mannen, Ik ben een jongen van 19 jaar oud, die graag eens helemaal uitgeleefd wilt worden. Maak het zo gek als je maar wilt, ik kan alleen niet ontvangen. Wel kan ik me verplaatsen In de buurt gratis, daar buiten lichte vergoeding Als je een keer misschien wilt afspreken, laat een bericht achter.

Met wat je graag met mij wilt doen. Zoals ik zeg ik sta echt voor alles open. Wie wil vn mij een trans of travestei maken Hallo ik ben ene jongen kom uit Brabant ne zoek iemand die van mij een lekkere onderdanig travestie of trans wil maken ik zal als ik jou slavin als het jou lukt om van mij een trans of travestie te maken dan mag u mij verder hebben ne ben ik ook bereid om voor jou te gaan werken ben alles wel rustig op bouwen voor jou doen en jou elk dag lekker pijpen en zuigen ik ben bereid om ver te gaan als vrouw ik heb zelf nog geen kleren maar wil het Pijpen en gepijpt worden Jongen 33 wil graag een keer pijpen en gepijpt worden liefst met een slanke hetero jongen onder de 30 die zelf ook een keer wil pijpen.

Pijpen standje 69 neuken Ik wil graag een man pijpen beetje ervaring beetje bi liefst iemand zonder of wijnig schaamhaar in de buurt van brabant Kaatsheuvel voor auto date tussen de 25 en 40 jaar grote lul eerst foto van je zelf geen bier buik of dik of eng maar gewoon lekker rustig pijpen in het bos of zo kan allemaal.

Kan ontvangen tot 5 uur Wie komt langs in eindhoven om elkaar lekker te pijpen ik slik alles door tot zo xx. Sex maatje gezocht 66 jarige bi.

...

Sensuele massage man erotische massage alkmaarIk heb genoten van ons rollenspel. Wees gerust alles in veilige handen en zal er discreet mee omgaan. Wens je verder te gaan is het nu aan jouw Slet!. Ik las het bericht een paar keer en begreep het niet. Werd mij nu ineens wel een keuze geboden. Wat gebeurt er dan met mijn foto's en het filmfragment. Kijkend naar de foto's werd ik hier gek genoeg wel opgewonden.

Pakte mijn penis en rukte me snel af en beleefde weer het gevoel van het geneuk van Hans in mijn mond. Zijn zaadlozing in mijn keel waarop ik snel direct daarna zelf klaar kwam. Die dag tijdens het werk opende ik nogmaals de mail en wederom werd ik geil.

Maar die tekst bleef verontrustend. Thuisgekomen liep ik de eerste avond een andere ronde met mijn hond en bleef argwanend om mij heen kijken.

De dag daarna verliep eveneens onrustig en opende keer op keer mijn email maar ontving niets van Hans. Ik besloot die avond normaal weer mijn eigen rondje te lopen met de hond maar kon niets vreemds ontdekken. De rest van de week bleef ik over het gehele voorval nadenken en iedere keer dat ik thuis kwam was ik ongerust.

Ik besloot uiteindelijk toch maar de confrontatie op te zoeken. Ik schreef het bericht "Goedendag Hans, Ik zou graag weer willen afspreken. Weer zou ik graag jouw pijpslet willen zijn". Ik controleerde daarop mijn mail constant op nieuwe berichten, geen reactie de eerste paar dagen. Ik kreeg het gevoel dat het meer een dreigement was geweest. Een spel alleen misschien van deze vent.

Wat ergens ook weer spijtig was en kon het niet nalaten en trok mij nog diverse keren af op mijn eigen foto's, daar als pijpslet bezig te zien met die mooie harde pik en verlangde uiteindelijk toch naar meer.

Als hij niet meer zou reageren moest ik maar weer op de chat een ander zoeken die ik mocht pijpen want dat was geil om te doen.

Ik opende het bericht en had ook direct een stijve pik op dat moment. Die avond kon ik niet slapen. De volgende dag verliep de dag bijzonder traag tot het moment dat ik hem weer zou treffen. Vreemd genoeg was ik wel constant geil hierdoor. Ik was vroeg op de afgesproken plek en mijn hart zat in mijn keel niet wetende wat mij deze avond weer zou gaan brengen.

Toen ik Hans aan zag komen lopen wist ik dat ik niet voor jan lul stond te wachten. Bij iedere stap dat hij dichterbij kwam voelde ik mij wat meer onzeker. Hans bleef doorlopen tot hij voor mij stond "Handen in je nek en wijdbeens staan". Direct nam ik de voorgeschreven houding aan en Hans kwam vlak achter mij staan. Een hand gleed naar mijn keel en zijn andere hand onder mijn t-shirt. Hij pakte me stevig bij mijn keel beet en zijn vingers vonden mijn tepel die stevig werd afgeknepen.

Ik kon een kreun niet onderdrukken ik was ook tepelgeil. Heb je dat begrepen! Ik bekende dat ik het niet meer had aangedurfd maar wel overwogen had. Ik voelde zijn hand naar mijn kruis glijden en mijn kloten werden stevig vastgepakt. Weer knikte instemmend en voelde gelijk zijn grip verstevigen van mijn kloten. Wat mij weer liet kreunen maar deze keer van pijn. Vanaf nu spreek je mij alleen nog maar aan met U en Meester.

Duld verder geen afspraken met derden en daar ga jij je aanhouden". Ik voelde weer de pijn in mijn teelballen en kermde kreunend "Ja Meester! Ik werd daarop losgelaten en vooruit geduwd "Broek uit nu! We konden hier niet direct gezien worden en deed gedwee mijn schoenen uit en liet mijn broek zakken en toonde mijn lichaam weer in spreidstand.

Ik knikte en gaf aan "Alstublieft Meester ik verlang naar uw heerlijke sperma". Hij wreef met zijn hand over zijn pantalon en kreeg de opdracht voor hem te knielen. Hans liet zijn broek zakken en had een mooie zwarte zijde slip aan waar zijn penis en ballen uitstaken.

Hans bleef zijn pik masseren en liet mij alleen maar toekijken. Die pik waar je zo naar verlangd om te mogen pijpen homoslet!. Hans haalde een druppel van zijn eikel van voorvocht en werd in mijn mond geduwd. Dat geile zaad waar je zo naar verlangd om te mogen slikken. Begin maar eens geil aan je eigen pik te trekken. Laat maar eens zien hoeveel je kan spuiten. Wat hem niet snel genoeg ging en moest steviger doortrekken omdat hij niet alle tijd had. Ik bleef naar zijn geile harde pik kijken en ondertussen begon ik mij harder af te trekken.

Hans kwam vlak voor me staan met zijn harde kale pik en zijn mooie volle kale hangzak met kloten. Ik bleef doortrekken tot ik op het punt kwam klaar te komen. Door mijn wat schokkende houding kreeg ik ineens de opdracht "Met je hand je sperma opvangen.

Ik wil zien wat je voor mij hebt opgespaard! Ik bleef hard doortrekken en voelde mijn kloten samentrekken en toen zette mijn orgasme in. Ik spoot een paar straaltjes in mijn hand en ving het netjes op zoals mij dit ook opgedragen was. Hans pakte mijn hand en keer naar mijn productie "Wat is dat, dat is alles wat je aan sperma hebt! Lik jezelf schoon en doorslikken je eigen slettenzaad!

Ik likte mijn sperma van mijn hand waar ik niet zo vies van was en toonde mijn hand toen ik klaar was. Hans kwam voor mij zitten en pakte een plexiglazen omhulsel wat ik direct herkende van filmpjes van cuckolds en andere geile mannen die ze droegen. De kooi werd aangebracht met een ring en voelde mijn penis ingeklemd worden en vervolgens zag ik lijdzaam toe hoe een slotje werd aangebracht.

Het voelde direct geil aan maar voelde ook een erectie opkomen waardoor het direct begon te knellen. Wel geil zo belemmerend dat ding om mijn pik heen. Hans kwam daarna direct over mij heen staan en pakte mijn haren beet. Direct begon hij mij steviger in mijn mond te neuken en wederom een paar keer diep waarop ik proestend moest toegeven onder de druk van zijn harde dominante pik in mijn keel. Hij bleef ruw door neuken in mijn mond wat wel zo geil was. Tot Hans ineens zijn pik beetpakte en zich boven mij zichzelf stevig begon af te rukken.

Ik opende mijn mond en stak mijn tong uit om zijn sperma te ontvangen zoals een onderdanig sletje dat betaamt, was mijn gevoel althans. Hans bleef doortrekken en zag aan zijn lichaam dat zijn orgasme ieder moment zou doorzetten. Ik opende mijn mond wijder om zijn sperma te ontvangen en verlangde naar het moment. Ik voelde ineens ook de beklemming en de gewenste uitwerking van de CB en mijn penis wilde harder worden maar werd steeds verder steviger afgeklemd.

