Zoek in alle advertenties: Ik ben op zk naar vr of koppel die ook aan plasseks doen of dit wil ervaren ben 1m75 en normaal postuur. Ik zoek een volslanke tot zeer volslanke vrouw die erop kickt om lekkere kinky tot perverse sex te geven Ik hou enorm van kontlikken facesitting lekker diep fisten je kut likken terwijl je spuitend klaarkomt en ook golden shower krijgen van je Enz sta voor veel open hierin mss ken je nog iets om te proberen dat ik op mijn verlanglijstje kan aanvinken Leeftijd speelt totaal geen rol mag ook geile oma zijn uiterlijk ook van geen belang wel verzorgt en vooral VOLSLANK hoe voller hoe liever Ik zoek al lange tijd naar zo een vr Ik ben normaal slank gebouwd Als koppel mag je ook reageren.

Hey ik ben kevin 18 1,65 slank geschoren blond haar en blauwe ogen nu wil ik bdsm eens probere omdat ik onderdanig zijn egt geil vind heb er wel nog totaal geen ervaring mee dus drm zoek ik een dame die dit met mij wilt teste en zien in hoe ver ik kan gaan Foto komt na eerste mail Hopelijk tot snel. Ik zoek een echte lustslet, een vrouw die echt geil is, houdt van veel seks samen, die houdt van buitenseks en het ook geil vind om zich regelmatig in mijn bijzijn heerlijk te laten afneuken door andere mannen.

Advertentie Foto's E-mail En ik doe dat als sportieve 56 jarige ervaren sport en bi-masseur met goed niveau en voorkomen. Ik verblijf met de regelmaat in de regio van Nederweert-Someren-Asten. Het meest geef ik als masseur met zéér ruime ervaring mijn massages en BDSM aan gebonden mannen. Echter, ook travestieten zijn van harte welkom! Je kunt bij mij alleen reageren, indien je leeftijd ouder is dan 20 jaar! Jij wil je graag als vrouw tonen in het gevoel dat je als man al vele jaren beleefd?

Dat is na jaren alleen maar versterkt nadat er kinderen in je relatie zijn gekomen waardoor daar de meeste aandacht vaak naar toe gaat, en daardoor de erotiek thuis bij je partner sterk is afgenomen.

Alles bespreekbaar vooraf maar openstaan voor keuring bondage zweep anal play pijpen zonder forced orgasm Reageren via mail met stats. Ook voor subs die worden uitgeleend. Sessies gaan door in O-vl. Hij wilde dat Hij zag hoe dankbaar Fred was. Hij zag niet eens dat de man met de videocamera bij hen stond en alles filmde, en dat ergens anders in het grote huis zijn vrouw gedwongen werd om naar een van de grote schermen te kijken en te zien hoe haar man herleid werd tot niets en wel zeker een kwartier lang Mester Nick's dikke pik pijpte alsof zijn leven ervan afhing.

Toen Meester Nick klaarkwam aarzelde hij niet en slikte hij al het zaad door dat in zijn mond werd gespoten. Het vervulde hem zelfs met trots.

Hij was trots dat hij erin slaagde om de man die nu de volledige controle over hem had te laten genieten. Fred had nooit geweten of verwacht dat hij zo laag zou kunnen vallen, maar op dat moment bestond zijn hele wereld alleen nog maar uit Meester Nick's dikke pik en het zaad dat Meester Nick in zijn hongerige mond aan het spuiten was. Meester Mark was redelijk aardig geweest, want ze was helemaal overstuur geweest, en ze zat er na alles wat ze had moeten ondergaan en zien mentaal helemaal door.

Hij nam zijn tijd met haar, en hielp haar met zich te wassen. Hij waste haar, droogde haar, en nam haar mee naar de slaapkamer om haar daar op het bed een tijd lang vast te houden.

Zijn stem was wat zachter, en Zijn woorden waren vriendelijker, maar Hij bleef maar op haar in praten om haar in te prenten wat haar nieuwe rol was. Op dat gebied gaf Hij haar helemaal geen kans om zich een beetje te herstellen van het diepe mentale gat waarin ze in de loop van de avond terechtgekomen was.

Hij bleef de hele tijd herhalen dat ze nu allebei van Hem waren, en dat Zijn keuzes en beslissingen het enige was dat belangrijk voor hen was, zelfs als dat betekende dat ze moest toekijken terwijl de man waarvan ze hield een andere vrouw neukte.

Hij herinnerde haar ook de hele tijd aan het feit dat ze nu een neukslet was, en dat iedereen die haar vanavond had gezien haar op die manier zou bekijken. Ze was weer beginnen huilen terwijl Hij haar zo vasthield op het bed, maar daar trok Hij zich niet veel van aan.

Hij deed haar opstaan van het bed, en nam haar vanuit de slaapkamer meteen mee naar beneden, ook al waren haar ogen nog dik van het huilen. Het enige wat ze 'aan' had waren de tepelklemmen met de hangertjes eraan die net als haar zware borsten heen en weer en op en neer wiebelden bij elke beweging die ze maakte. Beneden aangekomen kreeg ze de taak om de gasten van drankjes te voorzien, net zoals Jamie, de vrouw die haar man amper een uur eerder bereden had, dat aan het doen was.

Terwijl ze nederig en stilletjes door de hal liep en lege glazen door volle glazen verving, werd haar aandacht naar het grote scherm getrokken waarop ze zag welke vernederingen haar man moest ondergaan.

Met een knoop in haar maag zag ze hoe gehavend haar man was, met rode striemen over zijn hele lichaam, en hoe hij werd gereduceerd tot een gulzige pikkenzuiger. Bij het zien van dit alles drong het tot haar door dat niets ooit nog hetzelfde zou zijn. Ze waren dingen geworden. Hun leven zou nooit meer hetzelfde zijn.

Zijn handen waren op zijn rug geboeid, en zijn pik stond weer stijf kloppend overeind. Hij verkeerde in een staat van totale onderdanigheid, en hij werd alleen maar opgewondener toen hij zag hoe zijn vrouw naakt en nederig van het ene groepje mensen naar het andere liep, en drankjes opdiende, en hoe ze tegelijkertijd de hele tijd aangeraakt en betast werd door iedereen die daar zin in had.

Hij werd langs haar door naar Meester Mark geleid, die de leiband overnam van Meester Nick. Deze laatste vertelde hem met een glimlach van voldaanheid dat Fred nu echt getemd was. Je kan nu alles met hem doen wat je maar wil. Ik had al de controle over hem, maar dit maakt het definitief. En dat besef je zelf nu ook wel, denk ik, of niet Fred? Anna, kom even hier schatje. En daar ben Ik erg bij om, want het zijn allemaal goede vrienden van Me.

We zijn allemaal lid van een clubje dat we gewoon 'de Club' noemen. Dankzij hen heb Ik geleerd dat Ik niet de enige ben met een duistere kant, en zij hebben Me ook geholpen om die kant te uiten en verder te ontwikkelen. En daarom wil Ik nu ook iets terug doen voor hen. Je hebt even kunnen rusten, maar nu wordt het tijd dat je beseft wat je nieuwe rol inhoudt.

Vanaf nu is het zo dat telkens als jullie dit huis binnenkomen jullie van alle leden van de Club zijn, en dat alle leden vrij over jullie mogen beschikken. Jullie hebben hierin geen keuze. Dat begrijpen jullie wel, denk ik?

Anna, ik heb een stapeltje kaartjes voor je gemaakt. Het zijn je privé visitekaartjes. Hij toonde hen enkele van de kaartjes en ze kregen meteen allebei een knoop in hun maag van wat ze zagen. Op elk 'visitekaartje' stond een foto: In het midden van haar kaartje stond haar naam, haar volledige voornaam, haar eigen achternaam, haar getrouwde achternaam, en eronder haar volledige adres en telefoonnummer.

Hij hield het kaartje een tijd lang stilzwijgend omhoog en liet wat er op stond goed tot hen doordringen. Als hij je al geneukt heeft, dan dank je hem daarvoor, en dan vraag je hem of je je dankbaarheid mag tonen door hem ter plaatse een lekkere pijpbeurt te geven. Hij mag dan zelf bepalen of hij op je aanbod ingaat of niet. Als hij je nog niet geneukt heeft, dan bied je jezelf aan hem aan. Als hij je wil neuken, dan neem je hem mee naar boven naar de slaapkamer waar we eerder waren, en daar geef je jezelf dan aan hem.