Het geheel liet mij zeker niet onberoerd maar voelde nu ook meer pijnlijk aan. Hans pakte mijn kin beet en drukte mijn hoofd op zij, van zijn pik af. Spoot vervolgens zijn geile sperma lozing over mijn wang en over mijn gezicht en voelde zijn sperma van mijn gezicht afdruipen.

Hij bleef door rukken tot zijn laatste sperma verschoten was en smeerde toen met zijn harde penis zijn geil over mijn gezicht uit. Direct daarna pakte hij weer zijn gsm en wilde weer meer foto's van mij maken. Direct probeerde ik te protesteren. Tevergeefs want direct weer werd mijn positie even duidelijk gemaakt. Wat direct de gevolgen hiervan zouden zijn om dit te weigeren.

Ik moest met mijn vingers zijn sperma van mijn gezicht afhalen en tevens ook zijn sperma nuttigen, natuurlijk! Ik likte mijn vingers schoon en probeerde zo goed mogelijk zijn sperma van mijn gezicht te wassen. Na een paar foto's van mijn gezicht en hoe ik verder mijn gezicht aan schoonmaken was.

Moest ik achterover leunen wijdbeens daarna werden er ook foto's van mijn pik gemaakt met de aangebrachte CB in verschillende posities en borg Hans zijn toestel op. Hans stond op en fatsoeneerde verder zijn kleding. Hij pakte mijn gezicht weer beet. Zou het slotje er zeker niet van afknippen als ik jouw was. Dan zijn de verdere gevolgen niet te overzien voor jouw.

Je bent nu mijn slet de aankomende dagen. Je zal ieder moment als mijn slet beleven. Hoe je het thuis regelt, dit zoek je maar uit maar dat ding blijft om jouw pik zitten. Direct realiseerde ik mij ook hoe ik dit in godsnaam verborgen kon houden eenmaal thuis. Ga nu maar snel naar huis anders valt het nog op dat je zo lang wegblijft! We willen tenslotte niet hebben dat je uitleg thuis moet geven". Daarop liep Hans ineens weer weg en liet mij deze keer weer totaal verward achter.

Ik trok mijn slip aan. Echter toen ik ook mijn spijkerbroek aantrok voelde ik de CB goed zitten. Niet geheel oncomfortabel maar leek wel enorme bult zo terwijl mijn pik nu geen erectie meer vertoonde.

Ik liep met mijn hond weer terug naar huis  en voelde bij iedere stap die CB zitten. Wat wel geil aanvoelde en weer een zwelling van mijn pik veroorzaakte.

Eenmaal thuis liep ik direct naar boven om mijn gezicht te wassen. Keek in de spiegel en mijn gezicht was schoon. Bleef even naar mijzelf kijken en vroeg mij af waar ik mee bezig was.

Vooral waar ik nu weer in beland was. Ik voelde me in zijn bijzijn een slet en genoot van zijn dominante houding. De momenten waren kort geweest en hevig maar van het pijpen had ik echt genoten. Het toezien hoe een man zich stond af te rukken voor me had mij ook opgewonden.

Direct voelde ik weer mijn erectie opkomen wat behoorlijk pijnlijk werd. Ik liet koud water over mijn pik stromen wat de zwelling deed afnemen. Dat moment kwam ik er ook achter dat ik daaronder mijzelf niet kon afdrogen. Zeer ongemakkelijk zou het dus worden om dat stomme ding te moeten blijven dragen. Maar nog erger was het om het voor mijn eigen vrouw dit als geheim te houden.

Mijn vrouw gaat gelukkig altijd vroeg slapen weinig tot geen seks. Dat was het grote voordeel op dit moment. Ik bleef nog even rustig tv kijken en probeerde zo goed mogelijk die bult te verhullen. Voor mijn gevoel stak mijn lul verder uit dan normaal. Direct voelde ik toen ook weer mijn lul op dat moment opzwellen. Hans had gelijk gehad hierdoor zou ik constant aan hem moeten denken door dat stomme ding. Ik wachtte tot mijn vrouw in haar eerste slaap zou zijn en ging toen ook pas naar bed.

Ik probeerde op mijn buik te liggen wat niet comfortabel lag. Dan maar op mijn zijligging. Kon het niet nalaten om even met mijn ballen te spelen en kopje van mijn pik te stimuleren. Likte het voorvocht en zou mij op dit moment zo graag afgetrokken hebben. Supergevoelige pik en dat werd totaal belemmerd om een geile stijve pik te  hebben. Bij iedere zwelling kwam mijn pik bekneld te zitten en was zeker niet comfortabel. Ik probeerde die nacht te slapen maar lag alleen maar te woelen.

Waar had ik mij toch ingestort. Waarom mocht die vreemde man dit met mij doen. Waarom liet ik het toe. Wat alleen om een geile pijpbeurt te doen was geweest, had nu plaats gemaakt voor het gevoel dat ik overgeleverd was aan een vreemde man. Fysiek en geestelijk had Hans nu echt controle over mij gekregen. Ik was zijn slet geworden die alleen maar nog een verlangen had naar zijn volgende stap. Gebroken werd ik de volgende morgen wakker. Mijn ochtend erectie zorgde ervoor dat ik vroeg wakker werd en maar direct op stond.

Mijn vrouw lag nog te slapen. Die man die niet naar haar verlangde! Die man die naar een andere vreemde man verlangde die nu zogenaamd zijn Meester was.

Snel ging ik mij eerst douchen en zo goed mogelijk met wat toiletpapier probeerde ik mijn pik te drogen. Ik zou vanaf dat moment  alleen nog wat ruimere broeken dragen en geen strakke slips. Nadat ik koffie had gezet controleerde ik direct weer mijn email.

Opende het bericht en zag mijn foto's hoe ik onder het sperma zat. Nog geiler werd ik van de foto met mijn gekooide pik poserend in het gras. Wat was dit spel toch geil en kon het niet nalaten om Hans een bericht te zenden.

Ik dankte hem voor het genot wat hij mij bezorgde had. Niet kon wachten om weer gebruikt te worden. Sloot de computer af en reed vervolgens naar mijn werk. Gedurende de dag controleerde ik meerdere keren mijn email.

Dit deed ik op mijn Samsung zodat ook niemand ooit hier op werk hier achter zou komen. De gehele dag bleef mijn pik maar opzwellen als ik maar even mijn gedachte weer verzette. Na kantoor reed ik naar huis en hetzelfde ritueel vervolgde weer. Vrouw naar bed, ik mijn email controleren. Een nieuw bericht kwam pas de volgende dag binnen.

Hans was niet content met mijn eerdere bericht. Ik had hem niet gepast aangesproken. Ik zou hiervoor ook gepast gestraft moeten worden. Wat de straf in hield werd niet aangegeven en wat het verder voor gevolgen zou hebben. Ik schreef vlug een bericht met een aanhef van Geachte Meester. Verder met mijn nederige verontschuldigingen en het niet meer voor zou komen. Met een verzoek om als het de Meester zou behagen deze dan ook direct over mij mocht beschikken.

Sloot het bericht verder af met Uw nederige pijpslet. Diezelfde avond volgde weer een bericht. Het bericht was ontvangen en hierin was een opdracht bijgesloten. Ik werd verplicht om mijn borst glad te scheren, mijn billen en bilnaad verder natuurlijk mijn schaamhaar.

Dit werd weer een nieuwe uitdaging. Gelukkig ben ik licht behaard en intiem altijd geschoren. Geile vrouwen willen neuken! Menu   Home   Plaats advertentie   Inloggen: Wie wil mij deze week verwennen Hallo jongens, Ik ben een rustige, aardige jongen en ben 18 jaar oud met een normaal postuur. Ik zou graag willen ervaren hoe het is om met een jongen iets te doen.

Ik vind alles goed maar moet wel veilig gebeuren! Ik woon in de buurt van Den Bosch. Ik zou graag jongens van maximaal 23 jaar ontmoeten. Zou je graag iets met mij willen doen of mij beter leren kennen, twijfel niet en stuur mij een bericht. Ik stuur zo snel mogelijk Wie heeft er in om te gaan skeeleren Hoi, ik ben een antiliaanse man 37kr 1m85 95kg bruine ogen kort haar. Ik zoek discreet contact met iemand die met me wil gaan skeeleren en misschien ergens de bosjess in duiken Gloryhole voor XXL Anonieme en dus superdiscrete ruk- en mogelijk pijpdate aangeboden via gloryhole.

Het is in mijn eigen huis, dus voor de veiligheid wil ik eerst foto of cam van je lijf. Zelf heb ik ook cam aanwezig als leeftijdscheck. Ik zoek iemand vanaf 18 jaar of ouder, ben zelf 22 jaar. Wie wil van mij een lekkere travestie trans maken Hallo ik ben ene jongen kom uit Brabant ne zoek iemand die van mij een lekkere onderdanig travestie of trans wil maken ik zal als ik jou slavin ben alles wel rustig op bouwen voor jou doen en jou elk dag lekker pijpen en zuigen ik ben bereid om ver te gaan als vrouw ik heb zelf nog geen kleren maar wil het graag ik vind leer lak strakke broeken laarzen hakken eigenlijk ene lekker vrouw van mij maken en jassen met ceintuur heel geil dus als Wei wil van mij met spoed een trans of travestie maken Hallo ik ben ene jongen ne heb vrouwen gevoelens ne zoek iemand die van mij een lekker trans of travestie maakt ik heb zelf geen vrouwen kleren maar als jij mij kan helpen dan zal ik jou..

Sex Een jonge jarige jongen zal je ontmoeten of mannen voor seks, een pijpbeurt alleen in de auto. Alle mannen Geachte mannen, Ik ben een jongen van 19 jaar oud, die graag eens helemaal uitgeleefd wilt worden.

Maak het zo gek als je maar wilt, ik kan alleen niet ontvangen. Wel kan ik me verplaatsen In de buurt gratis, daar buiten lichte vergoeding Als je een keer misschien wilt afspreken, laat een bericht achter. Met wat je graag met mij wilt doen. Zoals ik zeg ik sta echt voor alles open. Wie wil vn mij een trans of travestei maken Hallo ik ben ene jongen kom uit Brabant ne zoek iemand die van mij een lekkere onderdanig travestie of trans wil maken ik zal als ik jou slavin als het jou lukt om van mij een trans of travestie te maken dan mag u mij verder hebben ne ben ik ook bereid om voor jou te gaan werken ben alles wel rustig op bouwen voor jou doen en jou elk dag lekker pijpen en zuigen ik ben bereid om ver te gaan als vrouw ik heb zelf nog geen kleren maar wil het Pijpen en gepijpt worden Jongen 33 wil graag een keer pijpen en gepijpt worden liefst met een slanke hetero jongen onder de 30 die zelf ook een keer wil pijpen.

Pijpen standje 69 neuken Ik wil graag een man pijpen beetje ervaring beetje bi liefst iemand zonder of wijnig schaamhaar in de buurt van brabant Kaatsheuvel voor auto date tussen de 25 en 40 jaar grote lul eerst foto van je zelf geen bier buik of dik of eng maar gewoon lekker rustig pijpen in het bos of zo kan allemaal. Kan ontvangen tot 5 uur Wie komt langs in eindhoven om elkaar lekker te pijpen ik slik alles door tot zo xx.

Sex maatje gezocht 66 jarige bi.

...

Voor nu veilig opgeslagen achter een wachtwoord en gebruikersnaam. Jij gaat vanaf nu doen wat ik wens! Regelmatig jouw email checken als ik jouw was. Anders weet binnenkort jouw vrouwtje wat voor geil homo mannetje jij eigenlijk bent! Ieder moment dat ik over jouw wens te beschikken zorg jij dat je er voor mij bent!

Sprakeloos en totaal verward. Wat had deze eerst vooral geile avond ineens een totaal andere wending genomen. Ik wilde alleen maar een man een geile pijpbeurt geven en sperma slikken. Eenmaal weer thuisgekomen was het genot wat ik eerder had gehad een man te pijpen totaal te niet gedaan.

Die avond sliep ik slecht. Op één of andere manier fascineerde mij het ook wat er gebeurd was. De realiteit was alleen wat er mij nu te wachten stond. Ik heb genoten van ons rollenspel. Wees gerust alles in veilige handen en zal er discreet mee omgaan. Wens je verder te gaan is het nu aan jouw Slet!. Ik las het bericht een paar keer en begreep het niet. Werd mij nu ineens wel een keuze geboden. Wat gebeurt er dan met mijn foto's en het filmfragment.

Kijkend naar de foto's werd ik hier gek genoeg wel opgewonden. Pakte mijn penis en rukte me snel af en beleefde weer het gevoel van het geneuk van Hans in mijn mond. Zijn zaadlozing in mijn keel waarop ik snel direct daarna zelf klaar kwam. Die dag tijdens het werk opende ik nogmaals de mail en wederom werd ik geil. Maar die tekst bleef verontrustend. Thuisgekomen liep ik de eerste avond een andere ronde met mijn hond en bleef argwanend om mij heen kijken.

De dag daarna verliep eveneens onrustig en opende keer op keer mijn email maar ontving niets van Hans. Ik besloot die avond normaal weer mijn eigen rondje te lopen met de hond maar kon niets vreemds ontdekken.

De rest van de week bleef ik over het gehele voorval nadenken en iedere keer dat ik thuis kwam was ik ongerust. Ik besloot uiteindelijk toch maar de confrontatie op te zoeken. Ik schreef het bericht "Goedendag Hans, Ik zou graag weer willen afspreken.

Weer zou ik graag jouw pijpslet willen zijn". Ik controleerde daarop mijn mail constant op nieuwe berichten, geen reactie de eerste paar dagen. Ik kreeg het gevoel dat het meer een dreigement was geweest. Een spel alleen misschien van deze vent. Wat ergens ook weer spijtig was en kon het niet nalaten en trok mij nog diverse keren af op mijn eigen foto's, daar als pijpslet bezig te zien met die mooie harde pik en verlangde uiteindelijk toch naar meer. Als hij niet meer zou reageren moest ik maar weer op de chat een ander zoeken die ik mocht pijpen want dat was geil om te doen.

Ik opende het bericht en had ook direct een stijve pik op dat moment. Die avond kon ik niet slapen. De volgende dag verliep de dag bijzonder traag tot het moment dat ik hem weer zou treffen. Vreemd genoeg was ik wel constant geil hierdoor.

Ik was vroeg op de afgesproken plek en mijn hart zat in mijn keel niet wetende wat mij deze avond weer zou gaan brengen. Toen ik Hans aan zag komen lopen wist ik dat ik niet voor jan lul stond te wachten. Bij iedere stap dat hij dichterbij kwam voelde ik mij wat meer onzeker. Hans bleef doorlopen tot hij voor mij stond "Handen in je nek en wijdbeens staan".

Direct nam ik de voorgeschreven houding aan en Hans kwam vlak achter mij staan. Een hand gleed naar mijn keel en zijn andere hand onder mijn t-shirt. Hij pakte me stevig bij mijn keel beet en zijn vingers vonden mijn tepel die stevig werd afgeknepen. Ik kon een kreun niet onderdrukken ik was ook tepelgeil. Heb je dat begrepen! Ik bekende dat ik het niet meer had aangedurfd maar wel overwogen had.

Ik voelde zijn hand naar mijn kruis glijden en mijn kloten werden stevig vastgepakt. Weer knikte instemmend en voelde gelijk zijn grip verstevigen van mijn kloten.

Wat mij weer liet kreunen maar deze keer van pijn. Vanaf nu spreek je mij alleen nog maar aan met U en Meester. Duld verder geen afspraken met derden en daar ga jij je aanhouden". Ik voelde weer de pijn in mijn teelballen en kermde kreunend "Ja Meester!

Ik werd daarop losgelaten en vooruit geduwd "Broek uit nu! We konden hier niet direct gezien worden en deed gedwee mijn schoenen uit en liet mijn broek zakken en toonde mijn lichaam weer in spreidstand. Ik knikte en gaf aan "Alstublieft Meester ik verlang naar uw heerlijke sperma". Hij wreef met zijn hand over zijn pantalon en kreeg de opdracht voor hem te knielen. Hans liet zijn broek zakken en had een mooie zwarte zijde slip aan waar zijn penis en ballen uitstaken. Hans bleef zijn pik masseren en liet mij alleen maar toekijken.

Die pik waar je zo naar verlangd om te mogen pijpen homoslet!. Hans haalde een druppel van zijn eikel van voorvocht en werd in mijn mond geduwd. Dat geile zaad waar je zo naar verlangd om te mogen slikken. Begin maar eens geil aan je eigen pik te trekken. Laat maar eens zien hoeveel je kan spuiten.

Wat hem niet snel genoeg ging en moest steviger doortrekken omdat hij niet alle tijd had. Ik bleef naar zijn geile harde pik kijken en ondertussen begon ik mij harder af te trekken. Hans kwam vlak voor me staan met zijn harde kale pik en zijn mooie volle kale hangzak met kloten. Ik bleef doortrekken tot ik op het punt kwam klaar te komen.