Het was al erg laat, en veel mensen waren al vertrokken, maar er waren nog minstens 20 mannen aanwezig. Elke man die zo'n kaartje heeft krijgt van Mij het recht om je 1 maand lang te gebruiken wanneer hij dat maar wil.

Wanneer je het kaartje overhandigt dan zeg je erbij dat het een eer voor je zou zijn om hem te dienen op eender welk moment dat hij daar zin in heeft, ongeacht op welk uur van de dag of de nacht. Je naam, het telefoonnummer van je mobieltje en je adres staan op het kaartje. Je vertelt hem ook dat hij zelf mag kiezen of hij je op voorhand eerst belt op je telefoon, of dat hij gewoon meteen naar je huis gaat.

Allebei zullen jullie dit doen. Jullie zijn nu van Mij, en dat weten jullie zelf ook maar al te goed. Fred, je weet wat ik bedoel, of niet? Fred liet zijn hoofd weer zakken. Oh god, waar waren ze aan begonnen? Hij was zich heel erg bewust van de macht die Hij nu over hen had, hij wist dat ze geen keuze hadden. De gevoelens van onderdanigheid die hij voelde waren zo overweldigend.

Hij wist dat hij niets anders kon doen dan instemmen. Haar wangen waren vuurrood, en ze voelde zich zo onzeker dat ze onbewust haar armen voor zich kruiste. Hij leunde naar haar toe. Als je een man mee naar boven neemt, dan eis Ik dat je niet alleen maar passief blijft liggen en hem al het werk laat doen. Ik wil dat je actief meewerkt, en dat je moeite doet.

Telkens als je een van hen een kaartje geeft dan wil Ik dat je beseft dat je binnenkort elk van hen bij jou thuis zal ontvangen en entertainen. Als je afscheid neemt dan wil ik dat je elk van hen een passionele tongkus geeft… en dat je hen dankt… en dat je hen vertelt dat je er naar uitkijkt om hen de komende maand te mogen dienen.

Zorg ervoor dat ze je geloven. Laat hen voelen dat je dit echt meent. En vergeet niet… dat Fred zal toekijken. Hij zal zien hoe jij je de hele tijd als een hoer aan alle mannen geeft. Hij zal toekijken terwijl je de ene pik na de andere pijpt. Hij zal ook toekijken als je mannen mee naar boven neemt om hen te neuken.

En hij zal toekijken wanneer je de mannen bedankt en hen laat weten dat ze het recht hebben om je vanaf nu als hun privé-hoer in je eigen huis te gebruiken. Ze hield haar ogen naar beneden geslagen, en het was duidelijk dat ze zich weer intens schaamde. Fred zag ook hoe haar ogen vochtig werden terwijl de werkelijkheid van de situatie waarin ze nu verkeerden tot haar doordrong.

Fred kon echter niets doen om het tegen te houden, om het te laten ophouden. Meester Mark had nu de volledige controle over hen, en Hij had hen volledig in Zijn macht. Hij had video-opnames die Fred kost wat kost uit de handen van andere mensen wilde houden, maar hij wist dat als het nodig was Meester Mark die opnames zou durven gebruiken. Fred begreep nu ook wat Hij had bedoeld, een tijdje geleden in het hotel, toen Hij had gezegd dat Hij wilde dat Fred Hem zou helpen met het aanmoedigen van zijn vrouw, en om ervoor te zorgen dat ze alles zou doen wat Hij wilde.

Het besef dat hij haar niet meer kon redden viel Fred zwaar. En hij kon ook zichzelf niet meer uit deze situatie redden. Ze zou Zijn hoer moeten worden, en het enige wat Fred kon doen was eraan meewerken. Terwijl dit alles tot hem doordrong merkte hij dat zijn pik weer kloppend overeind stond. Oh god, hoe kon hij zo opgewonden zijn terwijl zijn vrouw en hijzelf zo vernederd werden? Hij schaamde zich meer dan ooit en wilde wegrennen, maar hij bleef gehoorzaam en stilzwijgend waar hij was.