Door mijn wat schokkende houding kreeg ik ineens de opdracht "Met je hand je sperma opvangen. Ik wil zien wat je voor mij hebt opgespaard! Ik bleef hard doortrekken en voelde mijn kloten samentrekken en toen zette mijn orgasme in. Ik spoot een paar straaltjes in mijn hand en ving het netjes op zoals mij dit ook opgedragen was. Hans pakte mijn hand en keer naar mijn productie "Wat is dat, dat is alles wat je aan sperma hebt! Lik jezelf schoon en doorslikken je eigen slettenzaad!

Ik likte mijn sperma van mijn hand waar ik niet zo vies van was en toonde mijn hand toen ik klaar was. Hans kwam voor mij zitten en pakte een plexiglazen omhulsel wat ik direct herkende van filmpjes van cuckolds en andere geile mannen die ze droegen. De kooi werd aangebracht met een ring en voelde mijn penis ingeklemd worden en vervolgens zag ik lijdzaam toe hoe een slotje werd aangebracht.

Het voelde direct geil aan maar voelde ook een erectie opkomen waardoor het direct begon te knellen. Wel geil zo belemmerend dat ding om mijn pik heen. Hans kwam daarna direct over mij heen staan en pakte mijn haren beet. Direct begon hij mij steviger in mijn mond te neuken en wederom een paar keer diep waarop ik proestend moest toegeven onder de druk van zijn harde dominante pik in mijn keel. Hij bleef ruw door neuken in mijn mond wat wel zo geil was.

Tot Hans ineens zijn pik beetpakte en zich boven mij zichzelf stevig begon af te rukken. Ik opende mijn mond en stak mijn tong uit om zijn sperma te ontvangen zoals een onderdanig sletje dat betaamt, was mijn gevoel althans.

Hans bleef doortrekken en zag aan zijn lichaam dat zijn orgasme ieder moment zou doorzetten. Ik opende mijn mond wijder om zijn sperma te ontvangen en verlangde naar het moment. Ik voelde ineens ook de beklemming en de gewenste uitwerking van de CB en mijn penis wilde harder worden maar werd steeds verder steviger afgeklemd. Het geheel liet mij zeker niet onberoerd maar voelde nu ook meer pijnlijk aan.

Hans pakte mijn kin beet en drukte mijn hoofd op zij, van zijn pik af. Spoot vervolgens zijn geile sperma lozing over mijn wang en over mijn gezicht en voelde zijn sperma van mijn gezicht afdruipen. Hij bleef door rukken tot zijn laatste sperma verschoten was en smeerde toen met zijn harde penis zijn geil over mijn gezicht uit. Direct daarna pakte hij weer zijn gsm en wilde weer meer foto's van mij maken.

Direct probeerde ik te protesteren. Tevergeefs want direct weer werd mijn positie even duidelijk gemaakt. Wat direct de gevolgen hiervan zouden zijn om dit te weigeren. Ik moest met mijn vingers zijn sperma van mijn gezicht afhalen en tevens ook zijn sperma nuttigen, natuurlijk! Ik likte mijn vingers schoon en probeerde zo goed mogelijk zijn sperma van mijn gezicht te wassen. Na een paar foto's van mijn gezicht en hoe ik verder mijn gezicht aan schoonmaken was. Moest ik achterover leunen wijdbeens daarna werden er ook foto's van mijn pik gemaakt met de aangebrachte CB in verschillende posities en borg Hans zijn toestel op.

Hans stond op en fatsoeneerde verder zijn kleding. Hij pakte mijn gezicht weer beet. Zou het slotje er zeker niet van afknippen als ik jouw was. Dan zijn de verdere gevolgen niet te overzien voor jouw. Je bent nu mijn slet de aankomende dagen. Je zal ieder moment als mijn slet beleven. Hoe je het thuis regelt, dit zoek je maar uit maar dat ding blijft om jouw pik zitten.

Direct realiseerde ik mij ook hoe ik dit in godsnaam verborgen kon houden eenmaal thuis. Ga nu maar snel naar huis anders valt het nog op dat je zo lang wegblijft! We willen tenslotte niet hebben dat je uitleg thuis moet geven". Daarop liep Hans ineens weer weg en liet mij deze keer weer totaal verward achter. Ik trok mijn slip aan. Echter toen ik ook mijn spijkerbroek aantrok voelde ik de CB goed zitten. Niet geheel oncomfortabel maar leek wel enorme bult zo terwijl mijn pik nu geen erectie meer vertoonde.

Ik liep met mijn hond weer terug naar huis  en voelde bij iedere stap die CB zitten. Wat wel geil aanvoelde en weer een zwelling van mijn pik veroorzaakte. Eenmaal thuis liep ik direct naar boven om mijn gezicht te wassen.

Keek in de spiegel en mijn gezicht was schoon. Bleef even naar mijzelf kijken en vroeg mij af waar ik mee bezig was. Vooral waar ik nu weer in beland was. Ik voelde me in zijn bijzijn een slet en genoot van zijn dominante houding. De momenten waren kort geweest en hevig maar van het pijpen had ik echt genoten. Het toezien hoe een man zich stond af te rukken voor me had mij ook opgewonden. Direct voelde ik weer mijn erectie opkomen wat behoorlijk pijnlijk werd.

Ik liet koud water over mijn pik stromen wat de zwelling deed afnemen. Dat moment kwam ik er ook achter dat ik daaronder mijzelf niet kon afdrogen. Zeer ongemakkelijk zou het dus worden om dat stomme ding te moeten blijven dragen. Maar nog erger was het om het voor mijn eigen vrouw dit als geheim te houden. Mijn vrouw gaat gelukkig altijd vroeg slapen weinig tot geen seks.

Dat was het grote voordeel op dit moment. Ik bleef nog even rustig tv kijken en probeerde zo goed mogelijk die bult te verhullen. Voor mijn gevoel stak mijn lul verder uit dan normaal. Direct voelde ik toen ook weer mijn lul op dat moment opzwellen.

Hans had gelijk gehad hierdoor zou ik constant aan hem moeten denken door dat stomme ding. Ik wachtte tot mijn vrouw in haar eerste slaap zou zijn en ging toen ook pas naar bed. Ik probeerde op mijn buik te liggen wat niet comfortabel lag. Dan maar op mijn zijligging. Kon het niet nalaten om even met mijn ballen te spelen en kopje van mijn pik te stimuleren.

Likte het voorvocht en zou mij op dit moment zo graag afgetrokken hebben. Supergevoelige pik en dat werd totaal belemmerd om een geile stijve pik te  hebben.

Bij iedere zwelling kwam mijn pik bekneld te zitten en was zeker niet comfortabel. Ik probeerde die nacht te slapen maar lag alleen maar te woelen. Waar had ik mij toch ingestort. Waarom mocht die vreemde man dit met mij doen.

Waarom liet ik het toe. Wat alleen om een geile pijpbeurt te doen was geweest, had nu plaats gemaakt voor het gevoel dat ik overgeleverd was aan een vreemde man. Fysiek en geestelijk had Hans nu echt controle over mij gekregen. Ik was zijn slet geworden die alleen maar nog een verlangen had naar zijn volgende stap. Gebroken werd ik de volgende morgen wakker. Mijn ochtend erectie zorgde ervoor dat ik vroeg wakker werd en maar direct op stond.

Mijn vrouw lag nog te slapen. Die man die niet naar haar verlangde! Die man die naar een andere vreemde man verlangde die nu zogenaamd zijn Meester was. Snel ging ik mij eerst douchen en zo goed mogelijk met wat toiletpapier probeerde ik mijn pik te drogen.

Ik zou vanaf dat moment  alleen nog wat ruimere broeken dragen en geen strakke slips. Nadat ik koffie had gezet controleerde ik direct weer mijn email. Opende het bericht en zag mijn foto's hoe ik onder het sperma zat. Nog geiler werd ik van de foto met mijn gekooide pik poserend in het gras. Wat was dit spel toch geil en kon het niet nalaten om Hans een bericht te zenden. Ik dankte hem voor het genot wat hij mij bezorgde had.

Niet kon wachten om weer gebruikt te worden. Sloot de computer af en reed vervolgens naar mijn werk. Gedurende de dag controleerde ik meerdere keren mijn email. Dit deed ik op mijn Samsung zodat ook niemand ooit hier op werk hier achter zou komen. De gehele dag bleef mijn pik maar opzwellen als ik maar even mijn gedachte weer verzette.