Anna keek naar haar man smekend aan met een blik die om hulp smeekte, maar Fred knikte met zijn hoofd alsof hij haar wilde zeggen "vooruit, doe het, doe wat je moet doen. Met een verslagen blik nam ze visitekaartjes van Meester Fred aan, en ze liep van hen weg. Ze aarzelde even, en bleef heel even naakt en besluiteloos in het midden van de hal staan… maar toen liep ze op een groepje mannen toe die in enkele zetels met elkaar zaten te praten en te drinken.

Toen ze zagen dat Anna in hun richting liep, viel hun gesprek stil en keken ze met geamuseerde blik naar haar. Ze knielde voor hen neer, en vroeg en zei wat Meester Mark haar had opgedragen te vragen en te zeggen. Al snel werd duidelijk dar de avond of nacht nog lang niet voorbij was, want de uitvoering van de 'taak' die Meester Mark Anna gegeven had duurde best wel lang. Meester Mark hield Fred bij zich en zorgde ervoor dat hij aandachtig toekeek bij alles wat Anna deed.

Hij moest toekijken hoe zijn vrouw de ene pik na de andere pijpte, en hoe de nog aanwezige mannen ondertussen grapjes maakten over 'het nieuwe koppeltje'.

Net als Meester Mark leken ze erg van Anna's schaamte en vernedering te genieten, en sommige van hen leken er ook van te genieten om Fred te vernederen en de grond in te duwen, want terwijl ze met Anna bezig waren maakten een aantal van hen expliciet oogcontact met Fred.

Anna moest heel wat pikken pijpen, en ze nam in totaal 6 mannen mee naar boven. Telkens als ze opstond nadat ze een man gepijpt had werd haar een drankje aangeboden, en het verraste Fred om te zien dat ze alle drankjes aanvaardde, want Anna dronk normaal maar zelden alcohol. Hij vermoedde dat ze dat deed om de smaak van sperma weg te spoelen.

Ze werd er echter ook langzaam maar zeker dronken van. Fred moest ook aandachtig toekijken als ze aan elk van de mannen haar visitekaartje aanbood, en hoe elk van hen het kaartje met een grote grijns in ontvangst nam. Het duurde een hele tijd voordat Anna eindelijk alle mannen 'afgewerkt' had. Fred wist niet meer precies hoeveel pikken ze gepijpt had… hij was de tel kwijt geraakt.

Maar het waren er veel. En Anna zag er uitgeput uit. Een van de laatste mannen hield haar behoorlijk wat langer bezig dan de andere mannen.

Het was een stille, wat oudere man, iets ouder dan 60 jaar volgens Fred's schatting. Het was Fred al opgevallen dat deze man op een heel vreemde manier naar zijn vrouw keek.

Nadat ze hem gekust had hield hij haar met zijn arm om haar middel geslagen bij zich, en nam hij de tijd om wat met Anna te praten. Fred zag dat hij haar een aantal vragen stelde die ze moest beantwoorden, en uit haar houding leidde hij af dat het erg vernederende vragen moesten zijn. Het gesprek duurde best wel lang, maar toen de man haar eindelijk los liet had ze gelukkig nog maar 3 mannen te gaan.

.

Body to body massage eindhoven afspraak shemale

Zal ik jou eens vast binden? Of zou ik je boeien, met mijn handboeien? De sleuteltjes heb ik. Of zou ik je eens Darkness, 38jr en zoek jullie, beginners of ervaren!! Ik ben al jaren dominant en in mijn vrije tijd Meesteres. Al enige jaren begeleidt Ik ga jou ballen afbinden, maar ik Wij zijn Cindy en Jason, 25 en 27 jaar jong. Goed verzorgd leuk stel. Zijn flink wat jaartjes samen en zijn zogezegd verslaafd aan seks haha, vandaar dat we op het idee kwamen Advertentie Foto's E-mail En ik doe dat als sportieve 56 jarige ervaren sport en bi-masseur met goed niveau en voorkomen.

Ik verblijf met de regelmaat in de regio van Nederweert-Someren-Asten. Het meest geef ik als masseur met zéér ruime ervaring mijn massages en BDSM aan gebonden mannen. Echter, ook travestieten zijn van harte welkom! Je kunt bij mij alleen reageren, indien je leeftijd ouder is dan 20 jaar! Jij wil je graag als vrouw tonen in het gevoel dat je als man al vele jaren beleefd?