Na kantoor reed ik naar huis en hetzelfde ritueel vervolgde weer. Vrouw naar bed, ik mijn email controleren. Een nieuw bericht kwam pas de volgende dag binnen. Hans was niet content met mijn eerdere bericht. Hete homo trio in een kamer Hete seksuele homo ontmoeting Homo stel neuken intens Homo passie in het centrale hotel van de stad Mama wilt ervoor te zorgen dat haar zoon geen homo is Stiefmoeder wilt homo zoon redden Homo trio met goede vrienden Homo seks tussen twee gespierde en getatoërde mannen Homo seks met twee sportmannen Homo Erectus Travestiet geneukt door vriend [Homo] Vastgebonden hentai brutaal geneukt door overvallers Homo stel neukt als gekken Zo vergeet ze haar homo vriendje Heet meisje provoceert een homo om te neuken met haar Ik ben geen homo hoor De geile slet brutaal open barsten Brutaal trio met twee pornosterren Hete chick brutaal geneukt in de kontgat Brutaal anaal met een kleine blondine Brutaal gepenetreerd door een zwarte pik Vriendengroep neukt in de supermarkt POV met een Aziatisch meisje met brute tieten Brutale anaalsex voor rondborstige Rus
Dikke pik komt klaar thuisontvangst hellevoetsluis

  • Regio Noord Brabant NL. Als prille zestiger, travohoer en slavin ben ik zeer verzorgd.
  • Ik zuig ook af, achteraan in de cinema middag, voormiddag. Dit voor overdag en niet in de avond.
  • GEILLE JONGENS GEILE OMA PIJPT
  • Homo skes pijpsnol

Prive ontvangst maastricht shemale zoekt seks


Mama wilt ervoor te zorgen dat haar zoon geen homo is Stiefmoeder wilt homo zoon redden Homo trio met goede vrienden Homo seks tussen twee gespierde en getatoërde mannen Homo seks met twee sportmannen Homo Erectus Travestiet geneukt door vriend [Homo] Vastgebonden hentai brutaal geneukt door overvallers Homo stel neukt als gekken Zo vergeet ze haar homo vriendje Heet meisje provoceert een homo om te neuken met haar Ik ben geen homo hoor De geile slet brutaal open barsten Brutaal trio met twee pornosterren Hete chick brutaal geneukt in de kontgat Brutaal anaal met een kleine blondine Ik sta ook open voor sekscinema of gay sauna of gay club!

Ik zoek enkel in regio Gent omdat ik dit bij klik op regelmatige basis zou willen doen! Dit alles zonder financiële bedoelingen en zonder te forceren wel te verstaan! Ook golden shower, plasseks en strap-on spreken me aan! Antwoord met je looks en senarioof hoe je te werk zou gaan! Ik ben geil en zoek een leuke man,liefst een man die een vrouwelijk neuksletje wil. Hou jij van sex en zoek jij een vaste neukvriend in ,laat elkaar ontmoeten voor hete en heerlijke ongeremde sex.

Ik wil een hete man die mijn kontje likt,me daarna heerlijk pijpt en anaal neukt! Waar is die geile man? Laat me jou eens een goeie pijpbeurt geven,die volle ballen likken en je leegzuigen. Geef mij een hete neukbeurt en laat mij kreunen van genot! Ik ben een slanke man,ben 42 jaar jong. Ik heb lange benen en een ronde zachte kont,klein en meisjes-pietje 15cm.

Ik doe het wel safe,zoek man tussen 38 en 48 jaar die zeer geil en lief is voor mij. Veel liefs en geile kusjes Ik ben op zoek een boy die houd van pijpen en vrijen en neuken. Ik mag ook hem neuken als hij dat wilt. Hey beste Mannen , ik zoek mannen met veel sperma! Ik ben een geile gaybottom die houd van geile mannen, nationaliteit is niet belangrijk!! Ik kan prive ontvangen op zaterdagavond, zondagavond en woensdagavond.

Je kan mij ook de nacht gebruiken. Graag hete harde spuit lullen!! Ik hou van discretie!! Fake gelieve zich te onthouden!! Ik hou van je te pijpen en te slikken en ben ook gek van geneukt te worden, etc.. Wel graag min 18 jaar! Sms me voor contact. Als een hoerige slet. Ik ben een pijp-en spermateef die graag pijpt maar er ook op geilt gekeelneukt te worden en mijn mondje laat volspuiten. Ik ben ook bdsm minded en geef mezelf dan ook graag aan strenge dominanten, meesters en sadisten die mij onder bondage en sm willen dwingen tot de meest perverse vernederingen en seksueel kinky willen misbruiken.

Ik hoop op eerlijke, betrouwbare en discrete reacties op dit gemeende zoekertje. Ouderdom of kleur is van geen belang Mail me voor meer info en foto's voor verdere kennismaking en afspraak Kris. Ben een jongejongen en zoek iemand de me voor het eerst wilt nemen, ik doe veel tot slikken of dat je me vastbinden en plassex. Welke doener kan me ontvangen voor een leuke date. Je mag me safe neuken maar veel andere zaken zijn ook bespreekbaar Ben niet slank en verwacht dat ook niet van jou, wel eerlijk en proper zijn Ik ben in voor pijpen, slikken, rimmen en zich laten neuken.

Ik ben strikt bttm dus zelf neuk ik niet, laat me eventueel wel pijpen. Ik ben licht onderdanig en sta dus ook open voor soft sm en bondage. Ik ontvang of verplaats mij in de regio Belgisch Limburg op vraag eventueel elders. Leeftijd, godsdienst of afkomst heeft geen enkel belang. Hygiene en discretie verzekerd. Heeft u nog vragen stel ze gerust. Kickt op harde neukactie, mega dildofucking, beginnend fistfucking, spermashowers, cumdump, goldenshower.

Ik ben slank, en ik zoek slanke of forse man tussen 48 tot 65 jaar, voorzien van een mooi gereedschap, grijs haar, behaard, buikje vind ik geen probleem. Wel safe, discreet, proper! Bel me herkenbaar nummer i. Horny vunzige vent, snor, slank, wil gesandwiched worden door idem vunzige skinkerels met sikje, geile kop, stevig, tattoos. Zoekt Gangbang, orgie, stellen, hot guys, voor vanavond of binnenkort!

Bel me hierboven of vanuit Belgie: Geile man; 50 jaar, wenst met andere mannen geile sex. Sperma, pijpen, kontlikken en ik wordt graag geneukt!. Ik kan me niet verplaatsen.

Wel ontvangen in de regio Antwerpen. Turks, Arab, Aziaat, Afrikaan, etc.. Alles kan 7 dagen op 7. Ook ben ik in voor trio, enz. Ik hou van kontneuken, pijpen en kontlikken in een glad geschoren kont.

Liefst gewijfde jongens of ladyboys. Ik woon in Waregem. Bel mij via met herkenbaar nummer! Dominante travestie uit Eindhoven zoekt onderdanige man die mij op afroep' s avonds wil dienen: Hoi , ik ben rijpe man van 54, 1m78 ,82kilo , 16x4 geschapen , kaalhoofdig , grijze ringbaard , borsthaar beartype Ik ben op zoek naar een rijpere man , bij voorkeur versa of top geen pure bottom uit de buurt tussen Aarschot en Hasselt , die kan ontvangen. Enkel reacties met lichaamsfoto niet enkel je lul!

Ik ben 37 jaar, cm, 88 kg, gewillig Ik hou van gerimd worden, bare geneukt worden, poppers, massage met olie Ik ben op zoek naar een bi-boy, gay, trav, ladyboy, shemale, die me verder op sleeptouw wil nemen in deze wondere wereld van gay seks. Ik heb beperkte ervaring maar wil graag veeeeeeel meer ontdekken! Ik kan me makkelijk verplaatsen, niet ontvangen. Ik ben groot, mollig, normaal geschapen, geschoren en besneden, blond, groene ogen, respectvol, hygiënisch en discreet.

Ik houd me steeds aan de gemaakte afspraken! Hoi ik ben sissy van 31 jaar, 1m72 m, 58kg, en zoek date contact met dominante oudere man tot 70 jaar. Ik ben 28 februari terug in België maar zoek nu al contact! Geile kinky onverzadigbare neuk-pijp-zaadslet, morgenavond beschikbaar als bottom-gangbang-cumdumpslet. Dit op bi-trav party in club Goesting.. Slettenneukers en veelspuiter gezocht. Kickt op harde neukactie, mega dildofucking, fistfucking, spermshowers, bukkakes, cumdump, goldenshower.

Ik zoek senioren gay's vanaf 65j tot.. Niet bellen wel sms'en of mms. Slanke biseks man , voorzien van mooi gereedschap, zoekt beslist rijpere man van goed niveau en die ook een mooie pik heeft.

Ook niet mailen a. Hallo, ik ben Bi bottom man, 44jaar. Indien je meer wenst kan dat besproken worden! Zelf hoef je niets te doen als je dat wenst PS: Géén pay dates, géén sm en géén car dates.

Ook geen fakers A. B dat ben ik ook niet! Ik ben 28 jaar, ik ben erg verlegen, want dit is mijn eerste keer en wil het dol graag eens doen!! Ik zoek een leuke man om af en toe een uurtje of soms langer plezier mee te beleven In een ideale situatie woon je in Noord West-Vlaanderen.