Dat is na jaren alleen maar versterkt nadat er kinderen in je relatie zijn gekomen waardoor daar de meeste aandacht vaak naar toe gaat, en daardoor de erotiek thuis bij je partner sterk is afgenomen. Alles bespreekbaar vooraf maar openstaan voor keuring bondage zweep anal play pijpen zonder forced orgasm Reageren via mail met stats.

Ook voor subs die worden uitgeleend. Sessies gaan door in O-vl. Dames , wil je bewonderd worden , verwend met je gevoelige tepels , grenzen verleggen en samen met mij discreet genieten. Ik val op slanke normaal postuur vrouwen met wat meer jaartjes op de teller. Wie kan je verwachten? Ik wil graag men grenzen verleggen en wil graag kennis maken met het slaaf zijn in sm en Bdsm.

Maar ik hou ook van een zeer dominante vrouw waar ik moet naar luisteren.
Zoek in alle advertenties: Ik ben op zk naar vr of koppel die ook aan plasseks doen of dit wil ervaren ben 1m75 en normaal postuur. Ik zoek een volslanke tot zeer volslanke vrouw die erop kickt om lekkere kinky tot perverse sex te geven Ik hou enorm van kontlikken facesitting lekker diep fisten je kut likken terwijl je spuitend klaarkomt en ook golden shower krijgen van je Enz sta voor veel open hierin mss ken je nog iets om te proberen dat ik op mijn verlanglijstje kan aanvinken Leeftijd speelt totaal geen rol mag ook geile oma zijn uiterlijk ook van geen belang wel verzorgt en vooral VOLSLANK hoe voller hoe liever Ik zoek al lange tijd naar zo een vr Ik ben normaal slank gebouwd Als koppel mag je ook reageren.

Hey ik ben kevin 18 1,65 slank geschoren blond haar en blauwe ogen nu wil ik bdsm eens probere omdat ik onderdanig zijn egt geil vind heb er wel nog totaal geen ervaring mee dus drm zoek ik een dame die dit met mij wilt teste en zien in hoe ver ik kan gaan Foto komt na eerste mail Hopelijk tot snel. Ik zoek een echte lustslet, een vrouw die echt geil is, houdt van veel seks samen, die houdt van buitenseks en het ook geil vind om zich regelmatig in mijn bijzijn heerlijk te laten afneuken door andere mannen.

Advertentie Foto's E-mail En ik doe dat als sportieve 56 jarige ervaren sport en bi-masseur met goed niveau en voorkomen. Ik verblijf met de regelmaat in de regio van Nederweert-Someren-Asten. Het meest geef ik als masseur met zéér ruime ervaring mijn massages en BDSM aan gebonden mannen. Echter, ook travestieten zijn van harte welkom!

Je kunt bij mij alleen reageren, indien je leeftijd ouder is dan 20 jaar! Jij wil je graag als vrouw tonen in het gevoel dat je als man al vele jaren beleefd? Dat is na jaren alleen maar versterkt nadat er kinderen in je relatie zijn gekomen waardoor daar de meeste aandacht vaak naar toe gaat, en daardoor de erotiek thuis bij je partner sterk is afgenomen. Alles bespreekbaar vooraf maar openstaan voor keuring bondage zweep anal play pijpen zonder forced orgasm Reageren via mail met stats.

Ook voor subs die worden uitgeleend. Sessies gaan door in O-vl. Hij wilde dat Hij zag hoe dankbaar Fred was. Hij zag niet eens dat de man met de videocamera bij hen stond en alles filmde, en dat ergens anders in het grote huis zijn vrouw gedwongen werd om naar een van de grote schermen te kijken en te zien hoe haar man herleid werd tot niets en wel zeker een kwartier lang Mester Nick's dikke pik pijpte alsof zijn leven ervan afhing.