Je hebt een plaats waar je kunt ontvangen, en je bent geïnteresseerd in een normale man, voor leuke momenten. Je houdt van pijpen, rimmen en safe neuken. Maar dit laatste is niet per se het belangrijkste. Een lang voorspel is veel leuker. Elkaar opgeilen, uitkleden, omkleden met de kleren die jij wil kan ook. Ik wil het wel eens proberen. Samen douchen kan ook zo zijn we beiden lekker fris.

Mail je voorstel zeker door, ik reageer op elk voorstel! Ik geil enorm op leer en seks enkel in vol leren outfit. Maar dan nog even dit, ik heb de ziekte MS. Daardoor stap loop ik erg slecht, dus als ik kom, kan ik dan met de auto voor de deur staan en is het gelijkvloers? Ik help ook bij computer problemen, helemaal gratis. Ik ontvang zwaargeschapen mannen nationaliteit óf leeftijd geen belang Ik pijp en slik graag of wordt graag geneukt bare,deeptroat,facefuck allemaal mogelijk behaard zeker welkom arabier of black geen probleem ik ,95,16,49j bottom,heel onderdanig zwaargeschapen senior zeker welkom geen fakers gewoon.

Man boven de 50jaar niet vrij met een heel jonge uitstaling en heel verzorgt zoek een maatje gebaseerd op ware vriendschap en hete sex leeftijd vanaf 40J tot 99jaar, mag gehuwd zijn het liefst wat ik heb is Klein geschapen mannen die zijn echt zo geil als boter maar iedereen mag reagaren; ik kijk ook niet op het uiterlijk; de moment dat je verzorgt bent en eerbied heb voor mijn prive leven en betrouwhaar zijn, ik ben ook zo eerbied voor iedereen b-en betrouwbaar.

Mijn speciale sexwensen zijn, ik heb graag dat mijn vaste vriend in het sexleven de teugels in handen neemt d. Ook heel verlegen manen mogen reagaren heb je speciale sexwensen, schrijf ze mee op in de eerste mail ik hou niet van fakers of dikken of mannen die denken dat zij de beste zijn van de wereld, ik hou meer van gewone simpele mannen.

Misschien heb je wel zin in een amateur-crossdresser enkel kleding met weinig ervaring, die nog veel wil leren. Kan ontvangen regio Geel. Mail je wensen maar, je krijgt altijd een antwoord. Beginnend slaaf 63 jaar, draag jartellen, rokje, slip, zoek dominant! Je bepaald de straf, werkstraf, Bondage, stoel oprekken; tafel, boom, enz. Gewillige jongen zoekt mannen die weten wat ze willen. Welke mannen willen mij eens komen proberen laten afzien?

Wie kan deze bottom jongen op zijn knieen krijgen en neukt me helemaal suf?? Wie durft deze uitdaging aan gaan?? Ik ben een Lieve toffe kerel. Als je nog vragen hebt of je wil iets weten mag je me altijd contacteren. Gewillige Onderdanige Bottom is opzoek naar avontuur. En geile momenten met 1 of meerdere mannen. Ik kan vrij ontvangen liefst discreet. Alles is mogelijk en bespreekbaar. Knappe gay boy 40 jaar zoekt oudere man voor relatie.

Stuur een mailtje met leuk voorstel! Geile Onderdanige Gewillige Bottom. Zoekt TOP S voor regelmatige date's. Veel kan en alles is bespreekbaar. Sta voor veel open en ben into veel Hoi, Knappe slanke stud met stevige lul wordt graag gefist tijdens het pijpen. Mail een geil voorstel naar mij!! Ben man verzorgd type en geef gratis massage!

Blank of zwart iedereen mag reageren. Liefst verzorgd en weinig behaard! Hallo , ik ben Olga , een perverse en kinky cd-slet , zeer gewillig , volgzaam en onderdanig. Ik zoek naar dominante mannen koppels , sadisten , met een pervers kantje die mij kunnen ontvangen en als pijn-en lustslavin willen onderwerpen aan hun lusten Zonder veel beperkingen.

Ik ben tegelijk een fervente pijp-en spermaslet die geilt op geleelneukt worden. Ik ben zeer bdsm minded en geil er op om onder bondage en sm gedwongen te worden tot de meest perverse vernederingen en seksueel misbruik. Als prille zestiger, travohoer en slavin ben ik zeer verzorgd. Ik wil mij dan ook bij interesse graag verder voorstellen met meer info en foto's.

Dit is geen fake maar een gemeend zoekertje. Voor een vaste en lange relatie moest het kunnen. Ik zoek uitsluitend stellen of meerdere kale kerels, met fors gereedschap. Enkel bellen met herkenbaar nummer en eventueel inspreken.!! Eerst wel foto's gewenst xxx. Ik gehuwde bi man zou graag eens een date hebben op hotelkamer te Gent of bij jou met 2, 3 of meer andere andere mannen, trav, cd of shemale.

Dit om mij als bottom te neuken en te vullen! Ik heb deze droom la heel lang en zou deze graag werkelijkheid laten worden! Ik zou zo mijn kontje willen verder laten inneuken! Foto's kunnen eventueel genomen worden met mijn toestel maar wel onherkenbaar! Wie interesse heeft of een voorstel mail met je looks en hoe je date ziet! Indien interesse en klik zou ik dit geregeld willen doen!!!! Telefoonnummer krijg je na mail en als ik je uitnodig!

Ik ben 57 jaar; heel verzorgde man niet vrij, zoek levensvriend boven de 50 jaar voor een vaste vriendschap en sexrelatie uit te bouwen. Slaaf zoekt meester s die hem domineren in sex pijn. Slaaf houdt van pijn zoals: Meester s mag doen wat hij wilt ook wat hij niet genoemd heeft, ik zal alles ondergaan.

Kan zowel ontvangen als verplaatsen. Ben gebonden dus kan niet ontvangen, wel in een steeg Ik Lingerie drager zoek eveneens lingerie drager om samen foto's uit te wisselen en live te cammen via whatsapp. Graag reactie met foto's. En wie weet volgt er een date.

Eventueel mag je hier foto's van nemen met mijn toestel! Alles gebeurd in samenspraak en met onderlinge toestemming! Afspreken kan ook geregeld in de week overdag vanavond zou ik misschien uitzonderlijk kunnen ontvangen tussen Reageren met looks foto mag , maten pik en hoe je mij zou verwennen!

Als je telefoonnummer toevoegt kan er ook eerst telefonisch contact! Liefst een echte man die een hoerig sissy meisje eens goed wil gebruiken als onderdanig neuksletje, paal mij maar eens goed.

Ben nog maar 1 keer anaal gepaald en heb nog niet veel ervaring in pijpen, leer mij om een goed en onderdanig sissy hoertje te worden van jou, mijnheer en meester. Wie is die echte man die mij als zijn sletje wil?

Liefs en geile likjes Girly X. Heb nog een strak spleetje, kan ontvangen en doe het gratis! Iemand intresse sms of mail mij. Man zoekt het liefst magere slaaf die doet wat ik zeg, ik ben zeer streng. Ik ben 44, wat mollig en op zoek naar een leuke man die leuke sexspelletjes wil spelen. Ik ben eerder bottom en "soft", zeker geen SM of dergelijke. Zin om elkaar uit te kleden, om te kleden heb wel eens zin om luier of panty's uit te proberen. Kinky kan wel, als we maar overeenkomen.

Ik kom soms overdag en soms 's avonds langs, vooral Noord West-Vlaanderen, maar kan soms ook wel verder Mijn wens voor zoek beetje dominante man of koppel? Ik heb géén behoefte aan onzin-reakties! Dus eerst bellen hierboven als je begrijpt. Ik zoek een mollig iemand die geen lichaamsbeharing heeft om elkaars lichaam te betasten en te masseren. Ben je besneden erg groot of klein geschapen? Wie heeft er volgespoten condooms liggen en wil die aan mij geven?

Stuur een SMS voor de locatie om te dumpen. Man zoekt lekkere homovriend voor leuke ontmoetingen voor alles. Ik kan vrij ontvangen. Géén SMS en géén mailtjes a. Wel met herkenbaar nummer bellen! Ik zoek een leuke en toffe man die mij kan ontvangen en eens lekker wil aftrekken.

Liefst in de omgeving van Kontich. Ik kan enkel overdag. Niets hoeft, alles kan. Gehuwde bi-man van 53 jaar zoekt sex met andere bi tot 55 jaar. Ik kan niet ontvangen, wel verplaatsen naar Antwerpen. Ik ben voor veel in, maar wel safe en discreet. Beetje ziek of gestoord?? Graag kontakt voor indrukken uitwisselen, ervaringen delen , er meer over leren kortom want ben er onervaren mee "blasphemy" zeker?