Toen Meester Nick klaarkwam aarzelde hij niet en slikte hij al het zaad door dat in zijn mond werd gespoten. Het vervulde hem zelfs met trots. Hij was trots dat hij erin slaagde om de man die nu de volledige controle over hem had te laten genieten. Fred had nooit geweten of verwacht dat hij zo laag zou kunnen vallen, maar op dat moment bestond zijn hele wereld alleen nog maar uit Meester Nick's dikke pik en het zaad dat Meester Nick in zijn hongerige mond aan het spuiten was.

Meester Mark was redelijk aardig geweest, want ze was helemaal overstuur geweest, en ze zat er na alles wat ze had moeten ondergaan en zien mentaal helemaal door. Hij nam zijn tijd met haar, en hielp haar met zich te wassen. Hij waste haar, droogde haar, en nam haar mee naar de slaapkamer om haar daar op het bed een tijd lang vast te houden. Zijn stem was wat zachter, en Zijn woorden waren vriendelijker, maar Hij bleef maar op haar in praten om haar in te prenten wat haar nieuwe rol was.

Op dat gebied gaf Hij haar helemaal geen kans om zich een beetje te herstellen van het diepe mentale gat waarin ze in de loop van de avond terechtgekomen was. Hij bleef de hele tijd herhalen dat ze nu allebei van Hem waren, en dat Zijn keuzes en beslissingen het enige was dat belangrijk voor hen was, zelfs als dat betekende dat ze moest toekijken terwijl de man waarvan ze hield een andere vrouw neukte.

Hij herinnerde haar ook de hele tijd aan het feit dat ze nu een neukslet was, en dat iedereen die haar vanavond had gezien haar op die manier zou bekijken. Ze was weer beginnen huilen terwijl Hij haar zo vasthield op het bed, maar daar trok Hij zich niet veel van aan. Hij deed haar opstaan van het bed, en nam haar vanuit de slaapkamer meteen mee naar beneden, ook al waren haar ogen nog dik van het huilen. Het enige wat ze 'aan' had waren de tepelklemmen met de hangertjes eraan die net als haar zware borsten heen en weer en op en neer wiebelden bij elke beweging die ze maakte.

Beneden aangekomen kreeg ze de taak om de gasten van drankjes te voorzien, net zoals Jamie, de vrouw die haar man amper een uur eerder bereden had, dat aan het doen was. Terwijl ze nederig en stilletjes door de hal liep en lege glazen door volle glazen verving, werd haar aandacht naar het grote scherm getrokken waarop ze zag welke vernederingen haar man moest ondergaan.

Met een knoop in haar maag zag ze hoe gehavend haar man was, met rode striemen over zijn hele lichaam, en hoe hij werd gereduceerd tot een gulzige pikkenzuiger. Bij het zien van dit alles drong het tot haar door dat niets ooit nog hetzelfde zou zijn. Ze waren dingen geworden. Hun leven zou nooit meer hetzelfde zijn. Zijn handen waren op zijn rug geboeid, en zijn pik stond weer stijf kloppend overeind.

Hij verkeerde in een staat van totale onderdanigheid, en hij werd alleen maar opgewondener toen hij zag hoe zijn vrouw naakt en nederig van het ene groepje mensen naar het andere liep, en drankjes opdiende, en hoe ze tegelijkertijd de hele tijd aangeraakt en betast werd door iedereen die daar zin in had.

Hij werd langs haar door naar Meester Mark geleid, die de leiband overnam van Meester Nick. Deze laatste vertelde hem met een glimlach van voldaanheid dat Fred nu echt getemd was. Je kan nu alles met hem doen wat je maar wil. Ik had al de controle over hem, maar dit maakt het definitief. En dat besef je zelf nu ook wel, denk ik, of niet Fred? Anna, kom even hier schatje.

En daar ben Ik erg bij om, want het zijn allemaal goede vrienden van Me. We zijn allemaal lid van een clubje dat we gewoon 'de Club' noemen. Dankzij hen heb Ik geleerd dat Ik niet de enige ben met een duistere kant, en zij hebben Me ook geholpen om die kant te uiten en verder te ontwikkelen.

En daarom wil Ik nu ook iets terug doen voor hen. Je hebt even kunnen rusten, maar nu wordt het tijd dat je beseft wat je nieuwe rol inhoudt. Vanaf nu is het zo dat telkens als jullie dit huis binnenkomen jullie van alle leden van de Club zijn, en dat alle leden vrij over jullie mogen beschikken.