Gehuwde man, niet vrij, zoek vaste levensvriend, ben klein geschapen wel verzorgt voorkomen, de groote van een lul is niet belangrijk, ik klein geschapen mannen heel leuk en speels, ik kijk ook niet op het uiterlijke waar ik op kijk is eerbied hebben voor elkaar, een echte vriend zijn voor het leven, alles tesamen ontdekken echt genieten van het leven, ik vind bij een vaste vriendschap dat sex een heel groot deel speelt, ik hou van veel soorten sex en bij mij is alles bespreekbaar, ik gaat hier niet mijn sexkeuze vertellen, dat hou ik liever nog wat vast en de dag dat wij vrienden zijn voor het leven, zal je versteld zijn van mijn sex, ik hou van leuke mensen, geen zuurpruimen of dikkenekken, weet je wat uw intresse in mijn advertentie begint al te zwellen, is simpel stuur mij een e- mail en u krijgt eentje terug.

Hoi allemaal ik een een gozer uit Groningen, ik woon op mezelf en ben 41 jaar. Ik mis een lieve arm om me heen. Daarom ben ik op zoek een getinte marokkaanse of Turkse vaste vriend, ongeveer tussen 29 a 40 jaar. Alleen de leeftijd boys! Als je dit het zelfde vind, SMS me dan hierboven.

Ik ben lichtjes bi ingesteld en heb vriendin, maar ben op zoek naar iemand die weet wat edging en cumcontrol is. Ik wil het graag eens ondergaan bij iemand die het zorgvuldig kan uitvoeren. Ik hoeft niet gepijpt te worden,daar heb ik mijn vriendin voor. Wie kan dit doen. Ik ben slank,licht behaard en XL in de broek. Ik doe ook graag medical roleplay , graag ben ik je patient voor een geil onderzoek ook. Ik zoek iemand die wel eens graag word verwend en ik sta ook voor alles open, ben zelf nog maagd , 18 jaar, en als je me wit vastbinden geen probleem, zelfs tot op me plassen, ik wil wel alles eens proberen zelfs tot slikken toe, of als je zelf nog iets weet laat het me vooral weten!

Gebonden bi-man zoekt een vaste homo of bi vriend uit de regio Sneek. Dit voor overdag en niet in de avond. Stel tot 70 jaar mag ook. Ik ben 47 jaar, 1. Alléén SMS of bel na 20 uur met herkenbaar nummer. Ik kan niet ontvangen!! Ik zoek een man in Vlaanderen of Nederland die deze foto zelf spannend vindt en een discreet en regelmatig contact wenst 's avonds. Liefst wat rijpere man, proper, met mooi gereedschap. Bel me hierboven Géén SMS a.

Hey iedereen, ik ben 41 jaar, en ben op zoek naar geile TOP kerels om me stevig te verwennen. Kan me vlot verplaatsen en zoek geile dominante stevig geschapen mannen, nationaliteit van geen belang. Ben jij die gast die graag zijn zaad wil dumpen of ik pijp je deeptrouth of laat me bare neuken, alles is mogelijk , behaard, arabier of blacks allemaal welkom.

Mocht je intresse hebben stuur dan zeker een whatsapp berichtje voor verdere afspraak met deze hoerige slet. Ben 23 jaar, bi top, van regio vlaams brabant, hoeilaart, zoekt vaste date partner, liefst 50 plus. Stuur me sms met stats Onderdanige hoer zoek meester es die mij regelmatig met auto komt ophalen voor regematig soft SM sessies. Dat doe ik graag. Streel en lik mijn tepels, daar word ik geil van!! Ik woon regio Leuven. Bottom, 50 jaar, zoekt verzorgde top. Reageer NIET s nachts pak niet op dan!!

Reageer ook niet op mensen die hun niet voorstellen en verlangen zeggen Ik ben niet hopeloos op zoek, dus zoek deftige top! Ik kan ontvangen te Borgerhout. Niet vrije man wil een eerste bi ervaring beleven! Als je veel spuit is dit een pluspunt net zoals je niet roker bent, geen baard of snor hebt! Eventueel ook bijzetten of foto's nemen mag onherkenbaar. Afspreken kan niet in het weekend 's avonds maar vooral in de week overdag.

Hygiëne, respect en discretie zijn een must en ik heb GFB! Eerst sms alvorens te bellen a. Hallo ik ben een leuke jongen die je graag eens verwent, volgend uw normen Ik kan Pijpen, Neuken top-Botton, Erotische massages, voet seks, Cardate, Diner date, reizen, enz… Alles is mogelijk in samenspraak met de klant.

Wij werken in alle discretie zowel voor de klant als van onze zijde. Wij kunnen oof in trio werken, met een collega escort. Een Meester die van me Eist dat ik steeds spontaan mijn tepeltjes in Zijn richting moet vooruitduwen, om ze langdurig en meermaals Hard te laten benijpen met Zijn Sterke Vingers geen klemmen. Een Meester die wel steeds mijn pikje in de gaten houdt, zolang die stijf staat mag ik niet om genade vragen. Wat zijn Uw stats aub?

Liefst bij mij thuis, tenzij je vlak in de nabije omgeving woont. Welke strenge kerel voegt de daad bij het woord en wil me nu eindelijk écht en volledig africhten, gelijk een hond? Woon heel discreet,ontvang verplaatst niet, zoek gewoon dominante grootgeschapen mannen, nationaliteit of leeftijd geen belang, díe dringend hun zaad kwijt wíllen ik pijp en slik graag of laat me neuken,bare, deeptroat, facefuck, allemaal mogelijk, behaard zeker welkom, arabier of black ook gewoon!

Zelf heb ik nog geen ervaring met een man en daar wil ik snel verandering in maken. Ik kan altijd ontvangen dus wanneer maakt voor mij niet uit heb altijd tijd! Stuur me zo snel mogelijk je stats en zeker je foto's want ik reageer niet zonder, en wie weet nodig ik jou hier bij mij uit voor lekkere seks ;-.

Hallo ik ben heel lieve jongen zoek vriendschap mss langer vaste relaties alleen tussen 27 tot 39 jaar ik ben homo xxx. Hallo, leeftijd zegt me niets, maar wie wil er graag eens een lekkere jongen van 35 rukken in het toilet van de bib ofzo, ook ik ruk jou als je wilt, maar dit alles wel met rubberen dunne handschoentjes zoals in klinieken, ik ruk tot je spuit, of jij rukt mij tot ik spuit, sms me als je het ziet zitten, of vragen hebt x tot zo x.

Heb poppers in huis Bel of Mail me. Slanke onderdanige jongen zoekt contacten met dominante gasten voor vriendschap en fun. Ik kan af en toe ontvangen, maar kan ook outdoor,op spannende plekken,bij jou,.. Hey ben 38j man vrijgezel en woon alleen al jaren zoek ik om een speld in de hooiberg, en leef ik al die tijd onzeker door mannen die hmje gewoon eens willen neuken om het kwijt te kunnen zijn Maar bij mij gaat dat niet ben een lieve, rustige man en mijn zoektocht eindigt pas als ik een chubby of volslankere man ontmoeten en leer kennen die net als ik homo gevoelens heeft en er van droomt om eens met de ware echte man to man sex kan hebben met elkaar.

Dikke knuf Pieter Xxx. Hallo ik ben Mark 56 jaar,ik ben een zeer onderdanig,ik bied mij aan als slaaf die voor alles gebruikt kan worden,zoals huishoudelijk werk, voor sex, sm,gewillig voor uw gasten, enz. Gezocht eveneens lingerieman die graag samen wil live chatten terwijl we aan het rukken zijn en wie weet wat volgt. Misschien bij klik een date. Graag reactie via mail of whats app met fotos. Ik laat mij daarbij graag gebruiken en neuken door jou. Ik ben erg exhibitionistisch en hoerig en kick op geil gedrag.

Van mij mag het van zachte seks tot kinky en soft-sm gaan, echter geen pijntoestanden. Bij mooi weer mag dat ook buiten bij jou in tuin of op een geschikte locatie. Hiervoor zoek ik een man van ongeveer mijn leeftijd of ouder tot veel ouder zonder bovengrens en hoe ouder hoe liever ik het heb.

Uw uiterlijk is niet van belang maar hygiëne wel. U moet mij bij u thuis kunnen ontvangen en bij klik graag voor vaker. Graag uit omgeving grensstreek Belgie Nederland. Ben voor de rest vrij rustig van karakter, verlegen, en eerder meegaand, zeker geen moeilijke mens! Je houd ervan een wandeling samen te doen, ier Mrs gaan drinken of gewoon thuis een fijne babbel.

En in het begin wat genieten van de softsex, elkaar wederzijds betasten, strelen, kussen, elkaars tepeltjes likken, tongzoenen, elkaar aftrekken en pijpen en 69 vrijen, rimmen wil ik ook proberen als het klikt en elkaar beter leren kennen en wederzijds zacht en diep anaal neuken in jouw of mijn nestje samen zonder condoom! Bi, Hetero, top of bottom zich te weerhouden!!! Je bent lief en een respectvol rustig pers. Goedemorgen iedereen, hoe is met u met mij is ok, ik ben een heel verzorgde man,en ik heb de volgende vragen aan jullie is de grote van een lul echt zo belangrijk tegenwoordig?

Ik ben ook graag naakt, vooral s'avonds. Bisexuele gehuwde man; niet vrij; wat aan de verlegen kant; niet groot geschapen, heel verzorgt ,prima werk aan de staat, zoek gelijkaardige vriend, ook liefst klein geschapen, ook heel verzorgt voor onze vriendschap, rustig opbouwen, ben genieter: Ben 21jaar weinig ervaring.

Wil graag behandeld worden als je slaafje. Laat me graag volspuiten en onderplassen, vuile kontjes schoon likken. Hou ervan hard geneukt te worden in mn kontje. Met meerdere tegelijk mij gebruiken heb ik nog geen ervaring mee ma wil het wel graag eens proberen. Wie wil me, stuur me maar. Niet mis te verstaan dat je mij ook mag pijpen en ik jou ook kan neuken. Liefst mannen 18 tot 26 jaar. Bare bottom op zoek naar x-snoepjes, betrouwbaar en discreet aub! Enkel serieuze reacties en geen fakers!

Vrijwillige seks is niks voor mij: Liefst vastgebonden, zodat je mij kunt dwingen tot alles! Wie wil mij stevig dwingen tot volledige overgave, om uitvoerige seks te hebben met jou, of ik het nu prettig vind of niet. Zet dóór en ga je gang. Een van de voorwaarden is dat ik nadien altijd gelijktijdig een paal in mijn kont safef, en mond heb. Ik ben een 52jarige, getrouwde man met opkomende bi-gevoelens.

Welke man van ongeveer zelfde leeftijd wil mij op een rustige en tedere manier inwijden? Lichaamsbouw is onbelangrijk, wel hygiëne. Stuur mij een berichtje met voorstel en wie weet ben jij mijn eerste ervaring! Nette man homo uit het Groningen Nederland zoekt een mooie knappe lekkere man voor heerlijke mannen liefde en lekkere sex.

Ik zie er goed uit normaal slank, geen baard en ook geen snor,normaal kort haar geen tattoos etc. Ik hou van lekker vrijen, tongzoenen, strelen, masseren, pijpen, zuigen, sabbelen, likken en zuigen aan de balzak en plassex, en kont neuken.

Wie heeft er zin met mij lekkere spannende sex met mij te beleven? Who wants this virgin ass! I'm looking for someone to take my ass virginity, I'm a married man living outside antwerpt looking to lose my ass virginity I can't accomidate so it has to be your place!

I'm free most afternoons send me a message if interested. Ben je al opgegeild, stuur mij dan een berichtje met een verhaal hoe jij onze sexleven ziet verder opbouwen, je mag me zelf vragen om verkleed te gaan als ladyboy met panty s en jartelen, dan doet ik dat wel alles binnenhuis nooit buitenhuis, en dan kan je feitelijk iedere keer een soort toneelstuk maken bv de strenge priester en ik de onderdanige non of een ander toneelstuk dokter en verpleegster, u ben niet verplicht om mij als ladyboy te gebruiken je kan gemakelijk die toneelstukjes doen priester en leerling priester helper of dokter en student er bestaan zoveel zaken die je maar kan bedenken ook ben ik voorstander van binnen een hondhalsband te dragen zo kan u mij trekken, waar u maar wilt nooit niet op mijn rug zitten of mijn rug gebruiken als voetbankje ik heb een heel slechte rug Hi I'm Sean a47 years old Irish married man living outside antwerpt.

I have had a massage with a happy ending from a man and now I'm looking for more! I am very open minded and willing to try anything, I want to rim and be rimed i also Want to 69 a guy and if the guy is right then I will let him take my ass virginity!

Ik ben op zoek naar een rijpe man 50 a 60 jaar , forse penis die zin heeft om een gewillige jonge man te gebruiken. Ik ben 29 Jaar, 1m84 m, 73 kg, Ik wacht op een leuk voorstel. Je bent lief, eerlijk, wederzijds respect je bent onervaren of weinig ervaring en zie een eerste softdate samen zitten?

Ben je ook volslank en verlegen net als ik en wil samen met mij uit de kast komen en ontdekken stuur mailtje met foto event. Meester of dominante man nen gezocht. Ik ben een onderdanige man met weinig ervaring maar sta voor veel open.

Wil gedomineerd, ge mis bruikt worden voor u of jullie plezier. Sta wel op hygiëne en discretie. In lingerie voel ik me vrouw dewelke verlangt om als slet of hoer aanzien te worden. Wie wenst mij te gebruiken voor zijn genot. Ik heb een lekker kutje, harde tepels, gulzige mond XXL en blacks welkom. Hey, ik ben een alleenstaande volslankere homo van 37j ben vrijgezel en ik zoek een vaste volslankere vriend, leeftijd maakt niet uit! Voor een vaste vriendschap op te bouwen, je moet wel vrijgezel zijn en het liefs homo gevoelens voor man ik als het al goed klikt en gaat gaan we voor een vaste relatie samen, ik heb niet veel ervsring heb jij ook niet veel ervaring niet erg, dan zullen we de mannensex in de liefde samen ontdekken het mooiste wat ik wil is beide wederzijds zijn Versa sex is een grote rol in onze relatie dan omdat we beide volslank zijn en ik vind dat aangenamer, bent u klein of groot geschapen behaard of niet daar kijk ik niet om uiterlijkn moet wel goed liggen maar niet belangerijk belangerijk is ons hart en je staat open om nieuwe dingen te leren zoals oa.

Ben je volslank en vrijgezel en ook het alleen zijn beu? Voel me een zeer onderdanige slet. Zou graag door oudere Dominanten als slet afgericht willen worden. Tussendoor moet je ook bereidt zijn foto's te nemen of ook trio kan.

Samen naar gay sauna of gay club of sexcinema gaan kan ook. Alleen reageren als je ervaring hebt, geen baard of snor hebt en liefst niet roker bent. Hygiëne, respect en discretie zijn belangrijker dan looks of afkomst. Geile pijp en neukslet steeds op zoek naar potente mannen met volle zak. Ik pijp je hard en je spuit waar je het wenst, ook in mond klaarkomen mag, ik slik nadien alles door.

Ook mijn kutje mag vrij bespeeld en gebruikt worden Hij zei dat hij het heel voorzichtig zou doen en als het teveel pijn zou doen ik het dan moest zeggen want dan zou hij meteen stoppen. Hij pakte zijn broek en haalde er een condoom uit. Even later moest ik op handen en knieen gaan zitten en zijn vriend maakte met zijn tong en spuug mijn neukgaatje kleddernat. Even later voelde ik de zalige eikel tegen mijn kontgaatje drukken en de ander zei dat ik moest proberen om me helemaal te ontspannen.

Dit lukte vrij goed en ik voelde hoe de stijve pik harder tegen mijn gaatje drukte. Ik voelde even een stekende pijn en op hetzelfde moment stopte hij met duwen om me even te laten wennen.

Langzaam drukte hij door en al snel was ik helemaal gevuld met lekker warm mannenvlees! Zachtjes begon hij op en neer te bewegen en al snel kon ik vol overgave genieten van de lekkere lul die nu lekker op en neer in mijn kontje ging. De andere man was weer voor me komen zitten en stak zijn stijve pik helemaal in mijn mond. Ik genoot met volle teugen en voelde me een lekkere geile neuk en pijpslet. Ik voelde aan de pik in mijn mond dat het niet lang meer ging duren voordat hij ging spuiten en ik wou het in mijn mond hebben.

De pik in mijn reet ging ook steeds sneller op en neer en ik wist dat ook hij al snel zou gaan spuiten. Plotseling voelde ik een warme zalig hete straal sperma in mijn mond gevolgd door nog een hele lading. De smaak was verrukkelijk. De man achter me zei dat ook hij ging spuiten en ik voelde de pik in mijn reet verdikken. Even later zakte hij voorover over mijn rug heen.

Ik had nog steeds een knalharde pik en daar hebben de heren me even vakkundig van af geholpen. Terwijl de een me aan het pijpen was verwende de ander mijn ballen en mijn nu toch wel schrijnende neukgaatje en al snel spoot ik mijn warme sperma in de mond van de man die me aan het pijpen was.