Jullie hebben hierin geen keuze. Dat begrijpen jullie wel, denk ik? Anna, ik heb een stapeltje kaartjes voor je gemaakt. Het zijn je privé visitekaartjes. Hij toonde hen enkele van de kaartjes en ze kregen meteen allebei een knoop in hun maag van wat ze zagen. Op elk 'visitekaartje' stond een foto: In het midden van haar kaartje stond haar naam, haar volledige voornaam, haar eigen achternaam, haar getrouwde achternaam, en eronder haar volledige adres en telefoonnummer.

Hij hield het kaartje een tijd lang stilzwijgend omhoog en liet wat er op stond goed tot hen doordringen. Als hij je al geneukt heeft, dan dank je hem daarvoor, en dan vraag je hem of je je dankbaarheid mag tonen door hem ter plaatse een lekkere pijpbeurt te geven.

Hij mag dan zelf bepalen of hij op je aanbod ingaat of niet. Als hij je nog niet geneukt heeft, dan bied je jezelf aan hem aan. Als hij je wil neuken, dan neem je hem mee naar boven naar de slaapkamer waar we eerder waren, en daar geef je jezelf dan aan hem.

Het was al erg laat, en veel mensen waren al vertrokken, maar er waren nog minstens 20 mannen aanwezig. Elke man die zo'n kaartje heeft krijgt van Mij het recht om je 1 maand lang te gebruiken wanneer hij dat maar wil.

Wanneer je het kaartje overhandigt dan zeg je erbij dat het een eer voor je zou zijn om hem te dienen op eender welk moment dat hij daar zin in heeft, ongeacht op welk uur van de dag of de nacht.

Je naam, het telefoonnummer van je mobieltje en je adres staan op het kaartje. Je vertelt hem ook dat hij zelf mag kiezen of hij je op voorhand eerst belt op je telefoon, of dat hij gewoon meteen naar je huis gaat. Allebei zullen jullie dit doen. Jullie zijn nu van Mij, en dat weten jullie zelf ook maar al te goed. Fred, je weet wat ik bedoel, of niet? Fred liet zijn hoofd weer zakken. Oh god, waar waren ze aan begonnen? Hij was zich heel erg bewust van de macht die Hij nu over hen had, hij wist dat ze geen keuze hadden.

De gevoelens van onderdanigheid die hij voelde waren zo overweldigend. Hij wist dat hij niets anders kon doen dan instemmen. Haar wangen waren vuurrood, en ze voelde zich zo onzeker dat ze onbewust haar armen voor zich kruiste.

Hij leunde naar haar toe. Als je een man mee naar boven neemt, dan eis Ik dat je niet alleen maar passief blijft liggen en hem al het werk laat doen. Ik wil dat je actief meewerkt, en dat je moeite doet.

Telkens als je een van hen een kaartje geeft dan wil Ik dat je beseft dat je binnenkort elk van hen bij jou thuis zal ontvangen en entertainen. Als je afscheid neemt dan wil ik dat je elk van hen een passionele tongkus geeft… en dat je hen dankt… en dat je hen vertelt dat je er naar uitkijkt om hen de komende maand te mogen dienen. Zorg ervoor dat ze je geloven. Laat hen voelen dat je dit echt meent.

En vergeet niet… dat Fred zal toekijken. Hij zal zien hoe jij je de hele tijd als een hoer aan alle mannen geeft. Hij zal toekijken terwijl je de ene pik na de andere pijpt. Hij zal ook toekijken als je mannen mee naar boven neemt om hen te neuken. En hij zal toekijken wanneer je de mannen bedankt en hen laat weten dat ze het recht hebben om je vanaf nu als hun privé-hoer in je eigen huis te gebruiken.

Ze hield haar ogen naar beneden geslagen, en het was duidelijk dat ze zich weer intens schaamde. Fred zag ook hoe haar ogen vochtig werden terwijl de werkelijkheid van de situatie waarin ze nu verkeerden tot haar doordrong. Fred kon echter niets doen om het tegen te houden, om het te laten ophouden. Meester Mark had nu de volledige controle over hen, en Hij had hen volledig in Zijn macht. Hij had video-opnames die Fred kost wat kost uit de handen van andere mensen wilde houden, maar hij wist dat als het nodig was Meester Mark die opnames zou durven gebruiken.

Fred begreep nu ook wat Hij had bedoeld, een tijdje geleden in het hotel, toen Hij had gezegd dat Hij wilde dat Fred Hem zou helpen met het aanmoedigen van zijn vrouw, en om ervoor te zorgen dat ze alles zou doen wat Hij wilde. Het besef dat hij haar niet meer kon redden viel Fred zwaar.

En hij kon ook zichzelf niet meer uit deze situatie redden. Ze zou Zijn hoer moeten worden, en het enige wat Fred kon doen was eraan meewerken. Terwijl dit alles tot hem doordrong merkte hij dat zijn pik weer kloppend overeind stond. Oh god, hoe kon hij zo opgewonden zijn terwijl zijn vrouw en hijzelf zo vernederd werden? Hij schaamde zich meer dan ooit en wilde wegrennen, maar hij bleef gehoorzaam en stilzwijgend waar hij was.

Anna keek naar haar man smekend aan met een blik die om hulp smeekte, maar Fred knikte met zijn hoofd alsof hij haar wilde zeggen "vooruit, doe het, doe wat je moet doen. Met een verslagen blik nam ze visitekaartjes van Meester Fred aan, en ze liep van hen weg. Ze aarzelde even, en bleef heel even naakt en besluiteloos in het midden van de hal staan… maar toen liep ze op een groepje mannen toe die in enkele zetels met elkaar zaten te praten en te drinken.

Toen ze zagen dat Anna in hun richting liep, viel hun gesprek stil en keken ze met geamuseerde blik naar haar. Ze knielde voor hen neer, en vroeg en zei wat Meester Mark haar had opgedragen te vragen en te zeggen. Al snel werd duidelijk dar de avond of nacht nog lang niet voorbij was, want de uitvoering van de 'taak' die Meester Mark Anna gegeven had duurde best wel lang.

Meester Mark hield Fred bij zich en zorgde ervoor dat hij aandachtig toekeek bij alles wat Anna deed. Hij moest toekijken hoe zijn vrouw de ene pik na de andere pijpte, en hoe de nog aanwezige mannen ondertussen grapjes maakten over 'het nieuwe koppeltje'. Net als Meester Mark leken ze erg van Anna's schaamte en vernedering te genieten, en sommige van hen leken er ook van te genieten om Fred te vernederen en de grond in te duwen, want terwijl ze met Anna bezig waren maakten een aantal van hen expliciet oogcontact met Fred.

Anna moest heel wat pikken pijpen, en ze nam in totaal 6 mannen mee naar boven. Telkens als ze opstond nadat ze een man gepijpt had werd haar een drankje aangeboden, en het verraste Fred om te zien dat ze alle drankjes aanvaardde, want Anna dronk normaal maar zelden alcohol. Hij vermoedde dat ze dat deed om de smaak van sperma weg te spoelen.

Ze werd er echter ook langzaam maar zeker dronken van. Fred moest ook aandachtig toekijken als ze aan elk van de mannen haar visitekaartje aanbood, en hoe elk van hen het kaartje met een grote grijns in ontvangst nam. Het duurde een hele tijd voordat Anna eindelijk alle mannen 'afgewerkt' had. Fred wist niet meer precies hoeveel pikken ze gepijpt had… hij was de tel kwijt geraakt.

Maar het waren er veel. En Anna zag er uitgeput uit. Een van de laatste mannen hield haar behoorlijk wat langer bezig dan de andere mannen. Het was een stille, wat oudere man, iets ouder dan 60 jaar volgens Fred's schatting. Het was Fred al opgevallen dat deze man op een heel vreemde manier naar zijn vrouw keek.

Nadat ze hem gekust had hield hij haar met zijn arm om haar middel geslagen bij zich, en nam hij de tijd om wat met Anna te praten. Fred zag dat hij haar een aantal vragen stelde die ze moest beantwoorden, en uit haar houding leidde hij af dat het erg vernederende vragen moesten zijn. Het gesprek duurde best wel lang, maar toen de man haar eindelijk los liet had ze gelukkig nog maar 3 mannen te gaan.

.